|
|
Shiraz & Alina
| | Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 12:25 pm | Hazudnék, ha azt mondanám, hogy pontosan tudom mire is gondol, mert nem. Nem igazán vagyok otthon ezekben a randi appokkal kapcsolatban. Lehet nem vagyok vén, de mivel nem használom, így csak annak köszönhetően ismerem a működésüket, mert a húgom elmesélte. Nem is igazán tervezek továbbra se elveszni ezekben a dolgokban, mert a szívem még mindig csak egy ember után sóvárog.... - És mi lesz akkor, ha mind a kettőtöknek üzen, akkor találkoztok vele mind a ketten? Szegény fickót biztosan nem irigyelném utána, amikor szóba kerül köztetek, viszont érdekes fordulat lenne a blogodra, mert ugyanarról az emberről két beszámoló születhetne. - Alina volt mindig is a bohókásabb, én meg a komolyabb. Ő könnyebben ismerkedett mindig is másokkal, én nem annyira. A jog egyébként se arról szólt, de az az álmom is messzire sodródott, ahogyan más jövővel kapcsolatos álmaim is valakinek köszönhetően. Szerencsére viszont a mosolyom továbbra is hihető volt, így esély se volt arra, hogy kiszúrja a húgom, hogy míg kívülről boldognak tűnök, addig nagyon nem vagyok az. Nem akartam, hogy aggódjon értem. - Először is nem akarom ellenőrizni az eseményeket. Felnőtt nő vagy, azt csinálsz, amit szeretnél, de a húgom vagy, így természetes, hogy aggódom. Én.... - de inkább újra csak megingatom a fejemet, mert képtelen vagyok kimondani, hogy ismerem milyen érzés az, amikor a látszat csal. Amikor megnyerő egy férfi, de valójában egy vadállat, aki majdnem végül megöl az egyik olyan pillanatában. Pedig a családom se nézte ki belőle, én pedig próbáltam tagadni, mígnem végül majdnem az életembe került a tagadásom. Többé nem akarok ebbe a hibába esni. - Nem hangzik rosszul, lehet róla szó. - adom be végül a derekamat és reméltem, hogy nem fogja megpróbálni kideríteni, hogy mit is akartam mondani, vagy rájönni, hogy több áll az aggódásaim mögött, mint a természetfelettiek. - Ezek szerint már van törzshelyed is, ahova betérsz a kiszemeltekkel? Milyen a klub? - érdeklődéssel csendült a hangom, viszont azt is leolvashatja az arcomról, hogy most nem azért kérdem, hogy tudjam hova jár, hanem tényleg érdekelt a maga a klub is. Régóta nem tettem már ki a lábamat, így azt se tudtam, hogy most melyik klubok a menőek, vagy hova érdemes betérni. Látom, hogy valami megváltozott és nem olyan boldog, mint mutatja, de egyelőre inkább megtartom magamnak. Szeretném tudni, hogy mi történt, de még jobban hazugnak érezném magam, ha faggatni kezdeném őt, hiszen én is hazudtam neki már pár dologról és nem állok készen arra, hogy most valljak szint. - Lehet, de akkor eléggé fura szerzet lehet, hiszen csodálatos vagy. Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is ragyogsz. Tudod, én nap mint nap látom, hogy egy-egy betérő vásárló is mennyire keresi a társaságodat. Hidd el, hogy vele volt a gond és nem veled. - persze, egy nővér mi mást mondhatna, de nem csak ezért mondom. Semmit se ér egy szép külső, ha belülről halott az illető. Ő viszont kívül és belül is ragyog. Tele van élettel. - És mi van akkor, ha pont akkor pillantanád meg a nagy őt? Vagy ha nem hatná meg őket a nem. - mert nem minden férfi érti ezt meg és ezt minden téren értem, nem csak olyan téren. Én is volt, hogy nemet mondtam valamire, de akkor csak még inkább elharapódzott a vita. Sietve fordítom el a fejemet, mielőtt még észrevehetné a fájdalmat, ami átjár az emléknek köszönhetően. Helyette inkább az irodámba próbálok menekülni. Talán ha egy percet nyertem, máris meghallom a csacsogó és tipegő húgom hangját. - Nem, nem szeretném, de.... - lesütöm a szememet és laptopomat kezdem el babrálni, hogy működésre bírjam és ezzel is lefoglaljam magam. - Én még mindig szeretem őt, Alina. Hiányzik és nem vagyok biztos abban, hogy képes lennék jól érezni magam, kikapcsolni. - vallom be végül a dolgot egy kisebb sóhajjal megspékelve, de azt nem mondom el, hogy tudom meg akarta kérni a kezemet, én meg boldogan mondtam volna igen, ha nem lett volna az a fénykép. A fénykép, ami végül arra sarkalt, hogy tényleg eltűnjek César életéből. - Azt hiszem nem is akarom elfelejteni. - rogyok le a székembe, mert ez az igazság. Nem akarom elfeledni, inkább újra látni szeretném őt, de az túlzottan veszélyes lenne és nem biztos, hogy képes lennék kockáztatni, vagy csak úgy beállítani hozzá. Mi van akkor, ha ő az elmúlt időben továbblépett? És hirtelen még az se érdekel, ha ezek után esetleg a korábban mondott gyenge hazugság még inkább sántítani kezd a szakításunkkal kapcsolatban. |
| | | | Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 08, 2020 7:33 pm |
Szavai hallatán elmosolyodok, pontosan tudja, hogy mit csináltunk munkaidőben és úgy tűnik, hogy nem haragszik érte, vagy ha igen, akkor azt egyelőre még nagyon jól rejtegeti előlem. – Azért érzed így, mert ez ténylegesen így is történt, mindenkiről elmondtuk, hogy mi a véleményünk, és képzeld, volt olyan aki mind a kettőnknek tetszett, és előbb Thomasnak majd nekem is megjelent. Mind a ketten jobbra húztuk, azt még nem tudom, hogy Thomas kapott e már értesítést, de én igen és már váltottunk is pár szót. Thomas ki fog készülni ha megtudja, akkor meg még inkább ha már ő is beszélget azzal a sráccal. - mesélem el neki nagy lelkesen. Nem tudom mit gondolhat rólam, lehet sőt valószínű hogy egyáltalán nem tetszik neki az amit csinálok, de még egy bántó megjegyzést sem kaptam tőle, hanem általában csak annyit mond, hogy vigyázzak magamra meg ilyenek, mint ahogy most is. - Legközelebb szólunk neked is ha kibeszélős napot tartunk, és te is elmondhatod a véleményed azokról akik potenciális kiszemeltek nekem, így még jobban tudod majd ellenőrizni az eseményeket. Már ha van hozzá kedved. - ebben nincsen semmi rossz érzés azért mert aggódik értem, sőt, jól is esik és talán majd lazábban kezeli a kapcsolataimat, ha tudja neki is lehet beleszólása a döntésbe. Egy kicsit elszáll a jókedvem, mikor közli, hogy sok veszély les ránk éjszaka. Ha tudná, hogy mi a helyzet velem, akkor már régen értesíteni szerette volna a rendőrséget, vagy egy kétajtós szekrény méretű testőrt fogadott volna fel mellém, aki nélkül még pisilni se mehetnék ki. Tudom, hogy ha kell meg tudnám védeni magamat, legalábbis egy sima emberrel szemben biztosan, de egy valami embernél többel szemben már nem lenne sok esélyem, éppen ezért kell minél több időt a gyakorlással és képességeim fejlesztésével foglalkoznom, csak piszok nehéz úgy csinálni, hogy mindenki előtt titokban kell tartanom. - Egy verekedés? Izgalmas lett volna, de nem szeretném, hogy örökre kitiltsanak a klubból, ahhoz túlságosan is jó hely, mindenképpen vissza fogok oda menni. A zene egyenesen felperzselt mindent. - nem tagadom, imádom a latin ütemű zenéket és táncokat, hiszen azokra tényleg lehet mozogni, nem úgy, mint a sok bulizós helyen leadott elektronikus zenékre. A jó kedvem nem tér vissza olyan könnyedén, mint ahogyan tovaszállt, és ezt Shiraz mindenkinél könnyebben észre tudja venni rajtam, de ha mázlim van akkor csak az elmulasztott búcsúcsóknak tudja be. - Nem tudom, szerintem nem csak az ex felbukkanása törte meg a varázst, hanem a részéről eleve nem is volt, lehet csak a képeken jöttem be neki, de igazából nem vagyok az esete, előfordul az ilyen. - nem vagyok beképzelt, pontosan tudom, hogy van akinek nem jönnek be a szőke magas lányok, van aki az olyat szereti, mint amilyen Shiraz, az alacsonyabb barnákat. - Igen, el fogom hívni őt is, de neked is el kell velem jönnöd egyszer, vagy ha nem jössz akkor kénytelen leszek egymagam menni, azt pedig csak nem szeretnéd nem igaz? Ha veled mennék, akkor aznap este minden pasast lepattintanék, hiszen a csajos este szent és sérthetetlen. - Válaszolok, miközben ő feláll és faképnél hagy, na azt már nem! Felkapom a telefonomat és battyogok is utána, miközben megnézem a képernyőmet.
Három nem fogadott hívás.
Nem foglalkozom vele, majd ha végeztünk Shirazzal akkor újra letiltatom a telefonszámot. - Azzal, hogy most faképnél hagysz még nem menekülsz a tervem elől. Szombaton este elmegyünk, és megpróbáljuk jól érezni magunkat, vagy tényleg szeretnéd, hogy egyedül menjek, hogy aztán ki tudja kivel ismerkedjem meg? - zsarolom? Még szép, és remélem, hogy működni is fog.
|
| | | | Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 11, 2020 6:51 am | - Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy könyvesboltot nyitottam, vagy inkább óvodát. Ha nem tudnám amit tudok, akkor még azt hinném, hogy ez az egymásra mutogatás olyan nálatok, mint az ovisoknál a copfhúzás. - még egy pimasz mosolyt is megengedek magamnak, mert szerintem könnyedén rájöhet mire is gondolok. Nem mintha bánnám, ha tényleg arról lenne szó, de a tényeket tekintve ez eléggé esélytelen, hogy köztük van valami. - Miért érzem úgy, hogy közben kiveséztetek mindent pasit? Na meg esélyesen megbeszéltétek, hogy milyen idióták a férfiak és milyen nehéz egy normálisat találni, vagy tévednék? - kérdeztem jókedvűen, közben pedig már látom is magam előtt ezt a beszélgetést. Azt ahogyan odahajolnak egymáshoz és megbeszélik, hogy kivel mi a gond, miért nem mennének el. Ezért is örülök annak, hogy semmi ilyen helyen nem vagyok fent, még a végén engem is valami idegenek egy kép alapján, vagy pár információ alapján akarnának megfejteni. Vagy a végén még valami őrült gyilkost fognék ki, amilyen szerencsétlen tudok néha lenni nem is lenne annyira meglepő ez az eshetőség. Nagyot nyelek, majd inkább újra a teámba temetkezem ahogyan eszembe jut, hogy miként toppant be ide nem is olyan régen egy vérző vámpír. - Tudod jól, hogy mindenki aggódik érted. Nem csak erre gondoltam, sok veszély les ránk éjszaka. - hagyom ennyiben a dolgot, mert a végén megint az jön, hogy ne aggódjak már ennyit, elég csak anyától ezt megkapnia és társai. Nem tehetek róla, féltem őt. Ő az én kishúgom, soha nem bocsájtanám meg magamnak, ha valami baja esne. Kíváncsian hallgatom mindazt amit mesél és próbálom elnyomni az ébredező emlékeket és rossz érzéseket. Egykoron én is hasonlóan tudtam élvezni az életet. A táncolás mindig is életem része volt, már kicsi korom óta, de most már? Azóta az eset óta viszont már csak akkor táncolok, ha senki se lát. Mintha akkor túlzottan sok minden eltört volna bennem. - Nézd a jó oldalát, legalább nem tört ki verekedés miattad, vagy azt annyira nem bántad volna? - mosolyom újra kicsit pimasszá válik, miközben a pultnak dőlök. - És azóta nem próbáltál meg írni, vagy manapság már második randevú nem divat? Akkor legalább bepótolhatnád mindazt, ami elmaradt. Főleg, ha még jól is érezted magad vele. - próbálom megfejteni a húgomat, mert annak ellenére is, hogy egyáltalán nem ítélem el amiatt amit csinál, attól még nem teljesen tudom megérteni se őt. Mintha ő tényleg csak szórakozni akarna, de soha nem keresne igazán társat. - Mitől félsz napsugár? Mi lenne, ha most ezt a bejegyzést nem írnád meg, hanem kivételesen lenne folytatás? - közben eltűrtem egy arcába hulló szőke tincset. Bár volt egy olyan sejtésem, hogy nem lesz könnyű menet erről meggyőzni. Biztosan valamit cserébe kérni fog. - Szerintem összetévesztesz valakivel, inkább a barátnődet kéne elhívnod, nem? Sparrow, ugye? - fura neve volta lánynak, de régóta barátok voltak és egyébként is mit keresnék ott? - Öreg vagyok én már ehhez, meg már azt se tudom, hogy kell bulizni. Jobban jársz, ha nem velem akarsz menni. Túlzottan rég volt már az Alina és nem vagyok biztos abban, hogy újra ki akarom engedni a szárnyaimat bármennyire is. - próbálkoztam a baleset után is idővel, aztán jött César, majd el is tűnt hónap múltán. Szeretném elfelejteni, de nem megy. Pláne, hogy még az egyik felsőjét is nálam felejtette és azóta is néha abban hajtom álomra a fejemet. Megnyugtat az illata. Mellette soha nem volt rémálmom, azóta viszont többször is már. - Még a végén frászt kapnék, vagy elbaltáznám a dolgokat és miattam nem sikerülne senkit se kerítened estére. - szavaim mellé legyintettem is egyet. Felkaptam a laptopomat és a táskámat, majd elindultam az iroda felé. Biztos voltam abban, hogy hamarosan hallani fogom a lépteit, mert nem fogja feladni. Ő nem értheti, hogy miért nem tudok könnyedén ismerkedni és ezért nem is hibáztatom. Én hazudtam egykoron, de jobb így. |
| | | | Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 10, 2020 8:56 pm | Tudok arról, hogy Thomas feliratkozott az blogra, hogy azonnal kapja az emailt amint feltöltöttem oda valamit, eleinte csak azért, hogy bizonyítani tudja, hogy esetleg nem a munkával foglalkozok, utána pedig már elkezdte velem megvitatni az írásaimat, most pedig már lelkes rajongómmá avanzsált át. Néha még fel is hív, hogy ő is beszámoljon az adott hódításairól, ami egészen abszurd, de mindig szívesen meghallgatom, sőt, néha tanácsot is szoktam neki adni, ahogy ő is nekem. - Tudod néha azért ő is szokott lazsálni a melóban, a múltkor itt tinderezett. - mószerolom be a kedves munkatársunkat, miszerint ő sem egy szent. - Igaz, közben én is ugyan azt csináltam, de az volt a legjobb amikor telefont cseréltünk és ő válogatott nekem pasikat én meg neki. - mesélem Shiraznak mosolyogva. Bár ő lehet annyira nem fogja értékelni a szórakozásunkat, de ezt akkor csináltuk amikor tényleg nem volt itt semmi tennivaló, még a takarítást is megcsináltuk előtte és hacsak nem állunk neki a falakat és a plafont is felmosni, tényleg nem volt mit csinálnunk. Kissé oldalra biccentett fejjel nézek rá, amikor közli, hogy nem küldtem el neki a részleteket. Tényleg elfelejtettem volna? Nem valószínű, bár előfordulhat, hogy annyira bele voltam bolondulva a készülődésbe, hogy ez elmaradt. - De látod, hogy nem lett semmi bajom se, sőt még sohasem történt velem semmi sem, ha meg valaki esetleg követni akarna akkor tudod, hogy mindig mindent csak utólag teszek fel a netre. - bár van akinek ez sem okoz akadályt, de erre most nem szabad gondolnom, mert még a végén teljesen befeszülök és Shiraz rákérdez, hogy mi bajom van. Inkább csak mosolygok rá tovább cukin. Nézegetjük a képeket, és bár Shiraz nem bizonyul nagy segítségnek, sikerül kiválasztanom egyet, amit majd a poszt elejére teszek. - Elmentünk táncolni, meg vacsorázni, nyílt egy új salsa klub a városban, é oda vitt, csak kiderült, hogy az egyik exem a pultban dolgozik ott, és ez annyira nem tetszett neki… pláne miután az exem is felkért táncolni az este végén, amit én természetesen vissza utasítottam, de a randevú végi csók elmaradt. - mesélem el neki röviden a tegnap este folyamán történteket. Tényleg sajnálom az egészet, mert ez a srác végre ígéretesnek tűnt, de sebaj, majd jön egy másik vagy egy harmadik. - Azt akarom hallani, hogy a héten eljössz velem abba a klubba és tartunk egy csajos estét. - A Dirty Dancinggel töltött estéjéhez inkább nem fűzök megjegyzést, mert még a végén hozzám vágna valamit. Tudhatná, hogy a dolgok nem úgy mennek, mint régen, hogy jön a szőke herceg vagy profi táncos aki elrabolja a szívét, hanem igenis meg kell dolgozni a szerelemért és a boldogságért.
|
| | | | Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 06, 2020 6:48 pm | Néha túlzottan is hiányzott a jog, az, hogy tárgyalóteremben álljak és megvédjem az ártatlanokat. Hiányzott az, hogy másokon segíthessek, néha azon kaptam magam, hogy az ügyészséggel szemben az egyik padon ülök és azon gondolkodom, hogy mi lett volna, ha hirtelen nem adok fel mindent a történtek után. Még mindig sok kétely gyötör, ha majdnem belehaltam abba, hogy a vőlegényem megvert, akkor még is miként lehettem volna elég jó abban? Még ennyi év elteltével is képes voltam ostorozni magam a történtekért, soha nem sikerült teljesen elfogadnom azt, amit páran mondtak, hogy nem az én hibám. Néha elgondolkoztam azon is, hogy vajon a családom mit szólna, ha tudnák, hogy mi történt valójában és nem autóbalesetnem volt? Mosoly jelenik meg az arcomon, ahogyan megpillantom a húgomat és minden sötét gondolatot száműzök. A legjobb családokban is akadnak titkok. Egyébként is szeretem ezt a munkát. Imádok ritkaságokat felkutatni, beszerezni, vagy elveszni egy-egy történetben. - És szerinted ezt el is hinné neked? Ő is ismer, mint a rossz pénzt, meg szerintem fel is iratkozott már ezer éve a blogodra, hogy minél hamarabb olvashassa és jót nevethessen a történteken. - mert olykor tényleg eléggé vicces dolgok esnek meg a húgommal. Bár arra soha nem jöttem rá, hogy miért csinálja, miért osztja meg ezeket, vagy miért megy csak úgy el idegenekkel estéről estére valahova, mintha nem félne attól, hogy rosszul is elsülhet ez a dolog. - Ezt a nézést inkább tartogasd anyuéknak, nem puhítasz meg ennyire könnyedén. Amúgy is mérges vagyok rád, mert tegnap nem küldted meg se a címet, se a nevet mielőtt elmentél arra a randevúra. - komolyan csendült a hangom, mert egy dolgot kértem tőle mindig, amikor ez a dolog állandósult az életében, hogy írja fel a fickó nevét, akár küldjön róla képet is és mondja meg, hogy hova mennek, ha bármi történne, akkor tudjam hol kell keresni, vagy kire küldjem rá a rendőrséget. Nem tehettem róla, ez a város alapból is őrültebb volt, mint esélyesen a legtöbb a kialakult helyzet miatt, így nem csoda, hogy szeretném őt biztonságban tudni. Aprót biccentek, amikor a kávét dicséri, majd én is elmerülök a teám nyújtotta élvezetekben. - Tudod jól, hogy mi a válaszom, hogy mindegyiken csodálatosan festesz. - de azért közelebb lépek én is, hogy jobban szemügyre vehessem a képeket, majd az egyikre rábökök, hogy szerintem az a legjobb. - És legalább élvezted, végre jöhet az esküvő? - ugratom őt, hiszen anyáék részben már letettek arról, hogy valaha férjhez mennék. A hajdani vőlegényem börtönben ül, igaz, ők úgy tudják, hogy fogalmam nincs merre van miután szakítottunk. Utána nem voltak hosszabb kapcsolataim egészen pár hónappal ezelőttig, az legalább kitartott pár hónapig, aztán kiderült a múltam és lelépett. Nem tudom hibáztatni, biztosan nem lehet könnyű megbékélni, szeretni azt a személyt, aki bántalmazókapcsolat nyomait viseli a testén és a lelkében is. - Ez érdekes fordulat, mesélj. - nézek rá érdeklődve, miután sikerül újra elkapni a beszélgetés fonalát és a gondolataim elől megszökni. - Mit szeretnél tudni, hogy megint a kanapémon ülve filmet néztem és fagyit ettem a pizsamában? - egészen szánalmas. Talán tényleg ideje lesz újra kimozdulnom, de nehéz. Mintha újra megégettek volna és az élet újra a képembe tolta volna, hogy soha nem lehet már normális életem, mert a múlt megbélyegzett és az emberek emiatt messzire elkerülnek, ha rájönnek. - De egész jó volt az a mangós fagylalt, és mellé még Johnny Castle. Hmm. - persze, hogy a régi Dirty Dancingre gondolok, de azt a filmet soha nem tudtam megunni. Legalább addig se gondoltam más formás fenekére. |
| | | | Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 05, 2020 6:50 pm |
Azt hiszem piszok mázlista vagyok amiért itt melózhatok. Nem tudom, hogy más könyvbolt tulajdonosok hogyan és miként intézik a dolgaikat, de az a helyzet, hogy Shiraz nagyon jól csinálja. Igazságos, ha kell kemény, de közben meg rettenetesen kedves is, legalábbis velem és a vevőivel. Néha elgondolkodom abban, hogy mi lenne ha jobban beavatnám az életembe, de aztán rájövök, hogy ez annyira nem jó ötlet, hiszen akkor csak folyamatosan aggódna, sőt talán még félne is tőlem, amit végképp nem szeretnék. Mi lenne ha megtudná, hogy én egy kicsit más vagyok? Vagy lehet sejti is, csak még nem mert rákérdezni? Remélem ez nincs így, mert akkor az azt jelentené, hogy nem voltam elég óvatos amikor a bűbájos oldalamat próbálgattam. Mosolyogva nézek fel a monitor mögül amikor belép a tesóm. - Szia!- köszönök neki lelkesen, és reménykedek, hogy nem veszi észre a nyilvánvalót, miszerint munkaidőben már megint nem azt csináltam amit kellett volna. Hihetetlen,még a monitoromra sem kell ránéznie, máris tudja, hogy mit műveltem. Persze, hogy blogot írtam, hiszen a tegnap estét meg kell örökíteni bejegyzés formájában. - Ne aggódj, meg vannak nyitva az internetes rendelések is, és ha Thomas esetleg befutna, akkor abban a pillanatban átváltok arra az oldalra, mintha nem csináltam volna semmi rosszat sem. - mosolygok rá ártatlanul, és remélem, hogy be is válik nála a shrek-kiscica nézés és nem fog ennél jobban megdorgálni azért, mert munkaidőben a hobbimnak hódoltam egy kicsit. A kávé szó hallatán felcsillannak a szemeim, egészen eddig nem tudtam, hogy mi az ami hiányzik a szervezetemből, de most már tudom, egy jó erős kávé, bár ha gyenge az se baj, a lényeg, hogy forró legyen és hogy rövid úton a gyomromba juttassam. Elveszem a kávét tőle és belekortyolok. - Isteni finom, köszönöm!- mosolygok rá, miközben felé fordítom a laptopomat, hogy láthassa min dolgozok éppen. - Volt egy randim, megint… most arról írok, meg próbálom kitalálni, hogy melyik képet is tegyem majd ki az elejére. Szerinted melyik lett a legjobb? - kérdezem és megmutatom neki a képeket, nem sokat csináltam, csak öt darabot, mindegyiken én vagyok, csak kicsit más beállításban. - A tegnapi amúgy nem is volt annyira vészes, csak valószínű én leszek ezúttal ejtve, nem pedig fordítva. - mesélem neki, bár annyira nem vagyok elkenődve, mert tudom, hogy így a legjobb. - Te mivel töltötted az estéd?-
|
| | | | Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 02, 2020 3:18 pm | Amikor a húgom előállt azzal, hogy nálam szeretne dolgozni, akkor nem haboztam igent mondani rá. Így legalább tudtam, hogy nem sántikál rosszban, nem keveredik addig se bajban, ami valljuk be mostanság nem annyira nehéz dolog tekintve, hogy milyen időket élünk. Kellett kis idő neki is, amíg mindent eltanult, átlátta a dolgokat, de ahogyan Thomas is nyithatta és zárhatta a boltot, úgy neki is megengedtem. Így legalább tudtam intézni a többi dolgot és nem volt baj, ha netalán később érek be, mint például ma is. Nem szoktam senki munkáját túlzottan ellenőrizni, mert megbízom bennük és tudom, ha valamit nem értenek, nem találnak, akkor képesek akár felhívni is, hogy valami gáz van. Szóval igazán szerencsés vagyok velük. Így az se volt gond, amikor két napig inkább beteget hazudtam, miközben idióta módon vártam arra, hogy netalán a hirtelen távozó emberke még is visszajön és becsönget az ajtón, de nem történt meg. A ma reggel se indult túlzottan könnyedén, hiszen pontosan azzal a személlyel álmodtam, akivel nem akarok. Egykor talán édes, a legjobb álmom lett volna, de minek után angolosan távozott, így inkább volt pokoli, mintsem kedves álom. Gyűlölöm, hogy nem lehet csak úgy távoltartani az embereket az álmainktól, mert olyankor nem parancsolunk a tudatalattinknak. Könnyedén löktem be az üzlet ajtaját, miközben a kávéval és teával egyensúlyoztam a kezemben az újabb remek cipőben. Szerintem egyszer még a magassarkúk fogják okozni a vesztemet, de igazán jól jön az a plusz 10 cm minden helyzetben. - Jó reggelt! - a jól ismert mosolyom már ott is volt az arcomon, majd amikor megláttam, hogy a laptopjába merül a pultnál, akkor megingattam a fejemet. - Tudom, hogy csókos vagy, de nem hiszem, hogy Thomas örülne, ha tudná, hogy a lazsálásért kapod a fizetésedet. - húgom ismert már annyira, hogy tudja nem gondolom komolyan és ugratom őt. Leraktam a táskáimat a pultra, majd megöleltem és nyomtam egy-egy puszit az arcára. - Hoztam kávét. Miben merültél el, megint egy szuper estéd volt valami zseniális partnerrel? - kérdeztem meg kíváncsian, és pár kortyot ittam a teámból. Teafüggő vagyok, jobb mint bármennyi kávé. Sokan nem értenének egyet velem, de akkor is így van. |
| | | | Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 02, 2020 2:32 pm |
Egy könyvesbolt meglehetősen nyugodt hely, csak akkor van tömeg ha valamilyen rendezvény van, felolvasást tartunk vagy dedikálás esetén. Könyv megjelenés esetén is sokan szoktak lenni, de ma egyik sincsen napirenden, ezért a délelőtt és a délután is meglehetősen nyugodt lesz. Délelőtt a beérkező árunál segédkeztem és a megrendelt csomagok összeállításánál, hogy majd ha jön a futár délután oda tudjam neki adni mindet gond nélkül. Mindegyik csomagba rakok egy kis meglepetést is, könyvjelző formájában, amit én terveztem és készítettem el az egyik nyomdával a városban. A mai könyvjelző tavaszi színekben pompázik, azt hirdetve, hogy hamarosan jönnie kell a tavasznak és a virágoknak meg a jó időnek. Nincsen bajom a téllel, imádom a kabátokat, a sapkákat és a sálakat, de a tavaszt sokkal jobban szeretem, mert akkor az embereknek általában sokkal jobb a hangulatuk. Mindenki kedvesebb és segítőkészebb. Az elmúlt fél óra meglehetősen nyugodtan telt, ezért elővettem a laptopomat, hogy egy kicsit körbe nézhessek az interneten, mi is történt ma a világban. Akár a telefonomon is megtehettem volna ezt, de ahhoz csak akkor nyúlok ha nagyon muszáj. Mintha az bármit is segítene, hogy ignorálom a telefonomat, az üzenetek attól még ott vannak, ahogy a nem fogadott hívások is. Volt, hogy nem néztem ki hív és felvettem, de nem szólt bele senki sem, csak halk lélegzetvételeket hallottam. Abban a pillanatban letettem a telefont. A blogomon próbálom blokkolni az üzeneteket, de minden erőfeszítésem hiába, újabb és újabb email címeket regisztrál. Az az egy szerencsém, hogy egy családtagom sem olvassa a bejegyzéseimet, vagy ha mégis akkor a komment szekciót kihagyják, mert az alapján már feltűnhetett volna nekik valami, de eddig nem mondtak semmit sem én pedig nem fogom az orrukra kötni a dolgot, majd ha elfajul a dolog akkor megyek a rendőrségre, addig nem, mert úgysem tudnának semmit sem csinálni. Megnyitom a szövegszerkesztőmet, és elkezdek gépelni. Ujjaim gyorsan mozognak a billentyűzet gombjai fölött, ahogy visszaemlékszem arra, hogy milyen is volt a péntek esti randevúm. A srácot egy népszerű társkereső alkalmazáson ismertem meg, és egészen biztos, hogy soha többé nem fogunk találkozni, de arra legalább jó volt, hogy megoszthassam a tapasztalataimat a követőimmel. A poszt elejére mindig teszek egy képet magamról, amit otthon a randi előtt készítettem, hogy lehessen látni én miben is jelentem meg a jeles eseményen.
|
| | | | | | | | Shiraz & Alina | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|