Silbert - New York au
|
| |
kicsit? na majd meglátjuk nos csak a kutyád neveztem tündérnek, téged egészen máshogy szólítanálak |
|
| |
| |
még soha senki nem nevezett tündérnek én is örülök, kicsit izgalmasabb így New York 🤩 |
|
| |
| |
nem nehéz Holly egy tündér dehát amilyen a kutya olyan a gazdája vagy mi - örülök hogy találkoztunk |
|
| |
| |
nehogy... pedig nagyon kedves a kiskutyákkal, mintha tökre hozzá lenne szokva |
|
| |
| |
csak nehogy szavadon fogjalak király, Arch jó hatással van Hollyra... és így l egalább nem fog többé kistesóért könyörögni neekem |
|
| |
| |
ez minden csütörtökre nézve sértő! király, jól ellesznek Hollyval 🤩 szerintem ez nem is kérdés |
|
| |
| |
meggyőződésem hogy minden csütörtök a világ legunalmasabb napja legalább ez nem lesz az Archibaldot is magammal visszem szóval akkor levetkőztetsz? |
|
| |
| |
és ígérem nem fogod megbánni, hogy beáldozod a csütörtök estéd🤪 |
|
| |
| |
látod ezért vagy kettőnk közül te a fotós nem tudom melyikükre gondolsz de emiatt nem kell aggódnod se nő se férfi nincs az életemben |
|
| |
| |
és akkor hol marad az érzékiség és az izgalom, ha minden ledobsz? a csinos lány minden második kepeden? |
|
| |
| |
szégyenlős emiatt ne aggódj bízom a művészetedben, ha le kell vetkőzni akkor levetkőzök akár már az első képre lol nem örülne? ki a barátnőm cicuka? |
|
| |
| |
szerinten a fény sem szeretne osztozkodni rajtad szuper 🤩 hát elég szép koncepció el a fejemben, amihez előbb utóbb lekerülne az összes ruhadarab, persze csak ha nem vagy szégyenlős de azért azt hiszem a barátnőd nem kifejezetten örülne neki ha én vetkoztetnelek |
|
| |
| |
nem szeretek osztozkodni a rivaldafényen este? hmm azt hiszem igen na és teljesen levetkőztetsz? |
|
| |
| |
akkor csak rád koncentralhatok esetleg csütörtök este raersz? szuper, kitalalok neki valami jó koncepciót! |
|
| |
| |
haha ne aggódj btw a fotózásra úgy néz ki egyedül megyek Sonía nincs a városban de őt is érdekli talán egy másik alkalommal |
|
| |
| |
csak nehogy valami spártai versenyen kelljen bizonyítanom |
|
| |
| |
ahhoz kétség sem fér, Holly tökéletes és a te állóképességed is letesztelhetjük nem hiszem hogy gond lenne vele |
|
| |
| |
tiszta energiabomba a csaj, szinte lehetetlen lefarasztani. és azt hiszem az én állóképességem is elég rendben van |
|
| |
| |
oh igen, láttam instagramon a képed Archibalddal elég sokat túrázunk, elmehetünk egy lightos körre ha Holly bírja |
|
| |
| |
élvezem New York csodáit. Ma ellőttem az egyik legklisesebb dolgot. Komppal mentem a szabadság szoborhoz. 🤪 Veled? oh, hát mindenképpen! Parkos randi vagy valami különlegesebb? Holly nem hiszem hogy tudna dönteni, így ez Archibaldra hárul |
|
| |
| |
hello szépségem persze hogy emlékszem, mizu? át kell pörgetnem a naptáram de az Archibald egyébként is hiányolja Hollyt, találkozhatnak? |
|
| |
| |
Szia! Biztosan emlékszel, hogy pár napja összeismerkedtek a kutyáink a parkban Beszéltünk egy fotózást... Aktuális még? |
|
| |
| |
| |
| Silbert - New York au | |
|