Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 8:47 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozottjátékosaink között! Kedves Alina, Üdvözöllek köreinkben! Megmondom az őszintét, ahogy olvastalak téged, annyira láttam magam előtt a sztorit, és annyira éreztem azt, amit te is érezhettél, hogy a végén egy nagy csomó gyűlt fel a gyomromban... egy pillanatra annyira ideges lettem, mint amennyire te is ideges lehettél, aztán ocsudtam fel, hogy vége a sztorinak... vagyis, nem egészen. Ez csak egy kis ízelítő volt, de attól tartok, hogy a kis SMS-ek, a fura kommentek, amik a blogcikkeidre érkeznek, itt még nem érnek véget... Nagyon érzékletes voltál, tényleg átéreztem az egészet, és egy pillanatra teljesen feszült lettem... Kíváncsi vagyok a folytatásra, kérlek, vesd bele magad az életbe! Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 8:12 pm | Alina Danica Watson
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
I'll be watching you.
titulus Ha valaki rám néz egy törékeny, ám az átlaghoz képest kicsit magas nőt láthat bennem. A tesóm szinte semmiben sem hasonlít rám, ő alacsony és magas vagyok, 175 centi, ezért meg kell fontolnom azt, hogy mikor veszek fel magassarkú cipőt és mikor nem, bár ez a magasság a munkám során jól jött, hiszen a ruhák a magasabb lányokon mutatnak jól a kifutón és a magazinok oldalain. Míg én szőke vagyok, mint apu, addig a nővérem anyánk sötétebb haját örökölte, néha azt hittem, hogy engem biztosan örökbe fogadtak, de aztán megnyugtattak, hogy ez nincs így, egyszerűen csak apu tulajdonságait sikerült megkapnom. Philadelphiában tanultam a középiskola után, képi ábrázolást, majd az iskola befejeztével vissza költöztem Washingtonba, ahol jelenleg könyvesbolti eladó vagyok, blogger és modellkedem ha van rá lehetőségem. A második diplomámat már egy itteni egyetemen szeretném megszerezni, gazdasági szakon, mivel az első diplomámmal nem sokra fogok menni az életben. Legalábbis mindenki ezt mondogatja nekem. Amit szinte senki sem tud rólam az az, hogy boszorkány vagyok, próbálok egymagam gyakorolni, de mindig csak titokban, zárt ajtók és lezúzott rolók mellett. Ambíciózus, igyekszik mindig a legjobb lenni abban amit elkezdett, nem tudja elviselni ha ez nem sikerül neki. Lelkiismeretes, a rá bízott munkát mindig alaposan, nagy odafigyeléssel valósítja meg. Inteligens, nagyon szeret olvasni, színházba járni és múzeumba. Jelenleg a második diplomáját igyekszik megszerezni, az első képi ábrázolás volt, amivel nem tudott elhelyezkedni, most gazdasági irányban tanul tovább. Nagylelkű, mindig segít azokon akiken csak tud, gyengéi a kóbor állatok. Akaratos, a kitűzött célt mindenképpen igyekszikelérni, bár nem minden áron. |
|
a karakterem saját szerepkör ReggelKét apró rezgés és rövid hang jelzi, hogy üzenetem érkezett, pontosan két perccel az után, hogy felébredtem. Biztos Thomas az, hogy szóljon, ma nem tud bejönni dolgozni, de ez nem valószínű, inkább arra emlékeztetne, hogy ma reggel megbeszélésünk van az egyik vevővel. "Jó reggelt kis csillag, ugye emlékszel még rám?"SMS 5:55 am A telefonszám ismeretlen, de én tudom ki az, nem lehet más, ugyanaz a megszólítás, ugyanaz az időpont, vagy lehet, hogy mégis csak véletlen? Egy félre címzett sms? Megváltoztattam a telefonszámom azóta, és a mostani titkosítva van, kizárt dolog, hogy illetéktelen kezekbe kerüljön megint. Újra és újra elolvasom azt az egy sort a kijelzőn, de egyre kevésbé látom tisztán, a kezem folyamatosan remeg, végül a telefon is kiesik a kezemből. Egy perc. Két perc. Három perc… pontosan hat perc szokott eltelni a reggeli sms-ek között, és félek megvárni a második sms-t, mert azzal csak beigazolódna a gyanúm, hogy itt van, megtalált újra. A szívem egyre gyorsabban ver, ahogy telnek a másodpercek, de végül nem várom meg, amíg letelik a hat perc. Lenémítom a telefonomat és bedugom a párnám alá, mintha nem is lett volna ma a kezemben a készülék és megyek készülődni. Nem hagyom, hogy egy kósza sms elrontsa az egész napomat, és rettegésben tartson, mert nincsen rá okom. Két éve, mióta eljöttem Philiből nem hallottam róla, biztosan nincs itt, hiszen hogyan is bukkanhatott volna rám? DélbenEzt az időt szeretem a legjobban a napban, hiszen világos van, csiripelnek a madarak a potenciális vevők pedig éppen ebédelnek valami felkapottabb helyen ezért nekem van időm számlákat rendezgetni (ha Shiraz kérdezi mit csinálok) pontosabban megírni a következő bejegyzést a blogomba, melynek címe ötven első randi. A saját és a barátnőim történetét szoktam kiírni, és mára már igen szép számmal vannak olvasóim, sokan írnak kommenteket, vagy kérik, írjam meg az ő történetüket is. Nem szoktam általában ilyen kérésnek eleget tenni, maximum a lekoptató szövegeket szoktam megosztani egy egy bejegyzés végén, hátha az olvasók találnak valami újabbat is, ami nem tűnik sablonosnak. A mai blogbejegyzés vége: "Olyan vagy nekem, mintha a kedvenc zenekarom koncertjén lennék, és várnám a kedvenc dalom, de az nem akar felcsendülni, sorra játsszák a dalokat, de az én dalom kimarad. A zenekar elköszön, a közönség hazamegy én pedig ott vagyok csalódottan, mert csak egy kicsi hiányzott ahhoz, hogy minden tökéletes legyen." Öt perccel a közzététel után az első komment: "Kis csillag, nekem olyan vagy, mintha csak a kedvenc számomat játszanák újra és újra."EstePéntek este van, ami azt jelenti, hogy nem ülhetek otthon, hanem a barátnőimmel elmegyünk valahova bulizni, ismerkedni, hátha valamelyikünk találkozik a szőke herceggel, ha pedig ez nem történne meg, akkor jöhetnek az új bejegyzések a blogomba. A zene hangosan szól, míg készülődök, a hajam kiengedem, sminkelek és táncolok a dalokra, miközben együtt énekelek az énekessel, nincs nehéz dolgom, mert szinte mindig ugyan azt a mixet állítom be ilyenkor, vagyis már pontosan tudom melyik dal melyik után jön. Végigsimítok a szekrényemben sorakozó ruhákon, majd kiválasztok egy visszafogottabban tűnő fekete ruhát, mely elölről szinte teljesen zárt, azonban a hátrészénél már jóval nyitottabb. A táskámba pakolom a szükséges dolgokat, majd a telefonom keresésére indulok, szinte teljesen kiment a fejemből a reggeli kisebb pánikrohamom, csak akkor jut eszembe, mikor megtalálom a készüléket az ágyban. A kijelző szerint két olvasatlan sms-em van. Végig fut a hátamon a hideg, és a táncolós éneklős kedvemnek rögtön vége, amint megnyitom az üzeneteket. A feladó ugyan az. ” Legyen szép napod hamarosan találkozunk!”SMS 06:01 am „Meg fog fázni a hátad, vegyél fel kabátot is kis csillag. Nagyon csinos vagy. „SMS 09:22 pm A lakásban egyedük vagyok, az ajtók bezárva, az ablakok is, ellenőriztem, mégsem tudok lassabban lélegezni vagy rávenni a szívemet, hogy ne zakatoljon már ennyire. A zenelejátszóhoz szaladok és kikapcsolom, majd telefonálok egyet, majd még egyet. -- Shiraz, Alina vagyok, nem bánnád ha ma este nálatok aludnék? - kérdezem, mivel kizárt dolog, hogy én egyedül maradjak ma éjszakára. |
|