Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lovegood, Cara

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Aug. 20, 2020 9:39 pm
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Kedves Cara!

Üdvözöllek az oldalon! Nagyon örülök, hogy megérkeztél közénk, elvégre Kendra már nagyon régen várt rád, ráadásul úgy döntöttél, a vadászaink sorait gyarapítod, amiért külön köszönet jár. 22 Mondja ezt egy természetfeletti, de becsszó, közös az ellenség!

Nem lehetett egyszerű a bátyád mellett és/vagy árnyékában felnőni. Ne vedd rossz néven, hogy előhozakodtam az árnyékával is, de Jonathan-vagy-George megnyilvánulása alapján igenis ott van az a bizonyos szálka: te vagy a kisebb, te vagy a nő, te nem rendelkezhetsz ugyanolyan hatalommal és képességekkel. De igazuk van? Vagy inkább csak megtartod őket abban a hitben, hogy kevesebb vagy?

Valamiért úgy érzem, a bátyád rossz úton jár, és ezt te is látod. Mi romlott el? Képes lennél magára hagyni, ha végleg kifordulna önmagából? Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz veletek - veled, a bátyáddal, a kapcsolatotokkal és a társasággal... és egyáltalán mi volt az a pont a múltban, amikor úgy döntött, hadjáratra indul a természetfeletti és Bastien ellen?

Alig várom, hogy megtudjam a válaszokat, ezért nem is tartanálak fel tovább. Alább megtalálod, mi dolgod van még, mielőtt fejest ugorhatnál a játéktérre, ezek után viszont ne várasd tovább Kendrát! Kacsi Nagyon jó játékokat kívánok! De cuki vagy

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a avatarokra és a rendes kerékvágásban is, vagy plotjainkról hallottál már? Még nem késő.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Aug. 18, 2020 3:34 pm
Cara Lovegood

a karakter szerepköre
ft. Leighton Meester

1992. 05. 20.
születési idő
vadász
faj
keresett
a karakterem
ellenálló
pártállás
Kendra Electra Blythe

- Clarke, hol a pokolban voltál?! - förmedtem rá, ahogy beléptem az irodája ajtaján. Úgy ült a székben, mint egy uralkodó, a pillantásától pedig a hideg futkosott a hátamon.
- Egy órája várok rád a kávézóban. Szó szerint koffein csörgedezik az ereimben, te barom! - Megkocogtattam az órámat, hogy még inkább vegye a lapot, majd az asztalához léptem, cipőim kopogása törte meg csak a némaságot. Az asztallapra nyomtam mindkét tenyeremet, hogy a lehető legközelebb legyek hozzá, hangom jéghideg volt, hirtelen eltűnt belőle a düh. Így viszont még kegyetlenebbnek hatott.
- Egy nap majd arra ébredsz, hogy csücsülsz a nyamvadt irodádban teljesen egyedül. Mert én nem foglak támogatni abban, amit csinálsz, ha közben magasról szarsz a fejemre. - A mondatom befejeztével csak a fejemet ingattam, képtelen voltam a szemébe nézni,  miután vagy harmadjára játszotta el velem ugyanazt.
Ahogy kijöttem az irodából, már bűntudatom volt, rémesen éreztem magam, ugyanakkor azt akartam tudja, mit veszít, ha a hadjárata közben magára marad.

Az utam egyenesen a szobámba vezetett, a polcomon lévő fa dobozka tetején először csak végigsimítottam. A tetejébe vésett C. L. betűk nem csak engem képviseltek, de őt is, a bátyámat, akivel egykor elválaszthatatlanok voltunk.
A dobozba beletúrva az első dolog, ami a kezem ügyébe akadt egy fényképekből álló pakk volt. A legelső fotó engem és Clarke-ot ábrázolt, én öt éves voltam, ő pedig hét. Homályosan még derengett az a nap, mikor leestem a kertünkben lévő fáról, s egész nyáron gipszet kellett viselnem. Ő akkor is ott volt nekem, elég volt csak egyet kiabálnom, azonnal ott termett, ő volt az én szuperhősöm.
Nagyot sóhajtva pakoltam vissza mindent a kis dobozkába, a tartalma olyan volt számomra, mint egy szertefoszló emlék, amibe még kapaszkodnék, de már képtelen vagyok rá. Fájt belegondolnom, hogy hová vezet ez, és ettől csak még jobban gyűlöltem a vámpírokat, különösen Bastien Monagham-et.

Mosollyal fogadtam az egyik vadászunkat, a neve talán Jonathan volt, vagy... George? Nem tudtam volna megmondani. A szám hiába görbült fölfelé, a szemem nem mosolygott, inkább egy ragadozóra hasonlíthattam az ábrázatommal.
- Te nem a főnök vagy. Talán ugyanazt a nevet viselitek, de rá hallgatok, rád pedig nem. - jelentette ki bátran, s engem pokolian érdekelt, meddig készült erre a beszédre a tükör előtt, mielőtt elém mert volna járulni vele.
- Ó, igazad van. Nekem nincs meg a hatalmam hozzá, hogy kidobassalak innen, vagy a vámpírok elé vesselek. - vontam vállat fapofával, majd sarkon fordultam, meg sem várva a válaszát.
Nem állt szándékomban ártani neki, amennyiben tudja, hol a helye, mert nem csak Clarke kishúga voltam, vagy egy zavaró tényező... az egyik legjobb vadász is. Kiérdemeltem a tiszteletet, mert legalább tizenöt éves korom óta kitartok a bátyám őrült terve mellett, s azóta rengeteget fejlődtem, a mögöttem tátogó idiótánál pedig biztosan ezerszer jobb voltam. Befordultam a sarkon, igyekezve magam mögött hagyni a történteket is, de kezdett tele lenni a hócipőm a hasonló lekezelő barmokkal. Előkaptam a telefonom és a gyorshívó egyes számát lenyomva már tárcsáztam is.
- Kendra? Remélem ráérsz ma. Csajos estére van szükségem. Sürgősen! - kezdtem bele, meg sem várva, hogy beleszóljon.
A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

Kerek pofi,  őzike szemek. Első ránézésre a legtöbben ártatlannak találnak, de elég megszólalnom, felvonnom a szemöldököm, vagy csak elővenni a szúrós pillantásomat. Az emberek hamar ráébrednek, hogy több vagyok egy mosolygós kislánynál, akitől nem kell tartani, s tudok veszélyes lenni. Ilyenkor hiszik azt, hogy kiismertek, tudnak rólam mindent, belém látnak. Valójában a bátyámon és a legjobb barátnőmön kívül senki sem ismeri a valódi énemet.
Régen kedves, odaadó, esküszöm, még aranyos is voltam, de a dolgok megváltoztak. Hamar fel kellett nőnöm, hiszen mindössze tizennyolc esztendősen Clarke már megalapította a vadásztársaságot, a természetfeletti lényekkel való harcot pedig komolyan kell venni. Ezután bennem is megváltozott valami, elrejtettem az érzelmeimet, s ha tehettem, inkább kegyetlennek, álnoknak mutattam magamat, ez pedig a mai napig nem változott. Inkább tartsanak hárpiának, mint gyengének.
A ruhatáramban nagyon vegyesen vannak a holmik, a szekrényem egyik felében csak csinos darabokat találsz, míg a másik fele kényelmes farmerek, egyszerű pólók, kapucnis pulóverek tömkelegét rejti. Utóbbi a vadászathoz kell, de hé, attól még mert a fivérem a szervezet feje, s én magam is vadász vagyok, a hétköznapokban ugyanúgy hölgy is! Így aztán a szép ruhákhoz szép smink is dukál, csinosabbnál csinosabb cipők, táskák, és rengeteeeeg tornacipő, sportcipő, bakancs, mert hidd el, azok nélkül nehéz lenne az én szakmám.
Vissza az elejére Go down

Lovegood, Cara
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Cara Hansen
» Killian & Cara •• What happened?
» Kendra&Cara - ladies night

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: