|
|
Lovegood, Cara
| | Elküldésének ideje -- Csüt. Aug. 20, 2020 9:39 pm | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Cara!Üdvözöllek az oldalon! Nagyon örülök, hogy megérkeztél közénk, elvégre Kendra már nagyon régen várt rád, ráadásul úgy döntöttél, a vadászaink sorait gyarapítod, amiért külön köszönet jár. Mondja ezt egy természetfeletti, de becsszó, közös az ellenség!Nem lehetett egyszerű a bátyád mellett és/vagy árnyékában felnőni. Ne vedd rossz néven, hogy előhozakodtam az árnyékával is, de Jonathan-vagy-George megnyilvánulása alapján igenis ott van az a bizonyos szálka: te vagy a kisebb, te vagy a nő, te nem rendelkezhetsz ugyanolyan hatalommal és képességekkel. De igazuk van? Vagy inkább csak megtartod őket abban a hitben, hogy kevesebb vagy? Valamiért úgy érzem, a bátyád rossz úton jár, és ezt te is látod. Mi romlott el? Képes lennél magára hagyni, ha végleg kifordulna önmagából? Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz veletek - veled, a bátyáddal, a kapcsolatotokkal és a társasággal... és egyáltalán mi volt az a pont a múltban, amikor úgy döntött, hadjáratra indul a természetfeletti és Bastien ellen? Alig várom, hogy megtudjam a válaszokat, ezért nem is tartanálak fel tovább. Alább megtalálod, mi dolgod van még, mielőtt fejest ugorhatnál a játéktérre, ezek után viszont ne várasd tovább Kendrát! Nagyon jó játékokat kívánok! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a avatarokra és a rendes kerékvágásban is, vagy plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
|
| | | | Elküldésének ideje -- Kedd Aug. 18, 2020 3:34 pm | Cara Lovegood a karakter szerepköre | ft. Leighton Meester 1992. 05. 20. születési idő | |
|
Kendra Electra Blythe - Clarke, hol a pokolban voltál?! - förmedtem rá, ahogy beléptem az irodája ajtaján. Úgy ült a székben, mint egy uralkodó, a pillantásától pedig a hideg futkosott a hátamon. - Egy órája várok rád a kávézóban. Szó szerint koffein csörgedezik az ereimben, te barom! - Megkocogtattam az órámat, hogy még inkább vegye a lapot, majd az asztalához léptem, cipőim kopogása törte meg csak a némaságot. Az asztallapra nyomtam mindkét tenyeremet, hogy a lehető legközelebb legyek hozzá, hangom jéghideg volt, hirtelen eltűnt belőle a düh. Így viszont még kegyetlenebbnek hatott. - Egy nap majd arra ébredsz, hogy csücsülsz a nyamvadt irodádban teljesen egyedül. Mert én nem foglak támogatni abban, amit csinálsz, ha közben magasról szarsz a fejemre. - A mondatom befejeztével csak a fejemet ingattam, képtelen voltam a szemébe nézni, miután vagy harmadjára játszotta el velem ugyanazt. Ahogy kijöttem az irodából, már bűntudatom volt, rémesen éreztem magam, ugyanakkor azt akartam tudja, mit veszít, ha a hadjárata közben magára marad. *** Az utam egyenesen a szobámba vezetett, a polcomon lévő fa dobozka tetején először csak végigsimítottam. A tetejébe vésett C. L. betűk nem csak engem képviseltek, de őt is, a bátyámat, akivel egykor elválaszthatatlanok voltunk. A dobozba beletúrva az első dolog, ami a kezem ügyébe akadt egy fényképekből álló pakk volt. A legelső fotó engem és Clarke-ot ábrázolt, én öt éves voltam, ő pedig hét. Homályosan még derengett az a nap, mikor leestem a kertünkben lévő fáról, s egész nyáron gipszet kellett viselnem. Ő akkor is ott volt nekem, elég volt csak egyet kiabálnom, azonnal ott termett, ő volt az én szuperhősöm. Nagyot sóhajtva pakoltam vissza mindent a kis dobozkába, a tartalma olyan volt számomra, mint egy szertefoszló emlék, amibe még kapaszkodnék, de már képtelen vagyok rá. Fájt belegondolnom, hogy hová vezet ez, és ettől csak még jobban gyűlöltem a vámpírokat, különösen Bastien Monagham-et. *** Mosollyal fogadtam az egyik vadászunkat, a neve talán Jonathan volt, vagy... George? Nem tudtam volna megmondani. A szám hiába görbült fölfelé, a szemem nem mosolygott, inkább egy ragadozóra hasonlíthattam az ábrázatommal. - Te nem a főnök vagy. Talán ugyanazt a nevet viselitek, de rá hallgatok, rád pedig nem. - jelentette ki bátran, s engem pokolian érdekelt, meddig készült erre a beszédre a tükör előtt, mielőtt elém mert volna járulni vele. - Ó, igazad van. Nekem nincs meg a hatalmam hozzá, hogy kidobassalak innen, vagy a vámpírok elé vesselek. - vontam vállat fapofával, majd sarkon fordultam, meg sem várva a válaszát. Nem állt szándékomban ártani neki, amennyiben tudja, hol a helye, mert nem csak Clarke kishúga voltam, vagy egy zavaró tényező... az egyik legjobb vadász is. Kiérdemeltem a tiszteletet, mert legalább tizenöt éves korom óta kitartok a bátyám őrült terve mellett, s azóta rengeteget fejlődtem, a mögöttem tátogó idiótánál pedig biztosan ezerszer jobb voltam. Befordultam a sarkon, igyekezve magam mögött hagyni a történteket is, de kezdett tele lenni a hócipőm a hasonló lekezelő barmokkal. Előkaptam a telefonom és a gyorshívó egyes számát lenyomva már tárcsáztam is. - Kendra? Remélem ráérsz ma. Csajos estére van szükségem. Sürgősen! - kezdtem bele, meg sem várva, hogy beleszóljon. A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem Kerek pofi, őzike szemek. Első ránézésre a legtöbben ártatlannak találnak, de elég megszólalnom, felvonnom a szemöldököm, vagy csak elővenni a szúrós pillantásomat. Az emberek hamar ráébrednek, hogy több vagyok egy mosolygós kislánynál, akitől nem kell tartani, s tudok veszélyes lenni. Ilyenkor hiszik azt, hogy kiismertek, tudnak rólam mindent, belém látnak. Valójában a bátyámon és a legjobb barátnőmön kívül senki sem ismeri a valódi énemet. Régen kedves, odaadó, esküszöm, még aranyos is voltam, de a dolgok megváltoztak. Hamar fel kellett nőnöm, hiszen mindössze tizennyolc esztendősen Clarke már megalapította a vadásztársaságot, a természetfeletti lényekkel való harcot pedig komolyan kell venni. Ezután bennem is megváltozott valami, elrejtettem az érzelmeimet, s ha tehettem, inkább kegyetlennek, álnoknak mutattam magamat, ez pedig a mai napig nem változott. Inkább tartsanak hárpiának, mint gyengének. A ruhatáramban nagyon vegyesen vannak a holmik, a szekrényem egyik felében csak csinos darabokat találsz, míg a másik fele kényelmes farmerek, egyszerű pólók, kapucnis pulóverek tömkelegét rejti. Utóbbi a vadászathoz kell, de hé, attól még mert a fivérem a szervezet feje, s én magam is vadász vagyok, a hétköznapokban ugyanúgy hölgy is! Így aztán a szép ruhákhoz szép smink is dukál, csinosabbnál csinosabb cipők, táskák, és rengeteeeeg tornacipő, sportcipő, bakancs, mert hidd el, azok nélkül nehéz lenne az én szakmám. | |
|
| | | | Lovegood, Cara | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|