Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : ∞ ryan gosling Hozzászólásaim száma : 7 Pontjaim : 3 Pártállás : User név : ∞ g. Fő képességem : ∞ hunting for special creatures Őt keresem : Here’s to the fools who dream, foolish as they may seem
Kedvenc dal : ∞ machine Tartózkodási hely : ∞ washington d.c. Korom : 44 Foglalkozásom : ∞ servant of the regime | Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 14, 2021 11:31 am | Cara Hansen leukémiás húg Önéletrajz Azt hiszem, miattad szűntem meg hinni Istenben. Amikor 2007-ben diagnosztizálták nálad a leukémiát, az életünk fenekestül felfordult. Ezt az újabb családi tragédiát már csak apánk élte meg, aki szintén rákkal viaskodott. A betegséged volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban, nem sokkal a diagnózisod után meghalt. Ketten maradtunk. Biztosítás, örökség és pénz nélkül, hisz a szüleink mindent ráköltöttek apánk kezelésére. Eszükbe sem jutott, hogy arra a pénzra majd egyszer neked is szükséged lehet. Kiábrándultam a rendszerünkből. Te egyre betegebb lettél, több volt a rossz, mint a jó perc, néha már azt kívántad, bár meghalnál, és lennél túl az egészen. Küzdöttem érted, három munkahelyet vállaltam annak érdekében, hogy fizetni tudjuk a kezelésed, viszont még ez sem volt elég. Kórházba kerültél. Öt év viaskodás után úgy tűnt, a szenvedésed - és vele együtt az enyém is - véget fog érni. Ekkor ismertem meg Leta-t és Bastient, akik akkoriban begyűjtőket toboroztak. Miután átmentem a rostán, Bastien minden kezelési költséget átvállalt. Valójában csak ennyit kértem tőlük. Mentsenek meg téged, a többi nem számít. Jobban lettél. Kikerültél a kórházból, és befejezhetted a tanulmányaidat. Egyetemre mentél, lediplomáztál, majd visszaköltöztél a családi házba hozzám. Sosem mondtam el, hogy miből tellett a kezelésedre, ahogy arról sem tudsz semmit, hogy begyűjtő lettem. Tudom, mit mondanál. Eladtam a lelkem az ördögnek. Az életed számomra minden lelket megért. Azonban te is őrzöl egy titkot. Vajon mikor akarod majd elmondani nekem, hogy kiújult a betegséged? | A keresztnév szabadon alakítható, ahogy a play by-nál is meghallgatok bármit |
|