Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The hero without horse?

Vérfarkas

Elise Wood
Chatkép :
The hero without horse? Images?q=tbn%3AANd9GcRMSj5W9auOoiL1a-rb1YjkA3Yslw5TuaVbDA&usqp=CAU
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Danielle Rose Russell
Hozzászólásaim száma :
32
Pontjaim :
29
Pártállás :
  • Semleges

Foglalkozásom :
Tanuló

Elise Wood

Elküldésének ideje -- Csüt. Szept. 03, 2020 1:31 pm
Eric & Elise

- Vadász. - ismétli a férfi egy szavát és elgondolkozik a halottakon. Nem tűnik olyannak, aki csak ebből élne és ha tippelnie kéne, akkor ért a fegyverekhez is. Bár ezt nem túl bonyolult megtanulni az is igaz.
- Nem hangzik olyannak, aminél biztosítva van a nyugdíj. - szólal meg végül, bár maga se tudja, hogy miért éppen ezeket a szavakat találta meg. Viszont már kijöttek így nincs mit tenni, mint hallgatni és megemészteni a reakciót, amit kaphat. Közben pedig azon gondolkozni, hogy mennyire lesz egyre őrültebb az élete és mennyire kezd teljesen kifordulni az, amit normálisnak gondolt. Már eleve az nem mondható annak, hogy semmi reakciót nem váltott ki belőle a testek látványa.
- Több, mint valószínű, bár én csak úsztam az árral és a vámpír dobta fel ezt a helyet. - gondolkozik el egy kicsikét. Leginkább azon, hogy mennyire nem gondolta veszélyesnek az említett figurát.
- Vigyorogva... - ismétli halkan nem kevés adag keserűséggel. - Tehát akkor az ismerőse majd gondoskodik erről? - teszi fel a kérdést miközben követi a férfit. Egy-két arcot felismer, ahogy elhalad mellettük, de már abban sem biztos, hogy a nevüket meg tudná mondani. Alig pár napja barátkozott össze ezzel a társassággal, leginkább azon srác miatt, akivel odébb vonult. Helyes volt és jó fej, még talán egy hosszabb dolog is lehetett volna belőle, ám a sors másképp döntött.
- Van, az már más kérdés, hogy akarok-e most ott aludni. - válaszol a kérdésre. Biztos benne, hogy megkapná a szokásos kérdéseket, de egyben abban is, hogy nevelőszülei jól tudják, hogy vigyáz magára. Féltik és óvják, de nem zárják be, hogy még a napot is csak ablakon át lássa. Közben látja, ahogy a férfi már rendesen felkészített autóba dobja be a hullát. Tapasztalat és rutin, még ha egy kicsit morbid is a maga módján. Ezután beül az anyós ülésre és mint egy jó kislány, beköti magát, majd kibámul az ablakon.
- Mióta csinálja ezt? - kérdezi meg, ahogy eltávolodnak a raktártól. Hirtelen odébb kapja a fejét, mert mintha látott volna valakit, de mire jobban meg tudta volna nézni már eltűnt. Hirtelen kirázta a hideg ennek hatására és kellemetlen érzés kezdett el kialakulni benne a jövőre nézve.

▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿ ▴ ▿
szószám zene üzenet
Vissza az elejére Go down
Vámpírvadász

Eric Robert Warren
Chatkép :
The hero without horse? Tumblr_nblmowcE681qjx6n6o1_250
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Chris Evans
Hozzászólásaim száma :
122
Pontjaim :
110
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
Cop
Őt keresem :
The hero without horse? Giphy.gif?cid=ecf05e47hoqi1upk922utlcbjj0j0v6dmimm343xrr4rnj5m&rid=giphy
Talán még nem tudod, de egymásra találtunk...
The hero without horse? Tumblr_n454rkFVr51t62v5ao2_400
Korom :
39
Foglalkozásom :
Rendőr

Eric Robert Warren

Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 24, 2020 2:40 pm

Elice & Eric

-Valóban az… de nem nevezném hobbinak… Vadász vagyok. Ez a munkám. - feleltem, miközben azért elgondolkodtam egy pillanatra, hogyha vajon apám nem olyan körülmények között halt volna meg, akkor is elkezdtem volna ezt a hivatást, avagy sem? Bár úgy éreztem, apa nem hagyta volna, hogy a nyomdokaiba lépjek.
Ő nem az a fajta volt, aki ebből családi vállalkozást csinál. Magának való fickó volt, aki szerette a családját. Jó ember, és jó vadász… ám még is meghalt.
Elhessegettem a gondolatokat, aztán tekintetem a lányra emeltem, majd bólintottam, miután visszaejtette a helyre a porral teli tasakot.
-Valóban… ennél jobb helyet nem is találhattatok volna. - aztán elhúztam a szám,  megingattam a fejem.
Az egészet jelentenem kellett volna a drog osztálynak, így egy ideig gondolkodtam is rajta, mit is tegyek. Vajon feldobjam a helyet, vagy reagáljak úgy az egészre, hogy ez nem az én dolgom, és hagyjam szépen végigmenni a dolgokat?
Aztán a-képpen határoztam, hogy majd nyomok egy fülest talán az erre illetékeseknek, aztán a többit szépen elfelejtem. Már ha hagyják.
-Vigyorogva mentek a halálba… -morogtam az orrom alatt, majd tovább indultam. - Gyere! Jobb lesz ha nem maradsz itt! - azzal tovább mentem, s reméltem a lány is jön velem, s nem határoz úgy, hogy bizony ő elhúz innen a fenébe, s nem marad egy ilyen pofa társaságában mint én.
-Van hol aludnod az éjjel? - tudakoltam immár a kocsimnál állva, ahol felnyitottam a csomagtartót, és a fóliával kibélelt csomagtartóba tettem a zsákot.
Első persze a kötelesség, utána jöhet a pihenés, és a jól megérdemelt kaja! Valahogy biztosra vettem, hogy a kölyök bizony éhes lehet, szóval beszálltam a kocsiba, aztán kinyitottam neki az anyósülkés felőli oldalt.
Igaz nem volt a legtisztább, de kivételesen megengedem neki, hogy betegye magát a kocsimba, aztán majd vár rám egy kiadós takarítás ez után a kis kaland után.
Az erdőbe fogok hajtani, s ott fogom eltüntetni a hullát.
Vihettem volna egy krematóriumba is, s berejthettem volna egy tisztes halált halt emberke mellé is a maradványokat, de nem… jelen helyzetben nem voltam ilyen eszközökre rászorulva, szóval ha a lány beszállt a kocsimba, akkor a legközelebbi megálló már az erdőben volt.

Vérfarkas

Elise Wood
Chatkép :
The hero without horse? Images?q=tbn%3AANd9GcRMSj5W9auOoiL1a-rb1YjkA3Yslw5TuaVbDA&usqp=CAU
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Danielle Rose Russell
Hozzászólásaim száma :
32
Pontjaim :
29
Pártállás :
  • Semleges

Foglalkozásom :
Tanuló

Elise Wood

Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 24, 2020 11:24 am
Eric & Elise

A válaszára a megjegyzése után nem reagál sokkal többet, mint pár fintort. Nem tudná, hogy valaha megharapott volna mást, de nem tartja kizártnak. Eleinte nem tudta irányítani a benne szunnyadó erőt és azt, amivé átváltozik. Ez a gondolat a mai napig megrémiszti és félelemmel tölti el, ha belegondol, hogy mit is művelhetett. Arról nem is beszélve, hogy a ruhái nem igazán maradnak meg, amikor átváltozik. Ezért is örül annak, hogy már tudja irányítani, így nem kell nagyobb távolságot kommandózva megtennie. Soha többé nem akarja azt átélni, soha.
Figyeli, ahogy felhív valakit, aki az elhangzottak alapján már először kaphat ilyen témájú hívást. Egyre biztosabb benne, hogy a férfi sem teljesen hétkőznapi.
- Eléggé meredek hobbinak tűnik ilyenek ölögetése. - bök a zsákra, ahogy kiejti a szavakat. Neki nagyobb az ereje emberi formában, valószínűleg könnyedén le tudná gyűrni a vele szemben állót. Ám még így sem tudná elképzelni azt, hogy vadássza a magához hasonlókat. Arra mondjuk van tippje, hogy miért is teszi ezt, de valahol mégsem érti, hogy egy ember miért is tesz ilyet. Figyeli, ahogy a zsák ismét felkerül a vállra és követi a férfit, akiről sokat nem tud még mindig.
- Meg is lepne, ha észrevettek volna bármit is... - szólal meg, ahogy az egyik felnyitott láda mellé lép és belenéz. Megrázza a fejét, ahogy kivesz egy zacskót, amiből baljós por jön hullik ki vékony csíkban.
- Azt se vették volna észre, ha mellettük tör ki a harmadik világháború... Túlzottan sok volt bennük a cucc és úgy elszálltak, hogy akár a marson is lehettek volna. - dobja vissza a kis zacskót és elgondolkozik, hogy mégis hová sikerült belógniuk. Mert ezen dolgokat nem szokás csak így egy dobozba rakni.

szószám zene üzenet
Vámpírvadász

Eric Robert Warren
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Chris Evans
Hozzászólásaim száma :
122
Pontjaim :
110
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
Cop
Őt keresem :
The hero without horse? Giphy.gif?cid=ecf05e47hoqi1upk922utlcbjj0j0v6dmimm343xrr4rnj5m&rid=giphy
Korom :
39
Foglalkozásom :
Rendőr

Eric Robert Warren

Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 17, 2020 11:22 am
Rengeteg dolgom lett volna még itt, de meglehet  takarítást ráhagyom majd másokra. Elvégre nem voltam jelen esetben abban a helyzetben, hogy nekiálljak eltüntetni a testeket. Esetleg jelentem a gyilkosságokat, és majd a munkatársak elintézik a dolgokat.
Azt azonban, hogy honnan tudok az esetről, nos elég nehéz lesz majd megmagyarázni, de csak sikerül majd megoldanom a problémákat.
A lány lassanként válaszolt nekem, bár nem a legszívélyesebben, mintha csak haragudott volna azért, mert megmentettem az életét. Persze hagyhattam is volna meghalni, de az nem az én módszereim közé tartozik.
- Még sosem kóstoltam, így nem tudok véleményt mondani, de nem is vonz a kiderítés. - elhúztam a számat. Nem is akartam belegondolni, vajon milyen ízvilága lehet, egy tulajdonképpeni hullának. Nekrofil sem voltam, így a velük eltöltött pásztor óra sem érdekelt, hiszen vérkeringés és egyebek nélkül, hidegek lehettek akár a jég, meg aztán Alkonyatosat sem akartam volna játszani egyikkel sem. Hisz még is milyen képet vágtak volna, ha rájuk döntök egy halom csillámport, hogy úgy csillogjanak mint abban a filmben?
Ahogy elnéztem a testeket, felsóhajtottam.
- Valóban nem ártana a segítség… - aztán kicsit közelebb mentem, miközben a zsákot laza egyszerűséggel ledobtam a vállamról, mintha csak egy zsák krumpli lett volna. - Volt családjuk? Vagy szimplán hozzájuk csapódtál egy görbe estére? - karba tettem kezeim, ahogy közelebb mentem, s kicsit alaposabban megszemléltem az élettelen testeket, aztán zsebembe kotortam, előszedtem belőle az egyik telefont, amit minden esetben magamnál tartottam, kikerestem egy telefonszámot, s dobtam rá egy üzenetet. „Törlesztheted a tartozásod! Takarítást kérek!” s a folytatásban leírtam a címet.
Eltéve a készüléket, visszamentem a zsákomhoz, s ismét a vállamra kanyarintottam, hogy akkor most folytatom az utamat a kocsihoz.
Ha a lány annyira segíteni akar, nos akkor majd segíthet ásni.
A figyelmem nem kerülte el az sem, hogy mikor belerúgott a holttestbe, az nem egy átlagos lány rúgása volt, de az egészet szó nélkül hagytam.
-Hamar elintézte őket… szinte észre sem vették… - morogtam az orrom alatt. Sajnos késve érkeztem, így őket már nem tudtam megmenteni. De egy is több a semminél. Legalább is ezzel próbáltam nyugtatni magam.
Vérfarkas

Elise Wood
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Danielle Rose Russell
Hozzászólásaim száma :
32
Pontjaim :
29
Pártállás :
  • Semleges

Foglalkozásom :
Tanuló

Elise Wood

Elküldésének ideje -- Kedd Aug. 11, 2020 9:06 pm
Eric & Elise

Lehet, hogy meg kellett volna köszönnie, viszont túlzottan is haragos volt. Így aztán ez volt a legutolsó dolog, amire csak gondolni tudott. Ráadásul rendesen megcsapkodni sem tudja azt a rohadt vérszívót, mert már nem él. Bár így is belerúg egyet, de már korántsem enyhít benne annyit, mint várt.
- Semmi, rajtam legalábbis. - válaszol miközben végig néz a férfin. Láthatóan ember, aki mégis úgy gondolta, hogy neki esik egy vérszívónak. Viszont nem tűnik olyannak, aki először teszi mindezt. De attól még egy egyszerű férfi, aki könnyebben hal meg, mint azok akikkel harcol. Egy pillanatra elgondolkozik egy nagyon veszélyes dolgon...
- Elise. - a család nevét nem mondja el, jobb ha nem. Még a végén kiderül, hogy ismeri a szüleit és akkor nagy bajban lesz, már ha az lehetséges.
- Meg rossz társasággal. - teszi még hozzá, ahogy a férfi elszákolja a vámpírt. Be le se akar gondolni, hogy mégis miért akar valaki ilyesmit csinálni. Bár az előbb átéltek után lenne pár tippje.
Tesznek pár lépést, ahogy követi a férfit és majdnem bele megy, amikor meghallja a kérdést. Elsőre csak áll és néz rá, mivel nem érti, hogy ez mégis honnét a fenéből jöhetett neki.
- Reméltem is, hogy nem... Nem hinném, hogy egy vámpírnak túlzottan jó íze lenne. - szólal meg, majd megcsapja a vér szaga, ami nem olyan, mint az előbbi. Így aztán elrohan a férfi mellett, nem is felelve a kérdésére. Aztán földbe gyökerezik a lába és néma sikolyt enged el. Harag újabb hullámai törnek rá, ahogy látja a barátjainak maradványait, még ha nem is ismerte őket túlzottan régóta, kifejezetten jó társaság voltak. Mérgében a falba üt egyet és a mögötte lévő férfi meglepetésére, ennek a falon több nyoma marad, mint a kezén.
- Szerintem itt több szüksége lesz rám, mint egy kajáldában. - fordul felé és közben azon gondolkozik, hogy miért nem zökkenti ki ez az egész látvány, meg a szag.

szószám zene üzenet
Vámpírvadász

Eric Robert Warren
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Chris Evans
Hozzászólásaim száma :
122
Pontjaim :
110
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
Cop
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
Rendőr

Eric Robert Warren

Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 10, 2020 6:42 pm
Nos, a helyzet állása a következő volt. Megvédtem a lányt, megöltem a gonoszt, és ott üldögéltem egy darabig a vérszívó teste mellett, miközben azon agyaltam, még is hol kellene elégetnem a testet, s eltemetnem a csontokat. Aztán a lány is válaszolt a kérdésemre, ami nem volt a legszívélyesebb.
De vajon én voltam a bunkó, hogy megmentettem az életét? Fene se tudja, de legalább egy kösz jólesett volna, de ki is vagyok én, hogy ezt elvárjam? Na mindegy.
Így aztán csak végignéztem magamon, s szereztem valahonnan egy tisztább rongyot, és letöröltem a képem.
-Bármi… vágás, sérülés… és még sorolhatnám. - elhallgattam, majd  ismét a lányra emeltem a tekintetem. -Eric Warren…. És ha már így bemutatkoztam… Te ki vagy? - a nyilvánvalót már nem akartam megosztani, hiszen mi más szűrődhetett volna le az előbbi jelenetből?  Végignéztem a lányon, majd a fejetlen hullára tekintettem, azt pedig szó nélkül hagytam, mikor megrúgta a fejetlen fickót.
-Figyelj… jobban jársz, ha elhúzol innen… nem a legjobb helyre jöttetek szórakozni. - közöltem, miközben a fejet szépen odatettem a test mellé, majd előszedtem a zsebemből egy zsákot, és bezsákoltam a testet, ugyan is nem itt ezen a helyen akartam elégetni.
Aztán a lányra emeltem a tekintetem, s alaposan végigmértem őt.
Nem szóltam semmit, csak a vállamra dobtam a zsákot a testtel, s elindultam kifelé. Nem érdekelt, hogy követ e vagy sem. Az sokkal inkább érdekelt, hogy eltudjam innen vinni a testet, és eltudjam tüntetni maradéktalanul.
Aztán megtorpantam.
- Figyelj… tudom, nem a legbizalomgerjesztőbb ez a jelenet… de nem vagy éhes? -tudakoltam, aztán szabad kezemmel a zsákra böktem. - Nyugi… nem őt akarom feldarabolni és megenni… - meg aztán el is akartam innen vezetni a lányt, hogy legalább ő biztonságban legyen, és ne ezen a helyen, ahol bármikor valami olyanba ütheti az orrát, amibe nem kellene, szóval kifejezetten örültem volna annak, ha hajlandó velem jönni.
A vadász énem annyira nem is zavarta volna, ha itt marad egymagában, de a zsarut...nos az már más kérdés volt. A zsaru azt akarta, hogy tiszta legyen minden, és ő biztonságban legyen.
Vérfarkas

Elise Wood
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Danielle Rose Russell
Hozzászólásaim száma :
32
Pontjaim :
29
Pártállás :
  • Semleges

Foglalkozásom :
Tanuló

Elise Wood

Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 10, 2020 2:56 pm
Eric & Elise

Furcsa, hogy mennyire félre lehet ismerni másokat, hogy egyesek mennyire jó maszkot tudnak magukra ölteni. Elise nem volt ilyen, ami a szívén az a száján, vagy a kézfején, mikor milyen hangulata van. Nem szokása visszafogni magát, de pontosan tudja, hogy mikor kell befognia, hogy mikor kell lenyelni a felgyülemlő szavakat. Ez az esett most pont ilyen volt, bár a félelem sokkal jobban rájátszott, mint azt ő szerette volna. Pedig mennyire jónak indult a dolog. Egy kicsit ugyan érdekes a helyszín, de a társ kifejezetten jónak ígérkezett.
Ám mindez hamar szerte foszlott, amikor a srác ketté szakadt a vámpírnak hála. A maszkja leesett és megmutatta, hogy ki is valójában, hogy mi is. Egy szörnyeteg, aki az ölésben leli az örömét. Pedig egészen jó fejnek tűnt. Most viszont vele nézett farkas szemet és már éppen kezdte leküzdeni a félelme erős hullámait, ahogy megfeszültek az izmai. Már éppen rúgott volna, vagy csapott volna, vagy akármit, amikor egy ismeretlen férfihang szólalt meg.
Magas, sötét haj, erős alkat, na megy pisztoly és egy kés a kezében. Láthatóan okkal jött ide és hallhatóan a vámpír volt ez. Legalábbis nagyon abban reménykedett. Mindenesetre elkezdte hergelni a hegyes fogút és ennek jeleként egy lövést is leadott, ami csak centikkel csapódott be a feje mellett.
A rohadék széttépne, ez meg lelő? Mérgelődik egyet magában miközben azt figyeli, ahogy sikerrel jár a jövevény szándéka. Tisztára olyan az egész, mint egy mozifilm nagyon béna harci jelenete a főhős és a fő gonosz között..
Rávetődik a denevér és heves kis ökölharcba kezdenek. Közben a félelmet felvájta a harag és a kiszolgáltatottság keserű érzése. Így aztán felkel és amikor nem figyelnek rá, oldalba rúgja a vámpírt. Hallja, ahogy elreped pár bordája és egy kicsit sajnálja, hogy nem tud többet rúgni.
- Persze. Mi bajom lenne? - tárja szét a kezét mintegy mutatva a körülöttük lévő tetemeket, meg a nem vértől csatakos ruháját. - De mégis ki a fene maga? - szólal meg és kezd egy nagyon rossz érzése támadni.

szószám zene üzenet
Vámpírvadász

Eric Robert Warren
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Chris Evans
Hozzászólásaim száma :
122
Pontjaim :
110
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
Cop
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
Rendőr

Eric Robert Warren

Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 10, 2020 2:32 pm
Bedobtam egy kávét, no meg egy szelet pite is lecsúszott, majd puszit nyomtam a nagyim homlokára, aztán elköszöntem, és mentem a dolgomra. Bírtam az öreglányt, így mindent elkövettem annak érdekében, hogy biztonságos helyen tudjam őt tartani, azonban azt nem engedhettem meg, hogy a nyomok kihűljenek, és elveszítsem azt a dögöt, akinek már elég régóta a nyomában voltam.
Nyomoztam, kutattam, nyomokat tüntettem el, s igyekeztem másra fogni a halál eseteket, mintha csak egy lettem volna a korrupt, és tudatlan barmok közül, akik szemellenzőt hordanak, hogy a munkám rejtve maradhasson.
Egy eldugott helyen leparkoltam a kocsimat, kivettem a felszerelésemet, majd neki iramodtam.
Halkan mozogtam, kibiztosított fegyverrel. Igaz nem sokra mennék velük, de arra jó, hogy lelassítsam a dögöt, s végezhessek vele. Kegyetlen vadállat, aki nem kímélt senkit. Se embert, sem pedig természetfeletti lényt.
Az a mészárlás ami fogadott, nem a legtökéletesebb látvány volt. Véres holttestek, kinek a karja nem volt a helyén, ki a fejét veszítette el a szó legszorosabb értelmében, és ráadásképpen olyan terepen is voltak ezek a kölykök, ahol bizony nem kellett volna játszadozniuk.
Piás üvegek, és egyéb finomságok hevertek szerte szét… valaki elég alaposan belerondított a kis bulijukba, s ez a valaki történetesen egy szadista állat volt.
Mikor végre beértem, épp egy srácot kaszabolt le.
- Otthon hagytad a jómodorod, vagy élből vagy ilyen töketlen, hogy hátulról támadsz le fiatalokat?- tettem fel a kérdést, s közben már kibiztosítottam a fegyverem, s igaz egy kézzel elég nehéz dolog lőni, de kellett azért a másikba egy kés is, hogy az a dög, ha esetleg úgy döntene, hogy nekem esik, a kis csaj helyett, akkor bizony nem egy egyszerű műveleten leszünk túl, hanem csak akkor fog elkezdődni a „tánc”. Persze a kérdésemre nem érkezett válasz...
-Mi lenne ha hagynád őket, és olyannal kezdenél, aki visszatud ütni? - elsütöttem a fegyvert, s ha nem tért ki előle, akkor a vállában landolt a golyó, ha igen, akkor pont a kis csaj feje mellett csapódott be a falba.
Nem mentem közelebb, nem estem neki. Megvártam, míg ő lép. Megvoltak a magam módszerei. Amik olykor beváltak, olykor pedig majdnem otthagyom a fogam, pont mint a múlt alkalommal ,mikor egy másik vérszívót vadásztam le. Az a semmirekellő fél tucat nővel végzett… jó nem azt mondom, hogy ártatlanok voltak, sem pedig azt, hogy megérdemelték azt amit kaptak, de mikor valaki ennyire gyártja a hullákat, azt el kell intézni.
Ha nekem támadt, hát visszacsaptam ahogy tudtam, s lehetőségeim adták. Minden előnyt megkaptak ezek a dögök… gyorsaságot, regenerálódást, s mindent amit csak egy magamfajta vágyhat. Jó, a vér ivást nem szeretném magaménak tudni, de mondjuk a gyorsaság, a hatalmas erő, és a regeneráló képesség...nos annak kifejezetten tudnék örülni egy nehéz nap után.
De félre a gondolatokkal, hisz a vérszívó támadásba lendült. A golyó nem talált, s a lány feje mellett érte el a falat.
Szerencsémre mondva, vagy inkább balszerencsémre velem kezdett el foglalkozni. Nem tudom pontosan mennyi ideig tartott a küzdelem, de végül, hogy talán a lány terelte e el a figyelmét, vagy szimplán ilyen kicsapongó volt… nos nem tudom így visszatekintve, de sikerrel jártam. Vértől maszatosan a fejével a fejem mellett hevertem egy darabig, miközben kiterültem.
Elfáradtam… megsebesültem, véres voltam, és még az életben és még itt maradt srácokat is el kell tüntetnem, hogy ne kíváncsiskodjanak ezen a környéken, hisz alaposan megjárhatják.
De még feküdtem ott egy jó ideig, aztán nyöszörögtem keveset sajgó tagjaimmal, s felkeltem.
Ha a lány nem szaladt el, s még a közelben volt, felé fordultam.
-Jól vagy? - nem kezdtem bele a kioktató szövegbe még, hiszen épp elég lehetett a látvány, hogy a barátját szétkaszabolták a szeme láttára.
Vérfarkas

Elise Wood
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Danielle Rose Russell
Hozzászólásaim száma :
32
Pontjaim :
29
Pártállás :
  • Semleges

Foglalkozásom :
Tanuló

Elise Wood

Elküldésének ideje -- Kedd Aug. 04, 2020 4:51 pm
Eric & Elise

Sosem volt a jó kislányok közé sorolható, talán, amikor még kicsi volt, akkor lehetett annak mondani. Ám mostanra inkább olyan, aki mindig keresi a bajt, vagy legalábbis úgy tűnik, mintha keresné. Talán pont ezért is került ebbe a társaságba is, akik közül párról tudja, hogy nem hétköznapi emberek, bár nem ők mondtak el neki. Mindösszesen csak meglátta őket és van annyira okos, hogy ezt ne hozza fel nekik. Azt nem tudja, hogy ezt ők is tudják-e, illetve, hogy róla tudják-e a farkas létet. Leginkább azért, mert igyekszik mindezt titokban tartani mások előtt. Nem akarja, hogy pont ezért legyen az, aki egyedül eszik a fa alatt, mert mindenki elkerüli. Leginkább a vámpíroknak hála, akik a feje tetejére fordították az egész várost.
Bár mostohaapja révén sok minden eljutott a fülébe, vajmi keveset tudott mindenről. Csak azt, hogy vámpírok léteznek, így valószínűleg vannak többen olyanok, mint ő. De bele se mert gondolni, hogy még milyen meséből kipattant teremtmények járkálhatnak az utcán. Néha elgondolkozik ezen, amikor a várost járja, de nem tudná megmondani senkiről, hogy ő most ember-e vagy sem.
A kis csapatból viszont kettőről tudja, hogy nem azok. Az egyikük egy vérfarkas, mint ő, a másik meg egy vámpír, aki nagyon nem szereti a napot. Bár ebben még semmi furcsaság nem volt, főleg a sok hülyeség elolvasása után, amit a kutatásai alatt fellelt. Így ezért is vannak olyan épületek, amibe be lehet osonni. Különösebb céljuk nincs itt az ivásom és a szórakozáson kívül, szokásos tini bohóckodás. Belógni egy lezárt épületbe és szórakozni, lerészegedni. Ehhez pedig pont megfelelő a kis csapat, akikkel idejött.
Már maga a bejutás is sok nevetést és nem kevés szitkozódást hozott magával, de megérte. Az üres épületben hamar találtak egy jó helyet, ahol leültek és elkezdhettek inni és beszélgetni. Nem voltak többen 10 főnél, de bőven volt náluk pia ennek a duplájára is. Nem meglepő módon rövid időn belül elő került a cigi és annak a vicces fajtája is. Ez utóbbival nem igazán élt, de néha-napján jó móka volt egy kicsit szívni belőle. Ezen este is ide tartozott.
Talán pont ennek a hatására lehetett az is, meg az alkoholnak is köszönhetően, hogy végül kettesben odébb vonult azzal a sráccal, akiről tudta, hogy vérfarkas. Egészen hamar egyértelmű lett számára, hogy a srác nem közömbös felé, de ezzel ő is így volt. Elveszteni nem volt mit, így aztán úgy gondolta ebben a feloldott állapotban, hogy miért is ne. Heves csókpárbajukat, hamar tapizás követte a másik fél felől, ami mosolyt váltott ki belőle. Ezt az egészet az zavarta meg, amikor a vér szagát érezte meg. Elsőre nem is tudta mire vélnie ezt az egészet, azt gondolta, hogy a srác üvegbe tenyerelt vagy valami hasonló. Aztán meglátta, hogy nem, nagyon nem... Megfagyott benne a vér és kapásból józan lett, amikor meglátta, hogy a vámpír hideg vérrel és nagy mosollyal vágta le a szerencsétlent. Látta a másik szemein, hogy ő lesz a következő és tudta, hogy nincs esélye futni.

szószám zene üzenet

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

The hero without horse?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» My Hero and partner
» Are you a hero or a beast?
» Caroline & Eric - I need a hero... and a bodyguard maybe?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Raktárépületek-
Ugrás: