Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 04, 2020 8:18 am | gratulálunk, elfogadva! isten hozottjátékosaink között! Drága Patricia, Végre itt vagy! Mikor a canonokon törtük a fejünket pár hete, felmerült bennünk egy olyan félelem, hogy az Első Boszorkányok olyan karakterek, akikkel talán majd megpróbálnak visszaélni... hisz erősek. A maga nemükben páratlanok. És egy kivételével a legidősebb boszorkányok. De láss csodát, neked sikerült teljesen helyén kezelned azt a "hatalmat", amit a kezedbe kaptál. Én pontosan ilyen temperamentumot képzeltem Patricia-hoz. Azt szerintem már tudod, hogy az egyik olyan canon karakter a tiéd, akinek rengeteg kötődése van, és mi több, bármikor jöhet egy újabb "páciens", hisz... én biztos vagyok abban, hogy Bastient rajtad keresztül is likvidálni próbálhatják... de ne legyen igazam! Te vagy az első az Első Boszorkányok közül, ám készülőben van Isabelle is, szerintem vele mindenképp érdemes beszélnetek majd. Foglalózz, ha esetleg ez még nem történt meg, majd... ideje belevetned magad a szerteágazó kis életbe! Jó játékot! |
|
| Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 1:24 pm | Patricia Cleva McDermott az Első Boszorkányok egyike ez vagyok én the fantasy you couldn't control Panaszkodhatnék itt Neked, hogy milyen sanyarú sorsom volt, hogy a szüleimet elvesztettem még fiatal koromban – anyámért kevésbé tragédia, hisz többek között azt is kutatta, hogyan lehet megölni a valódi boszorkányokat, vagyis engem is –, továbbá hogy a salemi perek mennyire kegyetlenek és átgondolatlanok voltak, hogy a halandó emberi söpredék mennyire megkeserítette az életemet, vagy hogy mennyi nehézséggel kell mai napig szembenéznem mindezek miatt. De őszinte leszek Veled – ami egyébként igen ritkán fordul elő ismeretlenekkel szemben, úgyhogy érezd magad rendkívül megtisztelve! –, leszarom a múltam nyomorúságos történéseit. Kérdezhetnéd, mégis miért, de könyörgöm, ne tedd! A miértek olyan szánalmasak… nem kell mindenre okot találni. De tudom, hogy az emberek ilyen földhöz ragadtak, nem értik, ha valaki ösztönösen cselekszik és gondolkodik, mint én. Szóval a válasz a fel nem tett kérdésedre: egyszerűen túl régen volt, hogy ehhez hasonló dolgokra pazaroljam az értékes időmet. Az életemet igazán két dolog határozza meg: az Első Boszorkányok szövetsége és a vámpírokkal kötött paktum. Victoria, Marla, Constance, Carmela és Cameron. Azt hiszem kedvelem őket, kompetensnek tartom mind a négyüket. Persze, ha nem így lenne, és a szimpátiámat sem élveznék, akkor eleve nem vetődött volna fel a szövetség közöttünk. Lásd be, nem lehet olyanokkal a világ dolgairól dönteni, akikkel első látásra ki nem állhatjátok egymást. Hozzá kell azonban tennem, csak hogy tisztán láss és megértsd a helyzetemet: ők nem álltak volna össze egy vámpírral. Évekbe telt mire megértettem velük, hogy a Bastiennel kötött egyezségem nem az őrület első jele. Nagyképűnek fog hangzani, de mégis csak Én értem el a természetfeletti lények közötti legfontosabb szövetséget. Sőt nem is csak egyet, de ez most részletkérdés. Ne értsd félre, de a karrieremet tekintve azt hiszem elég jól állok. Egyébiránt szeretném, ha tudnád, hogy a magadfajta emberi lények, nem igazán hatnak meg. Tudom, ez kissé erős kijelentés, hiszen neked semmi közöd a Salemben történtekhez, de attól még ember vagy, ami azt is jelenti, hogy alsóbbrendű. Ennek fényében pedig bármikor élvezettel nézném végig, ahogyan egy vámpír feltépi a torkodat. Ne vedd személyeskedésnek! Ez a hozzáállás nagyon mélyen gyökeredzik bennem. Ah, igen, és leszel kedves nem becézgetni, a végén még eltalálom roppantani a nyakadat egy intéssel. A tükör előtt állva mindig azon gondolkodom, a Cleva jobban illik hozzám, mint a Patricia, ezért is tartottam meg háromszáz év után is a középső, s egyben valódi keresztnevemet. Anyám jól választott annak idején, még akkor is, ha nem volt jó viszonyunk… megszállottam meg akarta érteni a képességeimet. Ebbe halt bele. A Patriciát az idők alatt vettem fel, amikor meg kellett védenem a személyazonosságomat a boszorkányperek idején, azután valahogy rajtam ragadt. Sokan ismernek Trish-ként, ám az Elsők mindmáig Clevának neveznek. Csak ők. A csinos arc, ami mindig kifogástalanul sminkelt, a barna loknis haj, a tökéletes ruhák nem véletlenek és rendkívül megtéveszthetők lehetnek bárki számára. Épp ezért jól vigyázz, ha azt gondolod, nincs semmi a tűsarkak mögött. Én magam vagyok mindaz, amivel a kisgyermeket ijesztgetik, ha boszorkányokról beszélnek, csak sokkal szebb köntösbe bújtattam magamat. önéletrajz Az Első Boszorkányok köteléke szent, ősi és megingathatatlan. A Salemben történt tragikus és elvakult perek előtt is ismerték már egymást a legősibbek, de csak ezek a kegyetlen események, a kirekesztettség kovácsolta össze őket. Barátok, társak, menedékek voltak egymás számára - ám mindez háromszáz éve történt, és bizony ennyi idő után bármely más szövetség is roskadozni kezdene. Ám az Elsők belviszályai, néma átkai tönkretehetnek mindent, talán önmaguk pusztulását is okozhatják.Mindent elvesztettünk. A sorsunk összefonódott és tudtam, ha másra nem is, de Rád feltétlenül számíthatok majd, hiszen Te osztoztál a fájdalomban és a gyűlöletben. Veled ugyanazt éltük át, ugyanúgy dolgoztuk fel a gyászunkat. Míg a többiek ellenkeztek Te hittél a jogos bosszúban. Oly sok negatív energia gyűlt fel bennünk és oly nagyon pusztítani akartunk elkeseredettségünkben, hogy fel sem fogtunk, mit teszünk. Az egyetlen varázstalan, akinek nem akartam soha ártani Salem után, épp a Te testedben növekedett. Akkor nem törődtünk a jelekkel, melyek figyelmeztettek, s amely megóvott volna még több szenvedéstől mindkettőnket. Azt hiszem, a bosszú elvakított, téged is. Tisztán emlékszem a sikolyodra azután hogy végeztünk az átokkal; emlékszem a vérre, amely mindenütt megjelent, és emlékszem milyen elkeseredetten próbáltam megmenteni a kisbabádat, a gyermeket, akit már születése előtt sajátomként szerettem. Emlékszem, hogy elájultál és én üvöltöttem tehetetlenségemben, zokogva mentettem az egyetlen életet, amelyet lehetett: Téged. Látom a gyűlöletet a szemedben, hiába kértem éveken át őszintén a bocsánatodat, a feloldozásodat a legszörnyűbb vétségem alól, Te nem adtad meg nekem, s álnok módon mégis a szemembe hazudod ezt. Az őszinteségért cserébe csak őszinteséget várok el, különösen tőled Marla - s tudod miért? Mert Te voltál mindünk közül a legkedvesebb nekem, mégis árulásnak tekinted a véletlent és mindkettőnk meggondolatlanságát. Mai napig nehezen tudok rámutatni arra a pontra, ahol minden elcsúszott azon a napon és ami a Te halálodat okozta, míg én túléltem a találkozást az első vámpírral. Emlékszem az elkeseredett tekintetedre, arra hogy az utolsó szavaid is engem figyelmeztettek a veszélyre, mely nagyon is valós volt. Emlékszem, hogyan sepertem el a vámpírt mellőled, és hogy aztán már nem tudtalak megmenteni. Te azonban nem tudhatsz mást, csak azt, hogy végül én nem osztoztam a sorsodban aznap. Arról persze fogalmad sincs, minden évben megemlékezem róla, hogy a mai napig elszorul a torkom a neved és az emléked gondolatától is. Hidd el, drága Constance, ha tehetném visszahoználak, ha lehetett volna megállítottam volna Bastient… De kérlek ne várd el, hogy a halálba meneteljek, hiszen mindig is tudtad rólam, az életet választom minden körülmények között, legyen bármi is az ára. A mágiád rezgéseiből tudtam, Tatiana, benned él tovább az egykori barát, akit oly’ tragikusan vesztettem el. Látom a tekintetedben, hogy nem kedvelsz, s nem tudom eldönteni, ez Constance hatása vagy sem, de valójában nem is számít. Amíg nem vétesz ellenem, még segítenék is rajtad, ha szükséged lenne rá. Ám úgy tűnik önálló vagy, erős és független, pont mint a beléd költözött "sötétség" - nem lep meg, hogy Constance téged választott. Ám arról fogalmam sincs, mit kezdenél az Elsők kötelékével, vagy épp mi mit kezdenénk veled... Folyton a béke helyreállításán dolgoztunk, megállíthatatlanul küzdöttünk érte, véres csatákat vívtunk, s tudom, sok szempontból Téged mindez megtört. Az egyik legfontosabb szövetségesem vagy, de ennél sokkal fontosabb: a barátom vagy. Azon kevesek egyike, akiket igazán a bizalmamba fogadtam és meg is tartottam ennyi idő után - és hálás vagyok ezért, még ha nem is hangoztatom mindezt. Háborúk követtek újabb háborúkat, ám mi még mindig itt vagyunk… mégis a legélesebb emlékem veled kapcsolatban nem a csaták hevéből van, hanem egy régi, nyugodt, csendes délutánról, amikor semmi dolgunk nem volt és csak ültünk az akkori lakásod erkélyén, élveztük a napsütést, és teáztunk. Semmi különösről nem beszéltünk - kevés alkalom egyike volt ez a nap, amikor nem megvitatni kellett valamit. Most hiányzik ez az egyszerű délután, szeretnék visszatérni abba a pillanatnyi valódi békébe, szeretném újra úgy élvezni a napsütést, hogy közben ne kelljen egy újabb háború miatt aggódnunk. A legeslegelső vagy számomra, sokféle szempontból. Szerelmem, szeretőm voltál, most barátnak hívlak, ám ezek a jelzők nem sokat változtattak a helyzetünkön. Folyton egymásba botlunk és onnan folytatunk mindent, ahonnan abbahagytuk. Én gyűlölöm, ha tanácsokat akarsz adni, s Te is gyűlölöd, ha én teszem ezt, még sincs ellenérzés bennem túl sokáig, hiszen elég csak a szemeidbe néznem, és meggyőztél… arról legalábbis, hogy ennyi év után is ragaszkodom hozzád. Mindig is veled értettem meg legjobban magamat, ám ez talán nem meglepő, hiszen a nőkkel világ életemben nehezen boldogultam, az Elsők többsége pedig ugyanazt a nemet képviseli, mint én. Ezért hát ha igazán nagy baj volt, akkor Téged kerestelek, Téged hívtalak, s Te rendre hagytad, hogy megtaláljalak, s válaszoltál nekem. Sosem egyezik a véleményünk, most sem: Te nem érted - ahogyan senki sem - miért álltam le egy vámpírral, én pedig nem értem, hogy nem fér a fejedbe, milyen fontos ez a szövetség a természetfeletti részére… de kérlek, mondd meg őszintén, drágám: egyáltalán nem hiszel a koalícióban? Tényleg ennyire reménytelen volna az egész? Veled mindig olyan könnyű volt kijönni, olyan nagyon gyorsan el tudtam engedni minden bosszúságomat, fájdalmamat, és olyan egyszerűen le tudtál nyugtatni. Éppen mint ahogyan indákat vagy képes növeszteni a földből, épp úgy tudtál feledést hozni számomra, s úgy fontál körbe a jókedveddel, mint a kúszónövények az ágakat. Ha bármi bajom volt a világgal, a többiekkel, minden hozzád fordultam, Carmela, mert Te, drágám, olyan jól értettél ahhoz, hogy eltereld a figyelmemet, még akkor is, ha csak beszélgettünk egy pohár bor mellett, vagy éppen tomboltunk egy koncerten. Mert veled lehetett, veled igazán lehetett. De aztán egy napon eltűntél, felszívódtál, magamra hagytál. Meguntál minket, engem? Először azt gondoltam, történt valami: tudtad, mennyi ideig kerestelek - sohasem említetted, hogy ilyen jó vagy a bújócskában! -, aztán azt gondoltam, elidegenedtél az Elsőktől, tőlem is, már nem vagy kíváncsi ránk, már nem érdeked, hogy fenntartsd a szövetséget. Végül aztán sok idő után arra jutottam, talán meghaltál, téged is elvesztettelek, mint Constance-t, s talán már sohasem kaphatlak vissza. Pedig most, ezekben az időkben, igazán komoly szükségem lenne rád, mindannyiunknak szüksége lenne rád, hiszen mindig is Te simítottad el a belviszályainakat Carmela, egészen észrevétlenül. |
play by nathalie kelley
életkor 1702. 11. 12.
faj boszorkány
pártállás szimpatizáns
hirdető staff
a karakterem canon |
|
|