Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Silbert - shotgun picks the music

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Május 28, 2020 7:22 pm
Én valahogy nem tudok ezzel az egésszel kapcsolatban ilyen lelkes lenni, hogy Bee is velünk jön, de arra sem feltétlenül hajlok, hogy nemet mondjak. Számomra igazából nem oszt, nem szoroz, hogy ott lesz-e a nyula. Amiatt pedig, hogy a kis boszorkányt ilyen örömtelinek láthatom, az én mellkasomba is olyan roppant mód kényelmetlen melegség fészkeli be magát. Normális ember aligha nevezné ezt kényelmetlennek. Inkább hívná valamiféle boldogságnak, de én nem vagyok az ilyesmihez hozzászokva. Azt gondoltam, mindent megéltem, amit kellett és lehetett Atlassal, majd bezártam a szívem. Most viszont itt van Silas, és azt érzem, hogy olyan mély szerelmet akarok tőle, hogy még az óceánok is megirigyeljék. Szerelem. Nem gondoltam volna, hogy valaha akár csak megforduljon a fejemben ez a szó. De akkor is, Mariana-árok? Elbújhat mellettünk.
Mire ágyba kerülünk bezzeg már én is lelkesebb vagyok. Imádom azt a rengeteg dolgot, amit hagy, hogy tegyek vele. Még jobban imádom, hogy mindet élvezi. Kímélő üzemmód ide vagy oda, minden pillanat és minden lökés csodálatos. Úgy is, hogy nem iszom belőle. Azt bőven letudtam tegnap, azért ne szaladjon el velem a ló. Nincsenek vallomások, meg felesleges duma, csak ő és én, forrón egymásba fonódva és belefulladva egymás vágyaiba. Igen, ez kellett a reggelhez. Miért is gondoltuk, hogy „megússzuk”, csak mert „sietünk”? Mindig ide pattanunk vissza. Sosem mondtam neki és nem is fogom, de azt hiszem, érzi ő is, hogy milyen sokat jelent ez nekem. Hogy ennyire érezteti, hogy akar.
Lustán cirógatom fel és le a hátát, amikor már csak mellette fekszem, közben pedig gyengéd pillantással figyelem a laposakat pislogó szemeit. El ne aludjon itt nekem, mert akkor esküszöm, itt hagyom. A nyulát meg magammal viszem, akkor legalább utánam fog jönni New Yorkba. Ha már értem nem is jönne, biztos vagyok benne, hogy azonnal rohanna, ha elrabolnám Bee-t. Vajon mi lenne hatásosabb? Ha közben azzal fenyegetőzöm, hogy levest csinálok belőle, vagy ha közös képekkel teszem Silast féltékennyé? Jó, valljuk be, a levesdolog nem lenne túl karakterhű, mert mindketten tudjuk, hogy ha nem muszáj, akkor nem teszem be a lábam a konyhába. Vagy hát, ha be is teszem, hamar kijövök onnan. Leszámítva, amikor Silasnak készítek valamit. Mindkettőnk szerencséje, hogy nincsenek nagy igényei. Szendvicsekkel, eperturmixal, meg a mirelit süteményekkel elég erőteljesen kimaxoltam a gasztronómiai képességeimet. Aztán persze az is beérik, hogy ha nem akarom, hogy bealudjon, akkor talán nem kellene ilyen szeretően cirógatnom, úgyhogy abba is hagyom és csak egy önelégült vigyorral fordulok a hátamra, a hozzá közeli karomat meg elnyújtom, hogy oda tudjon bújni egy kicsit. Mikor pedig a feje egészen közel kerül hozzám, csak visszahajtom az alkaromat, hogy a hajában játszhassanak az ujjaim, hasonlóan lusta tempóban, mint ahogy nem rég még cirógattam őt.
- Szépségem… – Már ebből az elutasítóan kérlelő tónusból is elég nyilvánvalóvá válik, hogy a válasz nem lesz. De mit várt? Persze tudom, mindig nekifut, mindig megpróbálja, mindig ad neki egy esélyt. És annyira szeretem ezt benne, ezt is. Nem is csak az ilyen apróságokról beszélek igazán, hanem az élethez való hozzállásáról. – Már megtanulhattad volna, hogy nem lehet ilyen könnyen megvesztegetni. De hozok neked valami harapnivalót. – Rövidre zárom a témát, csókot nyomok a hajába és már ki is mászom az ágyból. Mindjárt szerzek neki valami gyümölcsöt, azzal el lesz, aztán az autóban megeheti a szendvicseit. Meg amúgy vettem neki egy csomó nassolni valót az útra. Nem bíztam rá a dolgot, mert felvásárolta volna az összes csokit, meg cukorkát, és nekem elhiheted… senki nem bírna ki négy órát egy cukortól túlpörgött Silassal egy autóba összezárva. Kénytelen lesz megelégedni az egészségesebb, vegán verziókkal, ami az édes dolgokat illeti.
Ezután már gyorsan összekapunk mindent. Bee cuccait nyilván neki kell összepakolnia, én pedig közben elégedetten – és szörnyen bosszantóan – legeltetem rajta a szemeimet. A modoromat közben előásom valahonnan jól mélyről és legalább az autóba bepakolok. Attól függetlenül, hogy leginkább a piszkálódás megy, tudom, hogy mennyire sokat jelent ez neki, hogy megosztom vele az életem ezen részét. És nekem is igazán sokat jelent. Már rég nem csak a boszorkányom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Május 25, 2020 5:06 pm

- Nem mondtam, hogy baj lenne vele, csak azt, hogy épp elhagytad. Ha szeretnéd megkereshetjük. Szólongathatjuk meg ilyenek. Hátha előkerül a kis komisz. - Pimasz mosolyra húzom a számat, olyan nagyon játékosra, szinte már el is pillantok, szinte már nyitom is a szám, hogy szólongatva hívjam haza a modorát, persze nyilván nem teszem meg, helyette elnevetem magamat. Szeretek Alberttel szórakozni, szeretem a határait feszegetni, bár azt meg kell róla mondani, hogy tökéletesen széles skálán mozog, elég nehéz, szinte lehetetlen kimozdítani a komfort zónájából, szinte sosem válik teljesen idegessé, persze vannak rossz napjai, akkor óvatoskodni kellene vele, mindenki, akivel aznap találkozik, hátrább lép kettőt, kivéve én, merthogy én inkább közelebb lépek hármat, mintsem valaha is meghátráljak előle, meg aztán mi lehet a legrosszabb? Üvöltözni kezd, vagy kiakad? Nyilván nem lenne ekkora a szám vele szemben, ha nem úgy viszonyulnánk egymáshoz, ahogyan, akkor lehet, hogy meghúznám magam, akkor talán félnék tőle, viszont így csak kifejezetten szeretem heccelni és idegesíteni, néha szinte látni, ahogyan a feje kétszer akkorára nő. Most persze jókedvű, ilyenkor még csak tartani sem kell attól, hogy valakit lenyel keresztbe, mert éppenséggel nem úgy alakultak a dolgai, ahogyan eltervezte.
Most éppenséggel tökéletes passzban van, játékos és vidám, én pedig nem tudok mellette másmilyen lenni, mint vidám és játékos, legalább úgy kulcsolom át a lábammal, mintha többé nem lenne szabadulása, pillantásom leköveti az övét, aztán kajánul szalad vissza. Karjaimat elnyújtom a nyakán, kívánósan kezdem a tarkójánál a haját birizgálni. - Elég jó tervnek hangzik. - Hajolok közelebb, hogy a szánk éppen csak ingerlően érhessen össze, ahogyan beszélünk. - Eléggé szeretem amikor felfalni készülsz. Főleg ha közben mondjuk a ruhák is lekerülnek rólad. - Vigyorodom el izgatottan, lelki szemeim előtt már meztelenül áll előttem. A tenyerem felsiklik a nadrágjáról a pólója alá egészen várakozóan, hogy akkor tartsa csak be az ígéretét. - Meglátod jó lesz, hogy velünk jön! - Simulok hálásan még közelebb, a lehetetlenség határát súrolva, hiszen ennél már csak úgy lehetnénk közelebb, ha mondjuk már az ágyban lennék, a helyzet meg még forróbb lenne.
Szerencsére Albert nem szeret igazán várni, még az időt sem szereti igazán húzni, vagyis ilyenkor nem, bezzeg ha én akarnám, egészen sokáig képes lenne gyötörni és visszautasítani. Most viszont elég lelkes, én meg csak igyekszem felvenni vele a ritmust, lelkesen és élvezkedve nyögök alatta, az ujjaim néha a hajába marnak, néha meg a hátát karmolják végig. A szoba sóhajoktól lesz terhes, hangos nyögésektől karcos, egy ponton már el sem lehet dönteni, hogy hol kezdődik ő és hol végződöm én, tökéletesen simulunk össze majd válunk szét, hogy utána megint egyek lehessünk kicsit másképp, kicsit máshogy de ugyan olyan élvezetesen.
Még percek múlva is képtelen vagyok megmozdulni, egészen elfáradtam a kímélő üzemmód ellenére is laposakat pislogok ahogyan hason fekve élvezem Albert kezének lágy cirógatását. Bele tudnék aludni, csakhogy éppenséggel az agyam egyik hátsó szegletében ott ficánkol a tudat, hogy megyünk valahova, ez pedig elég izgalommal lát el ahhoz, hogy a fejemet felé fordítsam. - Nem lehetne, hogy te csináld a szendvicseket és szedd össze Bee cuccait? - Kezdek bele kicsit hízelkedve, úgy fordulok felé, hogy az egyik lábamat átvethessem a combjain, az ujjaim pedig sétát imitálva szaladhassanak végig a hasizmain. - És akkor eltekinthetünk attól, hogy van egy alkalmam amikor nem csinálom meg amit kérsz, ha vesztek egy fogadásban. - Finom csókokat is nyomok a lépések nyomába, így vigyorgom rá, egészen kicsi esélyét látva annak, hogy ebbe bele fog menni. - Szükségem van még legalább tíz percre. Még csak nem is reggeliztünk, úgyhogy az energiaszintem valahol.. hát.. nem is tudom hol van. - Ásítást mímelek, közben meg édesen mosolygom, mintha esélyem lenne átverni 'mindenen-átlátok' Albertet.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Május 24, 2020 6:49 pm
Nem kell itt semmit bevallani, ő is jól tudja, hogy szeretem, amikor ilyen telhetetlenül ölel. Szükségem van az ilyen erőszakos mozdulatokra, sőt, igazából többre is értékelem őket, mint a gyengéd érintéseket. Utóbbit valahogy mindig jól kell időzíteni, mert ha olyan napom van, a világból is ki tudnék rohanni tőle. Elrohanni nyilván nem szoktam, az viszont senkinek nem jó, ha Jindosh úr morcoskodni kezd. Arra már felszökik a szemöldököm, mikor a meglepetésekkel kezd gyötörni. Le is biggyesztem az ajkaimat, enyhén túljátszva a dolgot. Jó, láthatóan túl játszva a dolgot. Hát már a meglepetések sem szeretnek engem? De legalább ő igen, wink wink.
- Hé! Az én modorommal semmi baj nincs! – Igaz, hogy jó mélyre van ásva, de legalább elő tudom húzni, ha szükség van rá. Mármint ha tényleg nagyon szükség van rá. Ezzel szemben Silas szerintem lefordulna a székről, ha leültetnék egy igazán nívós étteremben az asztalhoz, ahol van vagy tizenöt különböző evőeszköz előtte. Ami azt illeti, tavaly karácsony környékén elvittem egy ilyen helyre. Szörnyen jól szórakoztam, bár jól nem laktunk, úgyhogy inkább rendeltünk otthonra kaját, meg ittunk hozzá sört, végig kellett szenvednem valami borzalmas reality műsort, az este további részét meg azt hiszem, nem kell bemutatnom. Mindig szerettem azt az időszakot, de nem vagyok különösebben a karácsony híve, vagy úgy egyáltalán nem. Belegondolva, együtt töltöttük a karácsonyt. Nem akartam, hogy egyedül legyen, úgyhogy gyötörtem kicsit a tányérja köré pakolt kaviárkés, nagy kanál, kis kanál, halvilla, fondüvilla, desszertes kanál, és egyéb evőeszközök kavalkádjával, elvittem jégkorcsolyázni, és ő is választhatott egyéb kedvére való programokat. De van ennél most fontosabb dolog is, mintsem a mókás évvégén, meg halkéseken gondolkodjak. Itt, a jelen, vele.
Még ha csak szimpla szavak is, tudom, hogy mennyire fontos az, amit Silas megoszt velem. És bár általában nagyon-nagyon nemtörődömnek tűnök, ja meg hát általában valóban az is vagyok, most igazán különlegesnek érzem magam, hogy ezt pont velem osztja meg. Egy kicsit a világa közepének érzem magam, és hát tudjuk, hogy én szeretem ezt az érzést. Ki ne szeretné.
- Tudod, igazából nem vagyunk időhöz kötve. Mit szólnál, ha egy kicsit visszamennénk az ágyba és… – Végig pillantok rajta, a tekintetemmel falánk módon elidőzve az ölében, szinte észre sem veszem, ahogy vágytól fűtve az alsó ajkamba harapok, csak azt, hogy még inkább szorítani kezd a nadrágom, mire ismét a viharszínű szemeié az enyémek. Pláne úgy, hogy ő is olyan tehetséggel csúsztatja a lehető legjobb helyre a tenyerét. – felfalnálak? – Ami egyébként nem kérdés volt, hanem ajánlat, bár a testem szerint már-már követelés. Pont úgy akarom őt, ahogy ő is engem. Ugyan már, ki takarunk áltatni, hisz melyikünknek lenne elég szimplán annyi, hogy leszopom? Aztán csókra hajolok, és low-key azt is közlöm vele, hogy a nyula is velünk jöhet. – Aztán összeszeded Bee cuccait, amíg én befejezem a szendvicseket és mehetünk. – Egészen jó tervnek hangzik, nem igaz? Mondjuk azt előre látom, hogy nekem kell majd végig cipelnem a Central Parkon, mert Silas borzasztóan fáradt lesz, mármint „borzasztóan”. Arra bezzeg lesz ereje, hogy húszmillió képet lőjön a nyúl minden egyes szőrszáláról. Van egy olyan érzésem, hogy New Yorkban vennünk kell majd neki egy plusz SD kártyát. – Talán ma még odaérünk… – Elnevetem magam, a nevetés pedig már forrón fúródik a nyakába, ahogy a csókjaimmal falom a bőrt, ízlelgetve azt a pontot, ahol később egészen biztosan megharapom majd. A formás hátsója alá karolok, hamarosan pedig már a hálószobában dőlünk el az ágyon. Előbb a saját pólómat kapom le, aztán persze siettetem őt is, hogy fölé tornyosulva kaphassak ismét az ajkai után. Minek öltöztünk egyáltalán fel? Először persze a vallomásos játékot fogom befejezni, merthogy lógok még neki valamivel és eszem ágában sincs kibújni alóla. A kis boszorkány pedig imádni fogja. Lehet, hogy a fogadások kapcsán mindig panaszkodik, hogy csalok, de érdekes módon ez sosem probléma, amikor a számban van a farka és előszeretettel használom ki a vámpírlét adta képességeimet a szívdobogására hallgatva. A legtöbbször addig bírja, amíg én hagyom neki, és ez most sem lesz másként. Kivéve, hogy most nem áll szándékomban különösebben húzni az időt. Lerendezzük és megyünk.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Május 20, 2020 6:50 pm

Nevetve húzom össze a nyakam, vagy legalábbis próbálkozom, ahogyan csiklandozni kezd az ajka és a szuszogása, de miközben csiklandoz mégis csak az alhasamba költöztet egy ismerős érzést, aminek szinte sosem mondanék nemet, és ha Albert pont így mar a combomba, akkor végképp nincsen okom ellenkezni. Izgatottan nyalom meg az alsó ajkamat, sejtelmesen mosolygom rá, egy kicsit széjjelebb is tárom a lábaimat, hogy közelebb férkőzhessen és izgalmasan simulhassunk össze. - Nem tehetek róla, hogy ezt váltod ki belőlem. Csakis magadat hibáztathatod. - Kuncogok föl, végül is nem kifejezetten tehetek róla - sőt nem is akarok ellene tenni -, hogy akárhányszor megpillantom piszkos gondolatok törnek   rám. Albert rettenetesen dögös, és elég sokat segít az is, hogy pontosan tudom mi vár rám a ruhái alatt, hogy pontosan tudom milyen feszesek az izmai és, hogy milyen markáns illatú a bőre. Mindig megteszi a kellő hatást, most is. Ha éppen nem játszanánk, akkor most egészen biztosan a hajába marnék, hogy egy kicsit felgyorsíthassuk a folyamatokat, de hát ugye épen játszunk, szóval inkább hátrább húzódom, hogy figyelmesen hallgathassam végig Albert vallomását, aztán persze hálásan csúszom közelebb, karjaimmal és lábaimmal majomként csimpaszkodom köré, az arcunkat összeérintem ahogyan átölelem miközben a szívem izgatottan verdes,alig bírok nem ráömleszteni minden hálálkodást. - Valld be, hogy igazából szereted, amikor így ölellek át. - Súgom egészen a fülébe kedveskedő hanggal, izgatottan és meghatottan, de azért mondjuk nem túl kanosan, pedig egészen közel állok hozzá, hogy ezt az egészet átfordítsam valami másba. Éppen csak Albert őszintesége tántorít vissza, nem akarom megtörni a tökéletes pillanatot, amitől egészen nagyon közel érzem egymáshoz a lelkünket, kár lenne elrontani olyan dolgokkal, amik úgy is be fognak következni.
Finoman csókolom, óvatoskodva, játékosan, őszintén, aztán csak hátrább húzódom izgatott és komoly ígéreteket téve. - Nem is kell szeretned őket. Szerintem a meglepetések sem szeretnek téged. - Vigyorodom el komiszan, nem fogom hagyni Albertnek, hogy a tökéletes(nek tűnő) ötletemet elrontsa a hozzáállásával, már csak azért is véghez fogom vinni, még ha oda is kell vonszolnom a meglepetésem közelébe, még akkor is, ha végig gyűlölni fogja, sőt annyiszor fogom jobban szeretni a pillanatot amennyire ő nem kedveli majd az egészet. Eléggé eltökélt vagyok, ahogyan a pillantásunk összeakad. - Nem bánthatod meg a meglepetéseket azzal, hogy így állsz hozzájuk. A meglepetések azért vannak, hogy kedveskedjenek. Hol hagytad a modorod? - Úgy incselkedem vele,mintha nem tudnám, hogy a modora a legtöbb esetben méterekkel vagy éppen kilométerekkel mögötte van. Aztán elnevetem magamat, hangosan és elégé meglepődötten. - Öööö... mi az, hogy most az egyszer? Meg mi az, hogy szemet hunysz fölötte? - Nevetgélek egészen szórakozottan. - Tele vagyok meglepetésekkel, és ötletekkel, ugye nem gondolod, hogy most ezzel megrémisztettél? Mert egyébként elég vicces volt, ahogyan próbáltad előadni. - Úgy vihorászom, mintha legalább valami idióta comedy műsort néznénk, amiben egy ponton már azt sem lehet megmondani, hogy min nevetünk, csak nevetünk. Mígnem végül egészen elkomolyodom, ahogyan rátérek a saját igazságomra. Egészen eddig a pillanatig nem voltam biztos benne, hogy ezt fogom vele megosztani, de végül is olyan egyszerű elmondani neki és olyan megkönnyebbülés, hogy egyszerűen csak könnyebbnek érzem magamat tőle, mintha a mázsás súlyokból, amik a hátamra nehezednek egy egészen kicsit valaki le vett volna, baromi jó érzés, még akkor is, ha egészen kiszolgáltatottnak érzem magamat, de közben a világ legegyértelműbb dolgának érzem Alberttel megosztani. Végül is kinek másnak mondhatnám el, ha nem neki?
Felpillantok nyílt tekintettel, szomorú mosollyal. - Eleinte én sem tudtam. - Vallom be egészen őszintén, megrántva a vállamat, mintha mindez, ez az egész vallomás, az egész történet igazán nem jelentene nagyon sokat, csakhogy én is, meg valószínűleg ő is tudja, hogy már csak a gondolattól is kényelmetlen érzések telepszenek rám, amik szeretnének berántani a szomorúság fekete lyukába. - De. Ez a legigazabb dolog Albert. A legeslegigazabb. - Ebben olyan nagyon biztos vagyok, mint semmi másban. Határozottan tudom, hogy Albert a legcsodálatosabb és ennek ellenkezőjéről  egészen biztosan nem tudna meggyőzni. Akármit is mondana.
Szorosan bújok hozzá és húzom magamhoz, ahogyan a nyakamhoz bújik. Egyszerűen csak jól esik, hogy így vagyunk, hogy megosztjuk ezt a pillanatot. A szuszogásom egészen visszahalkul, a fejemet meg egy kicsit az övének támasztom, kicsit olyan érzés lehet, mintha sosem akarnám elengedni, és csak szorgosan bólogatni kezdek, hálásan bújok még közelebb. Tökéletes biztonságban érzem magam így, ebben az ölelésben és ebben a pillanatban.- Köszönöm. És én is szeretlek.  - Fúrom még közelebb magamat hozzá, meghitt hanggal, kissé megilletődve, de annál őszintébben. Albert közelében sosem féltem, mindig is a legnagyobb biztonságot jelentette a közelében lenni,vele aludni és hozzá bújni, az utóbbi időben pedig mindez még otthonosabbá vált.
- Persze, hogy imádom. - Húzódom el nevetve, elhessegetve a kellemetlen gondolatokat a múltammal kapcsolatba, teljes egészében, minden figyelmemmel rá koncentrálva. Az ajkaimon izgatott mosoly jelenik meg, játékosan villan a tekintetem az ajkaira. - Hát...- Hajolok közelebb, egy kicsit ráfogva Albert arcára, hogy ne tudjon elhúzódni, a számat csókokra éhesen nyomom az övének, a csípőmet egészen felé lököm a hajába túrok, majd izgatottan húzódom hátrább, a tincseibe markolva, kicsit hátrahajtva a fejemet, hogy tökéletes szögben álljon ahhoz, hogy hozzáérhessen. -Nem biztos, hogy lesz türelmem kivárni. - Csúsztatom a kezemet egészen izgatóan a nadrágjára, sietős simogatással. Komoly terveim vannak, hogy miként teljen el a reggel.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Május 20, 2020 4:48 pm
Nem, nem, nem. Eszem ágában sincs engedi, hogy kicsusszanjon a karmaim közül, ahova egyébként magát szorította be ezzel az egész hülye ötlettel, hogy neki ilyen fogadási felmentőkártya jár. Mondjuk van abban valami, hogy én mindig előnyből indulok, ezt aláírom, de magára vessen. A kis boszorkánynak meg kell tanulnia, hogy az élet bizony nem fair, és olykor hajlítania kell a szabályokat meg a körülményeket, hogy magának kedvezzen. Nem mintha a mi játékaink olyan véresen komolyak lennének. Sőt, egyáltalán nem azok. A „legdurvább” talán a Tinderes alkalom volt, úgyhogy valljuk csak be, alig nevezhető gyermeteg játéknak, amit csinálunk. Nem azt kérem tőle fogadásként, hogy áldozzon fel nekem teliholdkor egy tucat szüzet meg két kecskét. Na de fogadás, megegyezés, ígéret, tök mindegy, minek nevezzük a szendvicseket, egyelőre kénytelen vagyok félretenni őket. Fontosabb dolgom van Silas lábai között.
Jól esik a látványa, igazán gyönyörű, ő és a mosolya is, de valóban nem lehet meghatni az ilyen kis hízelgésekkel meg egy szép szempárral. Úgyhogy tőlem aztán mosolyoghat itt bájosan napestig, láthatóan hajthatatlan vagyok. A reggelijével kapcsolatban azért már jóval készségesebb vagyok – pont, mint ahogy majd a nyúllal is leszek, meg amúgy képzeletben már rábólintottam, hogy jöhet velünk, de azt majd később – tükörtojást fog kapni a szendvicseibe, sajttal meg valami zöldséggel.
- Mit mondhatnék, messziről bűzlik, hogy mennyire kívánsz. – Szóval jó játék, mi? A nyakába nevetek és oda is csókolok, ahol előző este olyan élvezettel mélyesztettem a bőrébe a fogaimat, hogy néhányat kortyoljak az őrjítően ízletes véréből. Halkan oda is morranok, még a gondolatától is összefut a nyál a számban, az ujjaim pedig erőszakosan mélyednek a combjába, meg a derekába, ahol épp ölelem. Sok olyan dolog van, amit Atlas megadott, Silas viszont nem adhat meg nekem. De ez fordítva is igaz. Már önmagában a mágiával itatott vére is felkorbácsolná az érzékeimet, de ő az első olyan ember, - boszorkány, teljesen mindegy, a lényeg, hogy nem vámpír, él, dobog a szíve, - aki iránt ilyen intenzíven érzek. Olyan ez, mint a köztünk lévő szex. Nem csak azért elképesztő, mert összepasszolunk, hanem azért is, mert én nagyon szeretem őt, ő pedig nagyon szeret engem. Legalábbis sejteni való. Amit pedig a kis boszorkány néhány perc múltán mondani fog, alátámasztja ezt az egyelőre lepkeszárnynyi elképzelést. Előbb persze én jövök az igazságommal.

- Oké… Ha tudom, hogy ezután meg akarsz fojtani, akkor nem mondom… – el. Nem mintha ellenemre lenne, hogy a vallomás után hirtelen olyan szorosan fonja körém a karjait és a formás kis lábait is. Be sem fejezem a mondatot, ami egyébként sem komoly, de hát mivel tudnád jobban betakargatni a sebezhetőséget és érzelmeket, mintsem barom megjegyzésekkel. Belevigyorgok a csókjába, meg nem mintha annyira levegőre lenne szükségem, hisz csak megszokásból lélegzem. Amikor alszom, szinte egyáltalán nem. Ami mondjuk előnyös Silas mellett, főleg, hogy a végtagjaim sem szoktak elzsibbadni. Mondhatni az éjszaka az ő napszakja, úgy alszunk, ahogy őfelsége szeretne. A csókok után, az egyik tenyeremet felcsúsztatom a mellkasára, hogy a bőrömön érezhessem a heves szívdobogását, amit egyébként is hallok. Szerető mosolyra késztet, az arcára ülő kifejezéssel együtt. Aztán kíváncsian hallgatom, hogy vajon mi lesz az ígérete. Hisz nem vártam el tőle semmi ilyesmit, azon kívül persze, hogy cserébe ő is mondjon el nekem valami igazat. Tudom jól, hogy nem fogom megbánni.
- Nem szeretem a meglepetéseket. – Mi más lenne az első reakcióm, mint a sündisznóskodás? Ja, kérdőjel nélkül, merthogy nyilvánvalóan az. Egyébként valóban nem szeretem a meglepetéseket, de ez érthető. Mondjuk, hogy egy kicsit talán control freak vagyok, na meg ez a munkám, hogy mindig mindenki előtt járjak legalább két lépéssel. Nem csak most, már emberként is ez volt, amikor Európában a háború utáni feketepiacon mozogtam. Ám még így is látszik, hogy mindez csak maszlag. - De most az egyszer szemet hunyok felette. - Ott csillog a szememben az izgatottság, hogy mennyire várom már, hogy Silassal töltsem a holnapi napot és érdekel, hogy vajon mit talált ki. Persze nem kezdek el kérdezősködni, különösebben nem is foglalkozom a dologgal. Azt meg még inkább nem kezdem el sorolni, hogy az előző kilencvenkettő születésnapom hogyan is telt. Voltak átlagosak, voltak csodásak, és voltak pokoliak is, ilyen ez. Nem is magam miatt várom egyébként a holnapot, rég kinőttem a születésnapokból. A kis boszorkány miatt várom igazán. Hisz nézz csak rá, olyan izgatott.
- Persze, emlékszem. Én meg rád hagytam. – Röviden helyeslek, aztán hallgatom tovább. És ugye miért ne hagytam volna rá. Nem sok közöm volt ahhoz, hogy mit csinál, nem sok közünk volt egymáshoz sem. Nem is lett volna túl fair beleütni az orrom… nem szép dolog ezt mondani, de ez az igazság, hogy számomra kapóra jött az, ami vele történt. Amikor valakit be kell szervezni, az első lépés az, hogy fogást találjunk rajta. Mindig így ment ez a titkosszolgálatoknál is. Silas pedig tálcán kínálta ezt a bizonyos fogást azzal, ami a családjával történt. Egy kicsit össze is szorul a gyomrom attól, hogy én ezt milyen előszeretettel használtam ki, savanyúan a mellkasára pillantok, persze tovább hallgatom őt, majd néhány másodperc múltán ismét fel a gyönyörű szemekbe.
- Nem lepnek meg a rémálmok azok után, ami történt veled, de… nem tudtam, hogy ilyen fontos voltam neked mindvégig. Köszönöm, hogy ezt elmondtad nekem. – Gondolok köszönet alatt leginkább a traumára. Halkan jegyzem meg, a kissé frusztráló bűntudat súlya alatt, megcirógatom Silas arcát és újra egy kicsit közelebb húzom magamhoz, ha hagyja. Láthatóan egyikünk sem számított ilyen mély vallomásokra, amikor az igazságot emlegettük. Már eddig is súlyos dolgok hangoztak el tőle, amit emészthetek, amikor pedig azt mondja, hogy én vagyok a legcsodálatosabb ember akivel valaha is találkozott, akkor valami láthatóan eltörik bennem. – Ne mondd ezt, mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz. – Ha lehet, akkor még halkabban teszem hozzá. Olyan nagyon sebezhetően. Nagyon messze állok én a csodálatosságtól meg bármi jótól, és részemről ez rendben is van. Mindig ez volt. A házsártos öregember résznél bezzeg már én is elmosolyodok, kuncogok az orrom alatt egyet és magamhoz húzva ölelem át őt, az arcomat pedig a nyakába rejtem. Nem akarok most rá nézni. Jobb így, a finom illatában megpihenni. – Ígérem, hogy soha többé nem kell félned attól, ami az erdőben történt. Legalábbis amíg élek, biztosan nem. Szeretlek. – Hamarosan nagyot sóhajtok és kiegyenesedek, hogy ismét a szemeibe nézhessek. Már nyoma sincs az előbbi „gyengeségemnek”, sőt, ott a szexi, bűnös kis mosoly a vonásaimon.
- De hát imádod, hogy olyan vagyok, mint egy házsártos öregember. – Aztán az ajkaimat is megnyalom, és jóval lentebb vándorol a tekintetem, majd vissza rá. – Szóval? Jöhet a játék második része? – Azt is felajánlhatnám, hogy beszélgessünk még, de tekintve, hogy négy órán át össze leszünk zárva… Ugyan már, csak be akarom kapni.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Május 16, 2020 10:57 am

Visszavágnék azzal, hogy természetesen ezt is értettem, mert hát neveket megérteni nem nagy kunszt, meg hát egy néven nem sok mindent akarok is érteni, de akkor biztos vagyok benne, hogy Albert elkezdene neveken kívül mást is olaszul magyarázni, amit meg nem értenék és az egészből egy nagy sóhajtozós, ki bírja tovább az idegesítést halmaz lenne, úgyhogy inkább csak fel sem veszem a megjegyzését, inkább csak elvigyorodom rajta. Sokkalta több energiát fordítok inkább abba, hogy meggyőzzem arról, hogy megbeszéltük azt, amit igazából nem beszéltünk meg. - Na, kérlek. Csak egy ilyen alkalom. - Könyörgős kutyaszemeket vetek be, sőt egészen készségesen simulok hozzá, még csak a kezeimet sem akarom kirántani a leszorítás alól, helyette lepillantok az ajkaira, onnan pedig vissza a tiszta égboltra emlékeztető tekintetébe. Sehol egy felhő. - Igazából tényleg járna nekem, tekintve, hogy a legtöbb játékban amúgy sincs esélyem ellened. Mégis játszom, szóval... - Édesgetős mosolyra húzom az ajkaimat, bár azt hiszem Albertet nem feltétlenül lehet meghatni ilyen hozzáállással, általában mindig átlát a szitán, és habár biztosan imponál neki, hogy hízelkedem, abban is biztos vagyok, hogy nem fogja megadni magát nekem.
Vágok egy félig fancsali képet a Tinderes dolog említésére, az én emlékképeim között azért nem ennyire fényesek a dolgok, mármint komolyan szerencsésnek tartom, hogy a Grindr alkalmazást letöröltem hetekkel ezelőtt, lehet, hogy annak mondjuk nem lett volna jó vége, de inkább szóvá sem teszem, hogy nem teljes mértékben értek vele egyet. Minek rontanám el ezt az amúgy elég tökéletes pillanatot? Inkább elmosolyodom sütkérezve annak a fényében, hogy mennyire jókedvűen ébredt föl, és ha valami nagyon is ragadós, akkor az biztosan Albert jókedve. Egyszerűen képtelenség a közelében boldogtalannak, idegesnek vagy letörtnek lenni, amikor körüllengi ez a kellemes légkör, amibe az ember csak szeretne bepofátlankodni.
- És grillsajtot? Vagy rántottát? Vagy tükörtojást? - Vigyorgom pofátlanul rá, immáron mögötte. A nyaka fölött egy másodpercre átpillantok a konyhapultra, a tekintetem végigszalad a hűtöm tartalmán, de az igazság az, hogy sokkal jobban leköt Albert simogatása, mint a szendvics hozzávalói.Meg persze az, hogy én is kellően játszadozhassam vele. - Jó mindegy, igazából jó lesz a sonka és a sajt is. - Egyezem bele igazán készségesen, amikor már a lábaim között áll. Átkulcsolom a derekát, így vonva közelebb. A pulzusom megugrik , igazából már nem is igazán érdekel, hogy elkészülnek-e egyáltalán valaha azok a szendvicsek, sokkalta jobban izgatja a fantáziámat az, hogy bepótoljuk-e a reggeli élvezeteket. A tenyereim végigsiklanak az alkarján, a bicepszein és a vállán, és a magam részéről már éppen készen lennék mondjuk a felsője széléért nyúlni, hogy megszabadíthassam tőle, csak aztán az ajánlata mégis csak megállít a mozdulatban. A szemöldököm a magasba szalad, tökéletesen tudatában van annak, hogy mennyire imádok játszani, hogy még egy rossz pillanatomban is biztosan igent mondanák, főleg így és erre. A szám kívánós mosolyba szalad, sosem mondanék nemet ilyen felajánlásoknak. - Ez egy elég jó játék, ha mindenképpen én nyerek. - Mondjuk oké, én az igazság alatt mondjuk nem erre gondoltam, azt hittem, hogy bevallja, hogy titokban követett éjszaka vagy valami hasonló dolgot vall be, de amint kimondja az első mondatát tudom, hogy ez most valami másfajta igazság. Kicsit meg is komolyodom, az alkarjaim a vállára csúsztatom, hogy az egyik kezemmel a hajába túrhassak, lágyan cirógatva, figyelmesen hallgatva. Igazából egészen nehéz is megállnom, hogy ne hajoljak közelebb hálásan csókolva a vallomásáért, helyette viszont egészen megilletődöm, hatalmasakat pislogok rá és úgy mosolygom, mint aki most tudta meg, hogy a főnyereményt szerezte meg a játékon. Mondjuk Albert tényleg egy főnyeremény, a tökéletes nem is megfelelő szó rá, sőt, igazából nem is létezik olyan szó, amivel kellően meg lehetne fogalmazni, hogy mennyire jó mindenben.
Kicsit szorosabban fonom át a lábammal a csípőjét, a karjaimmal meg a nyakát, hogy hálás csókban forrhassunk össze. Éppen csak egy kicsit húzódom el tőle, a vallomása miatt vadul vágtató szívvel és olyan jó érzéssel a gyomromban, amit képtelenség lenne szavakba önteni. Sütkérezem mindannak a fényében, amit megoszt velem, homlokomat egy egészen rövid időre az övének döntöm. - Hát, tudod, igyekszik az ember. - Nevetem el magamat, hogy mennyire idegesítő tudok lenni, és nyilván hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem direkt próbálkozom, de az esetek többségében tényleg nem játszom rá. - Megígérek valamit, jó? - Fogom vissza egészen komolyra és suttogósra a hangom. - Megígérem, hogy nem fogod megbánni, hogy megosztod velem, jó? Hogy soha nem kell majd megbánnod. - Apró puszikat nyomok a szájára és az arcára, hogy aztán hátrább húzódhassak. - Azt is megígérném, hogy ez lesz a legjobb szülinapod, de nem igazán tudom, hogy milyen születésnapjaid voltak és azt igazából neked kell eldöntened, hogy melyik a legjobb, de kitaláltam egy nagyon-nagyon jó dolgot, amit eredetileg itthon szerettem volna, de tökéletesen megvalósítható New Yorkban is. - Vigyorodom el sejtelmesen, képzeletbeli lakatot kulcsolva a számra, miszerint erről addig nem is fogok neki beszélni, amíg meg nem valósítható, sőt gondolni sem fogok rá addig, nehogy véletlenül elszóljam magamat.
Teljesen hátrahúzódom, hogy a pulton magam mögött támaszkodhassak a saját igazságom bevallása alatt, a pillantásomat lesütöm Albert hasára amíg azon vacillálok, hogy biztosan jó döntés-e ezt bevallani, de végül felpillantok, hogy a tekintetünk összetalálkozhasson. - Ugye emlékszel, hogy eleinte mennyire meglepett téged, amiért éjszaka jártam futni és, hogy mindig olyan nagyon-nagyon fáradtnak tűntem és amikor rákérdeztél, csak annyit mondtam, hogy rossz alvó vagyok? A legtöbb esetben nem tudok két vagy három óránál tovább aludni, mert egy olyan rémálom gyötör, amiből, ha az éjszaka közepén felriadok nem tudom eldönteni, hogy tényleg ébren vagyok-e. Nem tudom, hogy ez a valóság, vagy az, amiből felkeltem, hogy nincs-e valami a sötétben, de még csak azt sem tudom eldönteni, hogy világos van-e vagy sötét az éjszaka közepén. Kivéve, amikor veled alszom, vagy amikor te ölelsz át. A világ legmegnyugtatóbb és biztonságosabb helyévé válik az ölelésed és csak azt szeretném, hogy soha többé ne kelljen abbamaradnia, hogy ne legyen soha vége, hogy ne kelljen soha fölkelnünk, hanem örökre maradhassunk úgy. Albert te vagy a legcsodálatosabb ember akivel valaha is találkoztam, akibe egyszerűbb volt beleszeretni bárminél. Nagyon rendkívüli vagy, és csak hálás lehetek neked, amiért megosztod magad velem. Mindenkinek hálásnak kellene lennie, már csak azért is, mert ismerhet téged. - Biccentem félre a fejemet, kedvesen mosolyogva, nem engedve el a pillantását. - Még akkor is, ha az esetek többségében olyan vagy mint egy házsártos öregember. Igazából elég nagy szerencséd van, az öregembereket szinte mindenki szereti. - Vigyorgom rá széles mosollyal, mert hát, ha az öregembereket nem is, Albertet mindenkinek értékelnie kellene. Mindenkinek.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Május 15, 2020 7:51 pm
Persze, hogy elmondom neki még egyszer a vezetéknevet, de csak Buonarroti formájában. Eszem ágában sincs ismét végig mondani a teljes nevét. Láthatóan nagyon jól szórakozik rajta, engem meg láthatóan nem szórakoztat ennyire a dolog. Aztán én is sejtelmesen elmosolyodok a nyelvek említésére és mélyebb hangon a tudtára adom, hogy a spanyolt jobban kedvelné. És persze hozzá szúrom, hogy azt legalább meg is érti. Végül nem húzzuk sokáig az ágyban lustálkodást, mindenkinek nagyon mehetnékje van valamerre. A felém való lövését is csak lustán figyelem, meg persze felhorkanta nevetek rajta kerek egy másodpercet, mielőtt a fejemet csóválnám, hogy milyen dinka. Nem, én nem éppen pisztolyt használnék, de ebbe bele se menjünk éhgyomorra.
- Nem, nem beszéltük meg! – Miért nem lep meg, hogy egyikünk sem engedi el a témát, és miért nem lep meg az sem, hogy a hülyeségen megy a vita. Mármint nem vita-vita, csak a kis szurkálódás, aminek az a vége, hogy ő lefröcsköl engem, én meg visszafröcskölöm őt, és ha meg lenne töltve a kád vízzel, akkor biztosan belevágnám, így azonban csak szorosan magamhoz ölelem, a karjait is lefogva és mosolygós csókot nyomok az ajkaira kutyafuttában. – Most miért mondod ezt. A tinderes dolog alól is ki akartál bújni, és nézd meg milyen jó, hogy nem tetted. – Hú de pofátlanul fölényes a hangom. Akarva sem titkolhatnám, hogy mennyire szórakoztatott a dolog. Pedig tudom, hogy Silasnak rosszul esett. Azt viszont neki is be kell vallania, hogyha például kihátrált volna abból a fogadásból, akkor most nem tartanánk itt. Hisz az, hogy én szórakoztam az üzenetein, ő kiakadt, összevesztünk, végül pedig olyan nagyon szerettük egymást, megadta a táptalaját annak, hogy valami furcsa módon, nem gyűlölködés lett abból a bizonyos éjszakából, amikor beállított hozzám, és legszívesebben karóba húztam volna, hanem ez. Ez itt. Nézz ránk.
A szekrénynél állva aztán faképnél hagy, hiába csókolgatom a nyakát és válok én is olyan készségessé. Úgy tűnik, a pakolás fontosabb. Az orrom alatt, érthetetlen skótsággal motyogva valamit távozom inkább a konyhába és előkészítek mindent a szendvicsekhez. Természetesen előbb a sajátjaimat csinálom meg. Nem viszem túlzásba, avokádó, paradicsom, mozzarella, meg egy kis spenótlevél.
- Nem fogok neked most elkezdeni bacon-t sütni. – Forgatom a szemeimet, még mielőtt esélye lenne elkezdeni találgatózni, hogy mit kér. Mindent kitettem a konyhapultra, ott a választék. Eléggé szét is vagyok pakolva, hozzászoktam, hogy nálam tízszer ennyi hely van. Bezzeg akkor fülig ér a szám, mikor mögém lépve taperolni kezd. Még oldalra is döntöm a fejem, hogy helyet adjak az édes csókjainak, mikor Silas szendvicseihez a bagettet vágom ketté, de hamar magamra maradok. – Ami azt illeti… – Ezen a ponton leteszek mindent, ami a kezemben van, és Silas lábai közé sétálok, ha már befoglalta a pulton lévő utolsó szabad helyet a csini kis hátsójával. A kezeimet előbb a combjaira simítom, majd tovább haladva szorosan magamhoz ölelem, kicsit kintebb húzva a pulton. Nem feltétlenül ez lett volna a mondat folytatása, de a viharkék szemekbe nézve egészen megjön az ihletem valami máshoz is. Silas úgyis annyira szereti a hülye játékokat. A pofám leszakad attól, hogy milyen hatalma van felettem, mert hagyom neki. És hagyom magamnak. – …játszunk valamit. Mondok neked valami nagyon őszintét. És cserébe neked is mondanod kell valamit. Aztán leszoplak. – Figyelem az ajkait, minden rezdülését, de nem csókolom meg. Várok néhány röpke másodpercet, aztán a szemeibe nézve kezdek én az igazsággal. Egészen halkan beszélek és gyengéden, hát, mondhatni a szokásos vámpírmotyogásommal, de ott az a bűnös kis mosoly is. Megvolt a hatása annak, ahogy az előbb taperolt. – Lehet, hogy sokat morgok, de mellette nagyon boldoggá tesz, hogy velem jössz New Yorkba. Hogy megoszthatom ezt veled. Pedig nem gondoltam, hogy ezt valaha is meg tudnám vagy meg akarnám osztani bárkivel. Szeretem, hogy az enyém vagy. Káprázatos vagy. És igazán különleges. – Az utolsó mondatnál már lepillantok kettőnk közé, majd egy sunyi kis mosollyal pillantok fel rá. – Majdnem olyan káprázatos, mint amennyire idegesítő. – És tudja, hogy imádom, hogy ilyen „idegesítő”. Aztán várom az ő igazságát. Márpedig ha ezt a pillanatot elvicceli, akkor kibaszom az ajtón. Igen, igen, tudom, hogy ez az ő lakása. És?
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Május 14, 2020 2:58 pm

Visszafojtom a nevetést, ami csak úgy kibuggyanna Albert okoskodására. Ha valamire biztosan mernék fogadni vele kapcsolatban, az az, hogy sosem halasztja el az alkalmat, amikor villoghatna  a tudásával, főleg nem akkor, ha valamilyen művészeti ágról legyen szó. Nem is vártam tőle mást, de azért mégis nehezen fogom vissza magam, rávigyorgom, a szemöldökömet meg felhúzom a magasba incselkedve. Karjaimat egy egész pillanatra Albert nyaka köré fonom, hogy egy kicsit így húzhassam közelebb, éppen annyira közel, hogy az előrebukó haja csiklandozza az arcomat. - Ezt most mondd még egyszer. - Kérem nevetős hangéllel, pofátlanul vigyorogva. Igazán eldönthetetlen, hogy csak a bolondját akarom vele járatni, vagy éppenséggel hallani szeretném, ahogyan tökéletes olaszossággal - mondjuk érted, nem mintha tudnám, hogy az igazi olasz olaszok, hogyan beszélnek olaszul, de Albert elég hitelesnek tűnik - kiejti Michelangelo 'már-csak-azért-sem-jegyzem-meg' családnevét. - Lehet, hogy beindulok attól, ahogyan olaszul beszélsz. - Nevetek tovább a reggel könnyedségével és habár nagyon is a kedvemre lenne közelebb bújni, rávenni, hogy mélyítsük el a csókunkat, hogy csináljunk valami mást is, a kíváncsiság, a kalandvágy és az izgatottság, amitől aludni sem bírtam sokkal erősebben dominál most, pedig azért azt hiszem kedvem lenne bármi máshoz is, akár gyorsan le is zavarhatnánk, de mire a gondolatmenetem végigfuttathatnám, Albert már le is lök magáról, én meg csak felsóhajtok, megjátszott lemondással.
Albert elég komolynak hangzik ahhoz, hogy enyhíteni akarjak rajta. Amúgy sem gondoltam komolyan, hogy valaha is bárki mást akarnék magamnak keresni. Sosem akarnék. Nem is tudnék igazán mással lenni, vagy ha menne is, csak martalékot kapna abból, amit most érzek, mert valahogy mindig ott lenne Albert árnyéka, a múlt harapása a megél pillanatok szélviharszerű forgataga. Bélyegként telepedne másokkal való kapcsolatomra, minden mozdulatról, minden elvétett pillanatról az jutna eszembe, hogy Albert miként csinálná. Úgyhogy csak játékosan pisztolyt formázok a jobb kezem mutató és hüvelykujjából, a bal szememet lehunyom, megcélzom a képzeletbeli pisztollyal, le is lövöm, aztán meg csak hangosan elnevetem magamat és megrázom a fejemet. Mindketten tudjuk, hogy sosem hagynám, hogy megölje azt az illetőt. Fölösleges lenne lefutni ezeket a köröket újból. Sokkalta szívesebben egyezkedem vele arról, hogy kimenthető a szendvicskészítés alól, ha aztán nekem is lehet egy mentőopcióm bármelyik fogadás alól.
- De már megbeszéltük, hogy nekem is van egy ilyen lehetőségem. - Úgy teszek, mintha azt mondta volna, hogy oké, legyen így, és eléggé bele is spanolom magamat a dologba, mert azért valljuk be, hogy párszor baromi jól jönne, hogyha vesztek is, kibújhassak a felelősség alól. Úgyhogy amíg Albert hevesen tiltakozik és emlékeztet a dolgokra én meg nagyon hevesen bólogatok, hogy már pedig így lesz, hiszen megbeszéltük - ami jelen esetben azt jelenti, hogy nem mondta elég gyorsan, hogy ne így legyen, én meg szándékosan nem hallgattam meg. - Ennyi minimum jár nekem azok után, hogy szinte mindenben csalsz. - Fröcskölöm le egy kicsit az ujjaimon maradt vízzel, ezzel is azt nyomatékosítva, hogy egyébként nem ér a vámpírképességeit bevetni ellenem. Persze aztán enyhítően simítok végig a derekán, amikor ellépek mellette.
- Hát igen, de nem gondolod, hogy jó lenne, ha amúgy el sem kellene köszönnöm tőle? - Pillantok fel kedvesen mosolyogva, mintha amúgy ez egy elég egyértelmű dolog lenne, de aztán le is teszem Bubblest a földre, hogy elkezdhessek öltözni. Nyilván feltett szándékom, hogy ezzel is Albertet bosszantsam, aki persze elég trükkös és gyorsa ahhoz, hogy megpróbálja kivédeni. A tüzérsége is elég jó ahhoz, hogy eléggé lekösse a figyelmemet a nekem simuló felsőteste. Aztán persze csak sértetten forgatom meg a szemeimet, elvégre Albert kifejezetten csak játszadozik, már vagy harmadjára kezd el valamit, aminek egyébként borzalmasan jó vége lehetne. Megforgatom a szemeimet, és tettetett sértettséggel fordulok a szekrény felé, hogy elég savanyú fejjel, - persze nyilván nem bánom, hogy Albert cuccát kell fölvennem, csak jó ezt a látszatot kelteni - de elővegyem az egyik pulcsiját.
Nem sok időbe telik rendet raknom a szobában, persze segítségül hívok egy kis varázslatot is, hogy aztán Albert után szökhessek, a tekintetem meg a készülő szendvicsek hadára szegezhessem. - Ugye nem csak sonkát és sajtot teszel bele? - Vonom föl a szemöldököm gonoszkásan mosolyogva, mert ha már vesztett és szendvicseket csinál, akkor valami nagyon extra dologra vágyom, meg egy kicsit arra, hogy revansot vehessek rajta, amiért az iránta érzett vonzódásom használja föl arra, hogy elérjen bizonyos dolgokat. - Extra szendvicseket szeretnék. - Kontrázok rá, hogy utána mögé lépjek, a tenyereimet meg besimíthassam a felsője alá. Egészen hozzásimulok, apró csókokat nyomva a nyaka vonalára, a kezemet meg egészen játékosan a nadrágjára csúsztatom, aztán nevetve ellépek, a pulthoz hátrálok és felülök rá. - Szerinted még ma el fogunk indulni, vagy még sokáig húzod az időt? -  Csenek egy sajtot miközben azon gondolkozom, hogy vajon Albert idegei mennyire stabilak most ahhoz, hogy még egy kicsit szívjam a vérét és vajon mikor és milyen mértékben fogom én meginni ennek a levét.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Május 13, 2020 9:37 pm
Felfut a szemöldököm és színlelt megdöbbenéssel nézek Silaslra, de nem adok neki drámai szavakat, csak a reakcióm után én is elnevetem magamat. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy hogy nézek ki, de ha nem lennék, Silas gyakorta falánk tekintete végleg elárulná. Meg van itt valami fontosabb, ami magára vonja a figyelmemet. Tudjuk, hogy szeretem a művészeteket és szeretek okoskodni, ha a kettőt meg egyszerre csinálhatom, hát è magnifico.
- Buonarroti. – Édesen erőszakos csókot nyomok a vigyori ajkai sarkába, majd a nem-tini-nindzsa teljes nevével egészítem ki a gondolatot. Nem mintha a legapróbb reményem is lenne azzal kapcsolatban, hogy Silas meg fogja jegyezni, azt viszont már megszokhatta, hogy állandóan megragadom a lehetőséget, ha okoskodhatok. – Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni. – Tökéletes olaszsággal ejtem ki a nevét, ami egyébként nem lehet meglepő, mert Silas tisztában van azzal, hogy milyen viszonyban vagyok a különböző idegennyelvekkel és akcentusokkal a múltam kapcsán. Mellesleg, azt hiszem, néhány sztorival még mindig lógok neki, hetekkel ezelőttről. Sosem meséltem részleteiben az „európai karrieremről műkincskereskedőként”. Hát, nem is tudom, az utóbbi két szóból melyiket kéne erőteljesebben idézőjelezni.
Legközelebb akkor kacagom el magam, amikor a kis boszorkány lényegében megkérdezi, hogy én jól vagyok-e. Annyira szeretem ezt a srácot. Minden porcikáját. És csak remélhetem, hogy ő is tudja magáról, hogy mennyire csodás valójában. Ennek most nyilván nem adok hangot, mi a fasznak tenném. Tegnap éjjel forrón, izzadtan egymásba fonódva, a farkammal mélyen benne járva, hol fájó, hol érzéki érintésekkel elhalmozva nem egyszer az ajkaiba csókoltam, hogy szeretlek, amit ő épp úgy viszonzott a vágyak hevében. Mielőtt találkoztam vele, azt gondoltam, legfeljebb néhány évem van még hátra és ennyi volt. Vagy talán azt akartam, hogy ennyi legyen. A kicsivel több, mint kilencven évem alatt többet éltem, mint más évszázadok alatt élne. Mindent láttam, mindent megtettem, amit lehetett. Nagy kanállal habzsoltam és vettem el mindent, amit az élet kínálhatott. Jót is és rosszat is. Abból pedig, hogy Bastien „célt” adott az életemnek, egyszerűen az lett, hogy belesüllyedtem valami fojtogató hálóba, aminek a létezéséről nem vagyok hajlandó tudomást venni. Senki nem vette volna észre, hogy nem vagyok többé, ha Sonía átka működik, vagy ha belém mar egy vérfarkas. Aztán jött ő. Az elején nem foglalkoztam vele. Aztán egy pillanatra nem figyeltem, a következőben pedig már azt vettem észre, hogy bárkinek a torkát feltépném érte. És hogy annyit ad, hogy senki más nem kell. És nem csak a testével. Hisz egy csinos test önmagában édeskevés lenne ehhez. Neki valószínűleg még ennél is sokkal lassabbnak tűnt a köztünk lévő dolgok lefolyása.
- Ha komolyan gondolnád, akkor meg kellene ölnöm őt. – Lehet, hogy Silas szavait nem lehet komolyan venni, az enyémeket viszont annál inkább. Azt hiszi, odaadnám bárkinek? Azon meg eszem ágában sincs aggódni, hogy nem adok neki eleget. A saját bevallása szerint is olyan, mint egy kanos kiskutya, egyet is értek vele, de amikor kap, akkor többet kap, mint amennyit elbír. Jó étvágyat.
Mikor Silas kimászik az ágyból még pislogok utána néhányat, már egészen szerettem volna magam alá gyűrni, de így is jó lesz. Na meg sikerül is elterelnie a figyelmemet valami rendkívül fontossal, ami arra ösztönöz, hogy kövessem.
- Ó, nem, nem, nem. – Persze, hogy utána megyek a fürdőszobába. Lehet, hogy a kis kornyikálása mellett szándékosan nem hallja meg az ellenkezésemet, de akkor már kénytelen lesz rám figyelni, amikor mellé lépve előbb megfogom a fogkeféjét és magam felé fordítom vele a fejét, aztán ki is húzom a szájából, hogy csak rám figyeljen. – Cicuka, baj lehet az emlékezeteddel, mert az nem egy fogadás volt. – Kicsit kihúztam a gyufát és ezzel engeszteltem ki, hogy szendókat csinálok. Az nem fogadás volt. Sőt, az előtte lévő huszonöt kőpapírollót jóformán zsinórban megnyertem. Közben pedig én is csatlakozom a reggeli készülődéshez a fürdőszobában a fogmosással és egyebekkel, meg vágom a fejeket Silas sefülesefarka monológját hallgatva a normalitásról, meg a nemnormalitásról. Az a helyzet, hogy ezeknek a többségéből én már kinőttem. Meg azt hiszem, hogy például a Vatikánban, a pápa szeme láttára való dugás egy ici-picit túllépi a „nemnormális” határait. Nem mintha bolygatna. Érte és vele is bármit megtennék. Mire meg végzek a fogmosival, a kis boszorkány is ott lábatlankodik mellettem a nyulával.
- Nem úgy volt, hogy azért alszunk nálad, hogy indulás előtt elköszönhess Bee-től? – Vonom fel az egyik szemöldökömet, aztán én is megvakargatom a tőlem kapott állatkáját, akire már-már féltékeny is lehetnék.
Tudod, amikor nincs kedvem öltözködni, akkor a tőlem megszokott kényelmesség helyett vámpírsebességre kapcsolok. Ezért is van, hogy először csak a hálószoba ajtófélfájának dőlve legeltetem a szemem Silason. Gyönyörű. Aztán hirtelen ott termek, forgószélként ledobálom a ruháimat, két másodperc múltán pedig már farmerban állok mellette. Épp visszakapcsolnék emberi tempóra a kezemben tartott fehér pólóval, amikor meglátom, hogy mit készül felvenni. Na azt már nem.
Silas elé suhanok és lekapom róla azt a ronda pulóvert, amikor még épp csak a feje van benne, és a pólómmal együtt lazán, de erőteljesen az ágy felé dobom, ő pedig a szekrényajtónak nyomva találhatja magát. Nem erővel, csak úgy a testemmel a figyelmére vágyva simulok hozzá, szimplán kényelmes közelségben. Nem mintha a legtöbb esetben érdekelne, hogy mi van rajta, meg amúgy tökre szeretem azt, ahogy öltözik. De egyrészt, az a pulcsi ronda, másrészt, tudom, hogy csak azért akarja felvenni, hogy a nem létező bajszomat húzgálhassa. Húzgálná inkább a pöcsömet.
- Mi lenne, ha a ronda pulcsi helyett az én egyik pulóveremet vennéd fel? – Amúgy mindketten tökre szeretjük, mikor az én cuccaim vannak rajta. Kivéve, amikor a különös kapcsolatunkban egy ideje már voltak egymásnál cuccaink, és Silas figyelmetlenül beszambázott a városházára az én pulcsimban, az én illatommal… Hát kapott néhány érdekes pillantást, azt biztos. És akkor még pislogott rám ártatlanul, hogy nem érti, miért néztek rá egyesek olyan furán. Aztán felhívtam rá a figyelmét, hogy miért. És persze jót nevettünk rajta. – Én pedig cserébe szendvicskészítés közben megfontolom, hogy magunkkal vigyük-e Bee-t. – Finom csókokat hagyok lefelé a nyaka vonalán, egészen, amíg a pólója engedi, majd mikor a végére érek, csak bűnös kis mosollyal a szemeibe nézek. De azt is láthatja rajtam, és hallhatta a hangomon is, hogy valóban hajlok rá, hogy belemenjek a nyulas dologba. Ezért pedig cserébe semmit nem kérnék. Nincs „de”. Nem azért mennék bele ilyesmibe, mert feltételeket akarok szabni, hogy ha én ezt megteszem neki, akkor cserébe ő is adjon valamit. A pulóverem kapcsán is csak játszadozok a helyzettel. Láthatóan már egészen eldöntöttem, hogy legyen az, amit ő szeretne. Ha hozni akarja a nyulát, akkor hozza. De na! Had húzzam már rá egy kicsit a számat! Közben meg annyira ott van a szemeimben, abban a különös, nem megszokott gyengédségben, amivel rá nézek, hogy szeretem.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Május 12, 2020 5:54 pm

Felnevetek hangosan, kicsit el is húzódom, hogy a szemébe nézhessek.- A tininindzsa természetesen. Elég beképzelt vagy, ha azt hiszed, hogy kicsit is hasonlíthatsz Michelangelo 'nem-tudom-a-családnevét' bármelyik férfi alkotásához is. - Vigyorogva pillantok rajta végig, mintha éppenséggel pont azt szeretném eldönteni, hogy elég jól néz-e ki ahhoz, hogy ilyen képzelgései legyenek, vagy sem. Persze az igazság az, hogy Albert ezerszer tökéletesebb bárminél, mint amit amúgy emberek létre tudnának hozni, és azt is nagyon jól tudom, hogy ezzel ő is teljesen tisztában van, meg azzal is, hogy az esetek többségében tényleg beképzeltnek tartom.
Az a baj ezekkel az érintésekkel és lágy csókokkal, hogy valamiért sosem akarom, hogy végük legyen, vagy, hogy valaha is abbahagyja. A testem mindig önkéntelenül reagál rájuk, lágy libabőr bontakozik ki az ajkai érintése nyomán, és egy kicsit már kevésbé is van kedvem kimászni az ágyból, sőt még több időt lenne kedvem eltölteni a takarók ölelésében forró csókok meg hangos nyögések között. - Albert... - Sóhajtok föl egészen türelmetlenül miközben fölé mászok és ráeresztve a teljes testsúlyomat hozzá bújok. - Ne aggódj. Nem te mondtad, hogy sosem tudnál bántani igazán? - Valószínűleg sosem vallaná be,hogy igazán aggódik, meg lehet, hogy pont nem is ezt mondta, csak én vettem le a szavaiból, de azért én elég szeretetteljesen mormogok a nyaka meg a válla ívébe.- Máskülönben, neked nem fáj semmid? - Kuncogok föl, játékosan fordítva a szerepeken most kivételesen én harapok a nyakába, óvatoskodva. Ha nagyon akarnék biztosan tudnék neki fájdalmat okozni, de sosem akarnám bántani, pont úgy, ahogyan ő is figyelmes minden alkalommal. Tudom, hogy az, és ezt ő is nagyon jól tudja. Mindig vissza kell fognia magát, az ösztöneit kell koordinálnia, és ő ennek ellenére mégis csak itt van velem, amiért sosem lehetek elég hálás. Mondjuk ha már háláról van szó, biztosan tudnék egy-két hálálkodó mozdulatot kitalálni, amit szívesen mutatnék is be, ha nem lökne le magáról.
Látványosan nyújtózom egyet mielőtt ásítanék is. - Aztán nehogy le kelljen cseréljelek valaki aktívabbra, akinek a szexuális éhsége legalább akkora, mint az enyém. - Incselkedem vele, máris úgy helyezkedem, hogy amíg ő félig rám dől, addig az ujjaim a hajába túrhassanak és szórakozottan birizgálhassam. Hát persze, hogy nem gondolom komolyan, hallania kell a hangomból,hogy közben egyfolytában vigyorgom.
Egy kicsit meg is húzom a tincseit, amikor hajléktalanhoz hasonlít, szerintem azért nem lenne ilyen rossz a helyzet, de most már csak azért is lassan fogok felöltözni és csak azért is hajléktalannak fogok majd kinézni, előhalászom a legbővebb ronda pulcsim a szekrényből, hogy kellően bosszanthassam.
Kihúzódom Albert alól, szórakozottan össze is borzolom a haját mielőtt kimászom az ágyból, ahol újfent nyújtózkodom. - Tudod mit? Együnk út közben, de.. - és itt látványosan felemelem a hangom -.. akkor nekem is van egy dobásom. Bármikor kihátrálhatok egy fogadásból, ha vesztek. Bármikor, amikor én úgy gondolom. - Alattomos módon tűnök el a fürdőszoba felé, hangosan dudorászva egy új keletű pop számot, hogy még véletlenül se halljam, ha ellenkezne, aztán a fürdőből, fogkefével a számban még visszakiáltok, hogy - Akkor ezt meg is beszéltük!! -, majd egy alapos fog- és arcmosás után már Bubbles-szal a kezemben térek vissza frissen és üdén fintorogva. - Egyébként ki mondja meg azt, hogy mi a normális? Mármint miért az a normális? Nem gondolod, hogy diszkrimináló ezt a szót használni? Mi van akkor, ha én nem akarok normális lenni, vagy ha nekem az a normális,ami másnak nemnormális? Akkor most én vagyok nemnormális vagy én vagyok normális? Sokkal jobb lenne, ha te is úgy döntenél, hogy kiállsz a 'nemnormálisok' mellett és a normális helyre te is valami nemnormális dolgot vennél föl. - Idegesítően okoskodom Bubbles-szal a kezemben, a füle tövét vakargatom és közben nagyon-nagyon vigyorgok, mert hát ugye éppen hajléktalannak készülök öltözni. Persze közben fél kézzel kiveszek egy 'normálisabbnak' ítélt inget a szekrényemből és a táska tetejére hajítom. - Nem vihetnénk egyébként magunkkal? - Fúrom a fejemet egészen a nyúl bundájába, sosem voltunk egymástól harminc kilométernél távolabb. - Tök jól ellenne a kocsiban és a városnézésre sem kellene jönnie, bár azért valljuk be cuki lenne a Central Parkban. Szeretnél jönni, ugye? - Puszilok bele a két füle közé, mielőtt leraknám a földre. Nyilván elviselném, ha nem jönne, de sokkal-sokkal jobb lenne, ha mégis velünk tartana, legalább ezer képet lőnék róla mondjuk az Empire State Building tetején, meg mindenhol és még arra is hajlandó lennék, hogy a városon át cipeljem, és oké, a felénél valószínűleg kikönyörögném, hogy Albert hozza, mert én elfáradtam, de az elején kellően lelkes lennék, hogy mindenképpen belemenjen. Persze közben azért nem vágok szomorú fejet - még ha ezzel nagyobb esélyem is lenne meggyőzni róla, hogy vigyük magunkkal Bubblest - helyette felöltözöm: a kutyás zoknit veszem, amit nem is olyan régen kaptam tőle, egy nagyon szakadt farmert, egy egyszerű fekete pólót, meg azt a csúnya pulcsit ami egyszerre sárga és piros, és legalább úgy néz ki, mintha egy nagymamáról rángatták volna le, és persze legalább olyan lassan öltözködöm, mint egy csiga. Még annál is lassabban. - Oké, most már amúgy tényleg elég éhes vagyok. - Tudom, hogy Albert nem annyira érti a célzásokat, de ez azért eléggé azt jelenti, hogy akkor akár indulhatnánk is.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Május 12, 2020 5:06 pm
A kis bókolása hallattán elnevetem magam, de nevetésnek sem igazán nevezhető, legfeljebb csak gondolatban. Valami szórakozott horkantásra hasonlít, ahogy az orromon át a nyakába fújom a levegőt. – A képzőművész vagy a tini nindzsa? – Dünnyögve kérdezek vissza, mintha egyébként nem lenne egyértelmű. Legalább ezután már kinyitom a szemeimet és felkönyökölök kissé, hogy előbb az ajkait csókoljam meg, aztán a vállán húzódó színes kis foltot, amit előző éjjel az ujjaim okoztak. Biztosan találnék még sok ilyet, ha lehúznám róla a takarót vagy lentebb haladnék a csókokkal. Nem mintha direkt bántanám. Nem is nevezném bántásnak, főleg úgy nem, hogy őnagysága egyenesen megköveteli. Nem hogy itt, még a határban sem tartana a kapcsolatunk, ha nem hangolódunk annyira nevetségesen jól egymásra már az elején.
- Nem fáj semmid? – Halkan csókolom a bőrébe ott, ahol nem is olyan régen még a fogaimat mélyesztettem belé. Aztán az oldalamról a hátamra fordulok, nyújtózkodom is egyet, és mire észbe kaphatnék, Silas már rajtam fekszik. A karjaim automatikusan fonódnak köré, mintha nem lehetnénk elég közel egymáshoz. Szeretem magamon érezni a súlyát, különösen, amikor a mellkasa az enyémre tapad, és a szívverése átlüktet a bőrén át az én két dobbanás közé zárt szívembe is.
- Ugye tudod, hogy ezzel magad alatt vágod a fát? – Célzok a fogai játékos mélyedésére a bőrömben. – Ha így haladsz, nem én fogok felállni, hanem a farkam, és akkor egy darabig még biztosan nem indulunk el. – Nem is hagyok neki túl sok lehetőséget, szórakozottan lököm le magamról, én pedig felülve a telefonomért nyúlok. Mennyi az idő egyáltalán? Fél kilenc. Hümmögök egy sort rajta, végig futtatom gondolatban, hogy mi még az elintézni való indulás előtt. Szerencsére nem sok. Úgyhogy végül gondolok egyet és elhasalva visszadőlök az ágyba, mint egy zsák krumpli, úgy félig rá Silasra.
- Ha versenyezni akarsz és sebtében készülsz el, úgy fogsz kinézni, mint egy hajléktalan. – Ez már megint olyan kijelentés, amiről nem igazán lehet eldönteni, hogy volt-e bármilyen hátsó szúrása, a küllemét szólom-e el, vagy csak úgy megjegyeztem. Bár már hozzászokhatott, hogy amikor ilyesmit mondok, csak úgy szimplán megállapítom. Most még egészen halványan - és kissé undok módon - mosolygok is hozzá, az egyik kezemmel meg lustán cirógatom a hasát, meg az oldalát. – Továbbra is ragaszkodsz hozzá, hogy én készítsem a szendvicseket? Tudod meg is állhatunk kajálni út közben. – Bármit, csak konyhatündérkednem ne kelljen, mi? – Ó, apropó, kaja. Holnap elviszlek vacsorázni valami nagyon menő helyre. Úgyhogy tényleg kénytelen leszel normálisan felöltözni. – Én azért nevetek egy jót a dolgon. Igaz, hogy tegnap B-vel a mellkasomon heverésztem Silas ágyán, miközben ő pakolt a New York-i néhány napra, de fél szemmel oda-oda pillantottam, és láttam, hogy miket tesz be. Meg azt is láttam, hogy hova lettek azok a cuccaim, amik egy ideje nincsenek meg. Nem mintha ne lett volna nyilvánvaló. Cserébe el is vettem két pár zokniját. Mellesleg, biztos vagyok benne, hogy csodásan fog kinézni, mint mindig, csak piszkálom.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Május 12, 2020 2:30 pm

Az a típus vagyok, aki biztosan képtelen kinyitni a szemeit dél előtt pár perccel, ha az Alberttel való alvásról van szó, túl megnyugtató az ölelése és túlságosan biztonságos a mellkasa közelsége ahhoz, hogy ne nyújtsam el a reggelt olyan hosszúra, amennyire ez lehetséges. Most mégis idő előtt pattnak föl a szemhéjaim, és legalább olyan kipihenten ébredek, mintha dél lenne, csakhogy most egészen biztosan nem múlt el még kilenc sem, a napfény pont olyan érdekes szögben szökik a szobába, ahogyan akkor teszi, ha éppen borzalmasan korán van, és jobb esetben csak egy kicsit közelebb bújnék, a kezét meg egy kicsit jobban begyűrném az arcom alá, hogy visszaeshessek a nyugodt álom kecsegtető karjaiba, most mégis inkább egy kicsit jobban átvetem a lábam Albert lábain, a térdemet a csípőcsontjáig húzom, a tenyeremet pedig egészen a mellkasára simítom. Az izgatottság hullámokban tör rám, egyszerűen nem bírok magammal, ujjbegyeim végigzongorázzák az összes hasizmát, pillantásom egészen türelmetlenül tapad a mellkasára, hogy mikor emelkedik már meg, mikor rezzen meg a cirógató érintés alatt, mikor ébred már föl végre.
Elmosolyodom, amikor megtörténik, a mellizmainak a vonalát rajzolom éppen végig a mutatóujjammal. - Jó reggelt. - Az én hangom cseppet sem suttogó, sokkalta inkább izgatott és lelkes, legszívesebben már most kiugranék az ágyból, egyfolytában azt hajtogatva, hogy induljunk már el. Kettő perc bőven elég lenne, hogy elkészüljek, reggelizzek és az ajtóban toporogjak, de Albertnek nyilvánvalóan teljesen más a véleménye az ébredés utáni percekről, én pedig nem tudok rá emiatt egy csöppet sem haragudni. Csak közelebb bújok hozzá, cirógató ujjam helyett a tenyeremet simítom a mellkasára, a testemet egy kicsit jobban hozzá is erőszakolom, szinte fájdalmasan közel, aztán csak még jobban elvigyorodom, érzem, hogy a pulzusom izgatottan szökik a magasba kedveskedése hallatán. - Elég elfogultnak hangzik ez olyasvalakitől, akinek az izmait maga Michelangelo faragta. - Kuncogok föl, abban pedig egészen biztos vagyok, hogy a szemem alatt hatalmas karikák figyelnek, hiszen az átalvatlan órák száma fordított arányban nő a találkozásaink számának csökkenésével, és abban is nagyon biztos vagyok, hogy ágynemű mintás az arcom és kócos a hajam. Albert persze mindig tökéletes és mindig vonzó. Úgyhogy mégis csak szeretetteljesen simítom végig a mellkasát újra és újra, kedveskedve, mielőtt az izgalom újból rám nem törne, és csak úgy hirtelen a térdem a hasáról lecsúszik a csípője mellé, hogy fölé kerekedve bújhassak egészen oda, a mellkasunk pedig összesimulhasson. Az arcomat a nyakához fúrom, játékos csókokat nyomok a válla vonalára is. - Arra gondoltam, hogy versenyezhetnénk, hogy ki készül el hamarabb. - Harapok rá izgatottan a nyaka ívére, hátsó szándéktól terhesen, ezzel igyekezve arra rábírni, hogy akkor minél hamarabb induljunk el.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Május 12, 2020 12:49 pm
Silas meggyőződése, hogy állandóan csalok kőpapírollóban. Pedig ezeket a köröket már annyiszor letudtuk. Mindössze kihasználom a vámpírlétből származó adottságaimat. Miért ugrálnál végig egy futóversenyt féllábon, ha két lábad van? Nem is tudom már, hogy milyen apróságot próbáltunk eldönteni kőpapírollóval, aztán persze megmakacsolta magát a kis boszorkány és még egyet, még egyet, még egyet. Annyira imádom, hogy milyen heves tud lenni. Arról már nem tehetek, hogy a vámpíragyam gyorsabban reagálja le a dolgokat, és amikor a másodperc tört része alatt látom, hogy az ujjai papírra fognak mozdulni, én gyorsan ollót mutatok. A tizedik ilyen után persze be kellett csuknom a szemeimet, merthogy „csalok”. Tudtad, hogy a hallással és az ujjai súrlódásával is épp ilyen alapon működik a dolog? Ő nem, de hamar rá kellett jönnie. Nem mintha azon a ponton lett volna tétje, de borzasztóan szórakoztatott a frusztrációja. Egyikünknek sem kell kávé, itt vagyunk egymás vérnyomásának.
Szóval amire ki akarok lyukadni ezzel az egésszel az, hogy a szemtelenkedésemmel valahogyan sikerült kihúznom a gyufát a végére. Néhány édes csókocskán kívül pedig azzal a felajánlással engeszteltem ki, hogy csinálok szendvicseket az útra. Azért ez elég nagy szám, valljuk be. Ha rajtam múlna, megvettem volna valahol, de így mennyivel finomabb lesz, főleg tudván, hogy csak akkor teszem be a lábam a konyhába, ha nagyon muszáj. Finomabb? Úgy értem borzalmas. Majd meglátjuk, hisz az eper shake is milyen jól sikerült a múlt héten. Na meg szerintem másfél hete csak ezt a New York-i utat hallom tőle, ma pedig végre eljött a napja. Megérdemli azokat a szendvicseket, én meg majd azt a kis csendet fogom megérdemelni, amíg nem járatja a száját, mert tele lesz finom falatkákkal. Előbb persze ki kellene mászni az ágyból. Vagy ki kellene nyitnom a szemeimet.
Szinte minden alkalommal én vagyok az, aki hamarabb ébred, hát ma nem. Ki sem kell nyitnom a szemeimet ahhoz, hogy tudjam, Silas már ébren van. Nem csak a szívverése miatt, de egészen mocorog a karjaimban, az ujjbegyeit pedig jól esően érzem a mellkasomon járni. Olyan kis izgatott illata van. Ami azt illeti, én is nagyon-nagyon hosszú ideje most először érzek hasonlót a holnapi születésnapom kapcsán. Nem is magam miatt, hanem azért, mert valaki olyannal tölthetem, akinek igazán fontos vagyok. Akkor is, ha idővel már nem leszek az neki. Akkor is, ha a szerelme idővel kikopik majd, ha már nem lesz rám szüksége és elmúlik a gyermeki rajongás. De hisz ismeri a kételyeimet. És faszságnak tartja őket. Végül ahelyett, hogy kinyitnám a szemeimet, csak halkan morgok valamit és a nyakába dugom a nózimat, egy kicsit még szorosabban magamhoz ölelve őt.
- Jó reggelt. – Kell néhány másodperc, hogy legalább elsuttogjam a szavakat. Nem azért, mert nehezen ébredek, tökre ki tudnék pattanni az ágyból. De olyan kényelmes így. És amúgy ki sem kell nyitnom a szemeimet ahhoz, hogy tudjam, a fényviszonyok alapján baromi korán lehet. - Gyönyörű vagy ma reggel. - Ma reggel is. Halkan szólalok meg, és igaz, hogy még ki sem nyitottam a szemeimet, tudom jól, hogy igazam van. Úgy tűnik, valaki ma nem ébredt bal lábbal. Azt hiszem, jót fog tenni ez a néhány napos összezártság. Semmivel nem töltöttünk együtt több időt az elmúlt másfél hétben, mint előtte, sőt, olykor talán még kerültem is. Nem hibáztathatsz, sok mindent meg kellett emésztenem és helyre tenni magamban, kezdve Atlasszal.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Silbert - shotgun picks the music
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Silbert - una más
» silbert - the art of eye contact
» Silbert - under the same starry sky
» Silbert - New York au
» Silbert - welcome home sir archibald

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: