Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Levi Jeremiah Ginsberg

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Levi Jeremiah Ginsberg GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Levi Jeremiah Ginsberg Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 27, 2020 9:23 pm

Elfogadva, gratulálunk!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Levi,
Ne haragudj, hogy csak most érkezem hozzád; ezt most úgy istenesen benéztem. bujik De vannak színvakok, és vagyok... én. hopp
Irtózatosan szemrevaló pb-t választottál! Bár gondolom, ezt mondanom sem kellett. Bár végre rám kellene szólnia valakinek, hogy nem minden a küllem. Hisz egy ilyen arc rengeteg rejtélyt és kérdést tud felvetni.
Nem hétköznapi a sztori, amit alkottál. Már maga a zsidó származás, vagy az, ahogyan felnőttél, a teher, amelyet viselsz - már amennyiben a szexualitást tehernek szabad nevezni... ráadásul farkas vagy. Óh, nézd el nekem, csak úgy záporoznak az összefüggéstelen gondolatok a fejemben... talán megbocsájtod nekem. Mostanság egyre nehezebb kihívásokkal szembesülnek a hozzád hasonló fiatalok... Te is rengeteg olyan dologgal élsz, amit sokan talán még mindig nem értenek...
Gyönyörűen fogalmazol. Még mindig. Kérlek, foglalózz, ha esetleg ez még nem történt meg, majd nyomás a játéktér! Jó szórakozást! De cuki vagy

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 16, 2020 10:39 pm
Levi Jeremiah Ginsberg

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

the city’s cold and empty, no one’s around to judge me  

shortcut

Sosem panaszkodott a külsejére, tudja, milyen szépen rendeződtek el a génjei, nincs szüksége külső megerősítésre. Ha lemegy egy bárba, márpedig szeret lemenni, szokott is lemenni, sosem távozik egymagában, valaki folyton hozzácsapódik, sőt, időnként válogathat is, kivel érdemes eltöltenie az éjszakát. Stílusos meleg férfi, de nem divat őrült, hiányzik belőle a kérkedés, hivalkodás vagy affektálás, szeret jó minőségű ruhákat hordani, azonban távol áll tőle a konfekciófelhalmozás. Mérsékelten sportos, kora esti kocogó, hetente egyszer edzőterembe vetődik, kizárólag saját testsúlyos gyakorlatokat végez. Mára alig maradt meg jeruzsálemi énjéből valami, levetette a családi szokásokat, elhagyta a vallást, új értékrend szerint rendezkedett be, és köszöni szépen, jól van.

Apja árulását sosem bocsájtotta meg, hitrendszere alapjaiban sérült, rá nehezedett anyja kétségbeesése, húga istápolása, intézte a felvételijét, cipelte a nyílt napokra, családfővé vált, mert nem hagytak neki más választást. Erről az egyről sosem mondana le, férfiként kötelessége gondoskodni női rokonairól, minden hálaadást, hanukát velük tölt, karácsonyoznak is már, és pészah idején összegyűlnek, pedig nem gyakorolják a rituálékat. Programozónak tanult, ebből él, egészségbiztosítási rendszerekhez integrált mobilapplikációkat fejlesztenek egyetemi barátaival, szabadúszó cégként, amelynek többségi tulajdonosa. Romantikus kapcsolataiban távolságtartó, nehezen nyílik meg, sok kitartással lehet közel kerülni hozzá. A vak szerelmet bosszantó hibakódnak tekinti, végül mindegyik kapcsolata zátonyra fut – részben miatta, részben más körülmények miatt.

1992. 05.08.

Ronen Rubinstein

vérfarkas
a karakterem saját

szerepkör

Emlékszem, el sem akartam indulni, húztam a számat, minek nekünk lekenyerezés, meg hízelkedés, anélkül is túlélnénk valahogyan, minden helyrerázódna, nem mi vagyunk az első család, amelyik botrányba keveredett. Ragaszkodtak hozzá. Nagyanyám flódnit és barheszt sütött, utóbbiért nagyapám megszidta, nem illik hagyományos sábesz ételt más napokon elkészíteni, de legyintett rá, azt mondta, két hónapig nem esznek majd a gyerekek jó barheszt, ezt vigyük el minden szombatért, amit külön töltünk. Akkoriban nem értékeltem mindezt, utáltam a pészahra felhalmozott maceszt, hogy az asszonyok összeverődtek, és sok egyforma méretű gombócot gyúrtak, utáltam az ismétlődő libaételeket, utáltam a kacsát, a szilvát, az elnehezülést, a semmittevést, a folytonos imádkozást. Ma bárkit hajlandó lennék megölni egy tál kremzliért.

Emlékszem, semmire sem csodálkoztam rá, mindent láttam már képeken, filmeken, egyedül az ásító tereken és végeláthatatlan kocsisorokon lepődtem meg, hogy mindenki rohan egyik helyről a másikra, hogy az autók indokolatlanul nagyok, minden élénk és vibráló. Földszínek közül érkeztünk, fojtó forróságból, és alig vártam, hogy az izraeli premier előtt három nappal megnézhessem A sötét lovag – Felemelkedést. Végül két hónapig nem történt semmi, átlagos tinédzserként éltünk, csőnadrágot, kockás inget és babzsákra hasonlító sapkát hordtunk, még a legnagyobb melegben is, amerikai focis dzsekit, lepukkant autós mozikba jártunk régi horrorokat nézni, lett Spotify előfizetésünk, és soha többé nem hallgattunk Youtube-ot. Örültünk, hogy a The Walking Dead-re nem kell várnunk plusz egy napot, és bizonyos csatornákon egész délután büntetlenül nézhettük a Parks and Recreation-t. Különösen meleg délelőttökön minden percünket valóságshow bámulásnak szenteltük, vagy Netflixen pörgettünk márkajel nélküli, független filmes végtermékeket. Szerettem itt lenni, nem hiányzott nekem otthonról semmi, főleg a farkastisztelő szertartások, a közös imádságok elmondása telihold előtt, itt levittek a pincébe, hozzáláncoltak valamihez, aztán értem jöttek. Úgyis szinte delíriumos állapotban bámultam a keresztülfutó vízcsöveket.

Emlékszem, nagyon jól nézett ki, legalábbis átlagon felülinek, két házzal arrébb lakott, és a nagynéném mutatott be neki, aki egyébként tizennyolc évesen hagyta el a hazáját – az egyetlen hazát, ahogyan apám mondaná –, ideköltözött, és bárki bármit pletykáljon is róla otthon, megtalálta a számításait, boldog kiegyensúlyozottságban, illetve irigylésreméltó sikerben élt. Lézer harcolni jártunk, strandra, moziba meg gyorsétterembe, és végre kezdtem megérteni, miért nem érdekelt soha a lányok. Ő érdekelt, ami azt illeti, túlságosan is, cserébe én is érdekeltem őt, ami azt illeti, a vártnál jobban. Szokásunkká vált vállrándítással letudni minden kellemetlen ügyet, ha valamelyikünk késett vagy elfelejtett szólni valamiről, később írt vissza, vagy nem vette fel a hívást, mindig csak rántottunk egyet rajta, motyogni se kellett, ott volt benne az a nagy büdös mindegy, ami nagyjából az egész generációnkat lefedi. Elvettük egymás szüzességét, és amikor azt mondtam neki, ez mondjuk egész klasszul sikerült, egy büdös nagy mindeggyel válaszolt. Életemben nem fájt úgy semmi.

Emlékszem, egyikünk kiakadt – nyilvánvalóan nem én, itt végre azt néztem, amit akartam, azt csináltam, amit akartam, jobban ízlett a hamburger a krumplis latkesznél –, sírt, elég sokat, elég hosszan, elég idegesítően, anyám azt mondta, nem kell ide más, csak egy kis diplomácia, hazajutunk, nincs mitől tartanunk. Éppenséggel attól tartottam, mi lesz velem, ha hazajutunk, mert nem tetszettek nekem a korombeli fiúk odahaza, az ostoba frizurájuk és szakálluk, nem akartam látni apám zavart és csalódott arcát, sem nagyanyám könnyes szemeit, sem nagyapám éktelen haragját, és ez még csak az én családom, mi lenne a másikéval. Nem, én itt akartam maradni, tovább henyélni, értelmetlen dolgokra pazarolni az időmet, idióta videókat nézni pattanáskinyomásról és egyéb sötét bugyrokban rejtőző fétisekről. Kiderült, odahaza biztosnak vélt társadalmi státuszunk, illetve kemény munkával felhalmozott vagyonunk ideát semmit sem ér. Nem hagyhattuk el a várost, helyette anyám kapott gyerektartást, beírattak minket a területileg illetékes gimnáziumba, és elhatároztam, ha már ennyit görnyedek a gép előtt, akár kezdhetnék is vele valamit.

Emlékszem, apám négy év után nősült újra, papíron intézték a válást, a szemeszter közepén kellett visszaköltöznöm anyámhoz, aki folyton azt kérdezgette tőlem, távolba révedő szemekkel, ez a hűségből és ragaszkodásból vert asszony, mihez kezdenek az elvált zsidó asszonyok ebben az országban. Kiderült, egész sok mindenhez kezdhetnek. Például lehetnek receptre írt fájdalomcsillapító függők.

Emlékszem, múlt karácsonyra anyám nekem adta mindet, az összeset, azt mondta, nem tud ezzel mit csinálni, ennyi maradt a házasságából, az életéből, tizennyolc év odaadásból és szerelemből, a volt férjéből, akinek a felesége most szült fiút, engem meg biztos kitúrnak majd a végrendeletből, legalább ennyim legyen. Szó nélkül fogadtam el, tényleg nem nyúlt hozzá, ott állt a számláján érintetlenül, mint aki nem tudja, mire való egyáltalán a pénz, főleg ha ekkora árat fizetett érte. Kettéosztottam, a felét beletoltam az egyetemi lázálomba.

Emlékszem, két hete megkérdezte, mit csinálok mostanában. Van egy új bio smoothie hely, mondtam neki, oda járunk néha, dübörög az üzlet, egész jó áron lehet venni részvényeket, felfelé ívelünk. Tudod, akinek van biztosítása, az nagy hasznát veszi, meg amúgy is, harapnak az ilyen fejlesztésekre, ha így folytatom, self-made milliomos leszek két éven belül. Sokáig hallgatott, mint aki nem tudja, mit mondjon erre, mert ketten vagyunk a világ két végén és két különböző nyelvet beszélünk. Tartottunk-e sábeszt. Már nem tartunk egy ideje, anya nagyon elfoglalt. De jól van? Persze, kiválóan. Örülök neki. A gyerek…? Rohamtempóban nő, igazi vasgyúró. (Hogy utálom ezt a kifejezést.) Hiszel még? Hiszek. (Leginkább magamban.) Az jó, helyes, kell is. Tarotok sábeszt a héten? Nem, nincs erre időnk. Hát akkor majd hívlak, fiam. Várom, apám.   
Vissza az elejére Go down

Levi Jeremiah Ginsberg
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Phoenix & Levi
» Levi & Edith
» regulus & levi

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: