| Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 11, 2020 8:16 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozott játékosaink között! Kedves Jackson!Megtisztelő, hogy én avathatom az oldal tagjai közé ezt a megnyerő arcot, már csak azért is, mert ez az a pillanat, ahol usert és karaktert szigorúan szét kell választanom; nézd csak meg, mit művelt Isla a megszólításoddal. Pedig kár lenne tagadni, de főleg elhallgatni, mennyire örülök annak, hogy megérkeztél ide! Lássuk be, Isla élete sem lenne teljes nélküled, még ha ezt tőle nem is nagyon fogod hallani... Kellőképpen érdekes történetet hoztál nekünk, sikerült felcsigáznod vele; alig várom, hogy megtudjam azoknak a kattanó bilincseknek az eredetét, hát még azt a bizonyos láda által őrzött titkot... vagy titkokat? (És a félkezű plüssmackót csak Isla szekrényébe fogod rejteni, vagy az is egy szimbólum?) Én mindenesetre garantált követője leszek az életednek - pont én ne lennék?! -, mert öröm lesz nézni, ahogy lassan az őrületbe kergeted a járőrtársadat. Nem is tartanálak fel tovább, csak azt kérem, foglald le, amit még le kell, ha van ilyen, aztán meg se állj a játéktérig! Szerintem Isla mág pizsamában is szívesen hátsón billent majd. |
|
| Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 15, 2020 8:20 am | Dante Jackson
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
i want people to know the truth
mr. idegesítő Szemet szemért, fogat fogért.Az elterjedt tévhit az, hogy egy bűnözőnek nem szent semmi és senki. Hadd kezdjem azzal, hogy ezt a hitet egyszer és mindenkorra megdöntöm a fejedben. Mindannyiunk életében van valami, amit a horizontunkban őrzünk, legyen az egy családi fénykép, egy hőn szeretett társ, egy félkezű plüssmackó, vagy akár vallás. Aki gondolkodás nélkül ragad fegyvert és húzza meg a ravaszt, az nem bűnöző, hanem ostoba gyilkos. Ne keverd a kettőt. Bár jogos lenne a kérdés, az én kezemen nem szárad vér? De, még jó pár évvel ezelőttről. Nyilván nem hinnéd el abban a kis fülkében, amiben üldögélsz, hogy csak önvédelemből cselekedtem. Kattant már bilincs a kezemen, bár akkor egy kamaszkori kilengés miatt, de mindannyiszor sikerült is bizonyítanom az igazamat. A magam groteszk, szemtelen, de mégis tárgyilagos modorában. Az idő múlásával, a rengeteg ügylettel az ember megtanul úgy bánni a reflexszerű szájrángással, hogy abból ne származzon hátránya. Hogy ne higgyék gyengének. Én nem voltam az. Sosem inogtam meg. Trükkös voltam, de gyáva soha. Néha előfordult, hogy egyet előre, aztán kettőt hátra kellett lépnem a célom elérése érdekében. De sosem adtam fel. Ha nem lenne ez a furcsa adrenalin löket, amit a mindennapokban érzek, régen leáldoztak volna a csillagaim. A vonzó nők kacérkodnak, de az utóbbi időben inkább a kedvenc járőrnőmre gondolok, ha nőneműekről van szó. Hát igen, a fogócskázás is kedvelt szokásom. Azt gondoltam, előbb-utóbb megunom, de ezt a játszmát még ezek után sem voltam képes. A külsőmet illetően... gyakorta attól függ, milyen benyomást keltek, hogy mit viselek. Ne gondolj öltönyös tücsöknek, mert még a temetésemen sem fognak egy szmokingot rám erőltetni. Magas vagyok, a férfiak körében középmagasnak saccolnám magam, a szemeim pedig kékek. |
|
keresett DANCIN' ON THE RUINS OF isla's LIFe Mindannyiunk múltjában vannak szégyenfoltok. Aki rámnéz, vagy ismer, rögtön azt a következtetést vonja le, hogy mindig is egy zseni voltam, viszont életem egy percig sem volt. Ha tudnák, mennyire tévednek... 2001 szeptembere Kiürült a ház. A kezeimet néztem. Mindkettőt mocsok borította be. Homok, piszok, por... minden, ami ebben a régen takarított helyiségben rátapadhatott a koszos földön. Az apám nem szerette, ha a padláson időztünk, sőt. Mintha magát Hannibal Lecter-t őrizték volna itt. Bár engem, mint úgy, soha nem illettek az engedelmes gyerek jelzővel. Gondolhatta volna, hogy az ajtó kinyitásán ügyködöm. A családi titkok olyanok, mintha a maffiában élnél. Itt minden csak az előre megírt forgatókönyv szerint történhetett. A vacsorák, a családi ünnepélyek... ilyen ez. Mikor beléptem, nem találtam mást, csupán dobozokat. Mindet por takarta le, én pedig köhécseltem egyet a felhőktől, mely szintúgy ezt az anyagot tartalmazta. Bensőmet viszont elégtétel töltötte el. Most van időm... van időm kideríteni, hogy mit rejtegetnek itt. A kamaszkoromat leginkább a nemtörődés jellemezte. Nagyjából tíz évesen avattak be abba, hogy a családom valójában nem vér szerinti kapcsolatban áll velem. Az apámtól - vagyis, akit addig annak hittem - megkaptam minden támogatást. Nem úgy, mint az állítólagos testvéreimtől. Akkoriban szerencsére Isla volt a legkisebb gondom. Őt viszont előszeretettel bosszantottam. Olyan volt ez, mint egy láthatatlan kényszer a hátam mögött. De minden alapot megadott ahhoz, hogy tudjam, mivel tudom húzni az agyát - úgy érzem, ezt nem fogom kinőni. Soha! Folytattam a kutakodást egy ideig, de nem akadtam semmi használhatóra. Egy apró ládácska kivételével, ami - hűen a nevelőapám elővigyázatosságához - kulccsal volt zárva. Szinte tudtam, hogy számtalan kérdésemre ez a láda rejtette a választ. 2020 januárja Zatakolt a szívem. Mint minden alkalommal, mikor rémálom gyötört éjszaka, és már hajnal négykor azon törtem a fejemet, mégis mivel kellene csillapítanom azt az émelyítő fejfájást, amit az alvás hiánya okozott. Mert ha valaki, hát én nem voltam képes visszaaludni, ha rémálom ébresztett fel. Az egész annyira nevetséges szokás, egyesek elég jól orovoslják ezt a problémát, mégpedig azzal, hogy nem figyelnek oda, mi zajlik a fejükben, én azonban túl nagy gondolkodó voltam ahhoz, hogy ne próbáljam megfejteni azt, mi okozza ezeket az álmokat, de csak egy sima zsernyák voltam, feküdtem volna egy pszichológus szófájára? Milyen témát hozhattam volna fel neki? Hogy kisfiú voltam, mikor a vérszerinti szüleim belekeveredtek valamibe, majd kiemeltek a családból? Hogy örökbefogadtak, és a nevelőapám az előző életem minden nyomát megpróbálta elrejteni? Egy évig időzhettem volna azon a kanapén, és a mucus megszedhette volna magát rajtam. Hajnal négy volt, kimásztam az ágyból, majd a kávéfőző elé léptem. Egy éltető csésze fekete nélkül megenném Isla-t reggelire. Bár... ezzel együtt is, annyi változással, hogy már nem lennék baromi álmos. A kávé elfogyasztása közben az interneten böngésztem a legfrissebb híreket. Nem tudtam meg semmi érdemlegeset a friss történésekről, bár a városi helyzet hidegen hagyott. Volt nekem ezernyi más dolgom, minthogy egy megalomániáissal foglalkozzak. Példának okáért egy adag normális kávét főzni. De ez most sem jött össze először. Mindegy, a kávézacc állítólag jó hatást gyakorol a pórusokra. Ki kellene próbálnom. Bár Isla szerint rajtam már a jó isten se segít. Neki meg ugyebár mindig igaza volt. A mai napom teljesen szabad volt. Nem is terveztem sokat, csak itthon dekkolást. Azzal nem ártottam senkinek. Reggel kilenc volt, a gép mögött ülve még mindig pizsamában ütögettem a klaviatúrát. - De most miéééért? Még volt egy életem! - bukott ki belőlem zsörtölődve, mikor a háromszemű szörny kinyírta a lovagomat, majd nagy levegőt vettem, és pont ekkor hallottam meg a kopogást. Nem kellett hozzá sok gondolkodás, hogy rájöjjek, Isla lesz az. Asszem. Nem tudott nyugton maradni, mióta valahogy egymás mellé keveredtünk a munkahelyén. Pontosabban, egy csapatba. De már megmondtam neki, hogy ez csak véletlenül fordulhatott elő. Nem kellett neki mindenről tudnia. |
|