+18-as... Egyszerűen csak élvezni akartam, hogy most itt voltunk, és a nő olyan mohón csókolt engem, mintha csak most találkoztunk volna először, s én is így tettem. Nem számítottam a viszontlátásra, de régóta most először felszabadultan boldog voltam, és ez az arcomra volt írva. S nem csak azért, mert az első találkozásunkhoz hasonlóan az ágyig keveredtünk, hanem azért is, hogy ennyire mellékesnek tartotta Agnes a boszorkány létemet. Még mindig el voltam varázsolva attól a ténytől, hogy a nő teljesen természetesnek vette mindezt.
Tekintetem éhesen, sóvárgón siklott végig a finom alakon, ahogy fölém hajolt, a bókjára elmosolyodtam és beharaptam az alsó ajkamat. Tetszett a súlya, amely a paplanba nyomott az ágyon, el tudtam volna viselni ezt a forró, izgató érzést, amint a bőre az enyémen szikrákat csiholt.
Nem akartam semmivel sem foglalkozni, semmi mással, csak vele, ahogyan csókolt, mindenütt, az ajkai izgató lassúsággal kényeztették a testemet mindenfelé egészen addig, míg meg nem fordítottam a helyzetünket, s én kerekedtem felé. Agnes pedig mindenféle ellenkezést mellőzve hagyta, hogy újra felfedezzem a testét, kényeztessem, forrón ölelve és hozzá préselődve csókoljam végig, lassan és módszeresen, hogy aztán betartva az ígéretemet, a fogaimmal szedjem le róla a bugyiját. A művelet közben ő felnyomta magát, így ahogy felpillantottam rá, a tekintetünk találkozott, láttam a meleg, olvadt csokoládé szempárban az izgatottságot és a vágyat keveredni, s a kuncogására én is halkan belenevettem a bőrébe. Aztán a segítségével megszabadultam a feleslegessé vált csipkés anyagtól, Agnes pedig készségesen nyitotta előttem szét a combjait. A sarkaimra ültem egy rövid pillanatra, ahonnan tökéletes rálátásból élvezhettem a nő testének minden szépségét. Önkénytelen nyaltam meg az ajkaimat, kissé oldalra billentettem a fejemet. A megjegyzésére csilingelő nevetést hallattam.
– Éppen az újradefiniálásnál tartok – tekintetem éhesen söpört végig a kreol bőrön, amíg félredobtam a melltartómat én magam is, mert mostanra semmi oka nem volt, hogy rajtam maradjon. Aztán jobbommal megtámaszkodtam a teste mellett, bal kezemmel pedig végig cirógattam a bőrét a lábfejétől felfelé haladva a csípőjéig, miközben lehajoltam hozzá, hogy a combjai találkozásánál mély lélegzetet vehessek, majd beleharaphassak a combja belső oldalába. Bódító illatától megszédültem és megrészegültem, ahogy feljebb csúsztam, hogy újra megcsókolhassam, mohón vágytam az ajkai után, legalább annyira, mint azon az éjszakán, amikor először találkoztunk. Már akkor is meglepett mennyire vágytam Agnes-ra, ám ez a telhetetlen érzés most újra visszatért a hasamba. Miközben játékosan végig nyaltam a nyelvem hegyével a nő ajkain, hogy aztán birtokba vehessem a száját, kezem a testét simogatta, hogy végül a puncijához érkezzen meg, és óvatosan csusszanjon a megduzzadt ajkak közé, óvatos nyomással köröket róva a csiklóján. Szerettem volna hosszan kényeztetni Agnes-t, hogy aztán felkelni se legyen ereje az ágyamból.
Elküldésének ideje -- Szomb. Júl. 18, 2020 12:39 am
+18
steal the thingsI know
Trish && Nessa
Talán jobb is, hogy egyszerű halandónak születtem, mert ha én rendelkeztem volna azzal az erővel, ami Trishnek megadatott, valószínűleg annyira ellustultam volna, hogy a kanapéhoz szegezve töltöttem volna a fél életemet. Kissé csodálkoztam is, hogy ő képes volt megőrizni ezt a teljesen hétköznapi oldalát, dolgozott, bárokba járt és randizgatott, mikor a varázslata segítségével - legalábbis én úgy képzeltem - bármit megtehetett volna a világon, bárkit és bármit megszerezhetett volna, amit csak akart. Természetesen nagyon is hálát adtam neki ezért az életvitelért, hiszen így ismerhettük meg egymást és megmutatta, hogy testközelből szembesülni a mágiával tényleg nem ijesztő, sőt, sokkal varázslatosabb volt, mint azt valaha képzeltem volna. Trish pedig sokkal vonzóbb és ellenállhatatlanabb, mint ahogy az emlékeimben élt. Egy szál fehérneműben támaszkodtam felette, mégsem voltam zavarban, összegabalyodásunk deja vu-je meghitt nyugalommal és újszerű izgalommal töltött el. Megtörtük a csókot, hogy leszedhessem róla a ruháját, amit aztán hanyag eleganciával félredobtam az ágyon. Egy pillanatra megtorpantam felette, nem ereszkedtem vissza rá, hanem a távolságot kihasználva végigmértem. A látvány szavak nélkül hagyott, míg Trish ki nem mondta helyettem az egyetlen dolgot, ami a fejemben járt. A bókja mosolyt csalt az arcomra, izgatottan pezsgett tőle a gyomrom. - Te pedig lélegzetelállító - Épp csak visszahajoltam hozzá, mikor hirtelen átfordított. A váltástól röviden felnevettem, de készségesen elfeküdtem alatta a vállába kapaszkodva, félretűrve az arcomból néhány belógó, sötét tincset, hogy rendesen felnézhessek rá. Lehunyt szemmel fogadtam a csókját, végigsimítottam közben a karjait, majd ahogy ajkaival lejjebb kezdett el barangolni, a hajába túrva hátrafésültem puha fürtjeit. Szinte cseppfolyóssá olvadtam a csókjai alatt, halk sóhajokkal élveztem kalandozó érintését, ajkai forró becézését, és ahogy a melleimhez ért, finoman rászorítottam a tincseire és ismét elvesztem pilláim ölelése alatt, a színekkel telefestett sötétségben. Hagytam, hogy még lejjebb haladjon, ismerős területeket fedezzen fel. Amikor a köldökömnél járt, enyhén megemeltem a törzsem és kikapcsoltam a melltartómat, kibújtam belőle és félredobtam, hogy többet már ne zavarjon. Szerettem volna az övével is ezt tenni, de nem akartam csak ezért megállítani a kalandozásában. Megtámaszkodtam a könyökömön és az alsó ajkam beszívva, izgatottan lestem, merre járt éppen. Nem hazudott, tényleg a fogával szedte le rólam a fehérneműt, amit szélesre kúszó mosollyal és lágyan feltörő, duruzsoló kuncogással díjaztam. Csípőmet megemelve rásegítettem a mozdulatra, ügyesen kibújtattam a vékonyka anyagból a lábfejem, majd a térdeim közé fogadva Trisht visszahanyatlottam a matracra. Ugyanazzal a vágytól fűtött izgatottsággal lestem fel rá, mint eddig. Ezúttal vegyült bele egy kis türelmetlenség, amit igyekeztem visszafogni; nem szerettem volna semmit sem elkapkodni, ki akartam élvezni minden közös percünket. Még engem is meglepett, mennyire kívántam őt. Zavart, hogy a pozíciója miatt nem férhettem hozzá rendesen, csak a haját és az arcát értem el, hát azt cirógattam meg, a füle mögé igazgatva néhány kósza tincset. - Ha látnád, amit én, újradefiniálnád a gyönyörű fogalmát. - Elég vonzó látványt nyújtott a combjaim közt, alig győztem kivárni, visszajön-e hozzám, hogy kiegyenlíthessük a ruhadarabjaink egyenlőtlen állását, vagy egy kicsit tovább élvezné odalent a levegőt. Bármit is tett, őszinte epekedéssel és izgalommal figyeltem, és annál jobban élveztem.
Egy részem repesett a boldogságtól, amiért ez a fantasztikus nő így reagált a vallomásomra. Ami persze nem volt teljes és én tökéletesen tisztában voltam ezzel a ténnyel, mert az egy dolog, hogy velem szemben toleráns volt, de talán a vámpírral, aki a várost kormányozta nem. Márpedig az életem része volt ez is, a Monaghan család tagja volt részben, és kivettem a részemet Washington elfoglalásában. És csak hogy tisztázzuk, én ezt rohadtul nem bántam. Életem során először viselkedhettem úgy, ahogyan akartam, nem kellett félnem, hogy meg akarnak égetni máglyán, vagy megkötözve, kövekhez láncolva a folyóba dobnak. Még ha megvetéssel is tekintettek rám, felvállalhattam magamat. És minden teremtmény erre vágyott ezen a világon, ebben én sem voltam különb, még ha le is néztem mindenkit. Egyetlen kivétellel: Agnes más volt. Ez pedig a másik részemet megdöbbentette és megijesztette. Nem voltam felkészülve hasonló reakcióra sem, nemhogy arra, hogy szó nélkül elfogadja a helyzetet, a kilétemet… Ahogyan egy intéssel bezártam magunk mögött a terasz ajtaját, a nő megdöbbent, de rémületet vagy bizonytalanságot nem láttam rajta. – Pedig egészen praktikus dolgokra lehet használni a varázslatot – nevettem fel az ellustulással kapcsolatos megjegyzésére, a pillantásom sokat sejtető volt, de már jobban el voltam foglalva Agnes enyémnek simuló testével, az érintésével az oldalamon, és a csókjaival, a csípőmnél a bőrömbe süllyedő ujjaival, és mindennel, ami ő volt. Lehetséges, hogy én voltam a boszorkány, mégis ő volt képes megbűvölni engem? Ugyanolyan izgalmat éreztem, mint akkor éjjel, amikor a bárban a pult mögül kiszabadulva azonnal egymásnak estünk, hogy aztán órákon keresztül még táncoljunk, ingereljük egymást. Nem tudtam eldönteni, ez csak azért van, mert olyan régen találkoztunk, vagy mert ennyire kedveltem a nőt. Az ágy szélén ültem már, s hagytam hogy lerúgja a cipőjét, miközben módszeresen kigomboltam a blúzát, aztán a szoknyáját is, amit egyszerűen lelöktem a csípőjéről a földre, Agnes pedig a következő pillanatban már az ölemben volt, én pedig élvezettel simítottam végig a csupaszt combokon, a fenekén, fel a hátán, s hagytam, halkan nyögdécselve élveztem, ahogy a spagetti pántos ruhámból kibújtatja a vállaimat és módszeresen végigcsókolja a bőrömet, ott ahol ért engem. Miközben ajkai visszataláltak az enyémekhez, kibújtattam a felsőjéből, ami a szoknyájához hasonlóan az ágy mellett ért földet. Éppen a melltartóját akartam kikapcsolni, amikor hátra döntött az ágyon, s jött velem, kellemes súlyként érzékeltem a testét az enyémen, és be kellett vallanom, nagyon tetszett a helyzet. Ajkaink összepréselődtek ismét, kezeim a hajába túrva húzták közelebb, hagytam, hogy feljebb és feljebb tűrje a ruhámat rajtam, egészen addig, amíg már a hasam is szabad volt, ekkor segítettem neki egy könnyed mozdulattal és kibújtam a finom selyemből. – Gyönyörű vagy – mondtam, miután egy pillanatnyi ideig elidőzött az arcát a tekintetem. Előhozott belőlem valami olyasmit, amit nagyon régen nem éreztem, s kezdtem azt gondolni, nem is igazán voltam képes ennyire egyszerűnek lenni, a szó legjobb értelmében. Képes volt elfeledtetni velem minden problémámat, nem törődtem Bastienékkel, a kiválasztottakkal, az egész cirkusszal, ami a lakásom falain kívül zajlott, csak Agnes volt és én, az univerzum leszűkült a hálószobámra, ahogy a bőre az enyémhez ért, s ahogy magam alá fordítottam egy mozdulattal. Újra lecsaptam az ajkaira és miután ismét felfedeztem a száját és a nyelvét, lassan módszeresen kezdtem végig csókolni a fülét, a nyakát, a vállai ívét, a mellkasát, hogy aztán csak hanyag mozdulattal tűrjem arrébb a melltartóját, és eljátszadozhassam a puha, telt halmokkal, beléjük haraphassak, s végig nyalhassam őket. Ujjaim is felfedező utat tettek meg a testén, bár úgy éreztem ismerem már minden négyzetcentiméterét, most hogy lehetőségem volt újra meg akartam ismerni minden dombot és völgyet. Hacsak nem húzott vissza, tovább haladtam a számmal dél felé, végig a hasán, kezemmel az oldalára simítottam, hogy aztán beváltva az ígéretemet, valóban a fogaimmal szabadítsam meg a falatnyi anyagtól, amely a legérzékenyebb pontját fedte.
Őszintén szólva rengeteg kérdésem lett volna nem csak a boszorkányokról, hanem az egész természetfeletti világ működéséről, annak hierarchiájáról és kimondatlan szabályairól, ám nem voltam benne biztos, hogy ezek közül mit illendő feltenni és mit nem, így inkább eggyel sem rukkoltam elő. Trish teljesen eltért attól a képtől, ami a fejemben kialakult a boszorkányokat illetően, talán pont ezért sem számítottam efféle vallomásra tőle; persze így már sok apró részlet a helyére került a fejemben, apró és jelentéktelennek tűnő dolgok, amik így utólag nagyon is értelmet nyertek a kisugárzását és a viselkedését illetően. Meg a lakása. Így már értem. Vajon képes lehet a semmiből tárgyakat elővarázsolni? Amikor én órákat bolyongok a bútorboltban, aztán órákat szöszölök azzal, hogy összerakjak egy könyvespolcot, az neki csak egy csettintés? Talán ilyesmit nem illetlenség megérdeklődni, így ha lesz rá lehetőségem, elhatároztam, megpendítem ezt a témát. A csók azonban túl édes volt, elvette a kedvem a faggatózástól. Szerettem volna megnyugtatni, hogy tudja, miattam nem kell aggódnia; nyilván azt nem vártam, hogy már a második találkánkon teljesen megbízzon bennem, de nem is kellett. Ha lesz több - és én nagyon szerettem volna, hogy legyen! -, úgyis látni fogja, hogy komolyan gondoltam minden egyes ma elhangzott szót. Nincs Trishben semmi elrettentő vagy megvetendő. Más kérdés, anyám is így gondolja-e majd, ha egyszer hazaviszem őt. Pajkos, mindentudó mosollyal követtem be a lakásba, épp csak leejtve az állam a mutatványán, ahogy betessékelte magunk után az ajtót. Soha életemben nem láttam még hasonlót, és amennyire borzongató volt ilyesmivel szembesülni, épp annyira izgatott is. Mint egy bűvésztrükk, aminek ezúttal ismertem a nyitját. Annyira szerettem volna mondani valamit, bármit, amivel értékelhettem volna a varázslatát, de a szavak cserben hagytak, így csak elismerőn rámosolyogva lekanyarítottam a vállamról a plédet, az övé mellé ejtettem, majd utána siettem. Eléggé felgyorsult a körbevezetés, ezt elismerőn elkönyveltem magamban a háló ajtaja előtt, ahol végre sikerült beérnem őt. - Helyes. Ne hidd, hogy most már ellustulhatsz mellettem. - felzárkóztam hozzá, a lendülettől picit nekikoccanva, és az oldalára simítva megkapaszkodtam benne, közelebb vontam magamhoz, megtartva köztünk a szoros egymáshoz simulást. - Van, amit nem lehet mágiával... - kezdtem bele játékos mosollyal, de aztán ahogy magához húzott, úgy döntöttem, jobb dolgokra is használhatnám a szám. Visszacsókoltam neki, ujjaim finoman a csípőjébe vájtak, miközben vakon botorkáltam utána. Más esetben körbenéztem volna a szobájában, elidőztem volna egy-egy dísztárgya vagy bútora előtt, most viszont a legkevésbé sem érdekelt, tőlem akár fiúbandákkal, félmeztelen nőkkel vagy kiscicákkal is teleaggathatta a szobája falait, egyedül őrá voltam képes koncentrálni, és arra, hogy minél behatóbban felfedezhessem a száját, míg az ágyához értünk. Engedtem a hajamba markoló ujjak húzásának és apró, jóleső sóhajjal fogadtam a nyakamon végigkalandozó ajkait. Tekintetem követte őt, ahogy az ágy szélére ereszkedett előttem, és a torkom egészen kiszáradt a látványtól, mikor összeakadt a pillantásunk. Vajon ez a vonzalom, amit iránta éreztem, részben a mágiájából eredt, vagy attól teljesen független volt? Le sem vettem róla a szemem, képtelen voltam, pillantásával teljesen megigézett. Egyik lábamról a másikra billenve kibújtam a cipőmből, majd leplezetlen türelmetlenséggel vártam, hogy kibontson a ruhából, vagy legalább a szoknya gombjait megbűvölje annyira, hogy néhány simogató mozdulat után a földre hulljon a csípőmről, utána pedig kényelmesen fölé tudjak térdelni. A vállán támaszkodtam meg, ahogy lassan az ölébe ereszkedtem, rögtön a felsőjét kezdve el bontogatni, és ahogy egyre több területet szabadítottam fel rajta, úgy támadtam le a kivillanó bőrfelületet puszikkal és kóstolgató csókokkal előbb a nyakán, a kulcscsontja vonalát, aztán körbe a szegycsontja körül. Végül ajkaim megtalálták az övét, csókba vonva döntöttem végig az ágyon egy kicsit feljebb húzva közben a matracon, hogy ő is kényelmesen rajta legyen. Nem nehezedtem rá teljesen, megtámaszkodtam felette, egyre lejjebb vagy feljebb simogatva róla a felsőt attól függően, merre adta meg magát könnyebben.
Nem voltam benne biztos, hogy teljesen egyet tudtam-e volna érteni a nő szavaival, mert úgy éreztem, én nem adtam okot arra éveken keresztül, hogy féljenek tőlem, mégis meg akartak ölni Salemben. Ezért is volt olyan vonzó Bastien ajánlata: álljak mellé, s többé nem kell bujkálnom, felszabadulok, és élhetem az életemet, ahogy csak szeretném… Persze mindez nem volt ennyire egyszerű, mégis most voltam a legközelebb ehhez az ideálisnak vélt állapothoz. Nevetséges, hogy háromszáz évnél is többet kellett várnom erre, ám most, hogy az enyém volt, mindennél jobban ragaszkodtam hozzá. Láttam a döbbenetet Agnes arcán, és már készültem arra, itt hagy majd engem, elrohan, ahogyan a legtöbben tették korábban, amikor megnyíltam egy-egy embernek. Általában megvetettek, nem értettek meg, és kérdés nélkül utasítottak el, ellentétben ezzel a barna hajú nővel, aki nem húzódott el az érintésemtől még most sem, s nem menekülőre fogtam, hanem még közelebb jött, lefejtve ujjaimat a korlátról és közéjük fűzve a sajátjait. Mondani akartam valamit, azonban a reakcióival összezavart, mert hasonlóval sem találkoztam ő előtte. Lepillantottam a kezeinkre, aztán vissza rá, amikor már arról beszélt, hogy melyikünk csípte fel a másikat Philadelphiában. Hirtelen rengeteg minden kavargott a fejemben, amit jó lett volna rendezni egy pohár bor mellett, de erre nem volt lehetőségem… nem mintha annyira bántam volna, mert Agnes közelsége nagyon is jól esett. A megjegyzésére, végre képes voltam értelmesen reagálni, és felnevettem, miközben olyan közel került hozzám, hogy a szánk szinte összeért, majd megcsókolt. Szabad kezemmel átkaroltam a derekánál, magamhoz húztam, kiszorítva kettőnk közül a hűvös éjjeli levegőt is. Az ajkaimra suttogott szavaira belemosolyogtam a csókba, de túl édes volt, hogy válaszoljak rá, helyette inkább mohóbban préselődtem vele össze. Nem is tudom, képes lettem volna megszólalni, mert jelenleg csak azt tudtam, szükségem van Agnes-re, ám fogalmam sem volt, hogyan fejezhettem volna ki mindezt szavakkal. Egy mozdulatnál éreztem, ahogyan lecsúszott a hátamról a takaró, s a hűvös levegőtől megborzongtam. Elhúzódtam a nőtől, felkaptam a plédet, és magammal húztam Agnes-t a lakásba. – Gyere – a hangom karcossá változott a vágytól. Hanyagul dobtam le a takarót a kanapéra a nappaliban, majd egy laza csuklómozdulattal becsuktam az erkély ajtaját. Most először varázsoltam a nő előtt, de jelenleg egyáltalán nem érdekelt. – Ami azt illeti, egy intéssel tényleg le tudnám rólad varázsolni a bugyidat – nevettem halkan, amíg a háló felé igyekeztem. – De én inkább a fogaimat használnám – fordultam vele szembe belökve az ajtót a lábammal, és egészen közel húztam újra magamhoz, annyira hogy érezze a leheletemet az ajkain, mielőtt folytattam volna a csókunkat, ott, ahol abbahagytam. Egészen addig hátráltam, amíg bele nem ütköztem az ágyba, ahol elszakadtam az ajkaitól, s ujjaim amelyek időközben a hajába túrtak, finoman húzták oldalra a fejét, hogy végig csókolhassam a nyakát, mielőtt leültem volna az ágyam szélére, hogy elkezdjem lebontani róla a ruháját. Innen néztem fel rá, kíváncsian és vágyakozón, mert a testem most még inkább sóvárgott az érintésére, hogy összefeszülhessen Agnes-el úgy, mint akkor éjjel.
Elküldésének ideje -- Szomb. Május 09, 2020 8:17 pm
steal the thingsI know
Trish && Nessa
Ha hallotta volna az anyám, milyen nyilatkozatot tettem Trishnek, itt helyben lerúgott volna az erkélyről, hogy szörnyet haljak. Ő eléggé radikális véleménnyel volt a város vezetőségéről, de mentségére szóljon, anyám már a 80-as évekbeli - ember - polgármesterről is radikális véleménnyel bírt, amiért az iskolás kislányok szoknyáját emelgette szabadidejében. A családom, talán a gyökereinél fogva, elég kritikus, bármiről is legyen szó. Sokszor még a saját családtagjaikkal szemben is! Így, bár sosem vettem magamra, ha épp a rendszert szidta, azért örültem, hogy ezt a szűklátókörűséget nem nevelte belénk. Jobb szerettem a saját véleményem megalkotni mindenről, amiről pedig információ híján nem lehetett, ott óvatossá váltam. Ez volt a helyzet a természetfelettivel is. Elítéltem néhány döntésüket, de nem magát az egész jelenséget; szerettem volna jobban megérteni őket, és azt is szerettem volna, ha ők jobban megértenek minket, mert az emberek ugyan esetlenek és esendők, és sok szörnyűség van már a hátunk mögött, mégis szentül hittem, hogy érdemesek a bizalomra. Felegyenesedtem picit, ahogy megérintett, és jobban felé fordultam. Mosolyt csalt az arcomra a bőrömet cirógató gyengédség, egy hosszabb pillanatra lehunytam a szemem és csak kiélveztem a gesztust. - Mert az emberek félnek, és aki fél, az gyűlöl a legkönnyebben. - Félni és ennek ellenére megpróbálni megérteni valamit az igazi erény és bátorság, amire sajnos Washingtonban nem sokan képesek, én úgy láttam. A gyűlölet vezérli minden tettünket, mert nincs erőnk valami jobbat és nemesebbet választani. A vallomása láthatóan meglepett, nem rejtettem véka alá, mennyire nem számítottam erre. Őszinte csodálattal kerekedett el a szemem, ajkaim néma ó-t formáltak, ahogy próbáltam feldolgozni az információt és kiválasztani a legjobb és legideillőbb reakciót. Végül hagytam, hogy az érzelmek vezéreljenek: - Hű! - Szaporán pislogtam párat, de egyáltalán nem húzódtam el az érintése alól. Az első, ami eszembe jutott, hogy ha ő boszorkány, akkor lehet, Serg is tényleg az, mert ezek szerint nulla érzékkel rendelkezem a természetfeletti kiszimatolásában. A második gondolatomnak pedig már hangot is adtam: - Akkor ezért vagy ilyen elbűvölő! - Igaz, félig elnevettem, a megilletődöttségemet próbáltam leplezni és azt sem akartam, hogy kényelmetlenül érezze magát. Ekkor vettem észre, mennyire szorítja a korlátot és ekkor tudatosult bennem igazán, mennyire fontos ez az egész számára, így egyből elkomolyodtam és megérintettem a kézfejét, gyengéden megsimogattam. - Köszönöm, hogy elmondtad! Nem lehetett egyszerű. - megpróbáltam lefejtegetni az ujjait a korlátról legalább annyira, hogy az enyéimet közéjük fúrhassam. Összekulcsoltam a kezünket, ha hagyta, és biztatón rámosolyogtam. - Nem változott semmi, Trish. Ugyanaz a lány vagy ettől még, akit felszedtem a bárban. Vagy inkább aki engem szedett fel... - Izgatottan beharaptam az alsó ajkam és egy lépésnyit közelebb húzódtam hozzá, bár igazából már alig volt köztünk bármiféle tér, amit áthidalhattam volna. - Bár az is igaz, hogy van ebben valami szexi. Most már tudom, hogy szó szerint képes vagy levarázsolni rólam a bugyit.. - Olyan közel hajoltam, hogy érezhette nevetésre álló ajkaim. Ha engedte, megcsókoltam, gyengéden és vágyakozón, ahogyan eddig is. - Nem érdekel, mi vagy. Te érdekelsz, és te nagyon... - suttogtam a szájába.
Elküldésének ideje -- Hétf. Május 04, 2020 2:43 pm
to Agnes
Széles mosollyal vettem tudomásul a csipkelődést, beharaptam az ajkamat, és úgy indultam el a terasz felé a nővel. Csak bólintottam, amikor megköszönte a hátára terített takarót, és hagytam, hogy Agnes csodálja a kilátást, ami úgy tűnt nagyon is elnyerte a tetszését. Persze tisztában voltam vele, hogy a város egyik legimpozánsabb részét láttam minden reggel a lakásomból, még az irodában sem volt ilyen lenyűgöző a kilátás, és ez részben szerencse is volt. Bár sok a korábbi városvezetéshez tartozó alak lelépett, amikor látta, hogy rosszul áll a szénája Bastien megjelenésével, így néhány az enyémhez hasonló ingatlan felszabadult. Némi változtatással és pár védőbűbájjal pedig egészen a saját képemre alakítottam az évek alatt. A kérdésemre elgondolkodott egy pillanatra. Élveztem, hogy a teraszon félhomály uralkodott, és nem engem figyelt, amikor megszólalt, mert ha látta volna az arcomat, talán már rá is jött volna a kis titkomra, s talán menekülőre fogta volna. Nem tudtam, mit szerettem volna ebben a percben: az egyik felem rettenetesen félt, hogy elítél majd minden természetfelettit Agnes, hogy azt mondja, tönkretettük a várost, amelyben meglátta a napvilágot, a másik felem pedig szinte éhesen várta ezeket a szavakat, hogy megnyugodhasson a lelkem, az emberek nem változtak semmit sem az elmúlt háromszáz évben, éppen ugyanolyan beszűkült a gondolkodásuk, és így könnyebben tudtam volna elengedni a nőt, aki egy volt az általam megvetett halandók közül. Aztán megkaptam a választ… és egy pillanatra őszintén meglepődtem. A szavak, amelyek elhagyták Agnes ajkait egyre másra olyan gondolatokat keltettek bennem, amik miatt képes lettem volna teljesen belé szeretni. Éreztem, hogy kiszáradt a szám, így amikor visszakérdezett, meg kellett nyalnom az ajkaimat, hogy válaszolni tudjak neki. Önkénytelenül léptem hozzá közelebb, mert ha ez lehetséges volt, még inkább vonzott magához, mint eddig bármikor. Egyik kezem a korlátot fogta, szabad kezemmel viszont Agnes felé nyúltam, és néhány tincset a füle mögé tűrtem. – Tudod, kevés olyan emberrel találkoztam, aki ennyire nyíltan állt ehhez a kérdéshez – ez tökéletesen igaz volt. A vámpír kormányzóval elsősorban a gyűlölet kovácsolt szövetségesekké, a halandók iránti gyűlölet, amely abból táplálkozott, hogy oly hosszú időn keresztül el kellett szenvednünk rengeteg megaláztatást, gyűlöletet és megvetést, pedig nem adtunk rá okot. Mostanra viszont egyértelműen látszott, hogy léteztek olyan emberek, akik valamilyen formában szimpatizáltak velünk, még ha bizonyos radikális lépésekkel nem is értett mindegyikük egyet. Ujjbegyeim végig szaladtak a nő arcélén. – Megértést nem igazán kapnak – még mindig kicsit kerülgettem a forró kását, és ennek az volt az oka, hogy sohasem bíztam meg egyetlen emberben sem… Na nem mintha a bizalmamat olyan nagyon könnyen osztottam volna meg bárkivel, hosszú évekbe tellett mire képes voltam bizalmat szavazni Bastiennek és Rowenának is, márpedig ők voltak a legközelebbi barátaim. Jó ideig pedig csak saját magamra számíthattam, így nem olyan meglepő, hogy most is kételkedtem. – Agnes, mit szólnál, ha én egy volnék közülük? – tettem fel a legnagyobb kérdést, miközben az ujjaimat a karjára tettem, persze csak ha ezek után hagyta. – Boszorkány vagyok – a korlátba kapaszkodó kezem ujjai egészen kifehéredhettek, olyan erővel szorítottam a fémet, és éreztem, hogy egy hosszú percig még lélegzetet sem vettem, úgy vártam a nő reakcióját.
Elküldésének ideje -- Pént. Május 01, 2020 9:00 pm
steal the thingsI know
Trish && Nessa
- Ó, több ez már, mint rajongás - folytattam az incselkedést és örültem neki, hogy mind Trish, mind a cicája olyanok, akikkel lehet. Annyira megszoktam, hogy éles nyelvvel járjak-keljek, hogy igazán nehéz lett volna moderálnom magam. Persze nem foghattam mindent a neveltetésemre, de azért tisztában voltam vele, bizonyos dolgokban mennyire elrontottak. Nem szerettem volna ezeket rögtön felfedni Trish előtt, hiszen őszintén kedveltem. Izgatottan vettem tudomásul, hogy végre tényleg a teraszra megyünk. Odavoltam az esti városképért és a szép tájakért; a lelki gyönyörrel sosem tudtam betelni, ezért is élveztem annyira városról városra utazgatni. Mindig találtam egy szép parkot vagy egy eklektikus városrészt, ami felidéztette velem, milyen jó oldala van annak, ha az ember nem telepedik le sehol. De az is lehet, csak a társaság miatt lelkesedtem ennyire és Trish nélkül már nem lett volna ugyanaz. - Köszönöm. - Hálás mosollyal köszöntem meg a takarót, amibe belebugyoláltam magam, mielőtt a korláthoz léptem volna. Egészen beleszédültem a látványba, volt valami őrülten andalító abban, ahogy a fények játszottak az emlékmű körül. - A mindenit, de gyönyörű! - Lélegzetelállító volt, főleg, mikor a nő is bekerült a látképbe. Sikerült annyira magukkal ragadniuk az érzelmeknek, hogy a kérdése és a ráadott válaszom között meglehetősen hosszúra nyúlt az eltelt idő. - Igen, persze. - rámosolyogtam, hogy érezze, nem azért késlekedtem a válasszal, mert baj lenne. Kényszerítettem magam, hogy elszakítsam róla a pillantásom és inkább a tájra próbáltam koncentrálni, de nehezemre esett úgy, hogy ő is itt volt. - Ez jó kérdés. - Elgondolkodva támaszkodtam rá szemből a korlátra. Az emlékművet fürkésztem, és ismét csak nem azért tartott olyan sokáig a válaszadás, mert nehéz lett volna az erről alkotott véleményemet szavakba önteni, hanem mert lefoglalt az egész látvány és a hangulata. - Szerintem meg kéne próbálnunk megérteni őket. - Végre sikerült beindítanom az agytekervényeim és elkezdtem azon töprengeni, valójában hogyan is állok hozzájuk. - Persze, szörnyű, ami történt, de mi, emberek tettünk már ennél szörnyűbbeket is egymással. Nem írhatunk le valamit azért, mert félelmet kelt bennünk. - De az is igaz, hogy megnehezítik azt, hogy jobban megértsük őket azzal, hogy terrorban tartanak minket. Általában nem szoktam sokat törődni a városi helyzettel, hiszen amíg betartjuk a szabályokat, nem eshet bajunk. - Úgyhogy én szeretném jobban megérteni őket. - Hátha kiderülne, hogy annyira nem is különböznek tőlünk, és képesek lehetünk békében élni egymás mellett. Habár ezt kevésbé tartottam valószínűnek, nem feltétlenül miattuk, sokkal inkább az emberekbe kódolt, örökös bizonytalanság és gyanakvás miatt. Érdeklődve Trishre sandítottam, hogy a reakciójából megpróbáljam leszűrni, sikerült-e az elvártnak megfelelő választ adnom, vagy teljesen máshogy látjuk a témát. - Te mit gondolsz? - Nem feltétlenül a játék keretén belül dobtam vissza a választ, inkább csak érdekelt az ő álláspontja. Tudtam, hogy a legtöbb ember megveti a természetfelettit, és őszintén nem ítéltem volna el őt emiatt, mégis reméltem, hogy a gondolkodásmódja némileg nyitottabb, ha nem is annyira, mint az enyém, vagy a bátyámé, aki folyton azzal traktál, hogy egyébként boszorkány. Valahogy viccesnek találtam mindig is a gondolatot.
Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 20, 2020 11:22 pm
to Agnes
Nem kellett különösebben erőltetnem, azonnal a lábaim közé lépett a vendégem, én pedig élveztem, ahogy feljebb tűrte a ruhámat a combjaimon. A tenyerének melegétől úgy éreztem, az én bőröm szinte hideg volt, s talán ő is észre vette, hogy libabőrös lettem az érintésétől. Aztán hagytam magamat belefeledkezni az ajkaiba, amelyeket valóban nagyon is csábítónak találtam, túlságosan is az volt, éppen úgy ahogyan a csók is. Nyelve az enyémet kereste, én pedig belementem, a fejem teljesen kiürült, nem gondolkodtam, nem is hiszem, hogy képes lettem volna rá igazán. Ujjam a tarkójára simultak, a hajába túrtak. Nem akartam elengedni, mert túlságosan élveztem, túlságosan kellemes volt most is, mint minden alkalommal, amikor efféle csatákba bocsátkoztunk. Édes íze volt, de nem olyan gumicukorszerűen, inkább mint a pisztácia fagylalt, amibe kellő mennyiségű só került, hogy előhozzon mindent ízt belőle. Halkan felnevettem, amikor röpke szünetet tartva felemlegetett egy nővérke jelmezt. Tetszett az a mozdulatsor, ahogyan a homlokát az enyémnek támasztotta, és éppen készültem volna, hogy lefektessem a tényt: bármiben is lett volna, megőrültem volna érte, amikor megjelent a macskám, és kizökkentett mindkettőnket a pillanatból. A kis négylábúm meglehetősen barátságosra vette a figurát, amit nem bántam, mert ha igazán ellenszenves emberekkel találkozott, hajlamos volt egészen gonosz módon viselkedni. Ám úgy tűnt Agnes ellen egyetlen kifogása sem akadt, főleg miután a nő hajlandó volt megsimogatni is, amit nagyon is élvezett. Ahogy odaadtam a kandúrnak a tejet, néhány lefetyelés után oldalra döntött fejjel bámult Agnes-ra, aki hozzám hasonlóan magyarázott neki és simogatta őt, amit Toulouse rendkívüli boldogságában dorombolással hálált meg neki. Mosolyogva figyeltem a jelenetet, nagyon is ínyemre volt, hogy így kijöttek egymással. A fejemben egy sokkal romantikusabb kép jelent meg, mint amire fel voltam készülve, így amikor a nő felegyenesedett és ő is megmosta a kezét, nagyot nyelve léptem arrébb tőle, látszólag csak azért, hogy kibújjak végre a magassarkúimból, így jelentős centiket szenvedett a magasságom. – Hallod, Toulouse drágám, új rajongód van – mondtam nevetős hangon, amibe belevegyült némi megjátszott féltékenység is. A kis szőrpamacsot persze mindez cseppet sem érdekelte már, elégedett volt a meleg tejecskével és egy darabig a simogatással is, amit mindkettőnktől kapott. Kényelmes lusta léptekkel indult el a nappali felé, miközben Agnes-től egy apró puszit kaptam a fülem alatti érzékeny területre, amitől egy egészen picit elpirultam. A kérdésére felvontam az egyik szemöldökömet, mert olyan hangsúllyal szólalt meg, mintha az lenne a téma, hogy itt vagy a lakás más pontján veszem végre le a ruháimat. Kihívó mosoly telepedett az arcomra, és egy igent búgtam. Megfogtam a kezét és vele együtt elindultam a terasz felé. Menet közben a nappaliban felkaptam két plédet, mert bár meg volt oldva hogy ne süvítsen a szél idefent, még messze nem volt olyan jó idő, hogy egy szál valamiben ácsorogjunk kinn. Kinyitottam az ajtót, és kilépve az egyik takarót Agnes hátára terítettem, majd magamra dobtam a másikat. – Ez volna az – tökéletes kilátás nyílt a parkra, az emlékműre, amely mint mindig kivilágítva emelkedett ki egyetlen pontként a fák közül. Alattunk már csökkent a forgalom, és egy pillanatra elgondolkodtam, vajon mit gondolhat rólam nő, hiszen korábban nem mondtam neki semmit az életkörülményeimről. De végül nem ezt a kérdést tettem fel. – Azt hiszem, én kérdezek, ugye? – támaszkodtam meg háttal a korlátnak, amely elég magas volt, bőven megakadályozta, hogy bárki is kiessen véletlenül. – Mit gondolsz a természetfelettiekről? – puhatolózás volt ez, ugyanis ha washingtoni volt, akkor ismerte a kialakult helyzetet, tudta, hogy léteznek vámpírok, vérfarkasok és boszorkányok is. De azt még mindig nem tudta, én is egy vagyok a sok „rémség” közül, amely az egyszerű halandókra szabadult. Hányszor hallottam ezt a hozzáállást… és most mennyire féltem attól, hogy Agnes-től is ezt fogom visszahallani.
Görbém olyan szélesre húzódott az arcomon, hogy attól féltem, leveri valamelyik fülemet. Szereti a kisugárzásomat! Pedig akadt bőven negatív tulajdonságom, amellyel rombolhattam azt. Négy fiú mellett felnőve elég sokszor megkaptam, hogy olyan dolgokat művelek, amik "nem illők" egy lányhoz. Ennek ellenére felnőttként sikerült előhívnom magamból a feminin oldalamat, szerettem a szép ruhákat, sokat adtam a megjelenésemre és igazán értékeltem a saját nemem előnyeit, de ettől még messze nem voltam tökéletes, és még félvakon sem olyan bájos vagy elbűvölő, mint mondjuk Trish. Tehát az, hogy a kisugárzásommal megnyertem magamnak, számomra hatalmas szó volt! Ahogy pedig tovább folytatta a sort, ajkaim elnyíltak és fogvillantós vigyorral közelebb húzódtam. Két tenyerem a két combján kötött ki, a ruhája sem szabott igazán gátat abban, hogy a térdei közé bújjak, mert pimaszul feljebb simogattam, amennyire sikerült, így törzsünk egymásnak koccanhatott, kezem pedig az oldalán pihent meg. Tiltakoztam volna, hogy csak egyetlen dolgot kértem, mert azért a felsorolása azon túl, mennyire jól esett, zavarba is hozott, de az ajkai olyan édesen tapadtak az enyémre, hogy beleszédültem a csókba és teljesen átadtam magam neki, izgatottan fedezve fel nyelvemmel az övét. - És még nem is láttál nővérke jelmezben! - belemosolyogtam a csókba, homlokunk néhány dobbanásra egymáshoz fúrva, mielőtt elhúzódtam volna tőle annyira, hogy kényelmesen ránézhessek. Ekkor érzékeltem, hogy társaságunk akadt, és érdeklődve lepillantottam a lábamnál tekergő szőrpamacsra. - Hát szervusz, Toulouse! Milyen szép neved van! Legalább már nem kell félnem, hogy rád ülök valahol. - lehajoltam hozzá, előbb csak odakínálva a kezem, és ha engedte, megsimogattam a füle tövénél, az álla alatt, végül az oldalát. - Gyönyörű név egy gyönyörű cicusnak. - Nem akartam túl sokáig nyúzni, ezért az üdvözlő simogatás után felegyenesedtem Trishhez. Megértő mosollyal fogadtam a röpke csókját és hagytam lekászálódni a székről. Nem mentem egyből utána, először csak derűsen figyeltem, hogyan követi őt a négylábú, aztán a hajamat igazgatva végül csak a nyomukba szegődtem. - Ó, hát hogy beszél veled ez a nő? Így kell beszélni egy ilyen szépséggel, hmmm? Ugye, hogy nem, Toutou? - Az állat mellé guggolva babusgattam, ha elfogadta a közeledésem. Azt sem bántam, hogy szőrfelhők szálltak fel belőle a cirógatásom mentén, rám tört a szeretetroham és muszáj volt megdögönyöznöm picit. Lassacskán azért felegyenesedtem mellőle és megmostam én is a kezem. - Nagyon aranyos cicád van. Ha nem figyelsz, a végén még elcsábít tőled és vele fogom tölteni az éjszakát. - Hozzá akartam tenni, hogy csak viccelek és ez a veszély nem fenyeget, de őszintén? Tényleg levett a lábamról a kis szőrgolyó! Csakhogy ez igaz volt a gazdájáról is, akihez most egészen közel húzódtam, hogy engesztelő puszit nyomhassak a füle tövére, ha esetleg a viccemmel túlságosan komoly hatást értem volna el. - Megmutatod a teraszt? - Mindezt sikerült olyan hangon feltennem, mintha minimum azt kértem volna tőle, itt és most dobja le a bugyit.
Ahogyan válaszolt a fel nem tett kérdésemre, amellyel meghívtam éjszakára magamhoz, beharaptam az alsó ajkamat, úgy mosolyodtam el szélesen, mert tényleg vele akartam tölteni az időmet. És nem csak azért mert nagyon úgy éreztem rám fért néhány orgazmus, hanem mert ez a nő vonzott magához. A legédesebb kísértés volt a számomra, annak ellenére, hogy ember volt, ám pontosan ezért nem bántam, amiért nem tudott róla még senki sem. Ő lett volna az első, akin keresztül ártani akartak volna nekem, és nem akartam, hogy baja essen. A válaszomat elfogadta és nem faggatózott tovább, amit értékeltem, mert nem szerettem beszélni anyámról. Az évek alatt egészen meggyűlöltem már, és vágyakozva tekintettem mindazokra, akik szerencsésebbek voltak nálam. Természetesen ez volt talán a legnagyobb titkom, s még a legjobb barátnőmnek sem kötöttem sokáig az orrára, csak egy átmúlatott éjszaka után, amikor túlságosan spicces voltam, hogy csendben maradjak. Én jöttem a kérdezésben, és elmosolyodtam, ahogyan rávágta, könnyű volt rá válaszolni, majd elhúzta a válaszadást. Igazából nem ismertük egymást, és a kérdésem nem is arra vonatkozott, hogy pontos jellemrajzot adjon így rólam, csak az érdekelt milyennek látott. Sültkrumplival tunkoltam fel a hamburgerből megmaradt szószt, miközben hallgattam a válaszát, és farkasszemet néztem Agnes-el. Felnevettem, amikor megemlítette, hogy tetszik neki, ahogy felhúzom az orromat. Valamit felelni akartam a válaszára, de ahogy leszállt a bárszékről és felém indult, elfelejtettem mindent. Túlságosan lekötött, ahogyan mozgott a teste. Végig futottam a tekintetem a kezén, amellyel a pultot söpörte végig, majd kifordultam a széken Agnes felé, ahogyan megtámaszkodott mellett. A kérdésére elmosolyodtam, a tekintetembe másfajta éhség költözött, amely csak a nőnek szólt. – A kisugárzásodat – feleltem karcos, búgó hangon, és finoman közelebb húztam magamhoz, amennyire engedte a ruha rajta szétnyitottam a combjaimat, hogy közéjük léphessen Agnes, a karjaimat pedig lazán kinyújtva a vállain támasztottam meg. – A szemeidet – kissé oldalra döntöttem a fejemet, a szám sarkában még mindig mosoly bujkált. – Az ajkaidat – ezt már olyan közel hajolva mondta, hogy a hangom suttogássá tompult, és szinte rácsókoltam a szót az emlegetett ajkakra, hogy aztán hívogatóan csókoljam meg, végig húzva rajta a nyelvemet, és egyre inkább elmélyítve a csókot, ha hagyta, és reméltem, hogy hagyni fogja. Hosszú percek múlva húzódtam csak el: – És baromi szexi vagy az egyenruhában – mondtam ezt szinte úgy, mintha rendőrnek vagy tűzoltónak öltözött volna be, nem pedig az étterem pincéreknek megszabott egyszerű cuccban lett volna, de akkor is rohadtul tetszett benne. Képes lettem volna itt helyben letépni róla az inget, és nekiállni a konyhapultomon végig nyalni a testét, de ebben a korábban emlegetett szőrgombolyag megakadályozott, és hangos nyávogással adta a tudtunkra, mennyire nincs ínyére, nem őfelsége volt körbe ugrálva. Lepillantottam Agnes mellett a földre, ahová ellépkedett időközben a kis kandúrom. – Ő itt Toulouse – jegyeztem meg, miközben azt figyeltem, ahogyan a cicus körbe szimatolta Agnes-t, majd hozzányomta a lábához a fejét, ezzel gyakorlatilag kifejezve tetszését, aztán a nagyságos úr leborult és hemperegni kezdett, mint általában mikor hazaértem. Aprót sóhajtottam, majd a nő felé intéztem a szavaimat – Adok neki egy kis tejet, aztán megmutatom a teraszt – gyors csókot nyomtam az ajkaira, majd ha engedte lecsusszantam a székről, a hűtő felé vettem az irányt, és melegítettem egy pohár tejet a macskának, aki kiskora óta így kapta, mert emlékeztem hogy remegett az éppen langyos tejtől is, mikor még elfért a tenyereimben. A vacsoráján már túl volt, de ahhoz csak vizet kapott, és szemmel láthatólag a történéseknek nagyon örült, mert hálásan dörgölőzött, ahogy kivettem a tejet a mikróból és a táljába öntöttem. – Tessék te kis hülye – motyogtam Toulouse-nak, ahogy átmasszíroztam az oldalát, majd leöblítettem a macskaszőrt a kezemről. Éppen vedlett és nem akartam macskaszőrös kézzel tapizni Agnes-t.
Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 18, 2020 9:58 pm
steal the thingsI know
Trish && Nessa
Ó, édes teremtőm!, sóhajként szántott végig bennem ez a gondolat, ahogy megsimogatott és a szemembe nézve elbúgta a választ. Ennél már akkor sem lehetett volna egyértelműbb, ha itt és most letépte volna rólam a ruhát. A legkevésbé sem tiltakoztam volna! Így viszont csak idétlenül mosolyogtam, kevés választott el attól, hogy ördögien kuncogni is elkezdjek, ha arra gondoltam, mi minden várt ránk éjszaka - és reggel! Mert bármennyire is dédelgettem kellemes emlékeket az ágytornánkról, a leginkább mégis az utána következő, meghitt beszélgetés és az együtt töltött reggel hiányzott. Az pedig, hogy Trish is ezt hozta fel, életre keltette a pillangókat a gyomromban. - Örömmel. - Kérethettem volna magam, de nem akartam játszmákba bocsátkozni. Azt szerettem volna, ha tudja, hogy tényleg lelkesen állok a közös időtöltésünk elébe, ahogyan azt a gesztust is értékeltem, hogy marasztalni próbált. Még ezen felismerés rózsaszín felhőjében bazsalyogtam, amikor tovább léptünk a játékra, amire igyekeztem rákoncentrálni. Szerettem volna valami jót kérdezni tőle, ami által többet megtudhatok róla, mégis tartottam tőle, hogy valami rosszba tenyerelek bele. Nehéz úgy személyes vizekre evezni, hogy közben semleges területen kellett maradnunk. Egyetértőn bólogattam a válaszát hallgatva, teljes mértékben igazat adtam neki és örültem, hogy hasonlóan gondolkodunk. Tiszteltem, ha valaki képes volt a hátrányából előnyt kovácsolni, az átélt fájdalmakból pedig erőt. - Sajnálom. Egy problémás szülő mély nyomot tud hagyni az emberen. - Nem akartam tovább faggatni az anyjával való kapcsolatáról, nem ez volt a játék lényege és úgy gondoltam, ha később mesélne, bármikor nyitott fülekre lel bennem. Kíváncsian vártam, mit kérdez majd tőlem; igyekeztem nem azon izgulni, ő vajon bele fog-e tenyerelni valamibe, ami elronthatja köztünk a hangulatot. - Ó, ez könnyű! - Elsőre tényleg annak tűnt, de ahogy jobban átgondoltam, milyen kép élt Trishről a fejemben, rájöttem, hogy mégis csak nehéz lesz szavakba öntenem. Letettem a hamburgert a zacsijára és a szalvétában megtöröltem az ujjaimat, majd a számat is, ezzel egy kis időt nyerve a válaszadás előtt. - Szerintem te egy nagyon izgalmas, olykor titokzatos nő vagy, aki nyitott és befogadó mások iránt, ám kellően védi a magánéletét. Ez arra vall, hogy nem vagy naiv, nem nyílsz meg akárkinek, ami manapság kifejezetten fontos egy nőnél. Emellett kedves vagy és jó a humorérzéked, olyan színben látod a világot, ami egy új árnyalatot dob az enyémhez. Figyelmes vagy és gyönyörű. Talán tényleg magabiztos vagy, talán csak próbálsz annak látszani, de én látom egy érzékeny és sebezhető oldaladat is, ami csak még vonzóbbá tesz. És amikor felhúzod az orrod... Az iszonyúan cuki. - A szalvétával babráltam az asztalon, felette Trisht fürkészve. Reméltem, a róla alkotott véleményem nem állt túlságosan távol a valóságtól, mert bár én ilyennek láttam, kicsit tartottam tőle, hogy alig ismertem még és ebből adódóan akár félre is nézhettem bizonyos tulajdonságokat benne. A kérdése viszont elindított egy vonalon, és a játék értelmében én jöttem, így lemásztam a székről. - A következő kérdésem... - Lassan megkerültem a köztünk húzódó pultot, végighúzva a kezem annak a felületén, mintha biztos pontként kapaszkodnék belé, míg azon töprengtem, mit kérdezzek. - Mit találsz a legvonzóbbnak bennem? - Trish mellett álltam meg, a pultnak dőlve. Jól esett lecsökkenteni köztünk a távot, és így visszaadhattam a keze birizgálását is: az alkarjára simítva cirógatni kezdtem le a kézfejéig, majd vissza fel.
Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 24, 2020 12:59 pm
to Agnes
Azért örültem, hogy nem az a fajta ember volt Agnes, aki nem kedvelte a macskákat, mert ismertem ilyeneket és bár alapvetően ezzel nem volt baj, de mégis csak zavart volna azt hiszem. Mert nem akartam megválni a kis szőrgolyótól, még akkor sem, mikor összetört valamit a lakásban. A válaszán csak nevettem, mert azért nem volt ez akkora igazságság, de mégis... sült krumplit hidegen enni? Blaah. Biztos voltam benne, másoknak van ennél nagyobb problémája is, viszont én szerencsés helyzetben voltam, jelenleg pedig ez halmozottan igaz volt, hiszen itt volt velem a barna hajú nő is, aki látványnak sem volt utolsó a konyhámban. Főleg úgy, hogy sohasem gondoltam volna, ez megtörténik majd egy nap. Egy apró bólintással vettem tudomásul, másnap nem kellett dolgoznia menni és ennek örültem, meg annak is, hogy a bennem tomboló lelkesedés nem tudott kitörni rögtön, mert a szám hamburgerrel volt tele. A visszakérdése persze nem ért váratlanul, úgyhogy egy kissé szégyenlős mosollyal az arcomon, a szememben pedig örömmel és reménykedéssel tele válaszoltam. – Csak azért érdekelt, mert abban bíztam, ha nincs holnap dolgod, esetleg itt maradhatnál – az egyik kezem megindult felé és megérintettem az alkarját, ujjaimmal végig simítottam a puha bőrét. Tekintetemet csak ekkor emelt Agnes-ra. – Reggelire is – elég egyértelmű voltam, amire csak rásegített, hogy a hangom akaratlanul is elmélyült, miközben beszéltem. Viszont azt akartam, értse, nem csupán szexelni akartam vele, ezért is tettem hozzá a reggelis dolgot, amit valóban szívesen készítettem volna neki. Ahogy visszahúztam a kezemet elvettem néhány szem krumplit a tálról. A kaja valóban nagyon jó volt, és bár láttam rajta, hogy a korábbi pezsgős megjegyzése nem volt teljesen vicc, egyáltalán nem bántam, amiért nem homárt vacsoráztunk. Persze el tudtam volna képzelni ezt is, mégis a hamburger és a sült krumpli olyasmi volt, amire vágytam, még ha leginkább a „desszert” érdekelt is a legjobban. Hagytam, hadd kérdezzen ő először, egyrészt mert ő találta ki ezt, másrészt mert kíváncsi voltam, mit akart legjobban tudni rólam. Az első kérdések mindig beszédesek voltak. Elvettem ismét néhány krumplit, míg hallgattam a kérdését, és mielőtt válaszoltam volna, leharaptam a felét. Aztán röviden kifújtam a levegőt. – Bizonyos szempontból semmit, mert ha megváltoztatnék bármit is, akkor most nem tartanék az életemben ott, ahol, de ami fontosabb, valószínűleg nem ülnél most itt velem, és azt nagyon sajnálnám. Másrészről viszont, hmm, az anyámmal való kapcsolatomat változtatnám meg, ami nem volt túl kellemes – feleltem végül, és ezzel nem is hazudtam, hiszen valóban sok szempontból úgy véltem, az életemnek úgy kellett lezajlania az elmúlt háromszázegynéhány évben, ahogy volt, azonban az anyám és a megszállottsága, hogy rájöjjön mi voltam és hogyan lehetséges az elpusztításom, a mágiával együtt, komoly nyomott hagyott rajtam. Stigma volt ez, amitől sohasem leszek képes megszabadulni, s ezt pontosan tudtam. Agnes néztem egy hosszú pillanatig, amíg azon gondolkoztam, mit kérdezzek tőle elsőre. Sok minden megfordult a fejemben, még az is, hogy nem túl fantáziadús módon visszakérdezem tőle a kérdését, de végül ezt elvetettem. – Az én kérdésem… mit gondolsz rólam? Az alapján, amit eddig megtudtál és őszintén – kíváncsi voltam, és bíztam benne, kapok valami kapaszkodót, amin elindulhatok majd, hogy őszinte lehessek én is vele, mert szerettem volna az lenni, talán életemben először. Amíg vártam a válaszát, elfogyasztottam a hamburgeremet és a kifolyt szószt igyekeztem felszedni néhány krumplival.
Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 20, 2020 6:11 pm
steal the thingsI know
Trish && Nessa
Biztos voltam benne, eljön majd az estének az a pontja, amikor azt fogom kívánni, bár ittam volna, most azonban még jól éreztem magam így. Nem igazán volt szükségem alkoholra ahhoz, hogy ellazuljak és szórakozni tudjak, és igen, olykor adott egy-egy bátorságlöketet, de szerencsére alapjáraton is elég vakmerő jellem voltam, így aztán a legjobbakban reménykedtem a ma estét illetően. - Ajaj, én is ettől félek. Nehezen tudok ellenállni nekik. - A végén még több figyelmet szánnék a macskájára, mint a vendéglátómra! Nem mintha ez bekövetkezhetne, de már a feltételezés is muris volt. Meg aztán ki tudja, ha olyan elbűvölő a szőrgolyó, mint amilyen elbűvölő a gazdája, akkor tényleg félhettem, hogy rabul ejti a szívem. - A világ nagy igazságát mondtad most ki. A hideg krumpli még a kihűlt teánál is rosszabb. - Kávét is mondhattam volna, de valamiért a tea jött először a számra, talán mert mostanság ráálltam, hogy minden este megigyak egy bögrével (ráadásul a jegeskávé az egyik legjobb dolog a világon, míg a jegestea... Mehh). Az anyám egész készletet felhalmozott a konyhapult alatt, egy élmény volt megdézsmálni aztán az öcsémékre kenni a dolgot. Mintha újra tinédzser lettem volna, akinek a középiskolai szerelmi gondjai jelentik a legnagyobb problémát az életében... De jó is lett volna! - Nem, holnap szabad vagyok. Ma is csak azért ugrottam be, mert helyettesítenem kellett valakit, úgyhogy akkor már cseréltünk. - Többszörösen is jól jártam, mert egyrészt így két szabadnapom is lett egymás után a holnappal és a holnaputánnal együtt, másrészt pedig Patriciával is újra találkozhattam. Kíváncsi voltam, ha a mai beosztásom nem így alakul, vajon a jövőben is összefutottunk volna-e, és ha igen, hogyan. Talán egy másik szórakozóhelyen, egymással táncolva? - Miért, mit tervezel? - Ártatlan mosollyal haraptam ketté egy szál krumplit, mintha ötletem sem lett volna, miért érdeklődik a másnapom iránt. Ó, nagyon is sok volt, de szerettem volna az ő szájából hallani. - Ugye hogy ugye - Elégedett mosollyal könyveltem el a válaszát, de belül azért megkönnyebbültem. A lakását látva elsőre megijedtem, hiszen egy ilyen elegáns (és drága!) helyhez valahogy nem igazán illett a sarki hamburgeres kínálata, inkább valami főtt ételt kellett volna választani, kaviárt, pezsgővel... Én meg beállítottam hozzá olajos krumplival és másfél liter kólával. De hát nem szabad borító alapján ítélni könyvet, megnyugtatott, hogy nem lőttem mellé túlságosan. - Én kezdjek? Jó. Hmm... - leszegtem az állam és elgondolkodva, mélyen a szemébe néztem, mintha onnét akarnám kiolvasni a világ legizgalmasabb kérdését. Elég rég játszottam ilyet utoljára és akkor még teljesen más korosztállyal, így nem akartam a szokásos sablon dolgokat felhozni. Olyan kérdést próbáltam kitalálni, hogy az arra adott válaszból egy kicsit őt is jobban megismerhessem. Ahogy az arcomhoz ért, megilletődtem egy pillanatra, aztán hálásan rámosolyogtam. Hát igen, a hamburger... - Oké - jutottam végül elhatározásra, miközben felcsippentettem egy újabb szem krumplit, köröket rajzoltam vele a levegőbe, ahogy beszéltem. - Ha megváltoztathatnál bármit a gyerekkorodban, abban, hogyan neveltek téged, mit változtatnál meg? - Az volt a stratégiám, hogy egy ember legkönnyebben a múltján keresztül ismerhető meg, habár tisztában voltam vele, hogy erről nem mindenki mesél szívesen. Az én életemben is történtek olyan dolgok, amik egy második első randira lehet, hogy túlságosan mélyek és komolyak lettek volna. Kíváncsian vártam a válaszát, miközben a krumplimat a hamburger szószába tukmáltam, majd a számba toltam.
Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 16, 2020 4:34 pm
to Agnes
Nem igazán tudtam, hogyan foghatnék bele abba, hogy kiadjam magamat neki. Egyrészről tartottam attól, miként is reagálna a nő, másrészről pedig… őszintén szólva nagyon kevés embert engedtem közel magamhoz az életem során. Anyám árulása, a salemiek árulása, és sok más kisebb csalódás után nem akartam felfedni milyen is voltam, mi voltam. Aztán a kísérletezésekben való részvételem után Bastien kiszabadult és a varázserőm elkápráztatta. Addigra nem maradt igazán semmim a mágián kívül, hiszen az Elsők szövetsége meglazult, évente egy-egy alkalommal keveredtünk össze, azt sem igazán nagy lelkesedéssel. A vámpír volt hosszú idő után az első, aki nem torzszülöttként tekintett rám, és segítséget ajánlott segítségért. Így kezdődött el az egész, és most itt tartottam, egy egyszerű halandóval ültem a konyhában és azon merengtem, hogyan fogalmazhatnám meg neki, boszorkány voltam. – Nem foglak leitatni, ne aggódj – nevettem fel, ahogy megjegyezte, hogy józanul csinálná végig a ma estét, amivel szemben nem volt kifogásom. Egyelőre nekem is tökéletesen elég volt az az egy koktél, amit a bárban megittam. Igaz, lehet könnyebben kezdtem volna bele a magyarázatba. Nem kért tányért, így letettem a poharakat a pultra, és megszisszentettem az üveg kólát, majd töltöttem neki és magamnak is. A macskámra terelődött a beszélgetés egy rövid ideig, aki rendkívül ügyesen bújt meg a lakás különböző pontjain. – Nem túl szociális, de ha egyszer megsimogattad, többet nem lesz nyugtod tőle – jegyeztem meg, amikor Agnes körbenézett a szőrgombócot keresve. Alapvetően elég bizalmatlan volt, és nagyon is kedvfüggő volt, mennyire hajlandó mutogatni a tappancsait, de azért tudtam, hogy ragaszkodik hozzám a kis dög. Na meg én is őhozzá. Reggelente mindig az ölembe bújva dorombolt, amíg kávéztam, amit nagyon is szerettem. – Hidd el, emlékeztetni fog ő maga – ismét felnevettem a mellettem még ácsorgó nő megjegyzésére. Attól nem tartottam, hogy ráülne a macskámra, elég hangos tudott lenni, ha akart. – Persze, amikor csak szeretnéd – a nappaliból nyíló hatalmas üvegablakok között megbújt egy ajtó is, ami a teraszra vezetett. – De majd körbe vezetlek, ha ettünk. Csak nem akarom, hogy kihűljön teljesen, mert a hideg sült krumplinál kevés szörnyűbb dolog van a világon – mondtam vigyorogva, majd megerősítve az elméletemet bekaptam egy szemet a tálra halmozott krumpliból. Igazi „guilty pleasure” volt a számomra, pont úgy, mint ahogyan a nő is. Figyeltem, ahogy leült a bárszékre, és jóízűen beleharapott a hamburgerbe, a felajánlásom azonban nem a legjobb pillanatban találta meg. A kézfejemmel takartam el a szintén tele számat, úgy nevettem el magamat, és megráztam a fejemet. – Ebben egyetértünk – feleltem, miután lenyeltem a falatot. Tudtam, hogy én sem fogom megúszni, hogy a hamburgerszósz végig folyjon a kezeimen, mert ez a kaja egyszerűen ilyen volt, tökéletes alkalmatlan a kulturált étkezéshez, de szerintem mindenki ezért szerette. Csak bólintottam a válaszára, miszerint nem kért semmi egyebet, mert időközben újra kísérletet tettem a maszatmentes étkezésre egyre kisebb sikerrel. – Holnap is dolgozol? – kérdeztem néhány szem sült krumpliért nyúlva, és azt akartam kipuhatolni, hogy hajlandó lenne-e itt tölteni az estét, illetve a reggelt is. Szívesen főztem volna neki reggelit, ha hagyta volna, és nem csak azért, mert legutóbb ő is felajánlkozott erre. – Amúgy igazad volt, nagyon jó – ismertem el a vacsoraválasztással kapcsolatos ízlését, miközben ismét a számhoz emeltem a hamburgeremet. Rengeteg étterem volt a városban, és messze nem volt mindegyik annyira jó. A játékot, amiről beszélni kezdett Agnes, nem ismertem, legalábbis nem emlékeztem volna, hogy valaha is játszottam volna. De nem tűnt túl bonyolultnak, és igazából el tudtam képzelni, milyen kérdései lehettek a számomra, ezért bólintottam. – Akkor kérdezz! – mosoly játszott a szám szélén, majd hagytam, hogy a számba tegye a sült krumplit. Nem tudtam igazán megmagyarázni mi vonzott annyira ebben a nőben, de éreztem rajta, hogy valahogy más, nem hasonlított egyáltalán a korábbi kapcsolataimnak csúfolt futó kalandjaimhoz, se férfiakhoz, se más nőkhöz. Ettől kicsit ijesztő is volt, de leginkább izgalmas és izgató. A szemeit fürkésztem, mintha megpróbáltam volna kiolvasni belőlük az első kérdését, aztán átnyúltam a köztünk lévő levegőn, a tányér krumpli felett és letöröltem az orra mellől egy kis szószt, majd egy szalvétába töröltem.
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 15, 2020 10:25 pm
steal the thingsI know
Trish && Nessa
"Én is", jegyeztem meg magamban, amikor a maradásomat említette, de felelni csak egy mosollyal feleltem rá. Értékeltem, hogy felhozott a lakására, főleg, hogy ilyen drága körülmények között élt. Ez számomra azt jelentette, hogy felületes ismeretségünk ellenére is megbízott bennem annyira, hogy beavasson az élete egy fokkal személyesebb körébe. Ezért nagyon is hálás voltam, ugyanis tényleg kedveltem, dacára annak, milyen keveset tudtam róla, és gyűlöltem volna, ha most derül ki, részéről nem kölcsönös ez a rokonszenv. - Ó, nem, ezt az estét szeretném józanul végigvinni. - Nem volt semmi baj azzal legutóbb, hogy ittunk, táncoltunk, aztán megint ittunk, de most emlékezni akartam minden apró részletére az estének, bármi is történjék köztünk; ha beszélgetünk, akkor a megszerzett információkra vele és az életével kapcsolatosan, ha pedig nem... Ráért még az az alkohol. - Meg aztán, pezsgő és hamburger? - Fintorognom kellett, ami végül nevetésbe csapott át. Bubis mindkettő, de valahogy nehezebben társítottam a krumpli ízéhez a pezsgő kesernyés aromáját. Meg egyébként is csak vicceltem, a kólát még proli körökben sem verheti semmi. - Én is kóla párti vagyok, teljes mértékben. - bólogattam, hogy aztán a kérdésére rázni kezdjem végül a fejem. Tökéletes volt papírtasakban, azt sem szerettem volna, ha csak miattam koszol össze egy tányért. Érdeklődve hallgattam a válaszát, a macska említésére rögtön a nappali felé kaptam a pillantásom, hátha elcsípem, ahogyan ott nyújtózkodik valamelyik bútordarabon. - Emlékeztess majd, nehogy véletlenül ráüljek szegényre! - Nekünk sosem lehetett otthon háziállatunk, így aztán nincs nagy gyakorlatom a kezelésük terén. A kutyák rendszerint megugatnak valamiért, macskákkal pedig még nem nyílt eddig olyan sokszor alkalmam barátkozni. Mégis megnyugtatott a tudat, hogy nincs teljesen egyedül és hogy állítása szerint nem magányos. Nem sok fotót láttam ugyan első blikkre, de amiket kiszúrtam, azokon nem egyedül szerepelt. Azt mondta, nincs senkije jelenleg, tehát feltételeztem, hogy barátok és/vagy család veszi körbe. Ez jó. Mindenkinek kell valaki az életébe, akire támaszkodhat. - Azt elhiszem! Megnézhetem majd a kilátást? A tizedikről biztos elképesztő a látvány. - Nem akartam most rögtön lakástúrára kötelezni, főleg, hogy úgy tűnt, elég éhes, és őszintén szólva nekem is majd' kilyukadt a gyomrom. Rövid fáziskéséssel foglaltam helyet az egyik bárszéken én is, és rögtön egy nem túl elegáns, nem is valami nőies, de annál éhesebb mozdulattal nagyot haraptam a hamburgerből. Pont ekkor jegyezte meg, hogy szóljak, ha szükségem van valamire, de mivel tele volt a szám és orrig szószos lettem, ezért csak hálásan bólogatni tudtam, miközben igyekeztem minél gyorsabban eltüntetni a hörcsög-pofit. - Bocsánat... - szabadkoztam, az egyik szalvétával megtörölve az arcom. - Ezt nem lehet szépen enni. Pont ez a jó az ilyen mocskos kajákban. Minél inkább könyékig maszatos leszel, annál finomabb a végeredmény. - lóbáltam meg diadalittas mosollyal a szalvétát, mielőtt visszadobtam volna a zacsiba, majd inkább a közös sült krumpliért nyúltam, kiemeltem két szemet. - Köszönöm, szólok majd. De egyelőre minden rendben, ne izgulj. - Tényleg nem volt szükségem semmi másra. Az egyik kedvenc gyorséttermemből ettünk, szép helyen, jó társaságban; nem igazán tudtam volna olyasmit felhozni, amit hiányolnék. Szerettem volna, ha ellazul és elfelejti kicsit, hogy itt ő a házigazda, úgyhogy helyezkedtem kicsit a széken, hogy közelebb lehessek hozzá, és a következő szem krumplit Trish szájához emeltem. Huncut mosollyal vártam, elfogadja-e, és ha nyitotta a száját, az ajkai közé csúsztattam a falatot. - Játsszunk valamit! Ismered az igazmondós játékot? Kérdéseket teszünk fel egymásnak, és ha valamelyikünk nem mond igazat vagy nem akar válaszolni, akkor büntetést kap, amit azonnal teljesítenie kell. - Hányszor játszottunk ilyesmit diákkoromban! Az üvegezés mondjuk népszerűbb volt, de gyanítom, csak azért, mert az garantált vetkőzéssel járt. Nyitott voltam persze alternatívákra és módosításokra is, ha Trishnek nem volt kedve ehhez, vagy túl gyerekesnek találta a dolgot.
A csókjai édesek voltam, puhák, és teljesen felperzseltek. Olyan könnyedén bele tudtam feledkezni a közelségébe, az illatába, az ízébe, olyan természetes volt, olyan tökéletes. Sóhajtva toltam el magamtól, először csak annyira, hogy szóljak neki, induljunk el, de nehéz volt rögtön eltávolodnom tőle. A szemem sarkából láttam, ahogyan elnyíltak az ajkai, amikor a tenyerébe csókoltam, s halvány mosoly jelent meg a szám sarkában emiatt. Túlságosan ingerlő mozdulat sor volt, így nagyot sóhajtottam, amikor elléptem a szekrénytől és a keze után nyúltam. Erre kissé úgy tűnt, felélénkült Agnes is, és azonnal elindultunk. Nem volt szokásom bárki is felhívni magamhoz, aki nem ismert, aminek az volt a nagyon egyszerű oka, hogy kevés élő volt Washingtonban, aki nem tudta, ki is voltam. Előttük nem kellett magyarázkodnom a lakásomról, az életmódomról, a természetfeletti közösség előtt amúgy is le volt védve mindenféle mágikus pajzzsal az otthonom, hiszen nem kockáztathattam. A jelen helyzetben amúgy is fel voltam készülve különféle támadásokra, főleg miután kiderült a szövetségeseimet már meg is fenyegették. Általában egyébként nem éreztem kényelmetlenül magamat, amiért megtehettem, hogy ilyen helyen éltem, szerettem ezt a lakást, és nagyon is azt éreztem, megérdemeltem oly’ sok idő után, hiszen végre nem kellett bujkálnom. – Jobban örülnék, ha itt maradnál – jegyeztem meg és felnevettem kissé, ezzel is oldva a feszültséget, ami bennem volt. Nem tudtam, Agnes látta-e rajtam, talán nem, és reméltem is, hogy nem. Igazából attól tartottam, hogy a nő nem tud majd mit kezdeni ezzel a helyzettel a későbbiekben. Talán szerencsém volt mindezzel, szemmel láthatólag ugyanis le volt nyűgözve az enteriőrtől és a kilátástól is, amire nem hagytam neki sok időt. Nem mintha nem nézelődhetett volna. A konyhában lepakoltuk a pultra az ételt, és amikor megjegyezte, hogy pezsgőt kellett volna kérnie, őszintén felnevettem: – Ha szeretnéd, azt hiszem van itthon egy üveggel – lett volna ötletem, hogyan fogyasztanék el egy üveg pezsgőt a nővel. – De én a hamburgerhez jobban szeretem a kólát – fűztem tovább a szavakat, és elővettem egy tányért, hogy a papírtartóból kiborítsam a sült krumplit. – Kérsz tányért a hamburgerhez? – kérdeztem aztán Agnes-hez fordulva, két pohárral a kezemben. Ha igent mondott elővettem neki egyet, én jól el voltam a papírral, amibe becsomagolták. Láttam rajta, egy kicsit még mindig el van varázsolva a látványtól, ami azt illeti kezdetben én is el voltam, ám mostanra megszoktam teljesen. Furcsa volt most úgy járni-kelni a konyhámban, hogy nem használtam a telekinetikus képességemet, ami olyan egyszerű és hétköznapi volt számomra, de nem akartam sokkolni a nőt ennyi új információval. – Nem igazán – ráztam meg a fejemet. Nagyon régóta nem éreztem magányosságot, amihez az is hozzájárult, hogy a vámpírlánnyal olyan szoros barátság alakult ki közöttünk, ám korábban, mielőtt megismertem őt és a bátyját, sokkal nehezebb volt. Hébe-hóba mindig volt valakim, viszont sohasem voltak állandó jelleggel az életem részei ezek az emberek. Agnes-ről pedig nem tudtam egyelőre, akarna-e huzamosabb ideig az lenni. – És van egy macskám valahol… valószínűleg az egyik fotelban a nappaliban – tettem hozzá mosolyogva, ugyanis a kis döggel bár nagyon jól kijöttünk, tulajdonképpen egészen jól megvolt nélkülem is. Láttam, hogy a nő tekintete körbe-körbe járt, és tudtam, hogy képeket keresgél, amelyből nem sok volt a lakásban. Nehéz is lett volna… háromszáz évvel ezelőtt még nem igazán volt lehetőség fotózni. Cserébe apámról volt egy festményem, nem túl nagy méretű a nappaliban lévő komódon, mellette néhány képpel amik Rowena-ról és rólam készültek. A barátnőm valamiért szeretett fényképezni, én nem annyira. Sohasem szoktam meg igazán. Leültem az egyik bárszékre, a krumpli kettőnk közé tettem, majd beleharaptam a hamburgerbe. Mostanra jöttem rá, hogy valójában elég éhes voltam. Miután lenyeltem az első falatokat, az ujjaimmal megtöröltem a szám szélét. – Igen, eléggé. Kényelmes, és nagyon szeretem az erkélyről a kilátást reggelente – válaszoltam a kérdésére. Tényleg szerettem itt élni. – Amúgy szólj, ha kérsz még valamit – volt pár dolog azért a hűtőmben, mert szerettem itthon lenni, főzni, csak úgy magamban, úgyhogy fel voltam szerelkezve. Közben azon gondolkoztam, hogyan lehetne felhozni azt a témát, mi vagyok… Őszintén tartottam attól, hogy erre miképp fog reagálni majd a nő.
Nem akartam túlságosan rossz színben feltüntetni a családom, mert dacára minden hibájuknak, szerettem őket és tudtam, hogy ők is törődnek velem a maguk módján. Ritkán láttam őket, ez rányomta a pecsétjét a kapcsolatunkra, de a család az örökké család marad, ezt az elköteleződést már évekkel ezelőtt megtettük. Tűzbe mennék a testvéreimért - vagy épp elvállalnék valami puccos munkát egy puccos helyen, ha már az összes megtakarításomat rájuk költöttem. Bele sem gondoltam soha, milyen lehet azoknak, akik nem napról napra élnek, hanem gondolnak egyet és étteremben vacsoráznak, amikor a kedvük tartja. Egyfajta akadályként tekintettem a pénzre, ami elválasztott egy jobb élettől, ám nem sokszor fájdítottam a szívem azzal, hogy azon ábrándozgassak, mi van a kerítés túloldalán. Igyekeztem beérni azzal, ami jutott, és apránként, lépésenként haladtam a kitűzött álomvilág felé. A csók sokkal különlegesebbnek hatott, mint ahogyan az emlékeimben élt. Talán csak azért, mert volt viszonyítási alapunk, így tudtam ábrándozgatni róla, vagy csak a helyszín szülte izgalmak miatt, de erős, elemi érzéseket kavart fel bennem. Muszáj volt megismételnem, hogy meggyőződjek róla, miért is lehet ez, hogy újra átélhessem és még többet meríthessek magamnak. Kezdett forrósodni a hangulat; ahogy közelebb húzott magához, a legkevésbé sem álltam ellen, egészen beleszédültem a rengeteg impulzusba, ahogy a vékony ruhákon keresztül egymásra festettük testünk vonalait. Jól tette, hogy eltolt, mert a rózsaszín köd már teljesen az elmémre ereszkedett, így is szükségem volt néhány pillanatra, hogy felidézzem, hol is vagyunk pontosan, milyen nap van és mi a terv. A napban nem igazán voltam még biztos. - Jó terv. - igyekeztem mosolyt erőltetni magamra, de ahogy a tenyerembe csókolt, elakadt a lélegzetem és öntudatlanul is elnyílt a szám. Csak néztem őt és azon kattogtam, mi változhatott a legutóbbi találkánk óta, amiért ennyire intenzívebb ez az egész köztünk. Mosolyom csak akkor szélesedett ki igazán, ahogy a kezemért nyúlt. Mint aki álomból ébredt, olyan éberen kapaszkodtam meg a tenyerében és már húztam is magammal. Egy igazán hangulatos pubba vittem, ahol elvitelre kértünk hamburgert és krumplit, és kaptunk hozzá egy üveg kólát is, mert a tulaj már jól ismert és mert profi voltam abban, hogyan kell bájosan és ártatlanul mosolyogni. A vacsorát fizettem én, a taxit pedig Agnes, amit kicsit furcsálltam - nem a fizetést, hanem a bediktált címet. Őszintén szólva csak viccnek szántam a "puccos törzsvendég" megjegyzést, ám ahogy a város egyre elegánsabb házai suhantak el az ablaküvegen túl, kezdtem átértékelni a dolgot. Nem érdekelt az anyagi helyzete, nem változtatott a világon semmin, habár nem sejtettem, hogy ennyire tehetős. Az egyetlen kérdésem a panel láttán mégis az volt, hogy ugye van-e lift, mert ha azt hitte, gyalog fel tudok menni vele a tizedikre úgy, hogy utána még bármit kezdhet velem az éjszaka folyamán... Szerencsére a lift megmentette számunkra az esetleges éjjeli akrobatika lehetőségét. Onnantól kezdve pedig nem igazán kérdeztem semmit, lefoglalt az, hogy bámészkodjak és olykor-olykor Trishre mosolyogjak, mert olyan édesen kalauzolt és olyan ellenállhatatlanul vonzónak találtam, hogy az ajkaim maguktól görbültek fölfelé. A lakásba érve megnyúltak a vonásaim, némán formáltam a döbbent "woah"-t. Lassú, vontatott léptekkel sétáltam be Trish után. Annyi mindent volt mit nézni a berendezési tárgyakon, díszeken, bútorokon, hogy nem győztem körbe-körbe kapkodni a fejem, egyik káprázatból a másikba zuhanva. - A liftben. Talán. A liftben még talán, az amúgy is hasonlított méreteiben a nappalinkra... De itt? - Inkább éreztem magam Disneylandben, vagy valamelyik nagynevű ékszermárka kirakatában. Már majdnem a terasz felé csábultam, mert esküdni mertem volna, hogy a félig behúzott függönyökön át az emlékmű köszön be ránk, de Trish a kezemnél fogva a konyha felé húzott, én meg felocsúdás nélkül követtem. - Ha ezt tudom, kóla helyett pezsgőt kérek. - És egy fokkal jobban kiöltözöm. Nem igazán illettem ebbe a pazar pompába az éttermi egyenruhám egyszerűségével, meg a magam külvárosi, nagycsaládos életstílusával. Lepakoltam a konyhában az üdítőt és a szatyrot, benne a vacsoránkkal oda, ahova Trish mutatta, hogy tehetem. Rábíztam, hogyan szeretné tálalni, de ott voltam mellette és segítő kezet nyújtottam, ha igényelte. Közben a figyelmem még el-elkalandozott néha, mindig felfedeztem valami újdonságot a lakásban, amire rácsodálkozhattam. - Nem magányos itt? Egyedül. - Nem is tudtam igazán, miért ez jutott eszembe először. Sok mindent kérdezhettem volna, például hogy hogyan tudta felszerelni a tv-t a falra, meg miből készültek a függönyök, de a lélektani oldala valahogy jobban foglalkoztatott. Azt reméltem, találok néhány fotót a falakon vagy a hűtőn, amiből kerekebb képet kaphatok a magánéletét illetően, úgyhogy ezek után nézelődtem. - Szereted a környéket? - érdeklődtem tovább. A park szomszédságában biztos kényelmes lehetett élni, ha mondjuk le akart menni futni, piknikezni vagy csak sétálni egyet, és talán a szomszédok is nyugisabbak voltak errefelé. Idővel azon kaptam magam, hogy a segítői szándék a megterítést illetően teljesen kikopott belőlem, inkább csak a pultnak támaszkodtam Trish mellett és enyhén megdöntött fejjel, kíváncsian fürkésztem, mintha egy titok lenne, ami megfejtésre szorult.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 4:36 pm
to Agnes
Mennyivel könnyebb dolgom lett volna, ha nem flörtöltem volna folyamatosan, de annyira vonzott magához a nő, és én képtelen lettem volna ellenállni az édes kísértésnek. Mert kísértés volt minden mozdulata a számomra, hiszen valamennyi felidézte az emlékeimet a megismerkedésünk estéjéről. Az is pontosan ennyire izgató volt, s ez nem múlt el, ez pedig mégis csak jelentette valamit, nem? A búgó hangtól megadtam magamat, és minden ellenérzés, amely eddig a fejemben kavargott a származásáról és a kilétéről semmivé foszlott, elfelejtettem mindent, ami korábban azt suttogta, nem lesz jó vége, ha ismét hagyom majd magamat belekavarodni ebbe. Csakis arra vágytam, hogy összegabalyodhassak Agnes-szel, és jelen pillanatban nem csupán a szexre gondoltam. Nem feleltem a puhatolózó kérdésére, csak széles mosolyt villantottam rá. – Sajnálom… a család szinte mindig zűrös dolog – részben nem tudtam, mit kezdeni a testvérével kapcsolatos információval, részben nem is akartam vele semmit sem kezdeni. És bár nekem már nem élt hosszú-hosszú ideje egyetlen rokonom sem, nekem pedig sohasem született gyerekem, nos, a családról sem tudtam kifejezetten sokat. Ellenben pontosan tudtam, mennyire megnehezítette mindig is az életet a rokonság, legyen az bármilyen távoli is. Nekem egy sarkot sem kellett sétálnom kisgyermek koromban, hogy a legnagyobb ellenségemmel kerüljek szembe, hiszen a nő, aki megszült, akit anyámnak kellett hívnom, mindig is az elpusztításom nyomait kutatta. Ezért hagytam meghalni annak idején, miután elolvastam a feljegyzéseit. Akkor szembesültem először az emberi természetben megbújó gonosszal. De Agnes annyira más volt, szinte nem is valóságos. Legalábbis az én világomban képtelenségnek tűnt, hogy ilyen halandó lény létezzen. – Hááát… – ennél többet nem mondtam, amikor visszakérdezett szórakozottan, mert azzal túl sok mindent kellett volna megmagyaráznom, és jelenleg erre nem volt sem az idő, sem pedig a hely alkalmas. Szerencsémre ő sem nagyon firtatta ezt a kérdést jelenleg, én pedig cseppet sem bántam. Bőven elég lesz ezzel később foglalkozni, legalábbis reméltem. Hagytam, hogy lesegítsen a székről, és miután nem engedte el a kezemet, én sem húztam el az enyémet. Ezernyi apró kisülésként érzékeltem a bőrömön az övét, és kicsit úgy tűnt, mintha a varázserőm is megkergült volna. Lehet ha nem lettem volna már három évszázada a világon, elpattintottam volna a fejünk felett égő lámpakörtéket, de így csak pislantottak egyet a fényforrások, amelyeket valószínűleg senki sem vett igazán észre az egész étteremben. – Kösz a tippet – mondta nevetgélve, és megfeledkeztem hozzátenni, hogy a főszakácsot ismertem. A vámpírlánnyal gyakran megfordultunk itt, és hajlamos voltam erre a helyre elrángatni üzleti partnereket is, akik valóban tudtak ebédelni velem. Nem mintha probléma lett volna a barátnőmmel emiatt, de ezért is szoktunk rá, hogy ő főzőcskézett nekem a lakásában. Kevésbé voltunk sem előtt, nyilvános helyre meg még sem állíthattam be egy üveg nullás vérrel. – Nem vártam, hogy rögtön bemutatót tartasz – jegyeztem meg, bár azért megnéztem volna, ahogy levetkőzik, de próbáltam elhessegetni a képet, hiszen mégis csak a munkahelyén voltunk. És amúgy is jól állt neki az itteni egyenruha is, ahogyan nagyjából minden más is. Éppen nyitni akartam a számat, hogy akkor szerezzünk valami ehetőt is, és ellöktem magamat a szekrényektől, indulásra készen, amikor Agnes közelebb lépett és megcsókolt. Ujjait éreztem az arcomon, ajka puhán, finoman súrolta az enyémet, én hagytam neki, hogy a szekrényhez döntsön, miközben kezeim maguktól találták meg a nő vonalait, a derekát, az oldalát, a vállait, s úgy tartottam magamhoz közel, mintha félnék, bármikor elrebbenhetne. Gyakorlatilag a reakciója önmagában válasz volt az invitálásomra, de azért nagyon is örültem, mikor hangosan is beleegyezett. – Jól van – a hangom karcos lett, még nem ocsúdtam fel az iménti csókolózásból, de amikor Agnes újra visszahajolt hozzám, nem tiltakoztam és ugyanolyan hévvel viszonoztam az ajkai és a nyelve érintéseit. Most már vadabb volt, izgatóbb, forróbb, a teste az enyémnek feszült, ujjaim a tarkójáról a hajába csúsztak, míg a másik kezem a derekáról a feneke felé indultak, s úgy húztam egészen magamhoz, kiszorítva minden levegőt kettőnk közül. Belenyögtem a csókba, és pontosan tudtam, hogy nem beszélgetni fogunk a lakásomon, de nem számított. Végül aztán óvatosan eltoltam magamtól, mert tudtam, ha ezt így folytatjuk nem jutunk el a lakásomig… – Szerezzünk kaját út közben – kicsit kapkodtam a levegőt, a kezemmel végig simította az arcán, hüvelykujjammal a száját érintettem. Az arcomon pihenő tenyere felé fordultam a fejemmel és belecsókoltam, finoman végig karcoltam a fogammal a bőrét. Azután elengedtem őt, és a keze után nyúltam, jelezve, hogy mutassa az utat kifelé. Miután kivergődtünk az étterem mögötti ki sikátorból, majd a legközelebbi helyen, amit Agnes ismert vettünk hamburgert és sült krumplit, leintettem egy taxit, és bemondtam a címemet. Tisztában voltam vele, hogy magyarázatra fog szorulni, mégis hogyan lehetséges, hogy az egyik legjobb luxus lakásban éltem Washingtonban, de reméltem, erre nem a taxiban fog rákérdezni. Alig egy sarokra szálltunk ki a város parkjától. Kifizettem a fuvart, majd a lakóépület felé tereltem Agnes-t. A lakásom a tizedik emeleten volt az épület tetején, s a teraszról a Washington-emlékműre lehetett rálátni. Kicsit ideges voltam, mert nem tudtam mit fog ehhez szólni, vagy mit fog ahhoz szólni, ha közlöm, miképp lehetséges ez az egész. Normál esetben az ajtómat nem kulccsal nyitottam volna ki, de most inkább a tradicionális megoldást választottam, és beengedtem magunkat. – Érezd magad otthon – becsuktam az ajtót Agnes után, majd beljebb sétáltam, és megfogva a nő kezét magammal húztam finoman a konyhám felé.
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 12, 2020 11:12 pm
steal the thingsI know
Trish && Nessa
Hogy volt képes valaki ennyire ellenállhatatlanul kinézni? Nem is csak a szeme volt az, ami megfogott. A tekintete, a mosolya, a hangja, az az édes kis nyögés, amiről valószínűleg azt hitte, nem hallom (hiperérzékeny hallásom van! Négy fiú testvér, mint mondtam.), vagy az a mozdulat, ahogy a poharán körzött az ujja... A kisugárzásának minden egyes szegmense arra késztetett, hogy másszak át a pulton és tépjem le róla a ruhát, és Isten rá a tanúm, ahogy erősen katolikus édesanyám szokta mondani, akire talán nem ebben a percben kéne gondolnom, hogy ha egy órával később kellett volna ma zárnom, meg is tettem volna bármiféle megbánás vagy szégyenérzet nélkül. A családom nem az önuralmáról volt híres. - Biztos ne értsem? - Sejtelmesen elmélyítettem a hangom. Talán könnyített volna az önuralmam megőrzésén az, ha nem flörtölök vele állandóan, de képtelen voltam megállni. Bárminek ellen tudtam állni már kislánykoromtól kezdve, egyetlen dolgot kivéve: a kísértést. Patricia pedig maga volt a két lábon járó kísértés. - Amíg lélegzik és két lábon jár, nem valószínű. - ismertem be keserűen, mosoly mögé rejtve a csalódottságomat. - A bátyám, Sergio, elég zűrös alak. Freud már rég lemondott volna arról, hogy átnevelje, márpedig akkor nekem sincs túl sok esélyem. - Lehet, hogy túl késő, lehet, hogy nem. Az biztos, hogy sem a testvéreim, sem én nem jelentettünk elég erős környezeti hatást ahhoz, hogy a jó irányba tudjuk végre terelni Sergiot. Trisht figyelve az az ötletem támadt, hogy talán szereznem kéne neki egy barátnőt... - Hűha, csak nem a legpuccosabb törzsvendéget fogtam ki? - ugrattam, miközben lesegítettem a székről. Valamiért kérdés nélkül elhittem neki, hogy szabadon járhat-kelhet az étteremben, és nem is a bizalommal volt itt a gond, hanem hogy nem éreztem sürgető vágyat arra, hogy felfedjem ennek az okát. Tetszett Trishben, hogy titokzatos, tetszett az, hogy alig tudtunk valamit egymásról, és persze, idővel szerettem volna ezen az állapoton változtatni, de most még élveztem, hogy fogalmam sem volt, mibe vágok bele - másodszorra már. Tudatosan elfelejtettem elengedni a kezét. Ha eskü alatt kell vallanom, akkor utóbbi, de ha igazán a szívemre teszem a kezem, be kell ismernem, hogy nagyon is szánt szándékkal kapaszkodtam belé. Élveztem a tenyere melegét az ujjaim közt és úgysem figyelt ránk senki, szabadon átvezethettem az éttermen. - Az ott a főszakács. - böktem a legintenzívebben kalimpáló és feladatokat osztogató férfi felé, ahogy elhaladtunk a konyha mellett. - Ha valami gond van az étellel, már tudod, kire kell ráborítanod. - Szegény pincérek amúgy sem tehetnek semmiről, mégis ők kapják általában a kritika legnagyobb részét. Az öltözőkhöz érve kénytelen voltam elengedni a kezét, míg kinyitottam a szekrényemet és kivettem belőle a táskámat. - Amit itt tudnék mutatni, azt sajnos el kell halasztanunk... Nincs váltóruhám. - Pedig nem szégyelltem volna előtte átöltözni, de igazából felesleges macerának tűnt itt öltözködni. Az egyenruhámat így is úgy is haza kellett vinnem kimosni, így aztán egyszerűbbnek tűnt, ha abban jövök-megyek. - Hmm, nem is tudom. Éhes vagy? Szívesen meghívlak hamburgerre, vagy sült krumplira, ismerek pár jó helyet. - Tekintve azonban, hogy egy étteremben voltunk, azt sem tartottam kizártnak, hogy már evett. A vállamra akasztottam a táskámat és becsuktam a szekrényajtót, aztán odafordultam felé azzal az eltökélt szándékkal, hogy ezúttal megcsókolom, de a kérdés belém fojtotta a gesztust. Egy pillanatra megilletődtem, a zavara azonban ellágyított. De tényleg, hogy lehet valaki ennyire...? Két tenyerem közé fogtam az arcát és megcsókoltam, gyengéden a szekrényeknek döntve. Puha volt és édes és cseresznye ízű, az orrom megtelt a parfümje illatával és ahogy elszakadtam tőle, kiszaladt egy halk sóhaj a számon. - Igen. Igen, van. És ha nálad úgyis beszélgetünk... - Csak magamban fejeztem be a mondatot, ha nem tolt el ugyanis, ismét odahajoltam hozzá. Ezúttal szenvedélyesebben, hevesebben kaptam az ajkai után, mohón vágytam ismét belekóstolni az iménti ízekbe, ezúttal mélyebben és forróbban, egész törzsemmel hozzásimulva. Minél közelebb húzódtam hozzá, annál inkább összeért a hasfalunk, a combunk, és egyáltalán nem bántam, ha ő sem, amíg ő sem...
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 12, 2020 9:17 pm
to Agnes
Talán a tudatom egyik szegletében, már azon az estén felmerült a kérdés: mi lenne, ha nem egyéjszakás kaland lenne a nővel? Ezzel persze eddig nem akartam foglalkozni, mert az érzéseim nagyon vegyesek voltak, és saját magammal kellett megküzdenem, hiszen megdőlni látszott az a szilárdnak hitt elhatározásom, mely szerint nem álltam szóba, és a lehetőségekhez mérten nem is érintkeztem egyszerű emberekkel. De itt volt Agnes, aki ugyancsak ember volt és semmi mást nem akartam ebben a pillanatban, csak újra játszani a közös éjszakánkat, a lehető legtöbb érintéssel. És ahogy kimondta mindazt, amire gyakorlatilag gondoltam, mélyen, élesen szívtam be a levegőt, beharaptam az alsó ajkamat, amin lassan végigsiklottak a fogaim, és olyan halkan, hogy csak ő hallja a pult másik oldalán, felnyögtem. Kicsit a hideg is kirázott, de ezt talán nem vette észre. A tekintetem összekapcsolódott az övével, amelyben hagytam magamat elveszni. Úgy éreztem, amíg a meleg, olvadó íriszeit nézem, addig nem én voltam én, elengedhettem magamat és mindenféle óvatoskodás nélkül élhettem. Abban a másodpercben belém hasított a tudat, hogy én voltam a világ legidiótább boszorkánya, amiért képes lettem volna a saját korlátaim miatt elengedni Agnes-t. Rengeteg kérdés merült fel bennem vele kapcsolatban, azzal kapcsolatban, miként kerülhetne ő bele az amúgy is bonyolult életemben, ám ezekkel most nem óhajtottam foglalkozni. Láttam az elégedett vigyort az arcán, amikor kijelentettem, nincs senki érdemleges az életemben és ez mosolyt csalt az arcomra. Őszintén élveztem, hogy ennyire rám hajtott most is. Tagadhatatlan volt közöttünk a kémia, ha nem így lett volna, nem gabalyodtunk volna össze az ágyában. Miért kötöttem ki újra és újra ki az ágynál, ha Agnes-ről volt szó? – Ne értsd félre, de ennek most nagyon örülök – adtam hangot a kérdésemre kapott válasszal kapcsolatos elégedettségemnek. Az arcomon az övéhez hasonló kacér, széles mosoly jelent meg, s miközben a nő tovább beszélt megittam a koktélom végét, a pohárban csak a zúzott jég csilingelt már. Talán szerencsém volt, hogy pont akkor takarta el az arcomat a párás üveg, amikor Agnes a munkáról tett kijelentése elhangzott. Egy pillanatra összefacsarodott az belsőm, mert úgy éreztem, a várossal való fenntartása a mágiára és a természetfelettire vonatkozott. Az élet igazán humoros volt persze… én lenéztem az embereket, s az egyetlen, akit kedveltem lenézte a hozzám hasonlókat. Bár ez nem lett kimondva, általában Washingtonnak kapcsolatban a halandóknak ez volt az elsődleges kifogása, és a hatodik érzékem azt súgta, a pultban ácsorgó nőre is igaz ez. – Ó, hűha – jegyeztem meg, amikor kiderült, hogy mindegyik testvére fiú volt. Én egyke voltam, anyám nem akart még egyszer szülni, nehogy még egy olyan gyereke legyen, mint amilyen én is voltam: boszorkány. – Remélem a vészhelyzetet sikerült megoldanod – nem vártam, hogy elmesélje az életét még, ahogyan azt sem, hogy beavasson a családi problémáiba most azonnal, egyszerűen csak tényleg bíztam benne, hogy helyre tudta rakni a dolgokat. Miközben beszélgettünk, figyeltem, ahogyan elpakolta a poharakat, letörölgette a pultot és a bár különböző felületeit. Elmosta a poharat, amelyben alig egy órája elkészítette a koktélomat. Azután kijött a pult mögül, és a helyükre rendezte a székeket is. Aztán ellépett mögöttem, én pedig megéreztem az ujjai melegét a hátamon, amitől libabőrös lettem, az érintése nyomán úgy éreztem felforrósodott a bőröm. A szavaira felnevettem, és elfogadtam a kezét, és lecsusszantam a bárszékről. – Hidd el, nekem elnézik – jegyeztem meg a szabályzat megsértésére vonatkozóan, s valóban, még ha nem is akarták volna, nem lett volna választásuk. A városban a vámpír kormányzó után nagyjából én voltam a második személy, ez pedig nagy előnyökkel és hátrányokkal is járt. Előny volt például, hogy gond nélkül bemehettem a szórakozóhely öltözőjébe Agnes-szel, és senki nem szólta volna meg, ha közlöm, ki vagyok. Végig siettünk a konyhán, ahol a nagy nyüzsgés miatt amúgy sem voltunk feltűnőek. A magassarkúim kopogtak a járólapokon. Az öltözőrész viszont üres volt, a személyzet minden tagja valószínűleg dolgozott még néhány óráig, csak Agnes volt olyan szerencsés, hogy végzett aznapra. – Hová szeretnél menni? – kérdeztem megállva az öltözőszekrénye mellett. Nagy volt a késztetés, hogy megcsókoljam, de úgy ítéltem meg, hogy ez nem vetne túl jó fényt rá, hiszen a munkahelyén voltunk. Azzal is kockáztatott, hogy hátra hozott. A helyszínválasztást rá akartam bízni, de aztán arra jutottam, megkérdezni megkérdezhetem, ami a fejemben járt: – Esetleg van kedved feljönni hozzám? Elsősorban beszélgetni – a tekintetem ugyan másról árulkodhatott, talán még bele is pirultam a kérdésbe kissé, de őszintén nem akartam siettetni Agnes-t, ha nem akart volna kettesben maradni velem a négy fal között.
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 11, 2020 11:13 pm
steal the thingsI know
Trish && Nessa
Kezdtem úgy érezni, veszélyes játékot űztünk. Egyszer hagyni a sorsnak, hogy megtréfáljon, még belefért, ám ha megint bedőlünk neki? Lehetett egyáltalán véletlennek nevezni azt, amire már kétszer is volt példa? Sosem hittem a sorsban, sem pedig a természetfelettiben, hiába vallotta a bátyám gyerekkorától kezdve, hogy boszorkány, és hiába voltam tisztában Washington abnormális vonalával. Sosem vonzott az okkultizmus, jobb szerettem a földhözragadt és egyszerű dolgokat. Egy lány számára, akinek a főiskola is elérhetetlen álomnak tűnt, semmi dolga nem volt a mágia világával. Örültem, ha a napi betevőt meg tudtam keresni, nem hogy még azon gondolkodjak, miféle varázsvonalak futnak a város alatt. Talán ez is rájátszott arra, hogy nem különösebben szerettem Washington DC-t. Ódzkodtam attól, amit nem értettem és aminek úgysem válhattam soha részévé. Egy kicsit így voltam a szerelemmel is. A szüleink példáján láttam, milyen bonyolult tud lenni egy kapcsolat két ember közt, úgyhogy amint rájöttem, hogy a lányokhoz vonzódom és ez az egész még egy szinttel nehezebb lesz a jövőben, valahogy feladtam azt, hogy hercegnőkről fantáziálgassak. Talán csak gyáva voltam és féltem attól, hogy az elköteleződés láncai alatt megfulladok. Szerencsére az egy éjszakás kalandok láncmentesek, ám itt vissza is kanyarodtam ahhoz a problémához, hogy valami, amiből duplázunk, többé már nem nevezhető egyszeri kalandnak. Kinő annak berkeiből és valami sokkal veszélyesebbé válik. - Tudod, nyitott vagyok a lehetőségekre. Egy élmény volt veled nem-beszélgetni. - Hazugság lenne azt állítani, hogy nem vágytam ezúttal többre. Egyáltalán nem panaszkodnék, ha az este afelé venné az irányt, ám tagadhatatlanul felkeltette az érdeklődésem, mégis miért sodort elém ez a szeszélyes város valakit, akiről azt hittem, többé nem láthatom. Álltam a pillantását, igyekeztem nem túl mélyen elveszni szembogara örvényében, sikertelenül. A munkájára vonatkozó állítást bólogatva elkönyveltem. Érdekelt, mi a munkája, másrészt viszont voltak égetőbb kérdéseim is jelenleg. Azt gondoltam, valami izgalmas hivatást választhatott magának, amiről később még úgyis szó esik, ellenben a kapcsolati státuszával, ami talán sosem derül ki, ha nem kérdezek rá egy tank céltudatosságával. Arról nem beszélve, hogy kezdtem átlátni, milyen kevés esélyem volt, hogy ismét találkozzunk: ezek szerint ő végig itt dolgozott, miközben én sosem szándékoztam visszatérni. Micsoda tébolyult húrokat penget az élet! Talán a kelleténél kajánabbul mosolyogtam, ahogy nemmel felelt a kérdésemre. - Ennyi utazgatás mellett? Senki sem maradna meg mellettem. - Mert nekem kellett volna mellettük. Nekem kellett volna felhagynom ezzel az értelmetlen világjárással, szembemennem a saját ösztöneimmel és megállapodnom valahol, valaki mellett. De hát az őseim vére hajtott, jelenleg ezt lehetetlennek éreztem. Vagyis... - Munka miatt sosem jönnék Washingtonba. - jegyeztem meg, csak későn látva be, hogy egy kicsit talán sértő lehettem. - Családi dolog. - tettem hozzá végül, habár a témán nem enyhítettem vele, de talán sikerült elterelnem a város iránti ellenszenvemről... Egy sokkal kellemetlenebb téma felé. Valószínűleg egyetlen bimbódzó ismeretségnek sem tesz jót, ha az ember lánya felhozza a börtönt és a testvérét egy mondatban. - Amolyan vészhelyzet. - Nem igazán éreztem, hol kell meghúznom a határt. Úgy ítéltem, ennyi információ még nem riaszthatja el Trisht túlságosan. - Hiába szököm minél messzebbre, a vészhelyzeteket mindig nekem kell megoldanom. Ez van, ha az ember lánya négy fiú mellé születik. - nevettem. Ki kellett volna javítanom magam háromra, de amiről nem tud, amiatt felesleges a saját szívemet is fájdítanom. Szerettem úgy gondolni rá, mintha még mindig itt lenne - örökké a testvérem marad, ezen semmi nem változtathat. Úgy tűnt, nem nagyon óhajtja már senki igénybe venni a bárt, így lassan elkezdtem összepakolni a pulton és a pult körül. Minél inkább le akartam rövidíteni a zárást, hogy minél hamarabb elszabadulhassak aztán Trishsel. Megkerültem a pultot és áttörölgettem a székeket is, majd sorban a helyükre pakoltam őket, azt leszámítva, amin ő ült. Ahogy elléptem mögötte, ártatlanul végigsimítottam a hátán. - Nem egészen illik a szabályzatunkba, de szeretnél hátrajönni velem? Megmutatom a konyhát és az öltözőt. - Ellenállhatatlan ajánlatként próbáltam tálalni, még ha nem is tűnt túl izgalmasnak. Maga a gondolat, hogy tilosban járhat velem, talán kárpótolhatta azért, hogy sem a konyha, sem néhány szekrény, sem a sikátorba vezető, hátsó kijárat nem valami elegáns - egy második randihoz nem eléggé. Ellenben elég magabiztosan vonogattam a szemöldököm ahhoz, hogy elhitessem, még ebből az egyszerű szabályszegésből is képes vagyok kihozni a maximumot, és ellenállhatatlan mosollyal a kezem nyújtottam neki, hogy lesegítsem a bárszékről.
Sikerült meglepnie, hogy washingtoni volt… Miután találkozunk Philadephiában azzal nyugtattam magamat, nem gond, hiszen nem látom többet, mert nem ehhez a felbolydult városhoz tartozik, hanem több kétszáz kilométer választott el Agnestől. Erre kiderül, hogy valószínűleg időről időre megfordult itt. Hirtelen nem tudtam, ennek örülni tudok-e majd holnap reggel is. Ennek ellenére azonban nagyon is boldog voltam, amikor kiderült, hogy egy óra múlva végezni fog és annak is, hogy a barátnőm végül is lemondta az estét. Igaz, a vámpírlánynak tényleg minden kis apróságot elmondtam, valahogy erre nem voltam képes, vagy legalábbis nem tudtam, miként fogalmazhatnám meg, hogy életemben először ennyire ragaszkodtam egy emberi lényhez. A saját anyám megvetettem, amiért nem volt varázshatalma és azt kutatta mi volt az egyetlen lánya, hogyan állíthatja meg és pusztíthatja el. És most elbizonytalanodtam, a pillangók a gyomromban pedig azt suttogták, hogy helyes, amit Agnes iránt éreztem. Az, ahogyan a kis papír esernyőt a hajamba tűzte, egyrészt nagyon is lehengerlő volt, másrészt pedig úgy tűnt, a nő is örült nekem és annak, hogy nem volt más dolgom ma estére, mint vele foglalkozni. Ez a merészség tetszett meg benne azon az estén is egy másik bárban: annyira könnyed volt, természetes, nem játszotta meg, hogy vagány és bevállalós, hanem tényleg az volt, nagyon is jó értelemben. Emlékeztem, a szabadság szó jutott eszembe róla akkor, és ez most is így volt. Olyan nagyon vágytam arra, hogy hozzá hasonlóan éljem az életemet, ám erre sohasem volt lehetőségem, mindig is úgy éreztem, meg kellett alkudnom a túléléshez. Először a négy másik boszorkánnyal, aztán pedig a várost irányító vámpírral… de persze én döntöttem így, az Élet mellett. Ezekből az egyezségekből azonban nem lehetett csak úgy kihátrálni. Agnes kíváncsiságával nem tudtam mihez kezdeni. Nem voltam benne biztos, hogy máris meg akarom osztani vele ki is voltam valójában, bár ha ebben a városban született, és most itt fog maradni egy darabig, akkor előbb vagy utóbb, de elkerülhetetlenül rá fog jönni. A megjegyzésére elnevettem magamat. – Nem, valóban nem beszélgettünk túl sokat – a hangom kissé elmélyült, az ujjamat végig húztam a poharam tetején, és beharaptam az alsó ajkamat. Akaratlanul is eszembe jutottam mozdulatok, érintések, kapkodó lélegzetvételek és nyögések az együtt töltött éjszakáról. Cseppet sem akartam beszélgetni akkor, és Agnes cinkos mosolyából azt szűrtem le, valóban nem csak úgy mondta, hogy sokat gondolt rám. Valójában én is sokat gondoltam őrá, még ha próbáltam is elnyomni mindezt. – Kezdem azt gondolni, hogy folytatni szeretnéd a nem beszélgetésünket – oldalra billentettem a fejemet, és felhúztam kissé az egyik szemöldökömet. A tekintetemet az övébe fúrtam, a megjegyzésem, mely félig kérdés volt, félig pedig felhívás keringőre, és ezt nem is akartam titkolni. Bármennyire is akartam eddig, most hogy karnyújtásnyira volt tőlem a nő, nem tudtam volna ellenállni a kísértésnek, ha úgy alakult volna az este. – Ami azt illeti, a városban dolgozom egy ideje – feleltem a kérdésére, ezzel pedig nem is hazudtam, csupán a leginkább semleges válasszal álltam elő. Ezután valami olyasmire számítottam, hogy mivel foglalkozom, mit csináltam akkor Philly-ben, de semmiképpen sem arra, járok-e valakivel. Belekortyoltam a koktélomba. – Nem, nincs senkim – ráztam meg a fejemet a válaszadás közben. – És neked? – elég valószínűnek éreztem, hogy erre a kérdésre, ő is nemmel fog válaszolni majd, de ha ő is biztosra akart menni, akkor én is. – Csak a munka miatt jöttél Washingtonba? – tettem fel aztán én a következő kérdést, pusztán kíváncsiságból. Korábban úgy tűnt, nagyon is jól elvolt a másik városban, de persze simán igaz lehetett, hogy a munka nem volt egy álom, így visszatért a szülőhelyére.
Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 06, 2020 8:52 pm
steal the thingsI know
Trish && Nessa
Ki kellett volna rúgatnia ahhoz, hogy hagyjam fizetni, amihez nagyon reméltem, hogy nem folyamodik, mert eléggé tetszett ez a meló, üdítő változatosság volt a pubok és kocsmák hangzavara után - és jó, igen, be kellett ismernem, hogy a törzsvendégek felhozatala is csábító... Ha megtartom ezt a munkát és ő sem kezdi el kerülni az éttermet miattam, akkor ezek szerint sokszor fogom még itt látni, ez a gondolat pedig nagyon is vonzott. Hirtelen már nem is éreztem azt az állandó jellegű, belülről fakadó sürgetést, ami arra ösztökélt, mielőbb elhagyjam a várost. Sőt... Szinte már húzni vágytam. - Bizony, vérbeli DC United-fan vagyok - Négy fiú testvér mellett elkerülhetetlen volt, hogy ne nőjek fel jómagam is focirajongóként. Igaz, a "rajongó" talán túlzás, de régebben elkísértem néhány meccsre a testvéreimet és annyira egyiken sem szenvedtem, mint amennyire a korombeli lányok szoktak. Hallván, hogy nem tervezett társaságot a munkaidőm végétől elválasztó, utolsó órácskára, izgatott lettem. Butaság volt ennyire lelkesednem, hiszen csak az imént találkoztunk újra, és ha az első találkánkat a másnappal együtt is egynek vesszük, ez össz-vissz még mindig csak a második volt. Mégsem tudtam uralkodni magamon; még ha józan ésszel fel is fogtam, hogy ez egyáltalán nem egy randi, mégis úgy vágytam rá, hogy kiléphessek a pult mögül hozzá, mintha hónapok óta ezt tervezgettem volna. Azzal, mennyiszer gondoltam rá az első találkánk óta, talán ezt is terveztem. Jó jelnek vettem a mosolyát, és ahogy elhúzódtam tőle az esernyős hadműveletet követően, a tekintetem lejjebb vándorolt a szájára. Mi lenne, ha...? Reméltem, hogy nem veszi észre a röpke kitérőt, saját mohóságom ugyanis még engem is zavarba hozott. - Örülök, hogy ízlik! - kuncogtam röviden, mielőtt még rátértem volna a kérdésére. Nem volt nehéz megválaszolnom. - Őszintén szólva mindenre. Sokat gondoltam rád és mindig ott lyukadtam ki, hogy alig tudok rólad valamit. Legutóbb nem igazán beszélgettünk... - Hogy ehhez a megjegyzésemhez miért kellett cinkos mosolyt fűznöm, az örök rejtély marad, de elég sokatmondón somolyogtam Trishre, és hogy lekössem valamivel a kezem, egy nedves ronggyal áttörölgettem párszor a pult alatti munkafelületet és átrendezgettem a poharakat. - Nem mintha bántam volna. Emlékeim szerint egész jó alternatívát találtunk helyette. - Egyre melegebbnek éreztem magunk körül a falakat, mintha az illendőség határvonalát jelzendő egyre összébb zártak volna, ezzel figyelmeztetve, hogy nem kéne ennél veszélyesebb vizekre eveznem a célozgatásokkal. De hát nehéz volt megálljt parancsolni a nyelvemnek, amikor Trish társaságában még full józanul is vakmerőnek és felszabadultnak éreztem magam. - Te is washingtoni vagy, vagy csak átruccantál Philadelphiából? - Kiindulási pontnak ez jónak tűnt. Ha a mai este után megint nem tudnánk kapcsolatba lépni egymással, legalább annyi támpontom lenne, merre kereshetem őt. - És mondd csak, van most valakid? - Hirtelen váltottam témát, bocsánatkérőn felhúzó szemöldökkel reméltem, nem veszi tolakodásnak a kérdést. Igyekeztem minél ártatlanabb képet vágni, mintha semmiféle hátsó szándékom nem lett volna a kérdéssel. Ó, pedig...
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 05, 2020 9:33 pm
to Agnes
Ha már hazudtam arról, hogy miért nem hívtam fel, meg arról, hogy ő az első halandó, akivel hajlandó voltam szóba állni, legalább arról nem hazudtam, hogy valóban jól nézett ki és bár ezt nem mondtam ki hangosan, talán érzékelte a hangsúlyomból, hiányzott nekem. Mindennek ellenére ezt komolyan így gondoltam, mert hiába nem ismertem igazán, mégis annyira közelinek éreztem magamhoz. Ezért is rémített meg minden, ami Agnes-hez kapcsolódott. Láttam rajta a meglepettséget, hogy nem kerülgethettem a közös múltunkat. Igazából nem akartam teljes bizonyossággal belemerülni ebbe, de a szám és az agyam összeesküdött ellenem, legalábbis így éreztem, mert bármennyire is nem akartam a nő szemébe hazudni, mire átgondolhattam volna a szavaimat, kimondtam őket. Bár úgy tűnt, hajlandó felmenteni a vétkem alól, valahogy úgy éreztem, mégis csak hibáztam, amikor a telefonszámát elsüllyesztettem az egyik fiókom mélyére. Igen, nem dobtam el, mert… mert nem is tudom, mit gondoltam. Mármint ha elhatároztam volna, hogy nem törődöm vele, talán kidobtam volna, de nem akartam megválni tőle. Ugyanúgy meg akartam tartani, mint anyám jegyzeteit sem, mivel igazán őt sem akartam elfelejteni. Emlékek voltak mind, és azt hittem Agnes is csak egy emlék lesz majd. A hazugságommal legalább nem lőttem nagyon mellé, és mint kiderült, nem is találhattam volna meg ugyanabban a klubban, még ha kerestem is volna. Azonban nem éreztem ettől jobban magamat… Végül amikor felnevetett elmosolyodtam. A hang egy távoli éjszaka zajából szűrődött át és fonódott össze a jelen pillanattal. Rá kellett döbbennem, hogy annyira élesen és pontosan emlékeztem a nevetésére, mint talán senki máséra sem. Figyeltem, ahogy plusz egy koktélcseresznyét biggyeszt a koktélos poharam szélére, én pedig elmosolyodtam a gesztusra. – Ne hülyéskedj! – mondtam amikor elém tolta a második Malibu koktélt. Ki is akartam fizetni, ám végül letettem róla, ahogy kiejtette a viszontlátást. Örültem, hogy nem utált meg, amiért nem hívtam fel, bármi is volt rá az indokom. Mégis egy hangocska azt suttogta valahol a tudatom egyik hátsó sarkában, hogy becsapom magamat és őt is. – Ó, szóval idevalósi vagy? – kérdeztem vissza, mert tényleg azt gondoltam, Agnes-szel talán soha nem találkozom újra, ha körültekintő vagyok Philadephiában is. Eddig legalábbis azt hittem, el akartam kerülni őt, de most elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban. Éreztem, hogy repkednek a lepkék a gyomromban és a szívem hevesebben vert a normálisnál. Az érintésemtől sem húzódott el, sőt a mosolya szélesebbé vált. Nem bántam, hogy egyedül maradtam az estére, mert bármeddig szívesen néztem volna a nőt. – Akkor megvárlak – beharaptam az alsó ajkamat. – Nem várok senkit sem – ráztam meg egy kissé a fejemet, és belekortyoltam a koktélba, eddig csak a poháron táncoltak az ujjaim. Éppen csak visszatettem a pultra a poharamat odahajolt, először meg voltam győződve, az italom közeledik majd, azonban Agnes áthajolt a pulton és egy tincset a fülem mögé tűrt, majd beletűzte a kis papír esernyőt a hajamba. A közelségétől bennszakadt a levegőm, és egy pillanatra meg sem tudtam szólalni, de mosolyt jelent meg az arcomon. A hangja, ami suttogássá tompult élesebbnek és erőteljesebbnek hatott, mint a zene, ami eddig szólt a bárban. Ha nem választott volna el tőle a pult, valószínűleg megcsókoltam volna, így azonban hagytam eltávolodni, és mély levegőt kellett vennem, hogy visszanyerjem az irányítást a testem felett. Nyeltem egyet és röviden felnevettem, egy beismerő, cinkos mosoly maradt csak az arcomon. – Mire vagy kíváncsi? – kérdeztem vissza, amikor felszólított, hogy meséljek valamit, újra belekortyoltam az italomba. – Még mindig jól keversz koktélt – jegyeztem meg és az egyik koktélcseresznyét levettem a pohár széléről, majd leszakítottam a száráról.