| Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 25, 2020 8:41 pm | Agnes vagy amit akarsz
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
bonyodalom talán Shay Mitchell? Igazán szabad vagy, mindenféle értelemben. Ez tetszett meg akkor éjjel is, amikor kieresztettem a gőzt, és találkoztuk a villódzó fények és hangos popzene kavalkádjában egy klubban. Mind a ketten ittunk és nevettünk és táncoltunk és még többet ittunk, és soha olyan jól nem éreztem magamat, mint azon az éjszakán. Hajnalban, amikor már alig tudtunk járni, és még mindig nevetve kikeveredtünk a buliból megkérdezted, felmegyek-e hozzád, én pedig nem akartam nemet mondani. Fogalmam sem volt, még a nevedről sem, de másnap pirkadatig egymással voltunk elfoglalva alvás helyett, és utána csak a délig napsugarakra ébredtünk fel. Le akartam lépni, de ragaszkodtál hozzá, hogy belém tölts egy adag kávét, és hogy bemutatkozzunk végre egymásnak. Megadtad a számodat, elmondtad hol dolgozol, és aztán… aztán eljöttem, és azóta sem láttalak. Ennek az az oka, hogy nyomoztam kicsit, és rájöttem mi vagy, hiszen ez Washingtonban újabban nem akkora titok. Nyilván nem értenéd meg, ha azt mondanám, hogy lenézem a fajtádat, mert megvetek minden embert a világon, a múltam miatt. Közben azonban viaskodom magammal, mert jó volt veled lenni. Sokszor eszembe jut az az éjszaka, és mindig próbálom kitörölni a fejemből. Nem tudom, mit gondolsz rólam, hogy nem kerestelek, és vajon ha mégis megtenném, egyáltalán szóba állnál velem? Ha jössz, ígérem, megkereslek! *-* A lánykával kapcsolatban ennyit szeretnék megkötni és ha úgy érzed a név vagy a pb neked nem jön be, szólj és egyeztetünk, úgyis engedni fogok ha hozod nekem őt :3 Ha megérkeztél, dobj meg egy PM-el! Várlak! |
ember (esetleg vérfarkas) |
|
|