Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 16, 2020 6:06 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozott játékosaink között! Szia, Kieran! Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy Colin... jaj, a szívem. Én még az a generáció vagyok, aki a Vámpírnaplókon és az Egyszer volt, hol nem volt-on szocializálódott, így... mit is mondhatnék. Már előre sejtettem, hogy olyasvalamit fogsz alkotni, ami elnyeri a tetszésemet. Te, mint a meglepetések embere, már rászolgáltál erre a címre, és ezzel az előtörténettel csak megerősítetted bennem ezt a gyanút; immáron egy kész, kerek kapcsolatról van szó, ami ezután fog teljes káoszba torkollni. Oh... A fekete mágia nagyon nagy úr, nehéz ennél félelmetesebb, kegyetlenebb varázslatot találni, ám a megigézés talán éppen azonos szinten van ezzel. Ez a szál érdekes lesz, alig várom, hogy olvassam, mi sül ki belőle. Na, nem is húzom tovább, menj játszani-játszani-játszaniiii! Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 13, 2020 10:25 pm | |
|