Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

river & nancy - into the dark

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 11, 2021 3:32 pm

started with a little bit now I
don't know how to quit

Elfintorodom ahogyan kislánynak szólítasz - tudod hányszor kaptam már meg ázsiaiként, hogy nem nézek ki többnek tizenháromnál? - de kifejezetten nem mondok rá semmit, mert majd negyvenvalahány évesen amikor még pont ilyen kislányosan fogok kinézni akkor majd szépen elmosolyodom: örök kortalanság, ez is jár az ázsiai privilégiumokkal, örökké így fogok kinézni, ha meg nem akkor majd mindenképpen feltöltetem a ráncaimat és mindenképpen megcsináltatom a dekoltázsomat, hogy semmiképpen ne legyen ráncos, sőt még lehet, hogy majd a melleimet is meg fogom csináltatni: tulajdonképpen bármit megtehetek majd.
A tiedhez koccintom a poharamat és lehúzom a tartalmát, meg sem rebben a szemem pedig az alkohol égeti a torkomat - előtted biztosan nem akarok gyengének látszódni, amúgy is olyan érzésem van, hogy le akarsz dominálni, hogy fölém akarsz kerekedni és hiába van rajtam egy legalább tíz centis magassarkú még így is alig tudok veled egymagas lenni: milyen szerencse, hogy valószínűleg soha többé nem kell majd találkoznom veled.
Szóval csak visszahelyezem a pultra a poharamat és kínosan félrepillantok - oké, ez egy burkolt célzás arra, hogy már bocsánatot kértem, most már mehetsz - amikor valaki hozzám simul, idegen szaga van, olcsó parfümtől bűzlik: elhúzódom vagy legalábbis próbálok elhúzódni (azért engem nem érint ez az egész olyan rosszul mint téged, egy kicsit kelletem is magamat, kicsit hozzá is dörgölőzöm meg egy fél pillantást is vetek felé, egy sejtelmes pillantást úgy sem lesz belőle semmi), felsóhajtok (lehet, hogy kéretem magam) ő pedig a nyakamba susmosol valamit - tényleg RÉMESEN olcsó a parfümje és még a Versace inge is borzalmas hamisítvány, szóval csak a füléhez hajolok, hogy bele kiáltsam, hogy kopjon már le.
És aztán megfogod a kezemet.
És olyan, minta megráznál: remeg a mágiád, szinte kézzel tapintható, vibrál, rám telepszik, körbeleng és táncol körülöttem.
Az ajkamba harapok ahogyan ráfogok a kezedre: óvatos, tökéletes rezgéseket küld felém, végülis mit veszíthetek? Csak hagyom, hogy a mágiám saját életre keljen és lemásolja a tied elemeit, csak aztán
BUMM.
Minden vészesen sötét lesz és hideg.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 09, 2021 11:42 am
A szavaid nyomán kiszalad az orromból a levegő, azzal pedig el is tűnik a fapofa, ahogy elnevetem magam. Hisz értem én, hogy az érdekel a legkevésbé, hogy leöntöttél. Egyébként engem is. Egy drága blúz van rajta, de ha le kellene szednem a pultosfiúkáról az ingjét és azt magamra húznom, az sem érdekelne különösebben.
- Még egyet abból. Kérlek. – Ez alkalommal a pecsétgyűrűmmel kopogtatom meg a pultot, a hozzátoldott kérlek pedig annyira természetellenesen hangzik, hogy lehet jobb lett volna, ha hozzá sem teszem. De figyelj már, a szándék a lényeg, ahogy a hangyácskák mondani szokták. Bennem pedig a szándék megvan arra, hogy ne érezze úgy szegény fiú, hogy még egy picsa belé akarja törölni a lábát. Mosollyal nem bíbelődöm egyikőtök felé sem, de kifizetem a plusz konyakot és eléd tolom. – Fenékig, kislány. – Nehogy már elszomorodj itt nekem, amiért szerény személyem késlelteti a becsiccsentésedet.

Épp koccintunk, amikor hátulról rád akaszkodik egy srác. Láthatóan nem túl józan, de egy barátságtalan pillantáson túl nem teszek megjegyzést. Helyette az italomat kortyolom, amíg ilyen finom, mert hideg. Gondolom én naivan, hogy biztos a túl jókedvű haverjaid. De úgy tűnik, kényelmetlenül kezded érezni magad, egy másik pedig mellém áll és a derekamra fonja a kezét.

Először téged figyellek és igencsak felkúszik a szemöldököm. Az arcomra van írva a kérdése: veled vannak?
Szimplán érdekel, de a végkifejleten nem változtat. Nem is figyelek, hogy mit próbál a fülembe duruzsolni a hangos zenével küzdve, a pultra csúsztatom a poharamat, amikor pedig ránézek, fájdalom ül ki az arcára. A csuklótörés hangját is túlharsogja a basszus és a tömeg, de ennyivel nem engedem el. Csak hogy biztosan felfogja, török rajta még egyet. Elég idős vagyok ahhoz, hogy kifinomult legyen a telekinézisem, ne pedig csak húsklopfolás. Szánakozva nézek rá, szívesen tartanék egy fejmosást a fogdosás denormalizálásáról, helyette csak rád nézek, meg a srácra, akivel vitatkozni kezdesz. Fogom az italom, foglak téged és a táncoló tömegbe húzlak, hogy eltűnj velem.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 08, 2021 9:25 pm

don't know how to quit

Villantok egy álszent mosolyt a fiú/férfira miután leadod a rendelésedet, még a szempilláimat is megrebegtetem, nem mintha bármivel is le akarnám nyűgözni: ha vonzónak találnám is borzasztóan érezném magam utána, végülis mennyit gürizhet a héten, nulla-huszonnégy dolgozhat minimálbérért, bérlakásban lakik Washington valami borzasztó részén, ahol a kukát is neked kell kihúznod és minden este hangosan felvijjog egy autó riasztója, mert egy macska ugrott a motorháztetőre vagy mert a szomszéd fiú az éjszaka nekitolta a biciklijét, random alakok random kukákban kutatnak dekkekért és még az sem biztos, hogy az embernek van kertje, ellenben igazi betondzsungel az egész - szóval attól, hogy rárebegtetem a szempilláimat, igazán nem várok semmit, maximum azt, hogy egy kicsit sietősebben vegye el azokat  a poharakat.
- Biztosan azért, mert borzasztóan nyomaszt, hogy leöntöttelek. - Nyilván ez nyomaszt a legkevésbé, de éppenséggel nem ismerlek és ha már a közeli ismerőseimnek - JJ-nek - sem mondom mondom el, hogy igazán mi bánt, miért pont egy idegennel tennék kivételt? - Esetleg az, hogy emiatt egy pár perccel később fogok becsiccsenteni, ez minden. - Mosolygok rád kicsit őszintébben, mert ez amúgy tényleg zavar, kár azokért az elvesztegetett fél percekért.
- Szóval, mire igyunk? - Emelem fel a poharamat, hogy te mondhass köszöntőt miután fizettem. Csak ne mondd azt, hogy egy új barátság kezdetére, mert lehet faképnél hagylak.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 08, 2021 6:15 pm
Ó, ismerem ezt a pillantást. Fiatal vagy és felszínes. Én is ilyen voltam, kicsikém, még ha részleteiben úgy érzem, nagyon erősen el is tér a történetünk. És látom ám, hogy méregetsz. Szeretem a luxust – valljuk be, fast fashion ruhákban ide be sem engedtek volna -, de messze az ilyen ostoba földi dolgok felett állok. Úgy tűnik, te nem. Nem különösebben érdekel vagy zavar, a kelletlenséged viszont az ellenkezőjét váltja ki annak, amire utalsz a sóhajaiddal.

Unatkozom, ezért beléd akaszkodom, kicsi liba.

Hamisan bájos – vagy inkább bájosan hamis – mosollyal lépek melléd, tökéletesen manikűrözött fekete körmeimmel pedig a pulton dobolgatok, amíg a pultos figyelme a tiéd. Nem türelmetlenkedem, csak szeretem a körmeim hangját. Amit a zenétől most nem is hallok, szóval nevezzük megszokásnak. Szépen kivárom a sorom, amíg leadod a rendelésed, majd a te figyelmeddel együtt a fiúcskáét is megkapom. Sejtelmes mosollyal az ajkaidra pillantok, majd vissza a szemeidbe, de egye-fene, megkíméllek attól, hogy a kérdésed mentén pofátlan flörtölésbe kezdjek. – Vodkatonikot. – A fiúra… férfira, mert amúgy van vagy harmincöt a kiélt képével. – Duplán. Kösz, cica. – Hogy ez neked szól-e vagy a pultosnak, hát mindenki döntse el, igazából lényegtelen.
- Miért van olyan érzésem, hogy valami nagyon nyomaszt? – Ránézésre huszonkilenc körül járok, valahol akkoriban állítottam le az öregedésemet, szóval akkor játsszunk barinőset.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 08, 2021 3:33 pm

don't know how to quit

Végig mérleg, csak úgy futólag, hátha találok rajtad bármit amit be tudok azonosítani, a táskád minimum lehetne Hermés a cipőd valami tökéletes Louis Vuitton tűsarkú, de vagy a villódzó fények vagy pedig a félhomály akadályoz meg abban, hogy bármit felfedezhessek rajtad ami miatt egy kicsit jobban tudnám sajnálni, hogy leöntöttelek. Így csak hamis mosolyra futja és álszent pillantásra, ugyan végül is nem is látszik a fekete blúzodon meg aztán az emberek többsége itt úgy is izzadságtól csatakos, még ha te nem is merültél bele annyira a táncba, hogy a bőröd megnedvesedjen a pára alatt, akkor sem lehet igazán okod a panaszra. Lehettél volna fehérbe, lehettél volna egy Dolce felsőben, nálam lehetet volna valami ragadósabb vagy büdösebb.
- Persze, szívesen. - Elnyomok egy sóhajt, nyilván semmi kedvem téged következő italokra invitálni. Így csak visszafordulok a pult felé - és most, hogy nem látod, egy hatalmas sóhajt megeresztek - és megteszem azt a pár lépést, amit az előbb is megtettem, a pultra támaszkodom, körmeimmel finoman a műgránitot kopogtatom míg a pultos felénk nem fordul. - Kérnék négy cent konyakot is, a legdrágábból. Na és te? Mit iszol? Pillantok rád a zenét is túlharsogva.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 08, 2021 2:26 pm
Eljuttattam a szükséges információt Patricia szépfiú vámpírjának – nem, nem arról a majom idősebbről beszélek, a fiatalabbról – most egyelőre nincs más dolgom, mint várni, hogy előkerítse. Miért dolgoznék pont én, amikor épp másokkal is ugyanaz a célom, és elvégzik ők a munkát? Nincs kérdőjel. Az időt pedig mivel lehetne jobban elütni, mint minőségi martinivel és finom olajbogyókkal? Többek közt.

Ami azt illeti, csak élvezem a nyugalmat, amit a tömeg pulzálása okoz. Csak akkor érezhetem magam biztonságban, amikor szem előtt vagyok. Ám úgy tűnik, annyira mégsem vagyok szem előtt, mert ahogyan a másik irányba fordulok, hogy kiürült poharammal a bárpult felé vegyem az irányt – a hosszú, de még a rövid élet alatt is hamar meg lehet unni, hogy mindenféle nyomorultak hozzák-vegyék az italomat, köszönöm intézem magamnak – amikor Te belém ütközöl.

A rohadt poharad tartalmával együtt.

Valahogy nem tudom mellre szívni, megesik. De azért nem is örülök. A szemöldököm felhúzva nézek le a fekete blúzomra, majd fel rád. Hát mindjárt megesik a szívem az üres sajnálkozásodon. Egye fene, a nőkkel elnézőbb vagyok. – Ha ennyire sajnálod, meghívhatsz egy következőre. – Emelem magunk közé az üres martinis poharamat, de közben már érzem a melleim közt is lefolyni a piádat, amit igyekszem az ujjaim finom mozgatásával észrevétlenül kiszedni a felsőmből. Mint mondtam, nem az első eset és jó eséllyel nem is az utolsó.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 08, 2021 1:27 pm

don't know how to quit

JJ bulijai MINDIG borzasztóan jól sikerülnek: a tömeg tombol, a zene ritmusára egyszerre mozog, meg van veszve érte, a basszus sok esetben új ritmust diktál a szívnek és az ember egyszerűen képtelen rosszul érezni magát: azért mégis csak keserédesnek érzem a helyzetet, mégis csak a tudatom szélébe férkőzik, hogy A GYEREK otthon van és holnap is otthon lesz meg holnap után is, kiállhatatlanul sétál majd ki mindig a fekete szobájából és direkt beszólogat, mert egyszerűen nincs jobb dolga.
Úgyhogy csak kikérek még egy adag gin tonicot magamnak, a pulton dobolok a körmömmel amíg várom, hogy a pultos srác kiszolgáljon.
Kimelegedtem, egy kicsit el is fáradtam és hiába táncoltam ismerősök között tulajdonképpen magányosnak érzem magamat és egy kicsit at kívánom bárcsak itt lenne inkább A GYEREK, hogy szórakoztasson.
Kifizetem a telefonommal az italt, belekortyolok, megfordulok, hogy visszatérjek ahhoz a csajbandához, akiket tulajdonképpen én hagytam ott.
- Basszus, sajnálom. - Igyekszem túlharsogni az ütemes zenét miután sikeresen neked ütköztem. - Tényleg nagyon-nagyon sajnálom. - Lebiggyednek az ajkaim: az italomat jobban sajnálom, mint a ruhádat elvégre mi lehet ez, valami olcsóbb kategóriájú luxusmárka? Biztosan nem lehetett annyira drága.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

river & nancy - into the dark
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» River Shand
» I'm the Dark Warlock Knight
» Silbert - the dark parts

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: