Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Connor Anderson

Begyüjtõ

Leta Holden
Chatkép :
Connor Anderson E4e3b7e369f7237b4b5d3a51df5ffb1b47bd502e
Szerepkör :
vezérkari koalíciós tag
play by :
jodie comer
Hozzászólásaim száma :
57
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Fő képességem :
● most boooring question ever ●
Korom :
32
Foglalkozásom :
● trainer of all the trainers ●

Leta Holden

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 07, 2020 7:36 pm

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozottjátékosaink között!  

Kedves Connor!  Cute

Kevésszer mondok ilyet, de már az arcod is a frászt hozza rám - valamiért ijesztő számomra ez a pasas, viszont megpróbáltam elvonatkoztatni... ami nagyon nehéz volt, hiszen a történeted nem mindennapi, a jellemed valóban ijesztő és rájöttem, hogy egy vérbeli pszichopatával állunk szemben. Féljen az, aki valamilyen okból kifolyólag a kezeid vagy a céged bármely alkalmazottjának kezei közé kerül. Kíváncsivá tettél, pontosan hogyan folynak a kísérletezések, milyen különbségeket találtatok a természetfeletti lények és az emberek között és egyáltalán hogyan jutott eszedbe, hogy ezzel foglalkozz. Bár, igazából úgy tűnik, neked ez tényleg a lényedből jön.

Menj, foglalózz, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást! De cuki vagy

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 06, 2020 11:50 pm
ConnorAnderson

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

ide jön egy rövid kis idézet

titulus

Mivel nem lettek idejében visszafogva a beteg hajlamai, évről évre egyre súlyosbodott az állapota. A leginkább jellemző szó rá a pszichopata, ezzel pedig tisztában van. Megvannak a sajátos nézetei a világról, az egyetemi tudása és az örök kíváncsisága miatt pedig az etikusság törvényeit megdöntve végzi a munkáját. Szeretné a különböző fajokat a tudomány talaján megmagyarázni, hogy egy-egy változás miért és hogyan történik meg a szervezetükben. És ha ehhez szét kell boncolnia élő vagy nem élő egyedeket, hát megteszi. A cége nem az etikusság elvén alapszik, hanem a tudás szolgálatában.
A korai neveltetése megbélyegezte egész életére. Apja gondolatai mai napig élnek benne, akármennyire is próbálta az végül korrigálni a hibáit. A nőket tárgyként kezeli, csupán élvezeti eszközként tekint rájuk. Sosem szerette senki, így nem tudja, milyen az érzés – azonban nem is akarja megtudni. Él benne egy kisebb félsz, hogy ha valakit túl közel enged magához, akkor ki fog fordulni önmagából. Lehet nem ártana...
A többi elmebetegségben szenvedő egyénhez hasonlóan róla sem feltétlenül egyszerű megmondani, hogy bármi baja van. Alapvetően egy jó modorú, mosolygós, simulékony üzletember ő, aki könnyen és szívesen folyásol be másokat. A hazudozás és megtévesztés számára olyan normálisnak számítanak, mint hogy valaki napi háromszor étkezik. Empátiát nem érez senki iránt sem, álljon az hozzá akármennyire is közel. A bosszúszomja azonban határtalan, ha valaki keresztülhúzza a számításait, utána fog menni és megteszi a szükséges lépéseket annak hatástalanítása érdekében.

1989. július 07.

Bill Skarsgård

Vámpír
a karakterem saját / canon / keresett

szerepkör

Nem volt könnyű életem. Számos megpróbáltatás kísért végig, viszont már egész korán beláttam, hogy mindezt magamnak köszönhetem – ha nem is teljesen.
Az apám sosem akart gyereket, de valahogy mégis a nyakán maradtam. Sosem mesélte, hogy végül miért nem dobott ki valami szeméttelepen és hagyott a sorsomra. Főleg azután volt érthetetlen számomra, miután 4 évesen megöltem a kedvenc kutyáját és annak a tetemével játszottam pár óráig, míg észre nem vette, hogy valami furcsa történik a kertben. Ez a legtöbb szülőnél egy vészjelzés lett volna és egyből szaladt volna velem a dilidokihoz, hogy kivizsgáljanak. Ő viszont? Rágyújtott még egy cigire, belőtte magát még egy adaggal és még desszertként le is húzott egy 2 deci vodkát. Abból az olcsó fajtából, amelyben valószínűleg több a metanol, mint az etil-alkohol. Úgy gondolta, majd vesz egy másikat.
A neveltetésemet tehát jobbára magamnak kellett megoldani. Tisztában vagyok vele, hogy ha több figyelmet, több szeretetet kaptam volna, akkor ma nem ilyen lennék, de hogy bánom-e? Abszolút nem. Emiatt elég hamar önellátóvá váltam – megtanultam főzni, barkácsolni, nyúzni. A későbbiekben apám egyéb rossz szokásait is átvettem tőle, amelyeket ő „örökérvényű bölcsességeknek” nevezett félholt állapotában. Sose bízz meg a politikusokban, a vodka-narancs keverék ugyan jó, de a vodka-konyak keverék az igazi, a nők szinte nem is számítanak az emberi faj képviselőinek, csak a vágyaid kielégítésére jók. Kisebb-nagyobb túlzásokkal, de ilyen és ehhez hasonló tanításai voltak, amelyeket viszont nem félt már jó korán beleverni a fejembe. Néha övvel.

Miután én hülye egyszer kihívtam rá a mentőket és hosszú hetekre ezt követően kórházba került, kifordult önmagából. Változtatni akart az életén, ami végső soron sikerült is neki… egy ideig. Mire én 8 éves lettem, már barátnője volt, és pár hónap múlva megszületett a kisöcsém. A kisöcsém, akit ugyan kedveltem, de mivel sosem lett belém nevelve az óvatosság, kicsit veszélyesebben játszottam vele, mint azt akár az újjászületett apám, akár a nevelőanyám szerette volna.
A következő 5 évben semmi említésre méltó nem történt. Apám, a szentfazék, megpróbálta a korábbi nézeteit elfelejtetni velem, de mindhiába. Az életemnek az az első 8 éve igencsak meghatározó volt számomra, a pszichopata hajlamaim megfékezése pedig sosem történt meg. 13 éves koromban azonban a korábbi csepp biztonságot nyújtó családi otthon is megszűnt létezni. Ritkán hagytak minket magunkra az idősebbek, ez az alkalom pedig különösen végzetesnek bizonyult. Egyszerű fogócskának indult, amely addig fajult, hogy az ötéves öcsém torkát szorongattam, egészen addig míg minden levegő el nem hagyta a tüdejét. Számomra ez volt a fordulópont. Mikor rájöttem, hogy mit tettem, tisztává vált az előttem álló út is: el kell menekülnöm. Segítséget kell keresnem, hogy végre én is normális életet élhessek. Amekkora elhatározással indultam neki a saját utamnak, pont ugyanannyira nem sikerült belőle semmit sem valóra váltani.
Az életem viszont jól alakult ezt követően. Jobban, mint azt megérdemeltem volna. Köszönhető volt ez annak is, hogy mielőtt elszöktem volna, még megloptam a vagyonukból az apámat és nevelőanyámat, így volt lehetőségem újra kezdeni. Amint lehetőségem adódott rá, egyetemre mentem, hogy biológiát, később vegyészetet is tanuljak. Az már korán kiderült rólam, hogy szeretek boncolgatni, a kémiai érdekeltségem pedig azután alakult ki, miután megalapítottam a saját cégemet és a kísérletezéseimet tovább folytattam. Őszintén szólva azt már régóta nem tudom, hogy legálisan miket is folytatunk, hiszen azt a részét lepasszoltam egy társtulajdonosnak. Én az illegális részére fókuszálok.
A részre, amiről csak nagyon kevesek tudnak. Különféle etikátlan kísérleteket végzünk mind vámpíron, mind emberen, de igazából egyik fajjal sem diszkriminálunk. A legapróbb részletig próbáljuk kikutatni, hogy a különböző fajok vajon miben is különböznek egymástól a jól ismert külső sajátságaikon kívül. Addig nem nyugszunk, míg minden kérdésünkre választ nem kapunk, és hogy utána mi lesz az új cél? Egyelőre nem tudom. Fegyverként felhasználjuk az ismereteinket? Gyógyírt keresünk a vámpírkórra? Vagy esetleg egy teljesen új fajt hozunk létre? Milliónyi lehetőség van, de olyan ember vagyok, aki sosem tervez egy napnál többre. Egy valamit viszont titkon remélek: hogy sikerül megoldást találni a saját vámpírságomra. A legnagyobb részem élvezi ezt a hatalmat, ezt az erőt, amit nekem ajándékoztak tíz éve, legmélyen azonban úgy érzem, kiveszett az élvezet a beteges üzelmeimből. Nincs akkora kockázat, ha lebukok. Mi lesz, lecsuknak? Úgy sem tudnának velem mit kezdeni.
Vissza az elejére Go down

Connor Anderson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mark Anderson
» Benjamin Anderson
» Connor & Camille
» Harley & Connor

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: