Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mark Anderson

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Dec. 08, 2020 12:36 pm
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Kedves Mark!

Mamma mia, most aztán hány kezemet hozzam, hogy összeszámoljam, milyen sok fronton örülünk neked? Aztaaaaa Keresett is vagy - de még milyen -, és bár a canonok közé nem írtunk ki, azért te tudod, hogy mi tudjuk, hogy... na, szóval, lesz neked itt még bőven tennivalód és szereped. 22 Aztán ott van még az arcod is - szabad áradozni, vagy túl egyértelmű, és úgyis tudjuk, hogy mindenki imádja? mivan? Azt azért hadd mondjam el, hogy bár tapasztalataim szerint Mr. Cavill elsősorban Clark Kentként lett ismert, de én azért már a Tudorokban is bőven csillogó szemekkel néztem... Cute Abban viszont biztosan kiegyezhetünk, hogy ha a sármodon múlik, nem maradsz plotok nélkül. Na mi lesz?

Ami engem illet, a két szép szemed mellett (nem mondhatom azt, hogy helyettük, na) a történeted is legalább annyira lebilincselő volt. Aztaaaaa Megmondom őszintén a történelmi korszakok közül a második világháború a kedvencem, és azon belül is mindig érdekelt a náci ideológia mögött meghúzódó ok-okozat halmaz, szóval ebbe aztán marhára beletenyereltél. 22 Valamiért rohadtul imádom az ötletet, hogy te suttogtál Hitler fülébe, még ha a saját beteges tévképzeteid engedted is kibontakozni mindeközben. Engem megvettél kilóra. Kacsi  Szeri

Arról nem is beszélve, hogy valami határozottan azt súgja, most is valami hasonlót csinálsz. A név talán nem olyan ismert - még -, mint Adolf Hitleré, de őszintén szólva én nagyon látom a párhuzamokat. 22 Abban sincs hiba, hogy bár emlékezteted a baklövéseire, azért hagyod kibontakozni - számomra csak az a kérdés, hogy vajon ezúttal is a saját sírját ásatod meg vele? Vagy az első ásómozdulat már akkor megvolt, amikor elkapták a Navarro lányt? mivan? (Igen, most nagyvonalúan eltekintettem a ténytől, hogy ő is lehetett volna okosabb, ha, mondjuk, hallgat rád, vagy ilyesmi.)

Most már be is fogom a lepénylesőt, utadra engedlek, hogy megláthassuk, mi minden sül még ki ebből. Cute Kérlek, végezd el a lentebb felsorolt szokásos körutat, aztán viszont nyomás játszani! Jó szórakozást! Cuki

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
Ha pedig mindezen túl vagy, már csak azt kell lejelentened, hogy van-e főkaraktered az oldalon; ez ügyben kérjük szépen, vedd fel a kapcsolatot @Patricia C. McDermotttal; amennyiben titkos karaktert regisztrálsz,  akiről nem szeretnéd, hogy mások tudják, hozzád tartozik, hát biztos lehetsz benne, hogy a titkod nálunk biztonságban lesz!  Kacsi

Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Mark Anderson
Chatkép :
Mark Anderson Tumblr_inline_pg1temeRFl1tae3h3_250
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
henry cavill
Hozzászólásaim száma :
20
Pontjaim :
15
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
( g.
Fő képességem :
(
Őt keresem :
Mark Anderson 63671acf23e20ef4323087d3f5fc2bcbdac64859
thank you for reminding me what butterflies feel like

Kedvenc dal :
( hypnotized
Korom :
144

Mark Anderson

Elküldésének ideje -- Pént. Nov. 20, 2020 4:29 pm
Mark Anderson

witch hunter
ft. henry cavill

1880
születési idő
boszorkány
faj
keresett
a karakterem
ellenálló
pártállás
annabelle navarro

1970.
- Das bolschewistische Ungeheuer, dem sie die europäischen Nationen ausliefern wollen, wird sie und ihre Völker dereinst selbst zerfetzen! - Recsegett a rádió a hátam mögött, egy régi felvételt hallgatva. Néha csak úgy elővettem, meghallgatva azt, ahogyan pár éve zajlottak az események. Ajkam pedig keserédes mosolyra húzódott. Pontosan erre vágytam. Németország vezető férfija egy domináns, félig zsidó férfi. Adolf Hitler. Mai szemmel egyszerű náci senkiházi. Nem azért, én sem vele akartam a világot megváltattni, de ő volt az eszköze annak, amire vágytam. Bár tény, hogy a népírtásról nem én duruzsoltam a fülébe...
Romba döndötte Európát a Lebensraum elméletével, a hadműveleteivel.. a Szovjetunió lerohanásával azok után, hogy meg nem támadási szerződést kötött velük. Az én szavam nagy úr volt abban az időben. A háttérből természetesen... főleg boszorkányként. Ha azt akartam, hogy figyeljenek rám, hát nekik muszáj volt. Engem nem lehetett csak úgy elkerülni, bár ez a mai napig jellemző volt rám.
Eltettem a tollat, amit a kezeim között fogtam, és egy mozdulattal belefojtottam a szót a rádióba. Az akkori elméleteim talán egy kissé meggondolatlanok voltak, de a mai napig helytállóak. Csak változott a helyszín. A szereplők. Maga a világ. még mindig elértem, amit akartam, csak most egy egészen új helyszínt találtam hozzá. Amerikát. Csak idő kérdése volt. És ami nekem van, az bőven elég; türelem. A mondás, miszerint a türelem rózsát terem, valóságos, mindig is igaznak tűnt.
- Liebe Angelique, miért érkezett hozzám? - Kérdőn voltam fel a szemöldökömet, mikor megpillantottam a beérkező, vörös hajú szépséget. Ismertem, gyakran látogatást tett nálam, és ostoba ígérgetésbe fogva kért szívességet. Sosem ellenkeztem, hiszen tudtam, hogy egy hozzá hasonló bármikor jól jöhet. Szívességekre nekem is bármikor szükségem lehet, és bármire ráhúzhatom azt, hogy ez a kamatos ára annak, amiért én segítettem nekik.
- Bonjour, Monsieur Dragomir. Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? - Szólt vékony hangján, én pedig elvigyorodtam.
- Ha segítséget akarsz, beszélj az én nyelvemen. - Utasítottam, majd felálltam, és mint ragadozó állat, megindultam felé, miközben ujjaimat a hátam mögött kulcsoltam össze.
- Tudja... hogy nem beszélni jól angol, uram - Felelte, majd elpirulva foglalt helyet, hiszen a szabad szék felé intettem.
- Ha segítséget akarsz, beszélj az én nyelvemen! - Magamat ismételtem, hangom még inkább parancsolóvá vált, de mosolyom szelíd maradt, tökéletes álarc.
- Egy férfi... uram... a házam fosztogatta ki. - Hangja remegővé vált, de ekkor már tudtam, mi lesz a végső kérés. - Nem látni arcát... de ebben a városrészben él. Láttam egy... tetoválást a karján. Egy helyi banda tagjai viselik. Mindenemet elvitte. S'il vous plaît, segítsen rajtam. - Súgta ismét. A végére egészen belejött, elmondta, mit akar, és annyi hibát sem vétett, mellyel értelmetlenné tehette volna ezt a szöveget.
- Hm. Érdekes. - Masszíroztam meg állam elgondolkodva. - Egyszerű szívesség. Végre nem más hozzám hasonlókkal kell leszámolnom. Rendben, liebe Angelique. Holnap intézkedem.
- Merci, Monsieur. Merci. - Beszélt még, majd félénken felállt.
- De rien. Remélem tudja, hogy ennek is meglesz a megfelelő ára. - Vált mosolyom igencsak elbűvölővé, de inkább csak akkor, mikor már távozott. A franciák nem a kedvenceim. De mit tudnék tenni? Ez a nő még hasznomra lehet.

2020.
Újra összetűzésbe keveredtem a koven vezetőjével. Nagy visszalépés volt tőlem, mikor úgy döntöttem, hogy csak úgy beállok, pedig mindenki tudta, hogy megvolt bennem az a bizonyos plusz. A plusz, ami tökéletes alkalmasságot adott volna ahhoz, hogy én irányítsam ezt az egész hadjáratot. A vezető úgy gondolta, hogy jól cselekszik. Én azonban újra és újra emlékeztettem arra, hogy hibákat vétenek. Rájuk, ránk fognak majd találni, ha ilyen óvatlanul viselkednek.
Ültem az ablak előtt, közben azon gondolkodtam, hogy mi minden alakulhatott volna másképpen, ha én adtam volna ki ezeket a nyomot hagyó lépéseket. Egy csomó boszorkányt begyűjtöttek már, a városra szabadítottak egy járványt, ami tizedelni fogja a vámpírokat és farkasokat. Ennek ellenére úgy éreztem, hogy elkapkodják az egészet.
Kézbe fogtam a poharamat, és belekortyoltam, majd tekintetem ismét az ablakra, a kilátásra tévedt. Valójában nem is láttam semmit, csak képeket a fejemben. Megkaptam a feladatot, amit soha nem akartam: a Navarro lány bizalmába kellett férkőznöm. Amit meg is tettem. De milyen áron.
- Anderson. - Valaki benyitott a tágas, visszhangzó irodába. - Nem fogsz örülni. - Kezdte a bemelegítést. Ez kicsit sem volt bizalomgerjesztő. - Meghozták a lányt. Tegnap éjjel kapták el.
- Csodálatos. Hol van most? - A hangom egyenletes maradt, de tekintetem beszűkült. Hátra sem fordultam, nem érdekelt, melyik kis szolgáját küldte maga helyett, hogy közölje velem ezt a csodálatos hírt. Gyáva.
- Ahol a többi. Csak akartam, hogy tudd...
- Ne is folytasd. Takarodj. - Dőltem hátra, miközben kiürítettem a poharamat. Ezt az egészet már személyes hadjáratának tekintettem. A saját társam akart büntetni, mert rájött, hogy többször is figyelmeztettem a lányt. Aki értelemszerűen nem hallgatott rám, mert azt hitte, szórakozom. Egy ideig tényleg azt tettem. Nem vettem őt komolyan. Fiatal, naív kislány, fogalma sem volt a valódi életről. Talán ezért sajnáltam meg. Talán...
A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

Az idő és az egyedüllét szófukar férfivá edzett. Régen, még az első világháború utáni időkben képes voltam megtalálni a világ sajátos szépségét, és megosztani azt másokkal. Ma már túl sokat rejtőzöm az irodám falain belülre. Talán az elhivatottságom is tehet arról, hogy nem beszélgetésre töltöm el a legtöbb időt. Rengeteg papírost vések alá nap mint nap, de ennek ellenére sem veszítettem semmit  az elhivatottságból. Fiatal koromban lehetőségem nyílt világot látni, jártam Párizsban, Németországban, Ausztriában és Csehszlovákiában. Néhány helyen éveket töltöttem el, anyanyelvi szinten tanultam meg a nyelvüket a fogékony elmémnek köszönhetően. Felejthetetlen élménynek bizonyult, és a kontinens mentalitása ébresztett rá arra, hogy nem fogom leélni az életem egy olyan munkával, amelyet apám akart rám kényszeríteni. Bizonytalan talajjal a lábam alatt indultam el otthonról, hogy álmaim vágyát beteljesítsem. Valahol az indulópont és a cél között változott meg az egész. A harmicas években Lengyelországban éltem, majd Németországban. A feltörekvő eszmék nagyban befolyásolták a személyiségem. A korszak leghírhedtebb politikusai és népírtói voltak hatással az életemre, de saját romlottságomat egy hétköznapi öltönnyel képes voltam palástolni. Ki gondolná a mai történelemkönyvek átlapozgatása után, hogy az egyik legnagyobb diktátor valójában egy gyáva féreg volt? A rengeteg elsuttogott mondatom mindig nála talált célba, bár egy egész népcsoport legyilkolásának ötlete már a saját aberráltságának bizonyítéka volt.
Magas, szilaj férfi vagyok a kelták jellegzetes vonásaival. Barnás hajam és hűvös kék szemem az, ami vonzó külsőt kölcsönöz számomra még akkor is, ha már nem vagyok egy mai fiatal. Bal kezem mutató ujján viselek egy gyűrűt, amely még a nagyapámtól maradt rám.
Lépteim csendesek és a legváratlanabb helyeken vagyok képes felbukkani, általában akkor, amikor szükség van rám, vagy ha senki sem számít rá.
Vissza az elejére Go down

Mark Anderson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Connor Anderson
» Benjamin Anderson
» Cali & Mark
» lie to me - Mark & Anna

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Mágiahasználók-
Ugrás: