| Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 14, 2021 10:51 pm | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Ibiza (?),nem volt világos a névválasztásod egészen a végéig, de most már mindent értek - imádom ezt az ötletet - és már csak arra lennék kíváncsi, ez a valódi neved? Ha nem, valaha elárulod majd? A név igen fontos, én magam is ragaszkodom a gyökereimhez, az a C. nem véletlenül a részem, és engem most nagyon felcsigáztál, mi rejtőzik Ibiza vagy talán egy másik nap Manila álarca mögött A lapodba nem tudok belekötni, ahogyan sohasem tudtam, imádom a stílusodat, van a részletgazdagságodban valami kifinomult, és ez most is nagyon átüt a leírt szavakon. Szokás szerint egy olyan karaktert pakoltál össze, akit legalább fél szemmel követni fogok, mert érdekel, mi fog kisülni belőle. A play by-ról mit is mondhatnék - azon túl, hogy ha Te nem mondod, hogy létezik ez a csinos pofi, akkor talán sose fedezem fel, de ebben semmi meglepő nincsen -, pontosan tudod, mennyire odavagyok Manu Riosért, olyan lehetetlenül szép Engem meggyőztél, úgyhogy nem is tartalak fel tovább - amúgy is vártál rám - az alábbi apróságokat még intézd el, aztán irány a játéktér! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő. Ha pedig mindezen túl vagy, már csak azt kell lejelentened, hogy van-e főkaraktered az oldalon; ez ügyben kérjük szépen, vedd fel a kapcsolatot @Patricia C. McDermottal, vagyis velem; amennyiben titkos karaktert regisztrálsz, akiről nem szeretnéd, hogy mások tudják, hozzád tartozik, hát biztos lehetsz benne, hogy a titkod nálunk biztonságban lesz!
|
|
| Elküldésének ideje -- Kedd Ápr. 06, 2021 9:01 pm | |
|