Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

connie & thalia

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
connie & thalia Tumblr_inline_p82hylsvty1ro4fjb_100
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
connie & thalia Giphy
....he's my star in the darkest night

connie & thalia Tumblr_nifxwhG5mp1qmw13co8_250
but always heart to heart

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 18, 2021 8:02 pm
Connie && Thalia
No one knows you like I do.
No one knows what we been through
Furcsa megismerkedni valakivel, akinek olyan problémái vannak, mint nekem. Valahol megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül ezzel az egésszel, mégis megrémít, hogy többen vagyunk. Eddig csak hallottam róla, hogy másik is vannak, de nem sodort össze velük az élet. Mégis félig kíváncsian kérdezgetem, hátha azzal magamat is megtudom nyugtatni, hogy nem vagyok annyira hibbant.
- Értem, állítólag mindenkinél más képesség az erősebb. Úgy tűnik nálad a telekinézis az - válaszolok könnyedén, mintha olyan hétköznapi lenne, hogy az ember lánya tárgyakat mozgat a levegőben. Igen, előre sokkot kaptam én is, azóta pedig a szokásommá vált, hogy az erőm segítségével mozgassak ezt-azt. Gyakorolnom kell, ha megakarom védeni magam azoktól, akik az életemre akarnak majd törni. Tényleg segíteni akartam neki, hiszen valamennyivel többet tudok nála és nem szeretném, ha elkapnák őt, azzal magamat is veszélybe sodornám a kelleténél jobban. Aztán mindketten kissé a gondolatainkba merülünk, végül észbe kapva megköszöni az általam nyújtott információkat, amire csak bólintok. Nincs mit köszönnie, nem voltam olyan angy segítség.
- Ebben egyet értünk - teszem hozzá, hiszen senki se olyan felelőtlen, hogy kiálljon az út közepére és mutogassa mit tud. A várost mégis csak a vámpírok uralják és a többi lény, inkább megtűrt semmint elfogadott tény.
- Természetesen. A papírok hitelesítésére szükség van egy független szakértő véleményére is, mint jómagam - válaszolok egyértelműen, jelezve Constance felé, hogy hallgatok a találkozónk igazi okáról - Egyáltalán nem, ha te nem ajánlod fel, akkor én tettem volna - kissé elmosolyodom, miközben felállok a székemből és elfordítom a kulcsot, majd kinyitom az ajtót, amint az asztalomra helyezi a kártyáját - Örültem a találkozásnak Miss Hale. Ha bármilyen további papírra szüksége van nyugodtan hívjon - teszem hozzá magamra öltve a formális formát, amivel minden gyanút elhessegethetünk. Ahogy elhagyta az irodámat magamra zártam az ajtót és lemondtam a további ügyfeleket.
köszönöm a játékot! Cute  ●●  by barb
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 18, 2021 6:16 pm

i'm getting tired of
starting again

- Eddig nem volt vele gondom - rázza meg a fejét tagadólag, bár az is igaz, hogy túl sokat nem tartózkodik tömegben, többnyire autóval közlekedik, és mostanában nem voltak nagyobb rendezvények, ahova el kellett volna mennie, szóval többnyire ingázik a cég és a lakásuk között. Lehet, csak nem vette észre, hogy zavaróan közel érez magához másokat, de lehet, hogy nem is produkál ilyen jeleket... akárhogy is, bele sem akar gondolni a jelenségbe, amit Thalia leír. Elég neki a saját élete, semmi kedve még mások érzéseit és gondjait is a vállára venni.
- Inkább azt vettem észre, hogy tárgyak röpködnek felém a lakásban - többnyire persze olyan tárgyak, amelyek épp eszébe jutnak, hogy hova rakta őket, vagy amikhez épp készülne odamenni a két lábán, aztán egyszer csak a kezében vannak. Ezt elég nehéz lenne nem észrevenni, és elég jellemzően két dolog állhat az ügy hátterében: vagy meghülyül, vagy mágia van a dologban. Elég józan embernek gondolja magát, szóval elég hamar kizárta a bolondériát, nem mintha ne fordult volna elő a családban az is, és nem mintha ne lett volna köze a mágiának ahhoz is, épp csak másfajta minőségben.
- Igen... igen, persze, hogyne - bólint elgondolkodva, a semminél természetesen már ez is több, és ha Thaliának igaza van, és a veszélyt a kormányzat jelenti, akkor nem nehéz kitalálni, hogy a rejtélyes hatalmukat (?) valaki esetleg fenyegetésként értelmezi. És hát kit fenyegethetne a hatalom, mint azokat, akiknek jelenleg van belőle? Nem igazán villanyozza fel ez az elgondolás, főleg, mert neki esze ágában sincs efféle hatalmi harcokba keveredni, utálná, ha olyasmi miatt kerülne fel valaki radarjára, amit esze ágában sincs elkövetni, szóval már előre azon kattog a fejében minden egyes fogaskerék, hogy is tudná ezt elkerülni - Köszönöm - teszi aztán hozzá némi fáziskéséssel, elvégre Thalia tényleg a segítségére is volt, még akkor is, ha ennél sokkal több információnak is tudna örülni. De óvatosan kell áskálódnia, nem lenne szerencsés, ha bárkihez kitudódna az, amit most Thaliának bevallott. Enyhén szólva kényelmetlenül érinti az a gondolat is, hogy ennek a javarészt ismeretlen nőnek el kellett mondania valami ilyen fontosságú dolgot magáról...
- Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül... - ha valaki direkt használja erre a mágiát, bizonyára célja van vele. Jó lenne tudni, hogy mi az, csak hogy még idő előtt közölhesse vele, hogy kösz, de ő nem kér belőle - Ha valaki megkérdezne, azt fogom mondani neki, hogy egy lezárt örökbefogadás részleteit hitelesítettük - ami finom utalás arra, hogy azt várja, Thalia is ezt mondja bárkinek, aki kérdezné esetleg erről a találkozóról - De ha nem bánod, itt hagyom neked a névjegykártyámat. Ha esetleg bármit megtudnál még... természetesen én is szólni fogok - legalábbis akkor, ha biztonságosnak érzi, hogy valaha újra beszéljenek erről az egészről. Lesz mit végiggondolnia a következő napokban.
<3

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
connie & thalia Giphy

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Kedd Ápr. 13, 2021 1:49 pm
Connie && Thalia
Látom rajta, mennyire elveszett, ahogy azt is miképpen sokkolják az előbb hallottak. Nem áltatom azzal, hogy én annyira nyugodt lennék, első alkalommal éppen ilyen frusztrált voltam, ahogy ő. Kiborultam és kettőnk között annyi a különbség, hogy ő sokkalta tarja magát. Bár a mentségemre szól, hogy a boszorkány csak úgy megjelent a lakásomban, hogy közölje velem az igazságot. Nem volt egy sétagalopp, ami pedig a boszorkány mestert illeti... dolgozom az ügyön, Peter azt mondta segít, így talán általa azt is kipipálhatom. Elmosolyodom a lány szavain, hiszen jó magam is éreztem azt a furcsa bizsergést.
- Nem vagy vele egyedül, az elején én is éreztem ilyesmit. Mennyire bírod a tömeget? Nem érzed úgy mintha minden körülötted lévő érzése a te válladat nyomná? - kissé oldalra billentem a fejem, úgy érdeklődöm. Kíváncsi vagyok, hogy előtörtek-e a képességei vagy még lappanganak. Emlékszem nekem először az jelent meg, mintha tudat alatt ráhangolódtam volna az emberekre. Aztán ha mindez nem lenne elég, még veszélyben is vagyunk. Fogalmam se volt róla, miféle veszélyben egészen addig, míg nem kezdtem pletykákat hallani arról, hogy a kormány emberei szervezkednek.
- Tudom, nem a legjobb és az ismerősöm sajnos velem sem osztott meg elég információt. De állítólag köze van a jelenlegi vezetőséghez is, erről hallottam már pletykákat itt-ott. Ennél pontosabb információkkal nem rendelkezem. Azért remélem tudtam segíteni valamennyit - nézek rá megerősítésre várva. Minden lényeges információt megosztottam vele, amire szüksége lehet a jövőben.
- Rajtad kívül még nem találkoztam mással, mégis az ismerősöm szerint egyre többen vagyunk - a rébuszok mestere szerint valaki szándékosan teremt minket és egyre többen leszünk. Nagyon szívesen találkoznék azzal a valakivel, aki ennyire jó viccnek tartja ezt az egészet, hogy csak úgy játszadozik mások életével.
Cute  ●●  by barb
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 10, 2021 10:01 am

i'm getting tired of
starting again

Ooooh, hell to the no.
Ez az első reakciója a hallottakra? Nem hogy az első, a második, a harmadik és talán a tizenharmadik is. Thalia minden szava újdonság neki, ráadásul kellemetlenül hideg zuhany is. Jeges zuhany. Ilyen érzés lehet, amikor az ember nagyon elcsesz valamit, és látja ahogy nem az élete pereg le a lelki szemei előtt, hanem az, mennyit gürizett azért, hogy ott tartson ahol, mennyi mindent megtett, mennyire büszke és boldog, hogy már nem ott van, ahol régen, aztán egyszer csak... csinál valamit, tesz egy rossz lépést, bevesz egy rossz kanyart és hirtelen minden elbaszódik, ami csak elbaszódhat.
Ilyen ez. Épp csak ő nem tett semmit, nem csinált rosszul semmit, ez az egész tényleg csak egy szar vicc, aminek ő a csattanója. Ők a csattanói. Nem tudja eldönteni, mi a rosszabb: az, hogy erről a családja tehet, vagy az, hogy Thalia szerint veszélyben vannak, vagy az, hogy kerítsen maga mellé egy boszorkány mentort.
Hahahaha. Az egész tényleg egy kurva jó vicc. Csak neki nincs kedve nevetni.
- Igen, van. A bal lapockámon, pár napja jelent meg és néha furcsán, picit égve bizsereg. Elég idegesítő - nem igazán tudja eldönteni, Thaliát is vajon annyira bosszantja-e ez az egész, mint őt. Az biztos, hogy már volt ideje valamennyire elfogadni ezt a helyzetet és megbarátkozni a dologgal, talán csak azért nem tűnik dühösnek. De meglehet, talán inkább fél - és nem tudná hibáztatni érte, ha így lenne. Neki azért nem kimondottan a félelem az első gondolata, hanem az, hogy muszáj lesz elmondania Wesley-nek. Nem azért, mert ennyire jó fej és őszinte ember, sokkal inkább azért, mert bár még fogalma sincs, miféle lehet a veszély, amiben van, természetesen azt várja majd tőle, hogy tegyen a dolog ellen valamit. Akármit. Voltaképpen nem érdekli, mit, de nem hajlandó feladni az életét. Az életüket, Meglehet, még egy boszorkányt is keríthetne neki, ha tényleg, nagyon muszáj lenne...
- És miféle sors ez, vagy miféle veszélyben, arról tudsz valamit? Egy kicsit baljóslatúan hangzik, amit mondasz... - és bizonyára nem képzelődik, de nem is ő lenne, ha már most nem azon törné a fejét, hogyan mehet ellen minden természetes, vagy épp természetellenes erőnek. Nem hisz olyan dolgokban, hogy sors. Neki ne mondja meg senki és semmi, mi fog történni az életében, ezt ő fogja eldönteni.

<3

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
connie & thalia Giphy

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 05, 2021 7:26 pm
Connie && Thalia
A kulcs elfordult a zárban és most, hogy ténylgesen kettesben vaguynk engedek magamnak annyit, hogy felfedjem előtte a képességeimet. Furcsa volt, hogy az ő érzéseit nem tudom olyan precízen olvasni, ahogy más emberekét, ő valahogy más. Ezt az első pillanattól fogva éreztem, de fogalmam se volt miért egészen az előbbi beszélgetésünkig. Van egy sejtésem, hogy hasonló cipőben járunk, de ebben nem lehetek teljesen biztos. Mégis, ahogy a cukrot reptetem ő összepréseli az ajkait. Az asztalon heverő cukor sokkal több titokról árulkodik, mint azt egy külső szemlélő tudhatná. Halovány mosollyal az arcomon nézek fel rá aprót bólintva. Ez egy ki nem mondott egyesség lesz közöttünk. Ő is ugyanazzal küzd mint én. Ez a tudat abszolút nyugalomra késztet, tudva, hogy nem vagyok egyedül ezzel az egésszel.
- Nyugi, nem növesztettél semmilyen furcs végtagot emiatt - viccelem el az egészet, majd komolyabban pillantok rá - Rajtad is van egy hullám alakú anyajegy? - teszem fel a kérdést, amit ezelőtt sosem tudtam megkérdezni senkitől. Kissé oldalra billentem a fejem úgy nézem meg magamnak a barna bőrű szépséget.
- Igen, egy ismerősöm szerint a vérvonalunk miatt van, azaz egy ősünk miatt, aki vétett a természet erői ellen és elvették tőle a mágia hatalmát. Ennek egy részét kaptuk vissza valahonnan - válaszolom meg a kérdéseit kissé körülményesen, hiszen Ichabod nekem is rébuszokban beszélt és azóta teljesen eltűnt. Egyetlen pillanatra magam elé meredek, majd nagy sóhajt követően komolyan rá nézek.
- Nem fogok hazudni neked. Ez az egész kb egy hatalmas viccnek tűnik, amibe nincs beleszólásunk. Az erőt megkaptuk, ami eldönti a sorsunk és minden másét is. De nem is ez a legrosszabb az egészben, hanem az, hogy veszélyben vagyunk - mondom ki végül. Hangom nyugodt, mégis tudom milyen szar helyzetben vagyunk mindketten. Aztán eszembe jut egy újabb fontos információ, amivel talán segíthetek a lányon.
- Keresned kell egy mentort. Egy boszorkányt, aki megtanítja neked, hogyan használd a képességeidet - hangom sürgetőnek hallatszik, amiből tudhatja, hogy ez tényleg mennyire élet-halál kérdése.
Cute  ●●  by barb
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 06, 2021 7:51 pm

i'm getting tired of
starting again

Meglehet eszébe jut még az is, hogy Thalia azért zárja magukra az ajtót, mert akkor most itt, ebben a szent percben fog elszaródni minden. Ösztönösen meg is feszül minden idegszála. Többnyire ésszel, nem erővel vágja ki magát a necces helyzetekből, biztosan most is előbb próbálkozna azzal, ha szükség lenne rá, de közben meg ott motoszkál benne az is, hogy talán olyan kérdéseket tett fel, amelyeket nem kellett volna és épp ezért nem tudhatja, mi következik most. Nem tudja azt sem, ő maga mire lenne képes, vagy mire nem. Csak annyit tud, hogy mostanában olyan dolgok történnek körülötte, amelyeket már nem tud másra fogni, biztosan miatta történnek, a repkedő tárgyak, a finom elektromos kisülések az ujjai hegyén, valami állandó rezgés, amit a levegőben érez, bárhova megy, és persze... az pár csík a lapockáján.
Ha valamiben biztos, az az, hogy az eddig nem volt ott. Ha a többi még csak képzelgés is, ez biztosan nem.
Aztán úgy tűnik mégis, nincs miért aggódnia. Ami mondjuk nem jelenti azt, hogy azonnali és feltétlen bizalmat érezne Thalia felé, sőt, mereven összepréseli a száját a nő mutatványa felett, és egy kicsit úgy nézi a másik kezében a cukrot, mintha valami bosszantó dolgot látott volna. Amit hall, az mondjuk messze bosszantóbb.
- Ha megőrzöd az én titkomat, én megőrzöm a tiédet - mondja végül egyfajta beleegyezéssel, még úgy sem boldog attól, hogy ezt kimondja, hogy a jelek szerint Thaliával egy cipőben járnak. Vicces, erre nem számított. Azt hitte, majd valamelyik gyerek miatt tud neki segíteni ez a nő, aztán kiderül, hogy van itt más is... ami sokkal jobb, de sokkal rosszabb is egyszerre. Jobb, mert az információk, amelyeket megkaphat, direktebbek, és rosszabb, mert tényleg kénytelen felfedni magát - Jól sejted - megadóan dől hátra a székben, ujjait összefonja az ölében, most alaposabban és leplezetlenebbül nézi meg magának Thaliát, mintha csak azt nézné, tudnia kellett volna valahonnan már ránézésre, de hát nyilván nem lát rajta semmi furcsát. Ez egy kicsit megnyugtatja, akkor vélhetőleg rajta sincs semmi furcsa, mások nem fogják tudni csak úgy, ránézésre megmondani, hogy valami elromlott benne...
Mert ő így gondol erre, valami elromlott, valami alapjaiban változott meg benne, olyasvalami, amit ő nem akart, nem kért, és még csak meg sem lepődik, hogy a rohadt családja miatt van ez is. Hát persze. Mi másért? - Úgy érted, ez a vérvonalunk miatt történik velünk, ráadásul nem természetes úton? Hihetetlen... és mit gondolsz, ez valami bosszú, vagy jutalom, vagy csak egy hülye játék, amibe nekünk beleszólásunk sincs? - fordul a kocka, eddig Thalia volt nyugtalan, ő meg sztoikusan nyugodt, most hirtelen ő kezd feszengeni, kellemetlen érzések bolydulnak fel benne, az elmúlt napok tanácstalan frusztráltsága kezd nagyon is egyértelmű célpontot találni magának.

<3

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
connie & thalia Giphy

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 02, 2021 12:03 pm
Connie && Thalia
Hazudtam, annak érdekében, hogy védjem magam. Nem csak úgy hallottam, hogy így hívják őket, tisztában vagyok vele. Hiszen én magam is az lennék. Mégis ez a beszélgetés kezd olyan irányt venni, ami nem tetszik. Nem véletlen kérdezem, hogy mennyire személyes a kérdés, hiszen ha kiderül, hogy a lány is az, akkor kissé fellélegezhetek. Aprót bólintok, bár még mindig nem vagyok benne biztos, hogy róla van szó, lehet csak egy családtagja érintett. Kissé elszégyellem magam, ahogy a földre pillant, majd egy nagy levegőt veszek. Végül nagy nehezen elárulja magát, mire oldalra billentem a fejem és az ajtóhoz megyek, hogy kulcsra zárjam azt.
- Ha ezt a beszélgetést folytatni akarjuk, akkor teljesen tiszta lapokkal kell játszanunk, különben nem segíthetek Constance - kezek bele, miközben kihúzom a székem és helyet foglalok újra vele szemben. Pillantásom tovább szalad a kávés csészék mellett elhelyezkedő maradék cukorra. Kezemet kinyújtom felé és rövid koncentráció után a magasba emelkedik a kocka.
- Erről soha, senkinek nem beszélhetsz - teszem hozzá, miközben a másik tenyermbe érkezik a cukor, amit egyből az szatalra helyezek - Úgy tudom a kiválasztottak olyan boszorkányok leszármazottai, akik vétettek a természet erői ellen, így kihalt a vérvonalukból a mágia. Valaki vagy valakik ezt az erőt csepegtették vissza az olyanokba mint én vagy te. Jól sejtem, hogy közös titkon osztozunk? - teszem fel a kérdést, miközben a lányra nézek. Szívem hevesebben ver, tudva, hogy lehet egy sorstársam ül velem szemben, arcom mégis nyugalomról árulkodik. A tudásom elég gyenge ezzel kapcsolatban, túl sok megválaszolatlan miérttel állok szembe jómagam is. A képességeim gyakorlása nem okoz gondot, de a válaszok kutatása annál nehezebbnek bizonyult.
Cute  ●●  by barb
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 28, 2021 12:16 pm

i'm getting tired of
starting again

- Értem - bólint udvarias türelemmel, nem kérdőjelezi meg, hogy Thalia valóban másoktól hallotta-e ezt a szót, vagy vajon tényleg többet tud annál, mint amit elárul. Vagy annál, amit ő tud - ebben mondjuk elég biztos, ő még nem találkozott a "kiválasztott" szóval, szóval Thalia már mondott neki újdonságot. Ami mondjuk nem nehéz, tekintetbe véve, hogy ő gyakorlatilag semmit sem tud arról, mi történik vele pontosan, nem ismer túl sok természetfelettit, megszakította a kapcsolatát a családjával, és előbb döglene bele abba, ami itt történik, semhogy hozzájuk szaladjon segítségért.
Nem-nem. Az nem fog megtörténni. Előbb bízza magát idegenek kegyére, mint a családjáéra.
- A lehető legszemélyesebb - nem fogja kimondani, nem teljesen hülye, még azt sem tudja, mi ez pontosan, nem hogy számolni tudna azzal, veszélyes-e ő másokra, vagy mások rá, egyszerű ösztön, hogy ne adja ki magát egy nőnek, akit alig ismer, rögtön az első kérdésre. Épp csak egy kicsit hagyja, hogy a kellemetlen feszengés, amit valójában érez, kiüljön az arcára, mintha azzal, hogy legalább egy kicsit sebezhetőnek mutatja magát, azt remélné, bizalmat tud ébreszteni a másikban. Bassza meg, ha ezen múlik, a következő öt percben kész elsírni is magát, de épp eléggé játszik a tűzzel. Ha rossz emberre bízza a titkát, még rosszabbul is elsülhet ez az egész, mint amire számít.
- Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni - egy pillanatra leszegi a pillantását a földre, kettejük közé, de épp elég szilárdan ül abban a székben ahhoz, hogy ne vegye a finom utalást arra, hogy Thalia részéről ez a beszélgetés akár lezárt is lehetne ebben a szent pillanatban - Én csak... nézd, én még a "kiválasztott" szót sem hallottam soha, ebben az értelemben legalábbis, nálam csak többet tudhatsz erről. És ha az értesüléseid nem is biztosak, az is hatalmas segítség lenne... csak szeretném tudni, mi folyik itt, nem akarok ártani senkinek.
<3

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
connie & thalia Giphy

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 18, 2021 11:16 am
Connie && Thalia
Nem véletlen sétálok az ablakhoz, mondhatni megijedtem. Ő az első aki, ilyesmikről kérdezősködik ezért is gyanús az egész. A cégem mindenféle természetefelettit képvisel, nálunk nem számít a faj, csak az, hogy tehetséges legyen. Éppen ezért már találkoztam kiválasztottal is, bár azt inkább kiadtam egy emberemnek. Nem akartam túlságosan közel kerülni hozzá. Féltem. Féltem attól, hogy túlságosan hasonlítunk egymásra és ez bizonyosságot adna számomra, arról, hogy mi vagyok. Az állapotomon nem segített Ichabod feltűnése majd eltűnése, így magamnak kellett rá jönnöm ki és mi vagyok valójában.A válasza halaltán aprót bólintok. Tisztában vagyok vele, hogy mennyi és milyen anyagokhoz férhetett hozzá azáltal. Már csak az a kérdés, hogy miért. Mi oka volt erre? Felé fordulva szegezem neki a kérdést. Talán túlságosan heves voltam az üggyel kapcsolatban.
- Azt hallottam, így hivatkoznak rájuk - teszem hozzá nyugodtabban, mégsem leplezhetem le magam előtte. Sosem lehet tudni, éppen kinek vannak rossz szándékai. Nem véletlen figyelmeztetett a boszorkány, hogy vigyázzak, amit csak megerősített a pletyka, hogy a kormány vadászik ránk rájuk.
- Személyes? Mégis mennyire személyes? - teszem fel a kérdést, nem törődve az övével, sem azzal, hogy információra van szüksége. Abban az esetben tudok neki segíteni, ha nyílt lapokkal játszik.
- Az én információim se pontosak, hallomásból tudok ezt-azt. Nem biztos, hogy sokra mennél az én segítségemmel - terelek amennyire csak tudok - Sajnálom Constance - teszem hozzá kedvesen, bár a lehető leggyorsabban szabadulni akarok tőle. Be kell rekesztenem ezt a beszélgetést és hazamenni, hogy újra megpróbáljam felhívni a boszorkányt. Bárkit, aki segíthet!
Cute  ●●  by barb
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 16, 2021 11:52 pm

i'm getting tired of
starting again

- A cégünk képviselt egy adoptív szülőpárt - a pillantása enyhe óvatossággal követi az ablakhoz sétálok Thaliát, de ennek ellenére nem késlekedik a válaszadással. Részletekbe mondjuk unszolás nélkül biztosan nem fog bocsátkozni - lehet, hogy neki nincsenek még saját ügyei, és mivel nem ő képviselte a párt még csak nem is köti kimondottan a titoktartás, azért több esze van annál, semhogy kiteregesse annak a cégnek a szennyeseit, ahol a jövőjét képzeli el.
A jövőjét, amit csúfosan keresztülhúzhat az, ha hirtelen vele is nem mindennapi dolgok kezdenek el történni.
De azért Thalia biztosan el tudja képzelni ennyiből is, mihez és kikhez volt hozzáférése - beszámolók, közvetlen kapcsolatok, bizalmas információk, az örökbefogadás papírjai és részletei... innen már csak egy lépés volt kicsit alaposabban is utánajárni ennek a családnak, és a családjuk legújabb tagjának. Bár Thalia ezt biztosan nem tudhatja így elsőre, nem volt benne semmiféle rosszindulat, amikor ennek-annak utánajárt, csak a módszeres kíváncsiság és a tudni akarás vezérelte. Bár az kétségtelenül önös érdekekből.
Épp ezért nem lepi meg annyira, ahogyan Thalia reagál, bár érdekes, hogy hevesebb a reakciója, mint amire számított. Személyesen ez érinthetné kellemetlenül, de legalább bebizonyítja, hogy bizony, jó helyen keresgél - most már nehéz lesz őt lerázni - Kiválasztottak? Így hívják őket? Kicsit sem drámai... - sóhajt fel halkan, nyugodtan, józanul, nem akar okot adni semmilyen gyanúra, ami alapján azt lehetne feltételezni róla, hogy rossz szándékai vannak - Az érdeklődésem oka személyes... csak információhoz szeretnék jutni, fontos lenne tudnom, mi ez az egész. Mégis miért hívod őket kiválasztottnak? - úgy jött ide, hogy tudta, egy ponton talán muszáj lesz kiadnia saját magát annak érdekében, hogy információkhoz jusson. De túlzás lenne azt állítani, hogy ezzel a gondolattal meg is békélt. Mégis miért bízná a legveszélyesebb titkát egy idegenre...? Már azzal is kompromittálhatja magát, hogy kérdezősködött és idejött, hát még ha elárulna valakinek, hogy vele is furcsaságok történnek mostanság, amik nagyon is rárímelhetnek erre a kiválasztott jelenségre...

<3

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
connie & thalia Giphy

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 05, 2021 8:28 pm
Connie && Thalia
Egy héttel ezelőtt csörgött a telefonom, ilyen esetekben a titkárnőmet szokták zavarni, de a lány engem hívott. Egy kényes jogi kérdésre hivatkozva akart velem találkozni. Az ügynökség papaírjai rendben voltak, erről kezeskedni tudtam, így nem okozott problémát igent mondani a találkozóra. Finoman kezdtük a beszélgeétst, előbb a munkáról esett szó, a cégről és minden fontos dologról. Percek leforgása alatt sok mindennel tisztában voltam a lánnyal kapcsolatban, mégis ott motoszkált a fejemben egy furcsa érzés. Nyugtalanságot éreztem rajta, hála a képességemnek, bár kellőképpen leplezni tudta. Egy halandó biztos nem vette volna észre. A kávét követően újra rám emeli a pillantását a bútorok nézegetése helyett.
- Tessék csak - intek a kezemmel is, hogy még egyértelmábbé tegyem a dolgot. Az igazság az, hogy furdalja az oldalamat a kíváncsiság. Az az érzésem, hogy nem is a jogi papírok miatt látogatott el hozzám, annál sokkal fontosabb dolog van a háttérben. Máskor is találkoztam már olyan fiatal felnőttel, aki későn jött rá az adottságára, mégis ezt akarta csinálni bármi áron. Az esetek jó részében tudtam nekik segíteni. Szavaival mégis meglep, kissé kitágulnak a pupilláim és a magasba szökik az egyik szemöldököm. Csak nem arra gondol? A lapockámon lévő hullám anyajegy bizseregni kezd, mintha önálló erővel bírna.
- Mégis kitől hallottál erről? - teszem fel a kérdést, miközben az ablakhoz sétálok, hogy kinézzek azon, kémek és katonák után kutatva. Nem fedtem fel magam, Caroline volt az egyetlen, akinek megmutattam és elővigyázatos voltam.
- A cég kínosan ügyel a magánszférára és az adatokat a GDP szerint kérjük be, majd a megfelő időben megsemmisítjük azokat. De szerintem ezzel te is tisztában vagy - teszem hozzá, miközben felé fordulok újra, de nem vagyok hajlandó leülni. Támadásra készen állok, kicsit közelebb sétálva hozzá, ugyanakkor kellő távolságból.
- Miért érdekelnek a kiválasztottak? - szegezem neki a kérdést, ahogy az előbb ő tette.
bocsánat a késésért Cute  ●●  by barb
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Jan. 23, 2021 7:21 pm

i'm getting tired of
starting again

Rutinosan fut végig a pillantása a berendezésen, mintha nagyon figyelmes és érdeklődő lenne. Valójában csak szereti azt a látszatot kelteni, hogy figyelmes és érdeklődő, és mivel a munkanapjai nagy részét mások mellett asszisztálva tölti, ez egy nagyon hasznos készség. Ha az emberek érdeklődőnek és figyelmesnek gondolják, szívesebben beszélgetnek vele, és amikor az embernek ügyvédre van szüksége, nem árt, ha mindent elmond, amit el kell mondani egy-egy helyzetről.
Most persze nem ilyesmiről van szó, most a saját szakállára van itt, és ha a dolog nem lenne rettentően érzékeny téma, talán kihasználta volna a cég nyomozóját, hogy utána járjon ennek annak, de végül csak addig vette igénybe Matt szolgálatait, amíg talált neki egy kontaktot. Neki ezúttal ez épp elég volt, talán még sok is, nem akar senkinek sem magyarázkodni. Magának sem szeretne magyarázkodni, mégis mindennap ezt teszi, rutinosan piszkálgatja azt a bizonyos anyajegyet, pedig el sem éri rendesen a lapockája belső élénél, csak az vigasztalja, hogy ebben az évszakban nem nagyon van esélye Wesley-n kívül másnak látni, és magyarázkodik magának akkor is, amikor azt mondja, nem történt semmi különleges, csak ez, vagy az, a szél, a figyelmetlenség, valami...
... valami, de nem ő. Vele semmi baj sincs.
- Thalia, ne haragudj, de hamar a lényegre térek, ha te sem bánod - navigálja aztán vissza a pillantását a nőre, akitől nem volt rest időpontot kérni személyes találkozásra, mi tagadás, némi vetítéssel, hogy valamilyen jogi kérdéskör végett lenne szükség erre, holott valójában egészen másfajta az érdeklődésének iránya, és véletlenül sem szakmai, vagy jogi. Mindennek semmi köze semmihez, épp ezért van rajta egyfajta nyughatatlanság, noha ezt egy pillanatra sem mutatja. Ha kellemetlen kapufát lőne, nyugodtan és emelt fővel fog elnézést kérni, majd távozni, de azt reméli, Thalia tényleg tud neki segíteni - némi információval.
Nem vág azért teljesen a dolgok közepébe, udvariasan volt lehetőségük bemutatkozni egymásnak, váltani pár szót mindkettejük munkájáról, Thalia cégéről, az ő munkaköréről, mondhatni, alapvetően fontos dolgokat tudnak egymásról, és mégis, van valami, amit sosem árulna el. Meglepődne, ha tudná, ez olyasvalami, amin pont osztozik a vele szemben, az asztal mögött helyet foglaló nővel. Mire azonban eljutottak a székekig és a kávéig, igazán butaság lenne tovább kerülgetnie a forró kását.
- Egy ismerősöm azt mondja, egészen különleges gyerekek ügyéhez is volt már szerencséd. És különleges alatt nem az általunk jól ismert természetfelettire gondolok... hanem valami még annál is szokatlanabbra - mondja ki kertelés nélkül, hogy mire kíváncsi, azokra a bizonyos esetekre, amelyek a jelek szerint - némi kutatás után bizony erre is kénytelen volt rájönni - nem csak őt, de másokat is nagyon érdekelnek, és épp eléggé újkeletűek ahhoz, hogy alig tudjon erről bárki bármit.
Márpedig ő nem szeret alig tudni valamiről. Főleg, ha saját magával áll kapcsolatban a kérdés köre - Beszélhetnénk erről? Sokat segítene.

<3

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

connie & thalia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Connie & Wesley
» Connie & Wesley
» Thalia Prescott
» Thalia & Letty
» Raymond & Thalia

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: