Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The second Navarro girl

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Okt. 30, 2020 9:34 am
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Drága Isabelle!

Kitörő örömmel köszöntelek az oldalon, bár azt hiszem, a nővérednél senki nem lesz boldogabb az érkezésed miatt. Na mi lesz? Mondhatjuk, hogy ti már akkor együtt voltatok, amikor még a létezést sem fogtátok fel, és hát... mondjuk úgy, nem szeretnék én lenni az, aki a szükségesnél tovább tart távol benneteket egymástól. Talán nem vagyok sem gyenge, sem fiatal és tapasztalatlan, a ti közös haragotokkal biztosan nem szeretnék szembekerülni. mivan?

Gyönyörű arcot választottál magadnak, tökéletes összhangot alkottok majd a testvéreddel még úgy is, hogy nem vagytok kiköpött másai egymásnak. Arról nem is beszélve, milyen remekül tudom Camilát azonosítani mindazzal, ami Isabelle-t Isabelle-é teszi. Aztaaaaa

Nem volt könnyű életetek. Azért elveszíteni a szüleiteket, hogy utána hazugságban éljetek le hosszú éveket... Thamira kegyetlen volt, de méltó bosszút álltatok rajta, ezt el kell ismerni, ráadásul bármi történt is, ő formált titeket ilyenné: erőssé, hatalmassá, függetlenné. Ott van persze az a felsőbbrendűség érzés, a kegyetlenségre való hajlam... nos, ha engem kérdezel, ezen lenne mit csiszolni, de tudod mit? Inkább ne kérdezz meg róla, említettem már ugye a haragotokat... The second Navarro girl 3354269571

Koncentráljunk inkább arra, amin nagyon is lehetne változtatni: a testvéred eltűnt. Nincs ugyan nyoma, de azt biztosan érezned kell, hogy nem halt meg. Életben van valahol, egyelőre, de azt hiszem, nagy szüksége lesz rád, mert ebből a kelepcéből csak kettőtök együttes erejével juthat majd ki.

Nem is tartalak vissza tovább a kereséstől, kérlek, foglald le a kötelezőket, aztán uzsgyi a játéktérre! Cuki

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.

Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Isabelle Navarro
Chatkép :
The second Navarro girl UYj6TZk
Szerepkör :
alvilági bandatag
play by :
❅ Camila Cabello
Hozzászólásaim száma :
24
Pontjaim :
21
Pártállás :
  • Semleges

Fő képességem :
I'm as cold as Ice,
But in the right hands i'll Melt.
The second Navarro girl Tumblr_p1d21cZ4Br1rchkzlo1_500

Kedvenc dal :

Korom :
29
Foglalkozásom :
❅ singer

Isabelle Navarro

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 22, 2020 11:03 pm
Isabelle Navarro

alvilági tag
ft. Camila Cabello

1995.07.28.
születési idő
boszorkány
faj
saját
a karakterem
Semleges
pártállás
my sister needs me

A legelső emlékem gyerekkoromból nem az, ahogy az anyám rám mosolyog vagy netán az apám magához ölel és azt mondja, hogy "kis tündérhercegnőm". A magunkfajtáknak olyan első emlék az osztályrésze, mely a szüleik haláláról és élve elégetéséről szól. Sikításról, melyről el sem tudod dönteni, hogy a sajátod-e vagy a szüleidé, netán a nővéredé. Az égett hús szagáról és a hőségről, melyet a falba épített szellőzőben is érzel, ahova a testvéreddel elbújtál a támadóitok elől, viszont tökéletesen rálátsz pechedre a lakás nagy részére. A forró könnyekről, melyek az arcodon patakzanak és a tudatról, hogy nem tudsz mit tenni. Körülbelül hat évesek voltunk akkor és még nem voltunk birtokában az erőnknek. Ha már akkor tudtam volna mindazt, amire most képes vagyok, ez az egész egyáltalán nem így történt volna. Az életünk nagy része -legalábbis az enyém biztosan- arról szól, hogy mélyen legbelül azért ostorozom önmagam, hogy miért nem voltam még képes akkor varázsolni? Vajon, milyenek lennénk most, ha a szüleink akkor életben maradnak? Miként élnénk az életünket? Gyengébbek avagy még erősebbek lennénk?
Emlékszem arra, amikor Thamira megjelent és bár késve ugyan, de megfékezte a tüzet, hogy aztán a keresésünkre induljon kétségbeesetten kiabálva a nevünket. Nem emlékeztem rá korábbról, de abból, amilyen fájdalmat és keserűséget láttam az arcán a szüleink holttestének látványától, tudtam, hogy számíthatunk rá és bízhatunk benne.
Előmerészkedtünk, ő pedig féltőn és óvón ölelt minket magához, akár csak a mesebeli jó tündér keresztanya és áldotta az eget, amiért életben maradtunk. A házába vitt minket és sajátjaiként nevelt fel, miközben már a mágiánk megjelenése előtt azon igyekezett, hogy megtanítson nekünk mindent, amit csak lehet. Biztos volt benne, hogy idővel mi is képesek leszünk sok mindenre, hiszen a szüleink mindketten boszorkányok voltak, ráadásul egy igen erős és nagy koven tagjai. Lehetetlen volt számára az az eshetőség, hogy nem örököljük a mágiát és igaza is lett.
Sok mindent tudott és erős boszorkány volt. Megtanított minket a természet és a mágiánk tiszteletére és a használatára, de még arra is, hogy hogyan tudunk közösen még erősebbek lenni. Felhívta rá a figyelmünket, hogy milyen különlegesek és csodálatosak vagyunk annak ellenére, hogy az emberek mit gondolnak rólunk. Azt vallotta, hogy Nekünk, boszorkányoknak az a feladatunk, hogy uralkodjunk és megtanítsuk az embereket egyensúlyban élni a természettel. Felsőbbrendűnek és rettenthetetlennek vallotta a fajunkat, akiket oly' hosszú ideje arra késztettek az emberek tettei, hogy megbújjanak a sötétben és szégyelljék igaz valójukat. Folyamatosan arra a napra készült és készített fel bennünket is, amikor majd átvesszük az irányítást és az emberek nem lesznek számunkra egyebek, mint a szolgálóink, hiszen ők állnak a hierarchia alján. Megszállottan várta azt a napot, amikor majd újra eljön a boszorkányok felemelkedésének ideje és végre újra helyreáll az egyensúly a világban.

Emlékszem a napra, amikor Annabelle-el közös erővel végeztünk Thamirával. Soha életemben nem éreztem még olyan fájdalmat, mint amikor kiderült, hogy a nő, aki felnevelt minket, valójában hosszú évek óta csak azon ügyeskedett, hogy minden a tervei szerint alakuljon. Ő intézte úgy, hogy aznap este az a szekta megtaláljon minket és megölje a szüleinket és bár nem a saját kezével végzett velük, de ettől még ő volt a gyilkosuk. Előre eltervezte az egészet, mivel így akarta elérni mindazt, amiről mindig is álmodozott. Nem volt egyéb, mint egy aljas, önző, manipulatív ribanc, aki képes volt megöletni a szüleinket, akikkel régebben egy kovenhez tartoztak. Annyira elvakította a hatalomvágy, hogy már semmi sem volt számára szent, ráadásul belénk is gyerekkorunktól kezdve plántálta a saját nézeteit.

Nem, mintha nem értenék néha egyet annak bizonyos részeivel, hiszen én is úgy hiszem, hogy nekünk kellene szabadon, emelt fővel élnünk és az embereknek kellene inkább meghúzniuk magukat, de tanulva elődeink hibájából tisztában vagyok vele, hogy egykor az embereket épp a félelem ösztönözte arra, hogy sorban kivégezzenek minket. Az, ha öldöklésbe kezdenénk és erőszakkal akarnánk elérni, hogy tudomást vegyenek rólunk és elismerjenek minket, cseppet sem javítana a helyzeten. Az csak azt eredményezné, hogy a múlt megismételné önmagát.
Azt viszont szentül hiszem, hogy változtatnunk kell a jelenlegi helyzeten, mert az, amikor már mindenki rettegve és félve él, semmiképp sem jó. Bastien hatalmát mindenképpen meg kell dönteni, de az ilyen nagyszabású tervekhez szövetségesekre van szükség. Így keveredtünk Benedicthez, hiszen az ellenségem ellensége a barátom, nem? Neki dolgozunk és igyekszünk segíteni abban, hogy megbuktassuk a mostani rendszert. Kicsit olyan ez, mint egy sakkjátszma: szépen lassan el kell venni a másik legfontosabb bábuit, míg végül mattot adhatsz és győzedelmeskedhetsz. Arra a lépésre azonban nem számítottam, hogy majd minket is le akarnak ütni a pályáról, minek következményeként most a nővérem nem tudni hol van, engem meg furdal a lelkiismeret, amiért Neki köszönhetően megúsztam az elrablásomat.
A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

So look me in the eyes, and tell me what you see?
Isabelle egy erős, büszke boszorkány, akiben talán egy kicsit túlságosan is túl teng a felsőbbrendűség érzése, de ilyen neveltetés után ez talán nem róható fel neki. Imádja a mágiát, élvezi a mámorító érzést, ami varázsláskor keríti hatalmába, ugyanakkor tudja jól, hogy nem vetheti el a sulykot. Tiszteli a Földet és az erőt, amit attól kapott, így igyekszik is ezzel jól bánni, de néha azért elkövet egy-két baklövést. Talán, olykor még szórakozásból is csintalankodik kicsit, de sosem viszi túlzásba, mert túlságosan szereti az erejét ahhoz, hogy megkockáztassa az elvesztését. Egy-két rontásnak ő sem tud ellent mondani és szívesen okoz fizikai fájdalmat azoknak, akik megsértik őt. Főleg, ha nála alantasabb lényekről van szó, hiszen ő mégis csak egy boszorkány!
Tiszteli a föld minden lényét, de azzal mindig is egyetértett, hogy ők, talán többre hivatottak. Talán, kissé túlságosan egocentrikus is, bár ehhez hozzájárul a szépsége is, amit nem szégyell kihasználni, ha éppen az érdekei úgy kívánják. Imádja, ha az emberek kábulattal nézik és hallgatják, ami elég sűrűn előfordul bárénekesnőként vele. Ilyenkor csak még inkább eltölti az érzés, miszerint különleges és feljebbvaló, mint a halandók és ezt imádja.
Hajlamos az önzőségre és mások kihasználására, de a testvére iránt őszinte szeretetettel viszonyul. Az egyetlen személy számára a Földön, akiért bármire képes lenne, rajta kívül nem bízik senkiben és nem is vár senkitől semmi jót. Az árulás után, melyet egykori pótanyjuk követett el ellenük, képtelen bárkiből is kinézni, hogy ne önös érdekek miatt közeledne felé, így mindig nyitott szemmel jár és talán egy kicsit túlságosan bizalmatlan és paranoid is. Már-már várja a pillanatot, amikor valakiről kiderül, hogy elárulta.
Ennek ellenére egy kellemes jelenség: szereti élvezni az életet, nevetni, táncolni és énekelni. Ilyenkor érzi magát igazán szabadnak, bár most, hogy a nővére eltűnt, kissé furdalja a lelkiismeret, ugyanakkor az információkért, melyeket a férfiak közelébe furakodva szerezhet, folytatja a karrierjét. Azokban a pillanatokban pedig, mikor épp nem a színpadon van, keres, kutat és próbál rájönni, hogy mi történt a nővérével, annak megtalálása érdekében pedig nem fél akár kegyetlen eszközökhöz is folyamodni. Lénye sötétebbik részét, talán sikerült előcsalogatni azzal, hogy Abbabellet elvették tőle.
Vissza az elejére Go down

The second Navarro girl
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» one of the Navarro girls
» Kalina and Jason - The girl just wanna have fun

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Mágiahasználók-
Ugrás: