Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

one of the Navarro girls

Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
one of the Navarro girls Original
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 29, 2020 11:39 pm
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

"Kedves" Annabelle!

Nem igazán tudom eldönteni, hogy irigy vagyok és felnézek rád, vagy inkább félek picit tőled. Boszorkányként egyértelmű, hogy én is szívesebben gondolok magunkra úgy, mint a természet által kiválasztott erős és magasztos lényekre, de azért, amikor egy nagy hatalmú boszi úgy vélekedik a dolgokról, mint te és a húgod, az egy picit ijesztő is tud lenni. Jómagam békés jószág vagyok és leginkább az "élni és élni hagyni" elvet vallom, de talán az ilyen bonyolult idők drasztikus lépéseket igényelnek.  Talán akkor, amikor épp boszorkányok tűnnek el nyom nélkül a városban, szükség van valakire, aki mer kockáztatni és olyan eszközökhöz folyamodni, melyekre más talán rá sem nézne. Ki tudja? Talán, tényleg itt az ideje, hogy újra felemelkedjünk és emlékeztessünk rá mindenkit, hogy milyen sok mindent köszönhetnek nekünk, de azért én mégis inkább meghúzódnék egy sötét sarokban, mielőtt még a csatasorba invitálnál. Very Happy
Azt mondjuk cseppet sem csodálom, hogy olyan lettél, amilyen: bizalmatlan és kissé talán gonosz is, hiszen nagyon durván elárultak titeket. Élvezed a mágiát, amit kaptál és gyanítom, elég jól tudod használni is, de talán épp emiatt keveredtél most abba a helyzetbe, amiben vagy (tudom, előbb is szólhattam volna, eső után köpönyeg meg ilyenek  bujik ). Veszélyes manapság erősnek lenni, mert egyből felfigyelnek az emberre és vagy maguk mellé akarnak állítani, vagy elsöpörni az útból. Hogy a te esetedben, melyik érvényes, azt sajnos nem tudhatom, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan ki fog derülni, mint ahogy abban is, hogy a húgod nem fogja hagyni, hogy sokáig raboskodj. Kíváncsi leszek, hogyan menekülsz majd meg és szurkolok nektek, hogy legyen végre egy kis jó is az életetekben. Talán, idővel megtanultok bízni másokban is vagy mondjuk hinni abban, hogy ez a világ még jó is lehet, de addig is kitartás és fel a fejjel.   Aztaaaaa
Foglald le gyorsan a szépséges pofidat és már mehetsz is játszani!  Cuki

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.

Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Annabelle Navarro
Chatkép :
one of the Navarro girls I5FNS1f
Szerepkör :
alvilági bandatag
play by :
Anya Chalotra
Hozzászólásaim száma :
33
Pontjaim :
23
Pártállás :
  • Semleges

Fő képességem :
one of the Navarro girls Tenor
Őt keresem :
she is my better half
one of the Navarro girls P7JGe1r

please have mercy on me
one of the Navarro girls PNxawjL
Kedvenc dal :
boss bitch
crowned in glory
horns
you don't own me
16 shots
Korom :
29
Foglalkozásom :
『 (antique) dealer 』

Annabelle Navarro

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 22, 2020 9:42 pm
Annabelle Navarro
second to none

ez vagyok én
she is not some perfect flawless witch,
Annabelle valami olyasmi, amit a legtöbbek álomképként látnak maguk előtt ilyen vagy olyan okokból: tehetséges boszorkány, egyre növekvő erővel és lenyűgöző külsővel... ráadásul mindjárt kettő is van belőle, ha beleszámítjuk ikerhúgát, akivel talán nem kiköpött másai egymásnak, szépségük nem sokban marad el a másikétól. Ahogy az erejük sem, sőt: ha együtt vannak, még veszélyesebbek. Kettejük közül Anna a tüzet testesíti meg, pedig képessége éles ellentétben áll azzal, amit mutat magáról; természete sokkal inkább idéz egy jégkirálynőt, bár tény, hogy a megfelelő módszerekkel szenvedélyes lángra lobbantható.
Ébenfekete haját, ibolyakék szemeit és hosszú lábait látván a legtöbbek elnéznének neki némi hűvös arroganciát és megközelíthetetlenséget – és bár csak ennyi hibája volna, de még ezek nélkül is távol állna a tökéletességtől.

she is greedy, ambitious, dominating
Szókimondó jellemzés gyanánt talán sokan illetnék a „számító ribanc” jelzővel, és talán nem is állnának olyan messze az igazságtól. Anna teljesen nyitott volt a belé nevelt felsőbbrendűségi komplexusra, így többre tartja magát a legtöbb halandó embernél, és... nos, igen, a természetfelettiek egy részénél is, hiszen ők sem létezhetnének boszorkányok nélkül, nem igaz? Éppen ezért nem vágyott soha arra, hogy más legyen; ő mindig a nagyobb hatalmat vágyja és keresi, mindig csak egyre erősebb szeretne lenni, de semmiben nem más. Erőteljes hatalomvágya határozottsággal is társul, ambiciózus, pontosan tudja, mit akar, és kész bármit megtenni ennek érdekében.
Ha pedig egyszer valamit megszerzett... arról soha többé nem lesz képes lemondani.

and searching for the thing to make her complete
Hogy is fogalmaztunk az előbb? „Pontosan tudja, mit akar.” Hát, nem mindig. Szereti azt hinni, hogy nincs szüksége másra Isabelle-en kívül – a húga az egyetlen biztos pont az életében, az egyetlen, akit szeret és akiért bármire képes lenne, az egyetlen, aki számít. Persze így az egyetlen gyengepontja is lesz, de mit számít ez? Izzy a legfontosabb ember számára, és ez így van rendjén.
Valamiért mégis betegesen vágyik a hovatartozás érzésére a szíve mélyén. Nyilvánvalóan a húgával jóformán az anyaméh óta összetartoznak, de az teljesen más. Soha nem ismerné be, milyen mély nyomot hagyott benne a szüleik halála, hiszen az érzelmek ilyen szintű beismerése szerinte gyengeség, de ha jót akar magának, egyszer kénytelen lesz belátni ezt a gyengeséget. Addig ugyanis csak azt érzi, hogy valami állandóan hiányzik az életéből, mintha csak a kirakósból felejtettek volna ki néhány darabot.

as nobody smart plays fair
Itt van tehát Annabelle, a gyönyörű és tehetséges boszorkány, aki éhezi a hatalmat, de nem látja be a saját hibáit. Lelkiismeret-furdalás nélkül átgázol bárkin, ha kell, és ugyanúgy szemrebbenés nélkül használja ki őket a saját céljai érdekében. Általában ami a szívén, a száján, nem fél kimondani a keresetlen véleményét, de szükség esetén remekül ért ahhoz is, hogyan kell selyempapírba csomagolni a szart. Szereti magát szépnek és erősnek érezni, büszke, gyakran arrogáns is, de tagadhatatlanul jól játssza ki a lapjait az esetek döntő többségében. Nehezen irányítható, jobb szeret a saját feje után menni, és minden ilyen tökéletlensége alól egyedül a húga képez kivételt. Csakis Izzyt képes szeretni, csak tőle tudja elviselni, ha felrója neki a hibáit, csak az ő szavára hajlandó hallgatni... csak érte volt képes kockára tenni a saját életét.
És bár minden megérte azért, hogy őt biztonságban tudhassa, azért nagyon várja a pillanatot, amikor bosszút állhat a támadóikon. Kegyetlen megtorlást tervez, ez ugyanis sosem esett nehezére... sőt.

önéletrajz
count my cards, watch them fall
blood on a marble wall
Thamira sikolya zene volt a füleimnek. Furcsamód arra gondoltam, milyen büszke lenne most rám: rezzenéstelen arccal, ajkaim kegyetlen görbületével, lelkiismeret-furdalás nélkül, őszinte elégtételt érezve, amiért valakinek pontosan azt adom meg, ami jár neki. Hiszen éppen erre tanított minket annyi éven keresztül, két olyan boszorkányt akart nevelni, akik nem félnek az erejüktől, büszkék arra, aminek születtek, és bár külön-külön is erősek, ketten együtt még nagyobb hatalmat képviselnek. Olyan boszorkányokat, akik kíméletlenek az ellenségeikkel szemben, és bátran használják ellenük a tudásukat.
Én pontosan ilyennek éreztem magam, miközben azt figyeltem, hogyan nyaldossák az átkozott nő testét az ujjaim nyomán előtörő lángok. Izzy ereje biztosította, hogy ne haljon meg túl könnyen és túl hamar, a jég éppen annyira óvta meg a testét, hogy addig szenvedjen, ameddig csak akarjuk. A lángok megolvasztották a jeget, felperzselték a bőrét, de mielőtt még túl mélyre értek volna, újabb kíméletlen jégpáncél jelent meg rajta. Tökéletes összhangban dolgoztunk a húgommal, mint mindig, telepatikus képességeinkkel felváltva akadályoztuk meg, hogy elveszítse az eszméletét, pontosan érezve, mikor fáradt el az egyikünk, mikor kell a másiknak átvenni az irányítást. Emlékeztem a szüleink kegyetlen halálára, amit épp Thamira okozott, emlékeztem a hosszú évekre, amit abban a hitben éltünk le, hogy ő tulajdonképpen megmentett minket, pedig csak a saját önző céljaira használt fel mindkettőnket. Használt volna fel, ha nem jövünk rá az igazságra.
Csak akkor hagytuk abba, amikor kimerítettük a tartalékainkat. Éreztem, hogy valami meleg és nedves folyik a számra, és ahogy oldalra pillantottam, találkozott a tekintetem Izzyével. Neki és elkezdett vérezni az orra, és ez volt a jel; nem volt szükségünk szavakra, hogy tudjuk, a bosszú bevégeztetett. Nem kímélte tovább Thamira testét és én is leengedtem a kezem, csupán az eszméletét tartottuk fel addig, ameddig csak tudtuk, miközben lassan a lángok martalékává vált.
Azért mondott okos dolgokat – jegyeztem meg közömbösen, mielőtt örökre hátat fordítottunk volna neki.

wearing a warning sign
wait 'til the world is mine
Hamar megtanultam, hogy az egyszerű, halandó emberek valóban gyarló és megvezethető lények. A tűzmágiámat persze aligha alkalmazhattam rajtuk, ha hasznot akartam húzni belőlük, de... tulajdonképpen majdnem minden mást igen. Mindig is élveztem, hogy a tenyeremből ettek. Kártyavetés, jóslás? Csak egy kis telepátiára volt szükség, hogy azt mondjam nekik, amit hallani akartak, és máris a lábaim előbb hevertek. Gyógyfőzetek a leglehetetlenebb problémákra, mágiával felruházott füstölők, amivel a nők ismét rabul ejthették a férjeiket a hálószobában, rontások ás átkok az ellenségeikre... Tulajdonképpen semmit nem kellett tennem azért, hogy imádjanak. Elég volt, hogy ők hittek benne.
A hatalom édes ízét azonban soha, semmi tudta velem feledtetni. Mi lett volna akkor, ha még ténylegesen is használhattam volna a képességeimet?

you should see me in a crown
i’m gonna run this nothing town
Felemeltem a fejem az ajtó nyitódását jelző kis csengő hangjára, az érkezőt felismervén pedig lusta mosolyra húztam a számat.
Újra itt? – dőltem hátra kényelmesen, összefonva magam előtt a kezeimet.
Ennél sokkal jobban kellene vigyáznod magadra – vágott bele szokás szerint a közepébe, mire csak megforgattam a szemeimet.
Felálltam az asztalom mögül, lassú léptekkel indultam el felé, közben végigfuttatva a kezem a polcokon. Ez a régiségkereskedésnek álcázott üzlet valamiért nagyon belopta magát a szívembe, már akkor beleszerettem, amikor idejöttünk. Washington volt az a hely, amiről azonnal tudtuk, hogy a kulcs lehet mindenhez, amit akartunk. Végre nem kellett rejtegetnünk magunkat, végre nem kellett odafigyelnünk, kinek mit mondunk vagy mit csinálunk, végre... boszorkányok lehettünk. Mondhatnánk, hogy ezt Bastien Monaghamnek köszönhettük, de ennél azért egy kicsit több árnyalatot láttunk a fekete és a fehér között. És volt egy olyan gyanúm, hogy ezeknek az árnyalatoknak volt köszönhető a visszatérő látogatóm is.
Ugyan már, kedvesem – mosolyodtam el negédesen, miközben megálltam előtte. Bármit mondott is, tudtam, hogy nincs félnivalóm. Elég erős voltam ahhoz, hogy ne legyen szükségem védelmezőkre, és egyébként is... mióta csatlakoztunk Benedicthez, még inkább érinthetetlenek voltunk Izzyvel. Túlságosan értékesek voltunk neki, főleg, amióta a minap végrehajtottuk a varázslatot, amiben talán még mi sem voltunk biztosak, hogy teljes siker lesz. De az lett. – Tudok vigyázni magamra – simítottam végig a mellkasán, de furcsamód ezúttal úgy tűnt, mintha nem lennék rá igazán hatással. Felvontam a szemöldököm.
Figyelmeztettelek, Anna! – nézett a szemembe, elkapva a kézfejemet és egy pillanatra megszorítva az ujjaimat. – A nyomotokban vannak. Ha jót akarsz magadnak és a húgodnak, meghúzzátok magatokat.
Kirántottam a kezem az ujjai közül, készen arra, hogy számon kérjem, hogy merészel a húgom életével fenyegetőzni, de mielőtt még egy hangot is kiadhattam volna, szinte már kint is volt az ajtón, ott hagyva engem a hirtelen fellobbanó kétségeimmel együtt. Ez meg mi a franc volt?!

watch me make 'em bow
one by one
Fogalmam sincs, hol vagyok. Nem tudom, pontosan mi történt. Két dologban vagyok biztos: az egyik, hogy olyan helyen tartanak fogva, ahol az erőm jelentősen le vagy gyengítve valaki más mágiája által; a másik, hogy Izzy nincs itt. Ez utóbbi az egyetlen olyan gondolat, amibe kapaszkodhatok, és aminek köszönhetően képes vagyok megőrizni az ép eszemet. Sikerült elmenekülnie...
Egészen addig nem lehettem biztos benne, míg magamhoz nem tértem a hideg, nedves földön. Ő volt au első gondolatom, és bár ahogy megpróbáltam kiterjeszteni a mágiámat, rögtön láthatatlan falakba ütköztem, őt senki nem lett volna képes elrejteni előlem. Azóta sem érzem a jelenlétét, ezért tudom, hogy biztonságban van. Még emlékszem, hogy kis híján mindkettőnket elkaptak. Emlékszem, hogy próbált megmenteni, én pedig életünkben először és utoljára nyúltam bele a fejébe akarata ellenére; csak arra tudtam gondolni, hogy neki el kell menekülnie, ezért húztam fel közé és a támadóink közé azt a tűzfalat és kapcsoltam ki a tudatában az Anna gombot.
Marknak igaza volt, de ezzel egyelőre nem vagyok kisegítve. Csak azt tudom, hogy ki kell jutnom innen, mielőtt Izzyt is elkapják.

play by
Anya Chalotra
életkor
25
faj
boszorkány
pártállás
semleges
hirdető
my lil sis, Izzy ♡
a karakterem
keresett

Vissza az elejére Go down

one of the Navarro girls
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» The second Navarro girl
» Sol and the Girls
» Tammy & Sophie - bff girls

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Mágiahasználók-
Ugrás: