Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nia zubkov

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Okt. 17, 2020 4:13 pm
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Kedves Nia!

Üdvözöllek az oldalon! De cuki vagy Egy újabb keresett talált gazdára és került jó kezekbe, ezért még mindig jár a piros pont. Szeri

A megszokottól eltérően a neveddel kezdeném: Apoloniada, micsoda egzotikum! Aztaaaaa Nagy rajongója vagyok a különleges neveknek, és a tiéddel mindeddig még csak nem is találkoztam, de abszolút lekenyereztél vele. Ki gondolta volna, hogy egy egyszerűbb becenév ilyesmit takar? 22 Pompás választás, akárcsak az arcod, akit kivételesen még nekem is van szerencsém ismerni (végre! nia zubkov 3820153560 ). Úgy érzem, nagyon passzol egy ilyen szép névhez, és persze ahhoz is, amit megosztottál velünk magadból. Cute

Az előtörténeted hasonlóan különleges köntöst kapott, imádtam a mesélői stílust és a tökéletes kontrasztban vázolt ellentéteket, amiket a végén mégis összefontál, hogy kiadják azt a fájdalmasan valóságos egészet, ami tulajdonképpen te vagy. A tökéletesség nem annyira tökéletes megtestesülése. Magáról az életedről sajnos nem tudtunk meg sok konkrétumot, de biztos vagyok benne, hogy a játéktéren ebből nem lesz hiány. 22

Nem is húzom tovább az időt, utadra engedlek, hogy még többet mutathass nekünk magadból. Na mi lesz? Kérlek, menj egy kört a foglalóknál, aztán viszont uzsgyi játszani! Jó szórakozást! Szeri

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Okt. 16, 2020 2:47 pm
Apoloniada Zubkova

i licked it so it's mine
ft. alexa demie

'98.06.11.
születési idő
boszorkány
faj
keresett
a karakterem
semleges
pártálllás
Oakley Zubkov keresett

A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

that bitch

Vissza az elejére Go down

nia zubkov
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Antonina Zubkov
» Oakley Zubkov
» nina zubkov

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: