| Elküldésének ideje -- Szomb. Okt. 17, 2020 4:13 pm | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Nia!Üdvözöllek az oldalon! Egy újabb keresett talált gazdára és került jó kezekbe, ezért még mindig jár a piros pont. A megszokottól eltérően a neveddel kezdeném: Apoloniada, micsoda egzotikum! Nagy rajongója vagyok a különleges neveknek, és a tiéddel mindeddig még csak nem is találkoztam, de abszolút lekenyereztél vele. Ki gondolta volna, hogy egy egyszerűbb becenév ilyesmit takar? Pompás választás, akárcsak az arcod, akit kivételesen még nekem is van szerencsém ismerni (végre! ). Úgy érzem, nagyon passzol egy ilyen szép névhez, és persze ahhoz is, amit megosztottál velünk magadból. Az előtörténeted hasonlóan különleges köntöst kapott, imádtam a mesélői stílust és a tökéletes kontrasztban vázolt ellentéteket, amiket a végén mégis összefontál, hogy kiadják azt a fájdalmasan valóságos egészet, ami tulajdonképpen te vagy. A tökéletesség nem annyira tökéletes megtestesülése. Magáról az életedről sajnos nem tudtunk meg sok konkrétumot, de biztos vagyok benne, hogy a játéktéren ebből nem lesz hiány. Nem is húzom tovább az időt, utadra engedlek, hogy még többet mutathass nekünk magadból. Kérlek, menj egy kört a foglalóknál, aztán viszont uzsgyi játszani! Jó szórakozást! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
|
|
| Elküldésének ideje -- Pént. Okt. 16, 2020 2:47 pm | Apoloniada Zubkova i licked it so it's mine Oakley Zubkov keresett
A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem |
|