Chatkép : Szerepkör : alvilági vezetö play by : ⥼ aaron taylor johnson Hozzászólásaim száma : 89 Pontjaim : 3 Pártállás : User név : ⥼ benibigyó Őt keresem : my only weakness
my older sister
my younger sister
Tartózkodási hely : ⥼ washington Korom : 42 Foglalkozásom : ⥼ leader of some betrayers | Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 01, 2020 3:14 pm | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Mr. Wormtail, Üdvözlöm az oldalon! Szándékosan egy férfi énemmel akartam elfogadni a lapodat, elvégre ha nem így lenne, valószínűleg órákig rizsáznék csak és kizárólag arról, hogy Tom Felton milyen tökéletes. De ismerem magam, hát megelőztem a nyálcsorgást. Persze azon túl, hogy már egy ilyen play by-jal képes lettél volna megvenni, mélyebbre is kellett néznünk a karaktered kapcsán. Gondoskodtál arról, hogy ismételten ne egy egyszerű alkotást lássunk, mert hát Kredenc minden, csak nem közhelyes, vagy egyszerű figura. Tetszett a történeted, egyszerre keltettél laza hatást, mégis ott motoszkált a komolyság, határozottság, feszültség... mindez valószínűleg a vérfarkas-léted miatt is lehetett, amely ugyebár sosem alszik, megállás nélkül dolgozgat ott belül. És amit kihoztál a figurából, az szerintem... több, mint tökéletes. Hát nem is szeretném tovább rabolni az idődet. Kérlek, látogasd meg a lenti foglalókat, különös körültekintéssel az avatar-foglalót, aztán... hát ismered már a járást! Jó szórakozást! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
|
|
| Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 01, 2020 9:16 am | Credence Wormtail the big bad wolf amennyiben keresett karakter vagy, ki a hirdetőd? Falevél recseg bakancsom kemény talpa alatt, az egyik ág megrezzen, biztos csak egy bagoly, de apám és a fivéreim mindhárman oda kapják a fejüket. Istenem, hogy én mennyire gyűlölöm a hétvégi vadászatot. Szemforgatva követem a pillantásukat, hahó, ez csak egy madár volt, tökkelütöttek. Szőke hajam az arcomba hullik, ahogy apám hatalmas tenyere a tarkómra tapad, és megtámasztja a nyakamat. - Lassú vagy, Credence! - sziszegi a cigitől sárgára festett bajsza alatt - ha nem vagy elég gyors könnyedén elveszíted szem elől a prédát! - baszd meg apa, jó? Gyűlöllek. És titeket is, testvéreim. Az egész családot. - Sajnálom, Uram! - suttogom. Annyira kicsinek érzem magam mellette, a puskát is alig bírják el vézna, fehér karjaim. És amúgy is, nem tiltja valami jogszabály, hogy puskát adjanak egy tizenegy éves gyereknek? Csak kérdem. - Gyere béka, menjünk előre - Atticus bátyám ragadja meg a vállamat. Erősen szorítja, nem akarja, hogy ellenvetésem legyen. Kettesben indulunk meg, rugdosva az eső szagú avart, közben ide-oda nézelődve, hátha látunk valami szokatlant. - Tulajdonképpen, most épp mire vadászunk? - összeszűkült szemekkel pillantok a bátyámra, lassan ránk telepszik az este, és még csak azt sem tudom, hogy mit keresünk - nincs vadászidény. - De van, csak épp nem szarvas - pöfögi két slukk között. Tesó, nagyon sokat dohányzol. - Szóval? - Vérfarkasra vadászunk, béka. - Mivan? - kérdezek vissza hirtelen és értetlenül. Vérfarkasra, na persze. Azt hiszi beveszem, de tizenegy éves vagyok, nem hülye. - Jól hallottad - féloldalas mosolyt villant rám. Tizenhat éves, szalmaszőke hajú, erős és férfias. Így elnézve őt, meg magamat, szerintem nem is vagyunk testvérek. - Ugyan, azt hiszed beveszem? Süket duma! Vérfarkasok nem léteznek.
Zajosan törnek a gallyak a lábam alatt. Átugrok egy rönköt, miközben lehúzott fejjel kerülök ki egy enyhén lefelé lógó ágat. A vállam felett pillantok hátra, pislogni sem bírok, annyira be vagyok szarva. Mögöttem a bokrok, mintha ott sem lettek volna tűnnek el, én meg csak futok. A torkomon akad a szó, a kiáltás, a segítség sikolya. Nem tehetek róla, lövésem sincs, hogy mit tehetnék - mármint, szó szerint nincs lövésem, mert az összes golyót kilőttem. Az már más kérdés, hogy egyik sem ért célba. Természetemhez híven vétem el a következő ugrást, a cipőm orra beleakad egy avar alól kikandikáló faágba, és olyan gyönyörűen esek orra, hogy festményre illő lenne. Túl későn emelem a karom, a puska amúgy is kirepül a kezemből, és az állammal tompítom az ütést. Érzem, ahogy a meleg vér szivárogni kezd, és végigfolyik a nyakamon. A hátamra fordulok. - Ennyi volt, Credence. Most ér el a csúf halál - motyogom magamban, legszívesebben kiáltanék, de képtelen vagyok rá. Egy hatalmas teremtmény bontakozik ki a sötétségből, mellső lábait a mellkasomra nyomja, érzem, hogy kiszorul a testemből az összes levegő. Ó, baszódna meg minden, és mindenki. Kurvára nem akarok meghalni. Meleg lehelet ütközik az arcomnak, és hús meg vér szag, ami a szájából szivárog. Látom a fogait, aztán pillantásom a szemére vándorol. Olyan értelmes, olyan emberi. - Kérlek… - szűröm a fogaim között és elfordítom az arcom, beszívom az avar állott szagát - nem akarok meghalni - mancsait és körmeit végig szántja a mellkasomon, elugrik rólam, én meg nagy nehezen az alkaromra támaszkodva felülök. Most akkor mégsem fogok meghalni? - Aztapicsa - suttogom, amikor érzem a lábamba hasító erős és hirtelen fájdalmat. A szemem kikerekedik, a farkas megharapott. Ránézek, ahogy ott áll előttem, ő pedig rám néz, és látom a szemében, hogy ez egy bosszú volt. Valami, aminek én csak az eszköze vagyok. A lábamra tapasztom a tenyerem. A farmerom átázott a vértől, és csak az jár a fejemben, hogy valószínűleg le kell vágni. Basszátok meg, vérfarkasok léteznek.
Ballonkabátom kapucniját az arcomba húzva sétálok végig a városon. Találnom kell egy helyet, ahol ehetek, meg meghúzhatom magam pár napra, hogy megerősödjek. Mondjuk, mindez nagyon ciki, mert egy lyukas garas nem sok, annyi sem lapul a zsebemben. Találnom kell valamit, mert teljesen úgy nézek ki, mintha most szabadultam volna Auschwitzból. A szemem megakad egy utcán, felborított kukák, lepergett vakolat, ideális terep egy olyan embernek - khm kivert kutyának -, mint én. Gondosan szétnézve surranok be, és bebújok az első kényelmesnek tűnő szeméttároló mögé. A kabátom zsebéből előhalászom a sportszeletet amit egy kedves néni adott nekem, SAJNÁLATBÓL, és elmajszolom. Ha találnék egy takarót, talán pár hetet is sikerülne kihúznom anélkül, hogy valamelyik bátyám megpróbálna az életemre törni.
A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem Tök átlagos srác vagyok, nem túl magas a magam 175 centijével, vékony - jelenleg különösen, épp azon vagyok, hogy ne haljak éhen - de alapállapotban sem érem el a nyolcvan kilót. A hajam szokása, hogy változtatja a színét. Leginkább tejszőke, de amikor megszívja a nap, olyankor hajlamos enyhén bebarnulni. Nem lesz tiszta barna, csak amolyan sötétszőke. A szemem átütő jégkék, sok nő odavolt értem, amikor még kiskamasz voltam. Hosszú, zongorista ujjaim vannak, a bőröm pedig hófehér. Nem vagyok az a nagy divatolós, jobbára örülök, ha a ruha ami rajtam van tiszta - bár ez az utóbbi időben nem mindig jött össze.
Hogy milyen a személyiségem? Na ez már egy nehezebb kérdés. Apám mindig azt mondta, gyenge vagyok, férfiatlan, gyermek. A bátyáim túlérzékenynek, és naivnak tituláltak. Anyám azt mondta gyengéd vagyok és bájos. Hogy ebből mi igaz? Azt nem tudom. Én inkább egy szerencsétlen, hülye idiótának nevezném magam, aki valahogy mindig rosszkor van rossz helyen, és úgy vonzza a bajt, mint disznó a legyeket. Nem vagyok sem ravasz, sem agyafúrt, túl okos sem. Csak egyszerűen túlélő. Legalábbis próbálkozok.
| |
|
|