Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zoé & Ben

Vérfarkas

Wyatt B. Thornton
Chatkép :
Zoé & Ben 551171efb515316b1887977dbd01cec8e2f251f3
Szerepkör :
alvilági vezetö
play by :
⥼ aaron taylor johnson
Hozzászólásaim száma :
89
Pontjaim :
3
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
⥼ benibigyó
Őt keresem :
my only weakness
Zoé & Ben 4x37

my older sister
Zoé & Ben 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6d697278586f6e6a4151666a43513d3d2d3835343432313233302e313566663635623433383461386334313430343232323035363632332e676966

my younger sister
Zoé & Ben DjmNBghNSfW2Jx4Kw6iERt38xGL8SuUbnXOF4uTky4ZPfjKZYmkkXp9BJJQCqojKh6f7VfWtuWGltlg3NWy1ezCBWXCpM4VcximOR1erX59a-qr2xop6iX_TNoOKMU8Mjdn8klhNZJvFunFquc1Zve_bbiNLxDPaVg
Korom :
42
Foglalkozásom :
⥼ leader of some betrayers

Wyatt B. Thornton

Elküldésének ideje -- Csüt. Nov. 19, 2020 4:47 pm

Zoé && Benedict
it's not about business

- Csak egy szavadba kerülne, hogy fényűzésben élj - reagáltam a szavaira. Tudtam, hogy nem bántja a mostani helyzet, hisz otthon érezte magát ebben az újfajta életben. Valójában jó pár éve elkezdődött az elszakadása. Én pedig annyiszor elgondolkodtam azon, hogy hagyom, hadd menjen. Mégis, valamiért ugyanitt kötöttem ki időről időre. Nem engedtem, hogy teljesen elszakadjon. Tőlem. A családjától.
Az invitálására beléptem a lakásba, habár sok meglepetés itt sem várt. Mondhattam volna azt, hogy nem változott semmi, elvégre Zoé otthona mindig annyira más volt, mint az enyém. Élénkebb, színesebb, az illat pedig... virágok. Hm. Egy egészen más személyiségről árulkodtak. Bár tény, hogy én voltam a legboldogabb, mikor maga mögött hagyta a pusztító életvitelt. A fene se gondolta, hogy én is a cserélendő holmik közé tartozom az életében.
Egy ideig pásztáztam az előszobát, majd a nappaliba vonultam. Egy ideig vártam, hogy csatlakozzon, majd amint megérkezett és leült, én is ugyanígy tettem - a magam elegáns stílusában. Nem volt szükségem arra, hogy instrukciókat tegyen, én anélkül is kellőképpen otthon éreztem magam, de ehhez ő már valószínűleg ő is hozzászokott.  Tekintetem megállapodott egy bizonyos ponton. Gondolom itt dolgozott éppen. A laptopból kiindulva. - Min dolgozol épp? - hagytam teljesen figyelmen kívül a kérdését - amin szintén nem lepődhetett meg annyira. Egyelőre még nem álltam készen arra, hogy a lényegre térjek, mert féltem, hogy kihoz majd vele a sodromból. Elvégre ő valószínűleg előrébb tart, mint én - hála a kis nyomozásainak. - Csak nem egy mutáló fiúkórus érdekfeszítő ügyei? - kérdeztem pimaszul, de hát ő aztán tudhatta rólam, hogy nem vagyok oda a szakmájáért. A háta mögött ugyan elintéztem, hogy állást kapjon, ennyivel támogatva ezt a nagy álmot, de amúgy nem láttam benne sok lehetőséget. De mi mások voltunk. A sok közös év ellenére is. Sosem akartam őt bántani, de nyilván már hozzászokott a stílusomhoz. Ő mindig  egy hozzá közelebb álló szerepben tetszelgett, akinek megvoltak a sajátos jellemvonásai. De ezen nem tudtam meglepődni, tekintve, hogy aki velem él le bizonyos időt, hát megtanul heves lenni, és igazán nagyszájúan reagálni az élet viszontagságos eseményeire. Ami valljuk be, néha nagy előny tud lenni.   

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Okt. 11, 2020 8:58 am

It's not about   business
Ben
&
 Zoé 

- A bocsánatkérés még nem ragasztott vissza egy ajtót sem a helyére. - Itt nem az anyagiak miatt mondom, mert az a legkevesebb, de nem olyan könnyű szakembert találni, akinek pont le van gyártva egy úgy ajtó kerettel, amit már jön is egyből, hogy beszereljen, szóval nem titkolva nehezteléssel telve jelentem ki számára a tényt, amibe le merem fogadni, bele sem gondolt. Rengeteg titkos dolgom van itthon, amit cipelhettem magammal, amíg megoldódott az ajtó probléma és a főbérlőm sem volt boldog tőle, hogy ajtót kellett cseréltetnem, még azt is hallgathattam, mintha én tehetnék róla, pedig nem. 
- Hupszi - jelentem ki, amint meglátom miért is hajolt közelebb hozzám, most kivételesen el sem húzódtam, mert későn kapcsoltam, nagyon reggel van még és nem tudom, hogy került oda az a tészta a vállamra, hajmosásközben sem esett le.
- Időm nincs főzni, arra meg, hogy bejárónő főzzön rám nem fizet eleget, de nem is akarok ide senkit! - Nem élek olyan luxusban, mint egyesek, nem kell sem testőr, sem más egyéb ember, aki itt lihegjen a nyakamba és jelentsen mindent Benedictnek, még csak az kéne! Nem tudom minek köszönhetem a látogatását, de ahogy végigmérem nem tűnik dühösnek, talán nem azért jött, hogy leteremtsen megint valami miatt, de hát mi mást akar? A kíváncsiság a gyengém, lehet csak ezt akarja kijátszani, de nem jutok előrébb, ha nem engedem be és amúgy sem lenne jó, ha a szomszédok megjegyeznék, hogy mégis ki és miféle jár hozzám.
- Gyere - félreállok és amint bejött bezárom az ajtót és a nappali felé terelem, hogy menjen csak, foglaljon helyet valahol, én a kanapén foglalok helyet, miután levettem a törülközőt a hajamról és leterítem az egyik székre útközben.
- Szóval, minek köszönhetem, hogy meglátogattál, ilyen korai órákban? - Jó, már nincs hajnal, de hétvége van és ilyenkor mindenki tovább alszik, ahogy én is általában, mert nem dolgozom, legalábbis nem a munkámon. A nyomozás mindig utána jön és olykor tovább tart, mint terveztem, de ez már csak ilyen. Van egy kis kupi a lakásban, de remélem nem akarja szóba hozni, most kezdtem el összetakarítani és rendet rakni, a szemeteszsákot ha kiszúrja a konyhában a sok kínais dobozzal megtelve, akkor le is eshet neki, hogy valami hasonlóba kezdtem, mint a takarítás.

Vérfarkas

Wyatt B. Thornton
Chatkép :
Szerepkör :
alvilági vezetö
play by :
⥼ aaron taylor johnson
Hozzászólásaim száma :
89
Pontjaim :
3
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
⥼ benibigyó
Őt keresem :
my only weakness
Zoé & Ben 4x37

my older sister
Zoé & Ben 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6d697278586f6e6a4151666a43513d3d2d3835343432313233302e313566663635623433383461386334313430343232323035363632332e676966

my younger sister
Zoé & Ben DjmNBghNSfW2Jx4Kw6iERt38xGL8SuUbnXOF4uTky4ZPfjKZYmkkXp9BJJQCqojKh6f7VfWtuWGltlg3NWy1ezCBWXCpM4VcximOR1erX59a-qr2xop6iX_TNoOKMU8Mjdn8klhNZJvFunFquc1Zve_bbiNLxDPaVg
Korom :
42
Foglalkozásom :

Wyatt B. Thornton

Elküldésének ideje -- Szer. Okt. 07, 2020 8:23 am

Zoé && Benedict
it's not about business

Nem volt bennem félelem. Bár meglehetősen érdekes lett volna, ha ennyi év elteltével most rettenek meg Zoétól, elvégre én sok mindent éreztem iránta, az érzéseim hol fenn, hol lenn voltak vele kapcsolatban, de sosem féltem. Bár... talán egyszer. Akkor sem tőle, hanem attól, hogy elveszítem. Átkozott drogok - mondom én, aki javarészt ezzel bizniszel. Abban az időszakban gondoltam először, hogy nem érdekel, ha soha többé nem láthatom, ha egy életre elköltözik, és nem akar majd többé a közelembe jönni... csak élje túl azt, amit az élet kirótt rá, pontosabban... amit ő vonzott be magának felelőtlenség formájában. Az elveszítésének gondolata is összerántotta a gyomromat azóta is, pedig több év eltelt már. Azóta inkább másra tereltem a figyelmemet, jobbnak láttam nem azon gondolkodni, hogy mégis hányféleképpen lenne képes elpusztítani magát. Mert valljuk be, ha valakinek, hát neki aztán nincs szüksége arra, hogy egy külsős ember késsel támadjon rá.
Mikor kinyílt az ajtó, végigmértem, és egy nagy levegőt véve sóhajtottam fel. - Azért bocsánatot kértem! Egy kis gondolkodó után... - köszörültem meg a torkom. A temperamentumomat nem tudtam letagadni, nem is próbálkoztam vele.
Közelebb hajoltam hozzá, de ezúttal nem azért, hogy üdvözlésképp egy puszit nyomjak az arcára - elvégre most még távolságtartók vagyunk, nemde? -, hanem hogy leszedjek a válláról egy vékony kis tésztaszálat. Nem is szemléltem a maradékot, de ez elég volt ahhoz, hogy tudjam, megint átdolgozta az éjszakát, és megint ócska kínai kajával mérgezi magát. Ha ember lenne, ez már a halálát okozta volna. - A főnököd nem fizet annyit, hogy rendes kajára teljen? - vontam fel kérdőn a szemöldökömet, aztán rögtön el is lazítottam. Semmi kedvem nem volt az újabb veszekedéshez. Mondjuk nem veszekednék, ha Zoé nem az én életemen pörögne. Folyton folyvást. És ezt Rowena Monagham csak megerősítette bennem, miután elárulta, hogy Nia Thorne meghívót kapott Zoé-tól. De egyelőre nem szándékoztam felfedni, hogy tudok a legújabb forrásáról. - Bemehetek? - kérdeztem. Próbáltam a legjobb arcomat mutatni, egészen kisimultak a vonásaim. És amúgy is teljesen fejlődőképes vagyok, amiért megkérdeztem, nem csak úgy berontottam. Én tényleg próbáltam elásni a közöttünk tátongó űrt, ami mostanság keletkezett - javarészt miattam -, de nem könnyítette meg a helyzetet.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Szept. 19, 2020 9:28 pm

It's not about   business
Ben
&
 Zoé 

Egész este csak gépeltem a laptopomban, ami elég komoly feltörés elleni védelemmel lett ellátva, meg minden mappa rejtett és jelszavazott, ami olyan, hogy nem szeretném, hogy mások lássák a tartalmát. Ahogy felnőttem, rájöttem, hogy ez a legjobb módja, hogy minden meglegyen egy helyen. Internetre ezt a kis gépet sose engedem, és a fiókom alján lévő titkos rekeszbe el is szoktam zárni minden reggel. Az ébredés az asztalon fekve ér, körülöttem kínai kajás dobozok hevernek és kávésdobozok, lusta vagyok főzni ilyesmit, meg amúgy is kell bele tennem egy kis vért, hogy érjen is valamit. Sajog mindenem, elrakom a gépet és elkezdek összetakarítani, ez egy tipikus sokat melózós este utáni reggelem. A szemetes hamar megtelik és mivel szaglom, elmegyek letusolni is, hajat is mosok és egy törölközőt tekerek a hajamra, húzok egy melegítő nadrágot és pólót, ma nem terveztem semmit, néha kell a kikapcsolódás és ez egy tökéletes napnak tűnik hozzá, egészen addig, amíg valaki nem csenget. Sóhajtva indulok meg, hogy elküldjem, bárki is az, ráér később is. Na jó nem, ha információkkal jön, akkor beengedem, mert az mindig jól jön, még ha már hallottam is egyszer, akkor is, mert csak ráerősít, hogy az a nyom, az valós és minél több tanú van hozzá, annál hitelesebb lesz. Kitárom az ajtót és felszalad a szemöldököm a homlokomra. Nahát Benedict megtanulta használni a csengőt, mert az előző látogatásai, hát hogy is mondjam, elég költségesek voltak, mert rám törte az ajtót, mintha joga lenne betörni ide.
- Helló! - A szemem fel-le járkál rajta, nem tudom mit akarhat, kidugom a fejem az ajtón, remélem nem látják, hogy ki jött hozzám, mert nem vetne rám jó fényt, elvégre egy embernek, egy tisztes polgárnak mi dolga lenne egy maffia vezérrel. Gyorsan beengedem és bezárom az ajtót utána, de csak kilincsre.
- Örülök, hogy tudod, mi az a csengő, fejlődő képes vagy Ben! - Jelentem ki vidáman és leveszem a törülközőt a fejemről és a kezemmel megrázom a hajam, hogy normálisan álljon. Már félig száraz lett a törülköző alatt szerencsére, de mégis emberibben nézek így ki.
- Minek köszönhetem a látogatásodat? - Érdeklődöm miközben a nappali felé vezet az utam és egy szék háttámlájára terítem a törülközőt, majd helyet foglalok a kanapén. Nem kínálom alkohollal, nem tartok ilyeneket a lakásban, én nem szeretem, vendéget meg nem szoktam várni, ha találkozom valakivel, általában én házhoz megyek vagy valaki kevésbé ismert helyre ülök be az illetővel.

Vérfarkas

Wyatt B. Thornton
Chatkép :
Szerepkör :
alvilági vezetö
play by :
⥼ aaron taylor johnson
Hozzászólásaim száma :
89
Pontjaim :
3
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
⥼ benibigyó
Őt keresem :
my only weakness
Zoé & Ben 4x37

my older sister

my younger sister
Korom :
42
Foglalkozásom :

Wyatt B. Thornton

Elküldésének ideje -- Kedd Szept. 15, 2020 3:57 pm

Zoé && Benedict
it's not about business

Nem szokásom felesleges köröket róni, és tudtam, hogy ha egyszer a fejembe veszek valamit, hát senki nem fog megszabadulni tőlem egészen addig, míg meg nem kapom, amire vágyom, amit akarok és amire szükségem van. A húgom egy meglehetősen érdekes pontja az életemnek, habár egyáltalán nem hasonlítunk egymásra, lévén, hogy nem vagyunk vér szerinti testvérek, csupán az idő kovácsolt össze minket, lényegében hátránnyal indultunk. Sem külső hasonlóság, sem pedig... ott belül. Jó, persze. Mindkettőnknek van egy szíve, két tüdeje és egy mája, de amúgy amíg ő egy szeretnivaló kislány a szememben, addig a kívülállók szerint én vagyok a gonosz és csúf farkas  - pontosabban vámpír, aki nyomást gyakorol arra az ártatlan szépségre. Pedig soha egyetlen percig sem fordult meg a fejemben, hogy bántsam, éppen ellenkezőleg. Mindenki kezét, ujját, bármijét, amivel hozzáért, nemes egyszerűséggel szándékoztam letörni, és utána felnyalatni velük a padlót, csak hogy tudják, a húgom nem az ő felségterületük és nem is lesz. Apja helyett apja akartam lenni, és ezt ő is érezhette, habár egy idő után már elutasította magától ezt a törődést... valószínűleg mikor megtudta, milyen mocskosságok is tapadnak a kezemhez. Nem akart részt venni benne, és bárhonnan is nézem, egyszerűen már nem is tudnám belecsábítani ebbe az életbe. Pedig ő lenne az egyetlen, akinek a véleményére adok, de ez neki nem számít. Helyette... éldegél a kertváros egy puccos pontján, szinte letagadva azt, hogy köze van hozzám.
Ha tudná, hogy az egész életét majdnem nekem köszönheti, kezdve a munkájától... de kinézem belőle, hogy a harcias hercegnő másnap már fel is mondana. Másnap? Rögtön hívná a főnökét, hogy végeztek egymással. Arról nem is beszélve, hogy egy ideig engem is kerülne. De most nem fér bele az, hogy megpróbáljon elkerülni. Túl sok feladat vár rám.
Megálltam a lakás előtt, és becsengettem. Ritka alkalmak egyike, hogy ezt teszem, múltkor szinte rátörtem az ajtót kopogás és csengő nélkül. Egyáltalán nem örült nekem, ráadásul éppen fortyogtam a dühtől is, és meg sem hallottam a hangját, amíg meg nem emelte azt. Igen, nehéz eset voltam, főleg ha a húgomról volt szó, de inkább csak... túlzottan szerettem volna, ha mindig velem van, és nem érzem azt a távolságot, amelyet fenntart kettőnk között. Elvégre nekem szinte csak ő maradt... senki más .

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Zoé & Ben
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: