Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 24, 2020 4:38 pm | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Wren,Engem teljesen megnyertél ezzel a fiatalos, laza külsővel. Pedig az a nagy helyzet, hogy némileg a komfortzónámon kívül esnek - és ilyenkor mindig azt kérdezem, vajon miért nem ismerem őket? Emberként mindig nagyon nehéz kitűnni. Elvégre azt gondolnánk róluk, hogy esetlenek, gyengék, sorolhatnánk napestig a rájuk aggatható, kicsit sem egót simogató jelzőket, ám! Némelyikük élete megér egy-két misét. Mondjuk közöttük a tiéddel... Ahogy olvastalak, próbáltam összetenni a kis információ-morzsákat, amiket elénk szórtál. És sok mindenre választ kaptam, miközben újabb és újabb kérdések fogalmazódtak meg bennem. Azt hiszem, ezekre már a következő lépésedkor, a játéktérre településkor fogok választ kapni. Nagyon jól fogalmazol, le a kalapom előtted, Wren. Tetszett, olvastatta magát a lapod, szóval én ezennel hivatalosan is szeretnélek nálunk köszönteni! Vess egy apró pillantást az alábbi lépésekre, aztán nyomás a játéktér. Jó szórakozást kívánok, érezd jól magad! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
|
|
| Elküldésének ideje -- Vas. Aug. 23, 2020 3:11 pm | Wren Forlane a karakter szerepköre | ft. gavin leatherwood 1999.02.24. születési idő | |
|
amennyiben keresett karakter vagy, ki a hirdetőd? Ráérős lomhasággal megyek végig a kikövezett folyosón, a farmerom övére fűzött böszme kulcscsomó súlyosan csörren, ritmikus harmóniával igazodva a cipőm koppanásaihoz. Délután négy óra negyvenkét perc van, a Nap még kacéran ragyog az égen, a csupa kék, felhőtlenen, az ablakon átszűrődő sugarai lélekmelengetően ömlenek a falakra, hosszúra nyúlt ányékokat rajzolva az elébük tévedők után. Kipp-kopp. Tipp-topp. A jobbomon végighúzódó hatalmas ablakokat, amiken az előbb oly’ szelíden tűzött át a Nap, most nehéz, zárt vasajtók váltják fel, némelyiken reteszek és láncok fityegnek, van, amelyikre jutott egy tenyérnyi, bekukkantásra alkalmas ablakocska, van amelyiken a kulcslyukat is nehezen lelnéd. Gyermeki szórakozottsággal húzom végig ujjaimat az egyenetlenségeken, egy-két helyen megtorpanok, lélegzetvisszafojtottan fülelek, hátha elkapok egy-egy kósza neszezést, ám haszontalan játék ez. Addig jó, míg meg sem pisszennek. Az eddig egyenes folyosó most balra kanyarodik – jobbra ágazva zsákutcába futnál – és kiszélesedik, a padlót szimpla, halványszürke linóleum váltja a kövezett után, a fényt sűrűn felszerelt UV lámpák biztosítják. Halkan csoszogok rajta, övemről leakasztom a csirimpoló kulcshalmot és megállok az egyik ajtó előtt. Semmi különös nincsen rajta, amolyan mezei bejárat, továbbra is vasból, ilyen-olyan zárakkal, de ezen valahogy érződik, nyugodt szívvel lépheted át a küszöbét, legrosszabb esetben az tart ott, ha zárba töröd a kulcsot. Illedelmesen kopogok, egy-kettő-három, soha nem mártogatnám humuszba a kaméleonom. Egészen huszonkét másodperc elteltével kisebb dübbennést követően kattan a zár, nyílik az ajtó, s egy álmos-morcos tekintet villan rám a félhomályból. - Használd a beléptetőd. – a kijelentéstől finoman megemelkedik a jobb szemöldököm, bal kezemmel pedig lágyan feljebb tolom az orrnyergemen eddig békésen pihenő szemüvegemet. - Tudod, hogy ez nem ilyen egyszerű. Mondhatni ti és a furcsa protokolljaitok. – vállat vonok, azután beljebb lököm az ajtót, ezzel hátrébb lépésre kényszerítve a túloldalon mérgelődőt. Szinte hunyorognom kell a „romantikus” félhomálytól, öszzvissz a monitorok kijelzői vibrálnak különböző színekben, ahogy a gépeken futó programok emberként követhetetlen gyorsasággal dolgozzák fel és mutatják az adatokat. Belefájdul az agy. Elfintorodom, aztán a kapcsoló után nyúlok és ellentmondást nem tűrően felkattintom, a ficsor rólam, a már említett morcoska arcára költözik. Majd kétméteres, görnyedt hátú, csupakéz és láb nyurgaság, meghintve némi elburjánzott szakállkezdeménnyel, ennyit róla. Na jó, a koponya, ami a monstrum tetején pihen, jócskán meg lett áldva zsenivel, csupán… a hétköznapi élet velejárói, mint apró porszemek a gépezetben, rontanak a funkciónálásán. - A havi bérletidíjért jöttem. Meg a plusz költségekért, amiket a vértasakos baromságaitok okoztak. – töröm meg a csöndet, a szavaim mintha még inkább elmélyítenék a másik arcán megjelenő barázdákat. Mindenesetre még így, homlokráncolgós, pofavágósan is odacsosszan a szoba sarkában álló széfhez és némi motozást követően a tenyerembe számolja azt a bizonyos összeget. - A családod igazán átállhatna az e-bank használatára. – sziszegi felém a mondandóját a madárijesztő, rajtam a sor, hogy szemöldököt ráncoljak. - Majd ha te és a társaid felébredtek a Buffy, a vámpírvadászos ábrándjaitokból és nem okoztok felesleges problémát az egyszerű embereknek, akkor beszélhetünk könnyen lenyomozható és visszakövethető nyomok hagyásáról. Addig maradjunk ennél. – a szám mosolyra görbül, a tekintetem közömbösen szemléli a férfit. Aztán csak biccentek egy aprót és elhagyom a szobát. Egészen más útvonalon távozom, mint amelyiken érkeztem, de amint kiérek a szabadba, mélyet szippantok a friss levegőből, pár másodpercig elidőzőm a napsütésben, míg gondolataimból egy autó rövid, éles dudálása ki nem ránt. Odasétálok hozzá, aztán a lehúzott ablakon átnyújtom a pénzköteget. - Tessék, itt a részed. – kapok vissza egy részt belőle, amit a nadrágom zsebébe gyűrök. - Minden a megszokott mederben zajlik. Amilyen tévképzetesek, ahhoz képest elég hatékonyan teszik a dolgukat. – számolok be a helyzetről, aztán elhúzódom és mivel egyebet nem szólnak, kérdeznek, közölnek, a saját járművemhez megyek, majd hagyom el a terepet. Ennyit a szívmelengető családi összejövetelekről.
A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem Középső gyerek szindróma. Az örök láthatatlan, a haszontalan, de valamire majd jó lesz típus. Szeretem a középszerűséget, az átlagos élet kényelmét, a semlegességet, ami lehetővé teszi, hogy gondtalanul haladjak végig a rám szabott úton. A családommal való kapcsolatom javarészt kölcsönös hasznon alapul, az érzelmek sosem játszottak egetverő szerepet benne, nem gyűlöljük egymást, de nem is borulunk zokogva a másik keblére, nem nevetünk bugyuta vicceken, mert minek? A kávét feketén iszom, szökőévente egyszer hordok kontaktlencsét, mert utálok a szememhez nyúlni, de félvakegérként szemüvegköteles vagyok. Nem szeretem a harsány színeket, ha tehetném fekete-fehér világba léteznék, némi bézzsel. Rúgjunk ki a hámból, nemde? A külsőmet ugyanez az egyszerűség jellemzi. Kényelmes, lezser öltözködés, tisztaság, semmi felesleges csicsa. Egy kis antikváriumot menedzselek, főként könyvekre specializálódva, de olykor-olykor másféle régiségek is megfordulnak a kezeim között. Mellékesként besegítek a családomnak, akik… nos… mondjuk úgy a törvény oldalán és azon kívül is járatosak dolgokban. Dolgokban, amiket nem kérdőjelezel meg, ha csak nem akarsz magadnak fejfájást okozni. A fejfájás nem kenyerem, a zsíros fizettséget viszont nem vetem meg. Aztán reméljük ez nem bolygatja meg az annyira szeretett állóvizemet.
| |
|
|