|
|
Alastor Benson
| Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : • Jennifer Lawrence Hozzászólásaim száma : 119 Pontjaim : 64 Pártállás : User név : • Belisa Fő képességem : • aeorikinezis Őt keresem : Tartózkodási hely : • Washington DC Korom : 34 Foglalkozásom : • bartender at Blasphemy | Elküldésének ideje -- Csüt. Aug. 20, 2020 11:52 am | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben "Kedves" Alastor! Az ember, ahogy bekerül egy családba és szép lassan felcseperedik, azt tudja magához venni és tovább vinni az életben, amit adnak neki. Sajnos, neked nem igazán volt idilli és kiegyensúlyozott gyermekkorod, ami megtette a maga hatását és téged is megbélyegzett örökre. Számomra olyan vagy, mint egy borzasztóan intelligens ragadozó és azt hiszem, ilyen családi háttérrel és folytatással, nem igazán van esély változásra. Hiszen, hogyan is várhatnánk el az oroszlántól, hogy félre dobva elemi ösztöneit, füvet legeljen? Sehogy. Nem lep meg, hogy Lucifer, az egyik koven igen erős vezetője erre felfigyelt. Olyan "katona" lehetsz az ő soraiban, akire bármiben számíthat, ezt pedig jól mutatja az, hogy a jobb keze lettél az idők során. Tudta jól, hogy milyen veszedelmes fegyver lehetsz a kezében és nagy valószínűséggel tart is tőled mindenki, de vajon, tényleg ennyi lenne számodra az élet? Egy fegyver akarsz lenni és semmi több? Kíváncsian várom, hogyan alakul majd a sorsod a kovenen belül és úgy általában a városban, úgyhogy utadra is engedlek -még, ha picit félve is, mert nagyon remélem, hogy többé nem futunk össze xD-, még akkor sem, ha a karakterlapod olvasása kellemes volt, mert úgy sejtem, egy találkozás már nem igazán lenne az. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a húgod nagyon vár már téged, úgyhogy futás. Jó szórakozás kívánok neked! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
|
| | | | Elküldésének ideje -- Kedd Aug. 18, 2020 5:46 pm | Alastor Benson a karakter szerepköre | ft. Chris Wood 1995. 02. 25. születési idő | |
|
Éponine Frankie-Jean Sosem sikerült megértenem a szüleimet. Ahogy idősödtem, úgy vált még zavarosabbá a kép. Egyre csak meg akartam találni a mögöttes indokokat, amely ilyen borzalmas tettekre késztette őket. Próbálták ők a maguk őrült módján megmagyarázni, de ez nekem nem volt elég. Miért ritkítottuk a saját társainkat, akikkel inkább együtt kellett volna dolgoznunk? A gyermekükként mindenhova magukkal vittek, így láttam mindenféle, mások számára elképzelhetetlen dolgot a kínzástól a hidegvérű, gyors gyilkosságig. Az elképzelhetetlen nem feltétlenül ezekben rejlett, hanem abban, akikkel szemben végezték ezeket. Felnőttek, idősek, gyerekek, ahogy múlt az idő, ők egyre kevésbé válogattak. Nem érdekelte őket, hogyha épp az anyja csecséről kellett leválasztani őket, vagy ha már járni is alig bírtak, egyre ment: végezni kellett minddel. Nem egy mindennapi gyermekkorom volt, az már szerintem evidens… Legnagyobb pechjükre én is elértem a magam rebellis korszakába. Egyre többször fordultam az akaratuk ellen, de a neveltetésemnek köszönhetően ugyanúgy csináltam mindazokat, amiket ők is. Egy kivétellel, hogy én nem öltem gyerekeket. 15 éves koromra igazi kis szadista vált belőlem, és akármennyire sem értettem a miértjét, élveztem a gyilkolást – és mit ne mondjak, egész jó voltam benne. Mi több, néha még a szüleimnél is jobb. De volt egy határ, amelyet nem akartam átlépni, hisz a saját gondolatomban az fogalmazódott meg, hogy amíg valaki elér a maga pubertáskorába, addig még talán lehet nevelni, terelgetni, és ebből kifolyólag alakítani az életét, személyiségét. Fontosak az utána történőek is, de az első korai évek mindenképpen meghatározóak – legjobb példa erre én magam vagyok. Már csecsemőkoromban is anyám előszeretettel vitt magával, hogy megfigyeljem apám műveit. Számomra mindennapossá vált a vér, a fájdalom, a sikolyok, és egyenesen szorongtam az elvonási tünetek miatt, ha nem hallhattam vagy érezhettem át őket huzamosabb ideig. Egyre többen felfigyeltek a családomra és arra, amit műveltünk. Amíg csak egy maréknyi emberről volt szó, nem volt különösebb probléma, könnyűszerrel elintéztük őket. Aztán ahogy egyre és egyre jobban gyűltek az ellenségeink, minden nehezebbé vált. Hosszú időbe telt, ezt tudom, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem járható út. Akármennyire is élvezem azt, amit csinálunk, mi csak négyen voltunk, szemben a világgal. Az ellenoldali felállás valahogyan jobban csábított. Ha valahol kiélhetem a szadista hajlamaimat, de nem kell minden lépésemet 360 fokos figyelemmel kísérnem, az szerintem bárki számára előnyösebbnek tűnik. Így hát végeztem a szüleimmel – groteszk, felismerhetetlen módon - és úgy állítottam be a helyszínt, mintha mi magunk is odavesztünk volna Éponine-nal. Változtatnunk kellett kicsit magunkon, és el kellett tűnnünk legalább egy kis időre – hogy ez pár hónapot, vagy évet jelentett, azt magunk sem tudtuk. De a lehetőség gyorsabban kínálkozott, mint azt bármelyikünk merni remélte volna. A gyakorlott szemeket nem tudtam megtéveszteni. Egy olyan szemet, amely már látott az én művemhez hasonló szörnyűségeket és tudta, mire ment ki a játék. Bújkáltunk egy ideig, de ő mindvégig tudta, hol és merre járunk. Ránk talált, de ahelyett hogy befejezte volna azt, amit a kovenje kívánt, inkább magához vett minket. Meglátott bennünk valamit, amelyet a saját maga hasznára fordíthatott. Lucifernek hívta mindenki, aki ismerte. Eleinte én magam is, csupán az iránta adódó tiszteletemből és a kezdeti halvány félelmemből. De azóta már évek teltek el, és nem vagyok hajlandó ezen a nevén szólítani őt. Ő volt a főnök, én lettem a jobb keze – azonban egyikünk sem volt jobb vagy rosszabb a másiknál. Amely az egyikből hiányzott, a másikban épp hogy csak szemet nem szúrt. Azaz de, szúrt az rendesen - hogyha rajtunk múlt. A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem Az első dolog, ami szembetűnik, ha találkozol velem: szinte állandóan mosolygok. Hogy éppen jól érzem magam veled, vagy azon gondolkozom, hányféle módon kínozhatlak meg, az már egy teljesen másik dolog. Egy jóvágású, segítőkész, kedves fiatalambernek tűnhetek, azonban az igazság nem is állhat ennél távolabb. Úgy vélem, néha muszáj álarcot viselni, máskülönben túlságosan könnyen kiismerhetővé válik az ember, melyet ellene lehet fordítani. Senkinek sem mutatok ki sokat a valódi énemből, akinek viszont mégis, azok általában már alulról szagolják az ibolyát. Mindenki, aki tudja mivel foglalkozom a kovenen belül, felruház különböző jellegekkel, személyvonásokkal, melyek hol igaznak bizonyulnak, hol a valóság közelében sincsenek. Utóbbira példa, hogy sokan azt hiszik rólam, kannibál vagyok. Az általábani szadista jellememmel senki nem lő mellé, viszont egyesek ezt túlgondolták az imént felvázolt módon. Imádok a konyhában ténykedni, és tény, hogy szinte nincsen hús, amit ne ennék meg - de az emberi még az én gusztusomba sem fér bele. Az olyan dolgokban viszont igazuk van a személyiségemet illetően, hogy egy számító, ravasz dög vagyok, akinek mindig az a célja, hogy ő jöjjön ki legfelelül és/vagy hogy kiélhesse a maga beteg, szadista vágyait a prédáin. Ismernek engem sokan, csak nem tudják, hogy az elképzeléseikből nem egy-egy személyiségjegy jellemző rám, hanem javarészt mind.
| |
|
| | | | Alastor Benson | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|