Chatkép : Szerepkör : alvilági vezetö play by : ⥼ aaron taylor johnson Hozzászólásaim száma : 89 Pontjaim : 3 Pártállás : User név : ⥼ benibigyó Őt keresem : my only weakness
my older sister
my younger sister
Tartózkodási hely : ⥼ washington Korom : 42 Foglalkozásom : ⥼ leader of some betrayers | Elküldésének ideje -- Kedd Aug. 04, 2020 7:22 am | michiel
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
washingtoni alvilági vezető oliver jackson cohen Mondhatnám, hogy a városi alvilág zaját mi ketten csiholjuk; mióta átvettem Luke helyét a washingtoni maffia-birodalomban, mondhatni, meghódítottam az egész város alvilági ügyleteit. Úgy mozgatom a szálakat, és az embereket, mintha madzagon irányíthatóak lennének. Te azonban utáltad ezt látni, talán mert csak álmodozni tudtál ekkora erőről, vagy hatalomról. És lám, mégis eljött a te időd, nemde? Egy kis alvilági alak vagy, aki annak idején még mellettem kezdett. De már akkor sem őszinte volt a hűséged, vagy a családod hűsége. Aztán valahogy... mégis rád köszöntött a szerencse. Saját embereid lettek. Kiszakadtál a köreimből, azóta van már egy saját kis vityillód, de valljuk be, egész kis csinos az a vityilló. Ráadásul a fejemet akarod - ennyit a régi szép időkről és az apai pátyolgatásról, haver.Ha értesülök arról, hogy valaki vérdíjat tűzött ki rám, és fejvadászt küldött utánam, elsőkézről tudom, hogy te vagy a megbízó. Mindezt azért, mert pár hónapja megöltem a húgodat - persze azóta sem hiszed el, hogy a véletlen műve volt az eset. A lány nem ártott nekem, veled ellentétben. Így viszont egy Istennél is rosszabb ellenséget szereztél. Engem. Az viszont kétségtelen, hogy a legjobb körökbe helyezted magad ahhoz, hogy velem viaskodj. Bastien szimpatizánsává váltál, míg én tagadhatatlanul az ellensége vagyok. Így kijelenthetjük: jó helyre tetted a s*gged. // A név és a pb alkuképes, illetve van egy pár ötletem kettőnk viszonyához, valamint jövőbeli terveim/terveink kapcsán is mindenképpen egyeztessünk, ha befutsz. |
|
|
|