Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alexis Bouchard

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Júl. 05, 2020 7:19 pm

Elfogadva, gratulálunk!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Alexis!

Először is engedd meg, hogy üdvözöljelek az oldalon! De cuki vagy Emma Watson mindig egy jó és biztonságos választás, és bár csak nemrégiben búcsúztunk tőle az oldalon, nekem nagy örömömre szolgál, hogy visszatért. Valamiért nagyon tudom azonosítani az óvónénivel is. Kacsi

Érdekes karaktert varázsoltál elénk, azt hiszem, még sosem láttam senkinél, hogy az óvónői feladatok árnyoldaláról írná a sorokat, de tudod mit? Annyira igazad van! A szülők kidobják a csemetéket az oviban, aztán elrohannak a munkába, és örülnek, hogy legalább a gyerekkel nem kell még foglalkozniuk az összes bajuk mellett. Nem igazán gondolnak bele abba, hogy a 8 órában, amit távol töltenek, valakinek azért mégis vigyáznia kell a gyermekre - sok másikkal egyetemben. Én mindenképp köszönöm neked ezt a nézőpontot! Cute

Nem is tartanálak fel soká, ne hagyd magára azokat a gyerkőcöket! Feltéve persze, ha nem mész vissza bulizni... 22 Kérlek, szaladj el a foglalók irányába, aztán vesd be magad Washingtonba!

2020. május 25-én új szabályt léptettünk életbe a multi karakterek kapcsán. Minden multi karaktert be kell jelentened a staff irányába - beleértve a titkos karaktereket is. Mi nem adjuk tovább ezeket az információkat. Amennyiben ez egy frissen elfogadott karakterrel az elfogadástól számított egy héten belül nem történik meg, szankciókat von maga után - a foglalások elvesznek, a karakter pedig használaton kívüli státuszt kap, amely lévén nem tud majd játéktéri reagot kreálni.
Amennyiben új tagként érkeztél hozzánk, és multival még nem rendelkezel, a karakteredet mint fő karaktert kell lejelentened.
Az üzeneteket minden esetben Barbara részére kell eljuttatnod privát üzenet formájában, vagy pedig Discordon felvenni vele a kapcsolatot. Ő készségesen felel majd minden felmerülő kérdésedre is.

- idézet frissült szabályzatunkból

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Júl. 05, 2020 12:28 am
Alexis Bouchard

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

"Die with memories, not dreams."

but...

Első pillantásra kinézetem talán teljesen átlagosnak tűnhet, de csak így két szem között elárulom, hogy második pillantásra is. Legfőképpen azért mert igazából teljesen átlagos is vagyok. Barna haj, barna szempár, nőies idomok... Szóval unalmas, de mégis gyönyörű, egy igencsak bájos mosollyal fűszerezve. Legalábbis akkor, amikor nem épp gyerekek díszítik fel a fejem rágógumikkal és egyéb csecsebecsékkel.

Türelmes vagyok, de nem a végtelenségig.
Őszinte vagyok, de a bizalmam ki kell érdemelni.
Segítőkész vagyok, de nem önzetlen.
Kedves vagyok, de nem mindenkivel.
Kíváncsiskodó vagyok, de a határokat nem ismerem.
Társasági lény vagyok, de az emberek néha az agyamra mennek.
Aktív vagyok, de a lustálkodást sem vetem meg.
Állatbarát vagyok, de csak messziről szeretem nézni őket.
Életvidám vagyok, de néha még nálam is eshet az eső.
Családcentrikus vagyok, de soha az életben nem akarok saját gyereket.
Hirtelen haragú vagyok, de könnyen meglágyulok.
Szeretethiányos vagyok, de nem szerelemhiányos.
Nálam mindig van egy "de", nem hagyom a dolgokat annyiban. Végtelenségig küzdök az igazamért, nem félek vitába keveredni, nem vagyok egy könnyű eset. Ha nap mint nap óvodások szívják a véred, könnyen megkeményedsz... vagy tönkremész. Két választás van, aztán rajtad áll mi válik belőled. De vajon mi vált belőlem?

1992.12.25.

Emma Watson

Ember
a karakterem saját

pártállásom: semleges

Gyerekkoromban még naivan azt hittem, hogy óvónéninek lenni könnyű. Azt hittem ez lehet a világ legjobb munkahelye és soha egy pillanatra sem inogtam meg ebben. Egészen addig a pillanatig, amíg bele nem kerültem. Semmiképp sem mondanám, hogy utálom amit csinálok, hiszen egyáltalán nem így van. Egyszerűen csak nehéz, rengeteg figyelmet és ébrenlétet igényel. Amikor a szülők arról panaszkodnak, hogy jaj milyen nehéz ez nekik otthon az egy szem gyerekükkel, szívesen felajánlanám számukra a munkahelyem csak egyetlen hét erejéig. Hogy milyen is az mikor egyszerre tizenöt gyerkőcöt kell figyelni, minden egyes apró mozdulatot, hangot, vagy éppen csendet. Mindegyikkel foglalkozni, tizenötfelé szakadni, rohanni, együtt sírni, együtt nevetni, mesét olvasni, megetetni. Mindent aminek egy szülő meg kell, hogy feleljen de legrosszabb esetben is maximum két gyermek számára. Ennek a számnak többszöröződését már sokkal nehezebb elviselni. A folytonos és soha el nem múló aggódás amikor belépek az óvodába, majd a megkönnyebbülés mikor elhagyom azt. Imádom a gyerekeket, bánni is tudok velük, ők is imádnak engem, de mindenki elhiheti, hogy ez nem egy könnyű feladat. Idegileg tesz tönkre anélkül, hogy te magad észrevennéd. Aggódásban és félelemben élni nem jó. El sem tudom képzelni mit éreznék, vagy hogyan tudnám elviselni ha például egy aprócska lélek élete száradna a lelkemen. Azért mert csak egy pillanatra levettem róla a figyelmem, hogy valaki mást istápoljak, vagy mert az illemhelyre kell mennem és nem tudom tovább tartani... Vagy mert rosszul aludtam a sok idegeskedés miatt. Néha úgy érzem, hogy kell egy kis szünet, hogy valami mást kell keresnem. Még harminc sem múltam és máris kezdem úgy érezni, hogy végem.
- Lexi néni, Lexi néni! - A gondolatmenetemből kirángatva, Melanie már húzza is a kezem, hogy menjek vele. Kíváncsian lépkedek utána, vajon mit ügyeskedett ezúttal? - Nézd, ezt neked rajzoltam! - Már nyomja is az orromba a papírt, amin egy kislány, feltehetőleg Mel és egy nő, feltehetőleg én, áll kézenfogva. Az ilyen pillanatok azok, melyek a szívemet melengetik és próbálnak meggyőzni arról, hogy talán mégsem tévesztettem pályát annyira. Talán van még itt esély, csak hozzá kell szoknom. - Köszönöm, csillagbogár. - Felelem a lánynak egy kedves mosoly kíséretében, minek köszönhetően ő megölel. Nekem pedig a szívem szakad meg a kislányért, akinek szülei alkoholisták és a hét szinte minden napján elfelejtenek érte jönni. Melanie nem egyszer jött be hozzánk zúzódásokkal, sírva, én pedig nem egyszer jelentettem már az ügyét a gyámügyiseknek. Nem tesznek érte semmit. A lány már engem tekint anyjának, ha tehetném bizisten örökbe is fogadnám. Mondjuk ami késik nem múlik...
- Ááááá! - A visítás hallatán úgy ugrok fel, mint egy anyatigris, szinte azonnal a baj forrását keresve. Amíg azt meg nem találom, szinte minden lehetséges baleset felvillan a szemeim előtt. A hangokra extra érzékeny vagyok, olyannyira, hogy még álmomból is képes vagyok felugrani és azt hinni, hogy valami baleset történt. Még akkor is ha az a bizonyos hang odakintről jön egy vidám ifjúsági csapat ékszakai bulizásából... Az ablakom alatt. Ez talán a legrosszabb része annak ha egy óriás város központjában helyezkedik el az ember. Viszont valahol féltékenység is bújkál bennem. Szívesen lennék még az a tinédzser aki a húgával együtt bulizza át az egyetemi időszak szinte minden egyes éjszakáját. Évekkel ezelőtt még sokkal lazább voltam, emiatt húgom sokszor harap is, hiányolja a régi Lexit akire legjobb barátjaként tudott tekinteni. Folyamatosan arra ösztönöz, hogy változtassak, hogy menjek el tanulni, hogy dolgozzak egy bárban, igazából bármit, csak szabaduljak. De vajon nem vagyok túl idős? Nem késő ehhez már?  
Vissza az elejére Go down

Alexis Bouchard
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alona & Alexis
» Violet & Alexis

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: