Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Berdinus Blanchard

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Berdinus Blanchard GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Berdinus Blanchard Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Csüt. Jún. 18, 2020 8:40 pm

Elfogadva, gratulálunk!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Berdinus,
A te türelmed is köszönöm.
Te lennél a bizonyos érme másik oldala. Most kitérnék arra is, mennyire tetszik mindkettőtök fő képessége - ez a fény-árnyék dolog úgy érzem, egy nagyon kreatív irány.
Nekem már elég késő van, és megfogadtam, hogy nem kezdek el a nevetekből hollywood-i filmstudiókat kenterbe verő rövidítéseket alkotni.  22 Lehet, most hazudom, de úgy rémlik, férfi testvérpárunk talán még nincs az oldalon... az előtörténetedben külön tetszett ez a vonal. Az ikertestvérek között nagyon erős kötelék alakul ki az első perctől kezdve, és ezt te is bizonyítottad azzal, ahogyan a testvéred mellett álltál. És nem egy tegnap kezdődő dologról beszélünk, hisz elég idősek már ezek a karakterek. Az felettébb tetszett, ahogyan némi boszorkány-üldözést belecsempésztél a lapba.
Kíváncsivá tettél, tettetek. Várom, mi sül majd ki ezekből a karakterekből, így már engedlek is utadra - foglalózz te is, majd nyomás a játéktér! Hajrá, hajrá BB Brothers!  hopp

2020. május 25-én új szabályt léptettünk életbe a multi karakterek kapcsán. Minden multi karaktert be kell jelentened a staff irányába - beleértve a titkos karaktereket is. Mi nem adjuk tovább ezeket az információkat. Amennyiben ez egy frissen elfogadott karakterrel az elfogadástól számított egy héten belül nem történik meg, szankciókat von maga után - a foglalások elvesznek, a karakter pedig használaton kívüli státuszt kap, amely lévén nem tud majd játéktéri reagot kreálni.
Amennyiben új tagként érkeztél hozzánk, és multival még nem rendelkezel, a karakteredet mint fő karaktert kell lejelentened.
Az üzeneteket minden esetben Esme részére kell eljuttatnod privát üzenet formájában, vagy pedig Discordon felvenni vele a kapcsolatot. Ő készségesen felel majd minden felmerülő kérdésedre is.

- idézet frissült szabályzatunkból

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Jún. 16, 2020 9:44 pm
Berdinus Blanchard

We were tricked by our holy father
So in peace, we'll never be
ft. harris dickinson

BRITAIN, IPSWICH, 1780.
született
vadász
faj
saját
a karakterem
ellenálló
pártállás
#blanchardbrothers

God is drunk
Look how far we've sunken
Oh, my lord
We'll be the first to raise the sword forfeit

· Idegen dallamok ritmusára mozdul a fiatal, mégis roppant mód idős warlock teste a villódzó fények ölelésében. A fényeket ezalkalommal nem a fivére rángatja, ő otthon pihen. Ellenben vele, akit tudásszomja abszurdabbnál abszurdabb helyzetekbe ránt. Épp úgy rántja, mint ahogy a zene buja ritmusával szinkronban rántja magához egy nő, vagy férfi, háttal csapódik a testnek így ő maga sem tudja hirtelenjében. A gyengéden fűszeres illat épp úgy tartozhat egyikhez, mint másikhoz. ·

Azt mondják, hogy csak akkor láthatod igazán a csillagokat, ha elsötétül az életed. De mi nem láttunk aznap csillagokat, számunkra már nem volt remény, csak a viharfelhőkkel menydörgő ég. Ó, bárcsak. Még az sem, csupán sziklák az anyaföld gyomrában. A szülőföldünktől a Holland Királyságig kúsztunk, onnan egy hajón megbújva a néhai kolóniákig, majd délre tartottunk volna.
Miért is gondoltuk, hogy van esélyünk? A Vatikán legképzettebb vadászai voltak a nyomunkban heteken át. Ott lihegtek, mert személyessé tettük. Mert kiképeztek minket. Mert mi boszorkányokként az ellenség orra alatt bújtunk el, míg ők a felszentelt vadászaikká tettek. A függetlenné vált kontinens déli részéig már nem jutottunk el, kelepcébe csaltak és egy barlangrendszerben temettek el, végtelen sötétségbe burkolva a saját életük árán. Az utolsó lélegzetemig azt gondoltam, hogy találok kiutat, de a csuklóimra tekeredett kötelek egyre csak mélyebbre vágtak, míg végül kimerülten zuhantunk együtt a porba. A sötétség engem tartott életben. Én pedig Őt.

· Levegőre van szüksége. Nem oxigénre, az alkoholmámorban úszó tömeg pulzálása kiszorítja az oxigént. Szimplán csak levegőre. Ezt pedig megadja neki a puszta tudat, hogy kint lehet az éjszakában. Hogy emberek lihegnek körülötte. Hogy mindenki zavaróan közel van, minden zavaróan fülledt, hangos, fémes, új… idegen. Ez a rengeteg impulzus érezteti vele, hogy él. A táncpartnere karakán módon ragadja meg a csípőjét és maga felé fordítja. Ő nagyot nyel, hisz nem tudja, mit kezdjen a nővel. Idegen számára minden mozdulat, aztán mégis a ritmusra bízza magát, azzal együtt mozdul. Így már látja, jóval magasabb a partnerénél. A természetes szépségű kishölgy tenyere pedig arcátlanul szalad fel az ő belsőcombján. Épp ott érinti meg, ahol Timsh atya és sokan mások annyiszor. Túl sokszor az ikeröccse helyett is őt. ·

Brunon kívül sosem kötődtem érzelmileg igazán senkihez. Képes voltam bárkit és bármit szempillantás alatt kivágni az életem lapjáról, hogy magunkat biztonságban tudhassam. Ott volt például Hilda. Alig töltöttünk el vele két évet, alig voltunk nyolc évesek, amikor a távolból végig néztük, ahogy boszorkányság vádjával egy farönkhöz láncolva a vízbe fojtják őt. Valóban volt mágia a vérében, csupán egy kevés, de volt, a felmenői tanításait pedig hűen őrizte. Befogadott minket az utcáról, sajátjaiként nevelt. Az egyetlen bűne pedig az volt, hogy kenőcsökkel kereskedett és gyógynövényekkel gyógyított másokat. Sosem álltam még olyan egyenes háttal, mint akkor, amikor a halálát végig néztem az ikertestvéremmel mellettem. Ösztönös reakció volt ez Bruno megtört sírására. Kézen fogtam, határozottan elhúztam onnan, és soha vissza sem néztem. Nem gyászoltam, az agyam automatikusan kapcsolt át a következő üzemmódra, ahol már csak mi ketten voltunk a világban.
De ha valaki, Liesbeth igazán közel állt ahhoz a kötődéshez. Ritkán találkozhattunk a londoni vadászkatedrális udvarán piknikezve, de ő is épp annyira kedvelt engem. Sosem felejtem az utolsó szóváltásunkat, amikor az Amerikába vezető hajóút előtt még utoljára megjelentem előtte árnyként. Figyelmeztetett. Érezte azt, aminek a megérzéséhez én túl elbizakodott voltam. A véget. „Kérlek, ne végezd úgy, mint Timsh atya. Árnyékba fulladt, mielőtt kilehelhette volna az utolsó szavait. Ha egy kicsit is számít, akarom, hogy tudd, sajnálom lett volna.”

God is drunk
How you bloat from wine and bread
Filling up until we're all overfed
All the blood in your veins is mine
And so is mine
A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

Örökké. Kedveli ezt a szót. A tényt, hogy örökké nem létezik, mégis van rá szavunk, amit szüntelenül használunk. Egyszerre találja pompásnak és kiábrándítónak. Az ő örökkéje az ikertestvére. Kétségkívül a világa fénye, a szó minden értelmében. A fénynek parancsol, míg Berdinus a sötétségnek. És ahogy a képességeik, a jellemük is épp ilyen ellentétes összhangban mozog, mióta világ a világ.
Kettejük közül mindig ő volt a markánsabb. Hajthatatlan, merész, szétszórt, bizalmatlan, és fifikás. A világra kíváncsi, a művészetek iránt pedig igazán gyengéd természettel rendelkezik.
A teljesen diszfunkcionális gyerekkor és a még annál is silányabb egyházi vadászneveltetés sem tudta igazán megharagítani a világra. Nem véglegesen legalábbis. A sok-sok felhúzott réteg és megkövesedett fal mögött valahol elveszve még mindig az a fiú, aki két számmal nagyobb cipőt hordott, és legalább hat réteg elnyűtt ruhát magára vett, hogy nagyobbnak és keményebbnek tűnjön annál, mint amilyen valójában volt. Mit mondhatna, az utcák mindig kemények voltak, különösen igaz ez a 18. századra. Nem mellesleg, az is bizonyítja a szokás hatalmát és hogy a zsebtolvajlás is olyan, mint a biciklizés, hogy manapság is simán leemel bármit a polcokról, ami megtetszik neki. Nincs kialakult koncepciója a magántulajdonról. Megláttam, megtetszett, az enyém.
Ami pedig a kort és annak kereszténységét illeti, mindig sajátos kapcsolata volt annak valóságával. Leginkább ez is az egyedi képessége jellegéből fakadt. Míg az öccse jobb napjain angyalnak is eladhatta volna magát a fényével, ő az árnyakkal volt képes marionettezni. Az ő ereje a sötétségből fakadt, véka alá rejtette, azt mégsem hagyta soha, hogy a kor eszméi megbélyegezzék és belé beszéljék a mágia démoni mibenlétét. Makacs, mint az öszvér. Sokban hasonlított a liberális felfogása az egy emberöltővel később született Tesláéhoz. Egyiküket sem érdekelte, ki és mit mond, had beszéljenek. A múlt és a jelen talán az övék, de a jövő nem. A jövő a sajátjuk.
Szép remény volt legalábbis. Valójában sosem volt a sajátja. Az utcáé volt, az ördögé, a vadászoké, majd kétszáz évre az anyaföldé, miután élve eltemették őt az öccsével együtt.
Vissza az elejére Go down

Berdinus Blanchard
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mimosa & Berdinus - employment services much?
» Kalina & Berdinus - just hunter things

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: