Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Szomb. Jún. 13, 2020 2:57 pm | Elfogadva, gratulálunk! isten hozott játékosaink között! Kedves Gabriel, Egyrészt szóvá kell tennem, hogy nagyon tetszetős a play-by választásod. Jensen Ackles-t én egy olyan filmből ismertem meg annak idején, ami mára már nincs is a térképen - tényleg nem iskerek olyat, aki látta volna rajtam kívül -, de mint avatar, gyakori választás. És milyen jó választás... Másrészt, szerintem a vadászok mindig is kicsit háttérbe voltak szorulva, elvégre ők csak "harcoló halandók". Micsoda skatulya! Nehéz belőle kikászálódni, ám úgy vélem, jó user kezében ez nem lehetetlen küldetés. Érdekes plot-hálózat kezdett kialakulni a lelki szemeim előtt - már az előtörténeted kapcsán is, remélem, hogy mindezen játékokban megtalálod majd a szórakozást, illetve a számításokat. Nekem tetszett, amit olvastam, és kívánom, hogy maradj továbbra is ezen az ösvényen. Amennyiben még nem foglalóztál volna, most midnenképpen tedd meg, majd nyomás; várnak rád! Érezd jól magad! ― 2020. május 25-én új szabályt léptettünk életbe a multi karakterek kapcsán. Minden multi karaktert be kell jelentened a staff irányába - beleértve a titkos karaktereket is. Mi nem adjuk tovább ezeket az információkat. Amennyiben ez egy frissen elfogadott karakterrel az elfogadástól számított egy héten belül nem történik meg, szankciókat von maga után - a foglalások elvesznek, a karakter pedig használaton kívüli státuszt kap, amely lévén nem tud majd játéktéri reagot kreálni. Amennyiben új tagként érkeztél hozzánk, és multival még nem rendelkezel, a karakteredet mint fő karaktert kell lejelentened. Az üzeneteket minden esetben Esme részére kell eljuttatnod privát üzenet formájában, vagy pedig Discordon felvenni vele a kapcsolatot. Ő készségesen felel majd minden felmerülő kérdésedre is.
- idézet frissült szabályzatunkból |
|
| Elküldésének ideje -- Csüt. Jún. 11, 2020 9:56 pm | |
|