Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

lidiya & barb | it's not because of the pie

Begyüjtõ

Lidiya McLoughlin
Chatkép :
lidiya & barb | it's not because of the pie Source
Szerepkör :
az elsõ begyũjtõk egyike
play by :
tessa thompson
Hozzászólásaim száma :
33
Pontjaim :
24
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu
Őt keresem :
i am made of water
i am always surging
you can break my waves

lidiya & barb | it's not because of the pie Tumblr_inline_mlj8g7v6Xe1qz4rgp
Korom :
37
Foglalkozásom :
anything depending on situations

Lidiya McLoughlin

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 15, 2020 9:01 pm
Gyanakodott a lányka, ami teljesen rendjén való reakció volt, elvégre csak úgy beletapostam az elképzeléseibe, meg a furcsa, perverz szórakozásába, hogy magára szabadítson néhány természetfelettit. De ez nem tart sokáig, hiszen arra képeztek ki, hogy pillanatok alatt tökéletes alibit és hátteret alakítsak ki önmagam számára, éppen annak megfelelően, ahogyan azt az adott helyzet kívánta. Megkeseredik a barátságos mosoly az arcomon a megjegyzésére. Mindezt persze nem azért tettem, mert leleplezne, sokkal inkább ezzel adva a tudtára, hogy jogosnak tartom sajnálatos módon a felvetését…

– Sok minden nem jól működik a városban – vontam most meg én a vállamat, egy pillanatra átszalad némi rosszallás az arcomon, hiszen hogyan is érthetne Lidiya egyet a város irányításával ebben a pillanatban. Én persze egész máshogy láttam a helyzetet. A rengeteg zavargás nem Monagham rendszere okán történt, hanem pont annak ellenére… a természetfelettiek is emberek voltak egyszer, és a gondolkodásmódjuk nem változott meg néhány agyar és karom növesztésével. A túl nagy szabadság pedig mindig anarchiába torkollott, mert valójában az emberek többségének szüksége volt keretekre, hogy ne veszítsék el a kapcsolatot a begyöpösödött valóságukkal. Barbaráról sem gondolkodtam másként. Különben nem csinálna egy pitéző kellős közepén ekkora cirkuszt.

– Hmm… mindenkinek van vesztenivalója szerintem – a hangom keserű volt, kissé hitetlen, mintha valóban sokat tudnék arról, mi az igazi veszteség, a tekintetem kiüresedett egy pillanatra, mintha egy valódi katona emlékei játszódnának le előtte, arra gondolva milyen volt a csatatéren, milyen megpróbáltatásai voltak akkor és mai napig a PTSD utolsó tüneteiként, majd megrázkódtam, mintha valóban kirázott volna a hideg arra gondolva, hogy egy ilyen fiatal lány azt mondja nincs vesztenivalója. Szomorúság ült a szemembe, mert olyan hihetetlennek hangzott mindez. A pupilláim mélyén ott ült a kérdés: miért? Mindezt persze olyan precizitással, hogy a kislánynak mindez tökéletesen valós. Nem lehet képes átlátni az álarcon, hiszen csak Thea és Leta, aki ismerte a trükkjeimet, meg még néhány jobb begyűjtő. Biztosan sajnáltam volna Barbarát, ha nem lett volna túl gyanús, hogy ő az első valódi csodabogár, akit elkaphattam.

Szórakozott és hálás mosollyal vettem át a pincérnőtől a pitémet, amiből egy falatot a villámra szúrtam. Elégedett hümmögéssel konstatáltam, hogy valóban a város egyik legjobb pitéje volt ez, ahogyan ezt hallani lehetett a Patties-ról. Barbara kérdése nem lepett meg, sőt már egészen készültem rá:

– Ez nem olyan mint Orwell 1984-e, hogy a Nagytestvér figyel – jegyeztem meg kissé szarkasztikusan, mint aki számtalanszor mondta volna már el, hogy egyáltalán nem hasonlít az utópikus történetekre, amit olvasni lehet, meg filmeken látni. – Valójában a helyadatokra figyelünk elsődlegesen, amit minden közösségi média felület nyilvánosan kezel, és csak akkor szólunk bele, ha a rutin ellenőrzésnél megkérdőjelezhető dolgot látunk a térfigyelőkamerákon – magyaráztam tökéletes nyugodtsággal. Olyan nagyon nem álltam messze amúgy sem a valóságtól, már csak azért sem, mert a Walton valóban ezt a módszert alkalmazta, az én elképzeléseim nyomán, de persze erről igen kevesen tudtak, és biztosan nem Barbara volt az egyike ezeknek az embereknek. – Jelenleg is fejlesztjük a lehetőségeket, hogy azok ne ütközzenek bele a városlakók jogaiba. Nincs szükség több problémára – mondtam tökéletes adva a kormányzathoz és a várost irányító apparátushoz hűséges, de bizonyos helyzeteket nem értő ex-katonát.

to Barbara
Vissza az elejére Go down
Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
lidiya & barb | it's not because of the pie GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
lidiya & barb | it's not because of the pie Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Szer. Okt. 07, 2020 8:03 am

Lidiya && Barbara
i don't follow rules, i make them

Gúnyos él bukkant fel a hangjában, miközben azt ajánlotta, hogy visszahívja nekem a két vámpírt. Vámpírt? Ki tudja, talán az egyik nem is vámpír volt. Mindegy, annyira azért nem fontos. Csak lazán megvontam a vállaimat, ezzel adva tudtára, hogy ezt a kört már lejátszottuk.
A következő pillanatban már ott ült velem szemben. Furcsa mód már az első pillanattól kezdve éreztem vele kapcsolatban, hogy valami nem stimmel. Pedig... alapvetően nem adott rá okot, hogy gyanakodjak. De mégis mit tenne egy hétköznapi átlagos lány egy ilyen eseménysor után? A két férfi verbálisan is érzékeltette, hogy egyikük sem szeretne a barátom lenni - enyhén szólva. Míg ez a nő inkább testbeszédét illetően félelmetes, és ehhez hasonlót még... aligha tapasztaltam. - Ööö... nem - ismertem be egy biccentéssel. Tényleg nem nézett ki vámpírnak. Ettől függetlenül továbbra is tartottam magam ahhoz, hogy embernek sem tűnt. De adjunk egy esélyt ennek. Aztán maximum két körös menekülést csapunk ma estére. - Aha... - Kicsit elhalt a hangom, bár csak azért, mert próbáltam emészteni az információkat. Szóval úgy tűnik, most először cserbenhagyott a megérzésem. Talán tényleg csak egy volt-katona, aki... a város biztonságáért felel? - Azért gondolom te sem lepődsz meg a gyanakváson. A hozzám hasonló egyszerű halandók nincsenek hozzászokva, hogy bárki a sötétből előbukkanva megvédi őket - tettem hozzá, ez persze egyben kritika is volt a rendszer ellen. Én általában megpróbáltam kimaradni ebből, annak ellenére, hogy jogos lett volna a gyűlöletem. A családom Monagham miatt bomlott fel, a szüleim elmenekültek pár éve, engem pedig... itt hagytak, mint valami csalit.
Kérdésére megvontam a vállamat. - Nem tudom. Szeretem az adrenalint. ÉS amúgy sincs veszítenivalóm - fejtegettem egy keserédes mosollyal, habár ezzel még olyan sokat nem árultam el magamról. Tudta a nevemet, és azt, hogy szeretem az adrenalint. Gondolom nem fog kiderülni róla, hogy ő egy olyan gyilkos, aki az áldozata legnagyobb félelmével akar gyilkolni. Ha igen, hát azt a játékot még úgysem próbáltam. Talán amúgy is jobb lett volna, ha kicsit visszafogom magam, elvégre amíg ismertem a módját az előző két vámpírbarátom eltűntetésére, addig ez a nő egy egészen újfajta terepre akart csábítani. Ismeretlen keringőnek tűnt, egyelőre nem fogadtam el a felkérést. - És hogy akarjátok megoldani annál a vállalatnál, hogy a természetfelettiek ne konfrontálódjanak a hozzám hasonló balga emberekkel? - kérdeztem, habár rögtön lettek volna ötleteim. - Kamerák? Vagy az már teljesen elavult megfigyelési módszer? - vontam fel kérdőn a szemöldökömet.

Begyüjtõ

Lidiya McLoughlin
Chatkép :
Szerepkör :
az elsõ begyũjtõk egyike
play by :
tessa thompson
Hozzászólásaim száma :
33
Pontjaim :
24
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu
Őt keresem :
i am made of water
i am always surging
you can break my waves

Korom :
37
Foglalkozásom :

Lidiya McLoughlin

Elküldésének ideje -- Kedd Júl. 28, 2020 4:31 pm

to Barbara
Mondhatnám, hogy meglepett ahogy odavakkantott nekem a célpontom, de valójában simán kinéztem belőle azt a fajta hálátlanságot, ami azonnal tükröződött is rajta. Még hogy ne avatkozzak bele… egy röpke pillanatra megfordul a fejemben még az is, szarok az egész tervre, meg arra mekkora lebaszást kapnék a bázison Letától, csak simán elkapom és behurcolom a doktornő laborjába, itt és most. De mindez egyetlen villanásra sem fut át az arcomon, mert hosszú évek alatt megtanultam mindig aprócska mimikai izmomat irányítani. A tekintetem átsiklik Barbara Lancasterre, hogy aztán újra a fiatal vámpírra villanjon, aki nem tudja, kinek a dolgába piszkított bele. Gondolatban pedig, amíg elkotródott a vérszívó társaság, eljátszottam azzal a kielégítő képsorral, ahogyan hátulról megragadom a fekete tincseket, hogy aztán keményen beleverhessem a pitéző asztalába a csinos kis fejet, amikor most már kedélyes mosollyal az arcomon fordultam a nő felé. Jól kiszámított mozdulatsorom következő momentuma, hogy látványosan lelohadt a mosolyom az értetlen és rosszalló kérdésére. Hálátlan kis picsa… ha így meg tudnám állapítani, ránézésre, hol az a nyomorult hullám alakú heg vagy anyajegy rajta, itt helyben kiütném. De a torkomban felgyülemlő ellenszenv és düh továbbra is rejtve marad, hogy aztán kevésbé bájos hangon felelhessek a kérdésére, ahogyan bárki más tenné a helyemben.

– Gondoltam nem árt, ha nem nyírnak ki még valakit passzióból – vontam meg a vállamat, végig mérve a nőt, jól láthatóan azon gondolkodva, hogy rosszul vagy jól tettem-e, hogy kisegítettem. – De ha gondolod, visszahívom neked őket – a szemeimet kissé összehúztam, gúnyos kis él jelent meg a hangomban és a szám szélein is. Aztán a megjegyzésére egy gyorsan múló félmosolyba rándultak az ajkaim… hogyne lennék ijesztő, csak te még nem tudod, hogy a legrosszabb rémálmod vagyok.

Végül csak bemutatkozott – nem mintha szükségem lenne ilyesmire, hogy tudjam minden adatát –, én pedig vettem a bátorságot, hogy leüljek az asztalához. És akkor, elhangzott tőle egy mondat, ami zene volt füleimnek, mert imádtam, ha az éppen aktuális szerepemet az áldozat fantáziájához igazíthattam. Általában Lidiyaként rendfenntartónak adtam ki magamat, de bolondítsuk meg ezt a receptúrát a nő kérdésére adott válasszal.

– Úgy nézek ki, mint egy vámpír? – kérdeztem vissza, egyáltalán nem rejtegetve a tényt, hogy egyszerű halandó voltam: túl könnyű lett volna kiderítenie, hogyha erről hazudtam volna. Arcomon újra kedves mosoly jelent meg, ami tökéletesen őszintének látszott kívülről. – Katona voltam, most pedig biztonságtechnikus a Walton Corp.-nál, vagyis az egész város biztonságát őrzők egyike vagyok – mondtam teljes természetességgel, de persze tudtam, hogy ez nem lesz elég az új „barátnőmnek”, hogy békén hagyjon, így folytattam: – Az okosabbikkal már volt dolgom az erőfitogtatásai miatt nem egyszer. Igyekszünk a vállalatnál megoldani, hogy ne kerüljön senki összetűzésbe a természetfeletti városlakókkal – a hangsúlyom arról árulkodott, hogy begyakorlott válaszról van szó, mintha már sokszor kellett volna ezt elmagyaráznom másoknak. A céget pedig olyan sokféleképpen tudtam felhasználni, hiszen Washington D.C.-ben már akkor is jelentett valamit, mielőtt megváltozott volna a város helyzete. Könnyen lekövethető információ morzsa, ami hitelesebbé tesz bármilyen sztorit.

– Miért húzgáltad az oroszlán bajszát? – kérdeztem meg végül, mintha tényleg érdekelt volna, pusztán szakmai szempontokból, miért akarta lecsapoltatni magát. Azon kívül, hogy nem hagyhattam, hogy szárazra szívják nekem, még lehet jobban is jártam volna, ha az a két ostoba megtette volna nekem ezt a szívességet. Közben egy pincér jött én pedig rendeltem egy szelet áfonyás pitét, mintha abszolút mellékes dolog lenne, hogy mi elkezdtünk beszélgetni. Mondjuk mellékes dolog is volt.

from Lidiya
Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 21, 2020 10:09 am

Lidiya && Barbara

Nem voltam az a tipikus félős kislány, valószínúleg azért, mert a gyerekkorom nem erről szólt. Meg kellett tanulnom ügyelni magamra, tekintve, hogy a szüleim sosem tették. Ők általában azzal voltak elfogalva, hogy egymást nyírják a veszekedéseikkel. Amíg ők már majdnem késsel estek egymás torkának, addig én fogtam magam, és kinn játszottam, bajt kerestem, vagy éppen viccből verekedtünk egy-két lánnyal. Mindig azt mondtuk egymásnak, hogy ez még jól jön... tudnunk kell, hová kell ütni. De mióta ellepett minket a vámpír invázió Washingtonban, más eszközök után kellett nyúlni. Hisz őket nem teríti ki egy kis futás, vagy egy jó gyomros rúgás. Az ő gyenge pontjuk ezen messzire túl mutatott.
A nő megjelenése felborított mindent. Vagyis, a megszokott forgatókönyvet. Mert ilyenkor általában az történik, hogy tovább feleselek a vámpírokkal, ők kirángatnak, és megpróbálnak lecsapolni - kisebb-nagyobb sikerrel. Ez mindig körülmény-függő. Általában nem úszom meg vér nélkül, így már nyugodtan mondhatom, hogy ki nem állhatom azt a furcsa, fémes ízt a számban.
A nő hangsúlya némiképp fenyegetőnek tűnt, legalábbis egy külső szemlélő számára. - Hé, ne avatkozz bele - szóltam oda inkább én, a hálátlanság egy egészen új formáját villantva meg. Elvégre... pontosan tudom, mit csinálok. A saját testi épségemmel általában úgy szórakoztam, ahogy akartam.
Magam sem tudom, mit vártam. Az viszont meglepett, hogy a vámpírok fülüket-farkukat behúzva egyenesedtek ki. Aztán az egyik férfi hirtelen a másik felé fordult. - Hagyjuk őket, Vinnie. Hagyjuk. - Elég nyomatékosan nézett rá, mire a másik értetlenül felvonta a szemöldökét, de végül az is hátrébb lépett egyet. - Szerencséd volt - intézett felém még egyet a vámpír, majd már ott sem volt egyik sem. A nő pedig rám nézett.
- Ezt most miért csináltad? - kérdeztem felvont szemöldökkel. - Elég ijesztő lehetsz, ha így eliszkolt mind a kettő. - Nyilván segíteni akart, nem tudta, hogy ura vagyok a helyzetnek, még ha külső szemlélőként ez nem is tűnt úgy. - Barbara - mondtam, bár csak azért, mert ő is bemutatkozott. Amúgy lehet, hogy nem tettem volna. Még mindig a kíváncsiságom hajtott. Hisz azon kívül, hogy idősebb, mint én, ugyanúgy nő. És egy vámpír számára itt már végig is van zongorázva az egész dal. Hacsak... - Te nem ember vagy, ugye? Miért hallgattak rád? - Hát igen. A kíváncsi természetem egyszer biztosan a pokolba juttat majd, de egyre több kérdés jutott eszembe. Egy magyarázat volt: vagy ő is vámpír, vagy egy magasabb szinten álló valaki. Utálom a találós kérdéseket.

Begyüjtõ

Lidiya McLoughlin
Chatkép :
Szerepkör :
az elsõ begyũjtõk egyike
play by :
tessa thompson
Hozzászólásaim száma :
33
Pontjaim :
24
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu
Őt keresem :
i am made of water
i am always surging
you can break my waves

Korom :
37
Foglalkozásom :

Lidiya McLoughlin

Elküldésének ideje -- Kedd Május 05, 2020 11:06 pm

to Barbara
Hetek óta csak az adatokat gyűjtöttem, mert kivételes nem volt egyszerű dolgom. Egyből megtetszett a dolog. Hogy ezt a feladatot teljesen tudatosan kaptam, vagy Leta csak belenyúlt, arról fogalmam sem volt, mert elvileg a célpontról annyit tudott, amennyit az első információk alapján én mondtam el neki. Mindez azonban részlet kérdés volt, és mostanra zöld lámpád kaptam, hogy mehettem terepre. Az elmúlt pár napban pedig semmi mást nem csináltam, csak megfigyeltem az alanyt. Az eddigi legfiatalabb célpontom volt a szinte már fekete hajú, nem kifejezetten karakteres arcú, alacsony nő. Nem mintha ez bármin is változtatott volna. Ha azt az utasítást kaptam volna, hogy iktassam ki, szemrebbenés nélkül megtettem volna. Ám ennél jóval izgalmasabb macska-egér játéknak ígérkezett a helyzet, aminek kifejezetten örültem. Az első nagyobb feladat természetes az volt, hogy igazoljam a nő kilétét, vagyis kellett a hullám alakú anyajegyről bizonyíték.

Néhány nap alatt kiderült, sokat járkált a külvárosban a célpont, és előszeretettel tért be az egyik pitézőbe, amelynek nem volt kifejezetten nagy forgalma. Ez nekem jó hír volt, könnyű volt szemmel tartani. A mai nap viszont más volt, éreztem a levegőben, és bár nem különösebben akartam ezzel a megérzésemmel foglalkozni, ott motoszkált a fejemben, a gondolataim között, hogy valaki el fog csesződni. Egészen sokáig nem is igazolódott a balsejtelmem, ám a pitézőnél megváltoztak a dolgok.

Könnyedén dőltem az autómban hátra, miközben a Barbara nevű nőt figyeltem. Semmi különösen nem történt, bár kávé helyett most pitét is vett magának, és a szokásos helyei egyikére ült le. Mindez nem volt kifejezetten kiugró tény az eddigiek alapján, de azért feljegyeztem. Nagyon is körültekintő voltam a jelentéseim készítésében, ez volt persze Leta minimum elvárása is, de nekem ezt nem kellett tanítania vagy magyarázni. Már akkor nem örültem, amikor a vámpírok és vérfarkasok kis csoportja beszambázott a Patties-ba. Egyrészt sose volt szerencsés, ha a célpont közelébe vadbarmok keveredtek, márpedig ez a társaság az volt, ismertem őket; másrészt azt is tudtam, és nem is kellett sokat várnom, hogy drága Barbarám kinyissa a száját, és éles megjegyzéseket tegyen a csipet-csapatra, akik lepakolták magukat hozzá. Nem kellett hallanom semmi, hogy egyértelmű legyen, rohadtul beleköptek a levesembe. Nem fogom hagyni, hogy pár seggfej természetfeletti elbassza az én melómat.

Kurva életben, a telefonomat felkaptam az anyós ülésről a táskámmal együtt, és kiszálltam a kocsiból. Nem terveztem és nem is kellett volna még kontaktusba kerülnöm a célszeméllyel, de szükség törvényt bont alapon… én is jobban szerettem huzamosabb ideig megfigyelni az alanyokat, ám nagyon úgy nézett ki, hogy nincs választásom, mert egyik fél sem volt képes befogni a pofáját.

Valószínűleg a legjobb pillanatban nyitottam ki a pitéző ajtaját, a kis csengő megszakított mindent, majd ahogy az első lépést megtettem a kemény legények csapata felé, azok felpattantak.

– Mi lenne, ha máshol rontanátok a levegőt?! – a hangsúlyomból kiderült, hogy ez nem kérés, hanem utasítás volt, a kis slepp pedig össze is kapta magát. Kivéve egyet, ő új fiú lehetett, és le se tagadhatta volna, még így emberi formában sem, hogy egy koszos korcs. – Azt mondtam, tünés! – ekkor már a célpontom asztala mellett álltam, és a hangom nem tűrt egyetlen pillanatnyi ellentmondást. A szemeim dühtől villogtak a kölyökre, aki nem tudta kivel húzott ujjat, és az egyik vámpírra villantottam a tekintetemet, jelezve, hogy világosítsák fel a haverjukat rohadt sürgősen; azonban ezt Barbara nem láthatott ugyan, mert háttal fordultam neki. Végül a dühöt egy pillanat alatt levarázsoltam a vonásaimról, s megfordultam a tengelyem körül.

– Remélem minden rendben, és szokás szerint csak a szájuk volt nagy – kedélyesebb hanghordozással intéztem a lány felé a szavaimat, miközben előhúztam az egyik személyiségemet. – A nevem Lidiya – nyilván furcsa lehetett volna olyannak, aki tudta, hogy ezt a nevet használtam valóban, de a név kulcsfontosságú volt, és ha valakinek a bizalmába akarsz kerülni, hát erről igazán kár hazudni. Annyi minden másról is lehetett. Kezet nyújtottam a célpontnak, ezzel kezdetét is vette a játék.

from Lidiya
Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Szomb. Május 02, 2020 9:06 pm

Lidiya && Barbara

Elég gyakran hagytam el a várost az utóbbi időben. Pontosabban, a nagy zsivajt, ami az utcákon körülvett, és inkább külvárosi helyekre kacsintgattam. Mióta az a vérszívó uralkodott - már ahogyan ő fogalmazott - Washingtonban, senki nem mehetett el. És senki nem nagyon jöhetett be. Ki tudja, talán a középkorban is így működött... ehhez képest a berlini fal smafu volt.
A város szélében húzódott meg a Patties' Pie. Itt adták a világ legfinomabb almás rácsos pitéjét, bár én inkább a mellé kínált kávé miatt jártam ide. Kivéve mikor már messziről láttam, hogy vámpírok sorakoznak a bejárat előtt. Ott már volt egy olyan sanda gyanúm, hogy jó lenne nem beléjük állni... az utóbbi időben túl sokat járt a szám. És általában én húztam a rövidebbet. Ők okosabbak - ezt hiszik magukról -, gyorsabbak és veszélyesebbek. Bár találkoztak már ezek nővel? Mi lehet veszélyesebb, mint egy dühös nő? Na ugye.
Az egyik asztalnál ültem, mikor szólt az apró kis harang a bejárató ajtónál. Nem rezzentem meg, habár nagyjából sejtettem, hogy nagyjából milyen alakok térhettek be ide ezen a kései órán. Vámpírok, karöltve vérfarkasokkal. Az éjszakai szolgálat. Nyilván kereresnek valakit. Vagy valakiket.
Nagyot sóhajtottam, majd visszafordultam a pitémhez. Mire legközelebb felnéztem, már ott ültek velem szemben. Épphogy a nyáluk nem csordult, úgy bámultak. Kár, hogy csodálatuk nem a pitére korlátozódott... megforgattam a szemem. - Na mi van, fiúk? A pite már nem elég meleg? - vontam fel a szemöldököm, majd abbahagytam az evést. - Elment az étvágyam tőletek. - sóhajtottam lemondóan, már majdnem könnyeket ejtve ezért az elárvult almás pitéért.
- Túl nagy a szád. Ahhoz képest, hogy nem vagy nyerő pozícióban! - szólt oda az egyik. Nyilván sikerült beletipornom az önérzetébe. A másik még mindig nyálcsorgatva méregette a dekoltázsomat. - Mi számít nyerő pozíciónak? Csak nem...? - játszottam a meglepődöttet. Pontosan tudtam, hogy szerettek ezek játszani a védtelen lányokkal. Kihasználni őket. Nem egy lett már egy ilyen "kaland" áldozata. Ezek állatok. - Húúú, fiúk, ha így haladtok, még a bugyit is lebeszélitek rólam. Álljatok le! - gúnyolódtam velük tovább, hisz azon kívül, hogy néztek, mint borjú az újkaput, mást nem csináltak.
De mielőtt bármi történt volna, ismét megszólalt a kis harang az ajtónál. Odafordítottam a fejem. Ezúttal egy nő állt ott. Szokatlan jelenség errefelé. Annyi biztos, hogy amint elkezdett közeledni az asztalom felé, a lelkes vámpír-farkas bagázs szabadkozva felemelkedett, és inkább távozott. Na. Egyes nők mire nem képesek. Vajon ki ez, hogy a haverjaim ilyen gyorsan szedték a sátorfájukat?

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

lidiya & barb | it's not because of the pie
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lidiya & Thea
» Nate & Barb | you want to taste a good pie, don't you?
» Lidiya McLoughlin
» Leta && Lidiya
» Dominic & Lidiya

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: