Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oliver Coltrane

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Oliver Coltrane GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Oliver Coltrane Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 27, 2020 9:32 pm

Elfogadva, gratulálunk!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Oliver,
Esetedben egy szokványos dilemmával indítok: mégis melyik fajba tegyelek téged?! bujik 22 Na jó, ez volt a dolog vicces része. Elvileg. Cukorborsó
Csodás a pb, a neved pedig... egyenes ágról favorit az Oliver.
Kíváncsi voltam, ebből a keresettből mit lehet majd kihozni. Hisz minden user megspékeli a karaktert valami egyedivel, valami érdekes stílussal, ami által a kereső azt érzi: igen, ez kell nekem! És szerintem ezt te bőven teljesítetted. Az éjszaka, mikor megtámadtak, és ezáltal vérfarkas lettél, szerintem örökre benned él majd. De tény, hogy nem te vagy az egyedüli Ellenálló. Sokan szeretnék megtörni a pimasz, makacs és kegyetlen vámpír hatalmát. És tudjuk, hogy sok kicsi igazán sokra tud menni...
Még mindig nem hiszem el, hogy itt vagy. Caroline biztosan nagyon vár már, így nem is húzom tovább a szót; azonnal foglalózz, majd nyomás, ideje játékba vetned magad! hopp Jó szórakozást, jó játékot!  

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 27, 2020 2:12 pm
Oliver Coltrane

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

”A good hunter holding a tree branch is also a weapon. „

Voluntary superhero

Ha valaki pofán vágna valószínűleg szó nélkül viszonoznám a kedvességet. Nem azért, mert udvariatlan vagyok, hanem mert így lettem nevelve. Talán mert apám először katona, majd leszerelése után vadász volt. Mindig arra tanított, hogy ne hagyjam magamat megfélemlíteni, vágjak vissza. Jó anyám pedig az ellenkezőjére, hogy ne bántsak másokat, óvjam a kisebbeket. Sosem tudtam igazán melyiket kéne inkább követnem, így ezt is és azt is követtem kicsit. Ugyanakkor mentem a saját fejem után. Nem is mondanám, hogy udvarias lettem, kimondom, amit érzek. Igen, talán kissé nyersen is fejezem ki magamat, de minek az a sok körítés, ha egyenes is lehet az ember? Nem vagyok a szavak embere, így nem volt kérdés, hogy nem fogok mézes-mázasan beszélgetni senkivel. Ugyanakkor vevő vagyok a humorra és előszeretettel élek vele én is. Néha még olyan helyzetben is, amiben nem kéne, vagy nem lenne illő.
Anyám jó asszony volt, szerettem és egészen apám haláláig nem tudtam, hogy miként hunyt el. Ugyanis 17 éves voltam, amikor itt hagyott bennünket. Egy vámpír végzett vele, akin megbosszult apám. De nekem nem mondta, míg ott nem álltunk egymással szemben, s el nem mondta, hogy másnaptól én viszem tovább a családi „vállalatot”, a vadászatot. Másnap elment vadászni és sosem tért vissza. Bizonyosan meghalt. Persze ez nem 100%. Az is lehet Bastien maga mellé állította. Arcomat sötét borosta borítja, fejemet pedig barna hajkorona. Sosem szerettem, de elég dús a hajam, gyerekként inkább lenyírtam, csakhogy ne látszódjon, de mára már megbékéltem vele. Ami viszont éjszaka hátránnyal szolgál vadászat közben, az a világos szemem, amin a fény visszaverődik, így utat mutatva a vadaknak, honnan kell iszkolni. Vagy éppen hol kell támadni.

1987. 01. 01.

Alex O'loughlin

Vadász (Farkas)
a karakterem  keresett

pártállásom: ellenálló

Sötét éjszaka kerekedett a tó melletti erdőben. A Hold csillagként tündökölt az égen, teljes kövérségében, mikor tisztogatni indultam. Bastien csatlósai ilyenkor az erdő legmélyebb bugyraiban táboroztak, várták áldozataikat, kiket megölhetnek, vagy ami még ennél is rosszabb, táborukba emelhetnek. Bastien a legősibb vámpír, aki mesterséges úton vált azzá, ami. Ezt már tudtam gyermekként is, mikor az apám nagy bőszen mesélte vadász történeteit. Azt hittem mind csak mese, de nem mese volt, apám élt, mikor Bastien átváltozott, talán még jóban is voltak. Ki tudja? De a világ azóta elkorcsosult. Már semmi sem szent, az ember behódol, vagy meghal. Sosem osztottam ezeket a nézeteket és ezért léptem apám nyomdokaiba. Most az én kezemben az ezüst lövedékes fegyver és a karó. Az én kezemben a jövőm. Élek, vagy halok. Rajtam áll. Harcolni fogok, míg az életem hagyja, ezt a fogadalmat tettem. Harcolok azok ellen, akik Bastien nézeteit követik, akik szerint egy halandó élet játék. Mindet megtalálom. Lemészárolom!
Egy jó órája bolyongtam az erdőben, mikor neszre lettem figyelmes. Betáraztam ezüsttel, felhúztam a puskát és vártam, mikor süthetem el. Meg is jelent az áldozatom, egyből a szívére céloztam. De lassú voltam és figyelmetlen. Mögülem ugrott ki egy szörnyeteg és rám vetette magát. Minden erőmből próbáltam levakarni magamról és végezni vele, de a földre kerültem. A pillanat töredék része alatt véste belém fogait, szinte feljajdulni sem volt időm, majd csend kerekedett. Még egy pillanatra felültem és körülnéztem. Nem volt körülöttem senki. A fájdalommal maradtam magamra, ami oly’ módon hasított a mellkasomba, hogy azt hittem nekem ott és akkor végem. Majd minden elsötétült és nem hallottam semmit. Itt a vég, csak erre tudtam gondolni. Most egészen biztos meghalok. Egy farkas volt. Nem. Egy szörnyeteg.

Túl éltem és két héttel a történtek után kétszer olyan jól éreztem magamat, mint előtte. Habár a támadásnak nyoma maradt a mellkasomon, más nem emlékeztetett rá. De zavaros volt minden. Tudtam, hogy ha megharap egy vérfarkas két opció lehetséges. A végleges halál, vagy az átváltozás. Így nem is csoda, hogy kivert a víz minden percben, mikor a hallásom élesebb volt és a kontaktlencsémre sem volt többé szükségem, amit addig használtam. Rosszul voltam magamtól és a tudattól, hogy mivé válhattam. A Holdtöltétől pedig egyenest elfogott a pánik. Új volt ez az egész és próbáltam nem is foglalkozni vele. Éltem az életemet továbbra is és eljártam vadászni, minden este. Ezúttal egy személyre vágyott a fogam, arra, aki megkeserítette az életemet. De nem találtam, talán menekült előlem, talán csak én voltam figyelmetlen. Egy biztos, tökélyre fejlesztettem az állóképességemet is és a vadász ösztöneimet is. Előnyt formáltam a kialakult helyzetből és sokkal jobban elkezdtem edzeni magamat. Gyakoroltam. Volt, hogy galambok látták a kárát, volt hogy üres üvegek.
Az első átváltozásomat követő hetekben úgy éreztem itt a vég. Kezdtem bekattanni, ugyanis a bizonytalanság folyton-folyvást ott lebegett a fejem felett. Hogy nem emlékszem mit csináltam a másik állapotomban, nem tudom kit bántottam, vagy kit nem. Ez a bizonytalanság rányomta bélyegét az életemre, nem vágytam társaságra. Egyszerűen jobb és könnyebb volt egyedül, mint közösségben, vagy párkapcsolatban. Végül a kegyelem döfést egy sorstárs hozta meg. Egyik este, mikor az erdőben jártam ismét, sikolyokra lettem figyelmes. Egy nőt kerített markai közé egy Bastien -hoz hasonlatos vámpír. Mire odaértem, már a vérét itta és a látványtól még a gyomrom is felfordult. Előrántottam egy karót a lábam szárán lévő zsebből és rávetettem magamat. Egyenesen a szívébe döftem a fakarót, majd elrántottam áldozatától. A földre rugaszkodva álltam meg, majd valami olyasmi hagyhatta el a számat, hogy – Elment az eszed, te nő? –, ugyanis elég csúnyán pillantott vissza rám a hölgy. Aztán már nem is emlékszem hogyan, de eljutottunk a névcseréhez is és megtudtam, hogy hívják. Beszélgettünk, sokat. Elmondtam neki, hogy mi, vadászok, továbbra is azért vagyunk, hogy az embereknek nyugta legyen az efféle szörnyetegektől. Persze azt nem említettem meg, hogy több mint egy hónapja én is közéjük tartozom. Az teljes sokk lett volna neki, így a végére. Elég volt ezt kihevernie. Továbbá elláttam a sebét is szakszerűen és haza kísértem biztonságban.
Utána valahogy sokszorozódtak az események, mert nem volt időm arra gondolni ami velem történt. Caroline-ra összpontosítottam, mert valahogy minden áron szeretett volna segíteni és hozzájárulni a munkánkhoz. Én magam sosem verődtem csapatba, pedig köztudott, hogy a vadászok nem járnak egyedül. Így valahogy örültem is a dolognak. Úgy voltam vele, most talán végre mellettem is lesz valaki, akivel vadászhatok. Azonban volt egy kis bökkenő, méghozzá, hogy nem tudta megóvni magát. Ezen pedig sürgősen változtatni kellett valahogyan. Így, vagy úgy. Persze Ő is vágyott arra, hogy kiképezzem, így nem volt nehéz, nem kellett külön az engedélye. Elkezdtem beavatni a dolgainkba és az edzés menetét is elárultam, amit személyre szabottan otthon is eltud végezni. Persze készségesen felajánlottam, hogy nálam is gyakorolhat. Még pár kölcsön fegyvert is biztosítottam neki mindehhez bízva benne, hogy egyik éjszaka majd nem fordul ellenem, ha elő jönne az állatias énem. Ugyanis továbbra sem árultam el neki mi vagyok. Magam előtt is szégyenlem, nem hogy más előtt. Ráadásul milyen fényt vetne a vadászokra ha ez kiderülne?! Továbbá óva intettem egyelőre a terepen való tartózkodástól. Jelen pillanatban pont elég kielégítő, ha csak az infó áramlik közöttünk. Amíg nem tudja magát megvédeni, jobb ha nem vadászik. Bár tudom, egyszer ennek is eljön az ideje, túl makacs ahhoz, hogy a háttérben maradjon.
Vissza az elejére Go down

Oliver Coltrane
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Oliver St. James
» Caroline & Oliver

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: