Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Constance Hale

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Nov. 27, 2020 7:05 pm
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Kedves Constance!

Üdvözöllek az oldalon, kedves kiválasztott! 22 Mindig öröm itt látni a hatalom ellenségeit... Khm. Akarom mondani. Szeretjük a főnit, csak nem akarjuk, hogy unatkozzon. Nyilván. mivan?

Halál uncsi vagyok már, én is tudom, de léccilécci hadd emeljem ki, mennyire tök jól passzol hozzád a neved! Aztaaaaa Nagyon imádom, a Constance pont azt a lány sugallja számomra, aki ne kérdezzen semmit, ne beszéljen semmiről, csak legyen az a tökéletes, üres kis ékszerdobozka, amire tervezték. Úgy értem, szívesen elbeszélgetnék az anyáddal arról, milyen is a jó gyermeknevelés, de valljuk be, ehhez kiválóan illik a választás. Ugyanezt el tudom mondani a pofidról is - külön pacsi az integetős gif és a szádon ülő pillangó miatt. Nekem sokat mondanak. Kacsi

Megmondom őszintén, baromira kíváncsi leszek, mit szól majd Miss (vagy épp Mrs?) Ne-Beszéljünk-Semmiről-Ami-Kellemetlen ahhoz, hogy a lánya bizony nem is annyira egyszerű most már. Te már tudod? Na mi lesz?

Ne várass minket soká a válaszokkal, foglald le ezt a szépséges pofit, meg persze a többi kötelezőt, aztán irány játszani! Jó szórakozást! Szeri

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
Ha pedig mindezen túl vagy, már csak azt kell lejelentened, hogy van-e főkaraktered az oldalon; ez ügyben kérjük szépen, vedd fel a kapcsolatot @Patricia C. McDermotttal; amennyiben titkos karaktert regisztrálsz,  akiről nem szeretnéd, hogy mások tudják, hozzád tartozik, hát biztos lehetsz benne, hogy a titkod nálunk biztonságban lesz!  Kacsi

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Nov. 27, 2020 2:28 pm
Constance Ballard Hale

washingtoni lakos
laura harrier

1994.01.24.
születési idő
kiválasztott
faj
saját
a karakterem
Semleges
pártállás

---
A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

Vissza az elejére Go down

Constance Hale
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Richard Hale

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: