Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 02, 2020 9:00 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozottjátékosaink között! Szia, Lucille, Ahányszor meglátom ezt az arcot, már szól is a fejemben... "So you think you can stone me and spit in my eye? So you think you can love me and leave me to die? Oh, baby, can't do this to me, baby..." Ennyit Margot-ról, nem is akarom tovább ragozni, Ő csak simán Ő, imádjuk, szeretjük, főleg mikor ketrecbe zárják. És most, hogy ebből a nőből kettő lesz... mindent meg kell majd szorozni kettővel. Azért azt tudnod kell, hogy míg a boszorkányságot nem büntetik, a bolondságot és kiválasztottságot talán igen... hisz ki tudja, éppen ki valójában az, akiből tréfát űzött ez a kis bohóc? Ne is ragadjunk le itt, ideje tovább állnod; csak a szokásos. Foglalók. Partnerkereső. Ilyenek. Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 02, 2020 8:38 am | Lucille Goode
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
she got horns like a devil
Harlequin Hogy milyen vagyok? Akárcsak egy bohóc, tudjátok. Viccelek az emberekkel és mindvégig olyan mosollyal pásztázom őket, hogy szinte úgy is marad az arcom. Ez a bohócok dolga, nem? Nevettetni. Természetesen egy jó ideig az is volt a dolgom, aztán egy idő után a mosolyom vehemensebbé vált. Mintha valami olyan dologra vártam, ami robban. BUMM!!! ...Csak robban. Tehát, egyszer csak valami meghasadt bennem és arra vágytam, hogy a világ is lássa azt, amit tudok. Imádtam, ahogy rám néznek és elámulnak. Éreztem magamban valami őrületet, ami végül többre vágyott. Rombolásra. Bumm!!! Ennyi volt a célom. Megkaptam? meg. Többre vágyom? HÁT PERSZE! Kiszabadult a vadállat a kis cirkuszából, s ezt a nagy műsort megmutatta az egész világnak! Most már nem más derűsége fontos, hanem CSAK IS, CSAK IS az ENYÉM! Még a legelitebb és legelőkelőbb emberek is összecsinálják magukat tőlem, pusztán elég az én bűbájos látványom! Nem is értem, hogy miért mondják annyian, hogy félek a bohócoktól. Ó drágám, engem imádtak! De most, ez a harlequin megmutatta, hogy mi is az igazi móka! Az már más kérdés persze, hogy kinek móka a pusztítás. Nekem mindenképp. S hogy ezt mivel teszem? Színes haj, vehemens vigyor és valami bohókás, de mégis szexi öltözetben. Kell ennél több? Az emberek nem értik, hogy mi van és mit akarok... hisz egy bohóc nem bánt ugye? Ugyan... vagy mégis? Az emberek persze nem ijednek meg tőlem. Sokkal inkább a bennem lakozó őrültségtől. Pedig ez az őrültség szeret mókázni! |
|
a karakterem saját szerepkör all the good girls go to hell Vegyük át még egyszer. Mi is a szerepe egy bohócnak? Nevettetni. Úgy, ahogy mondod. Nos, az én szerepem is így indult, amit rettenetesen élveztem. Egy vándorcirkusz becses kis tárgyává lettem, ahol évekig szerepelgettem. Habár hozzá teszem, eleinte csak állatokat idomítottam. De tényleg, egyáltalán nem volt ezzel bajom. Haha, az állatok sokkal rendesebbek, mint bármely ember. De ez már rég volt. Ártatlan kislány, akit végül bedobtak a mélyvízbe. Szerepelt, akárcsak egy sztár. A háború különben is megviselte az embereket, ilyenkor pedig szükség volt szórakozásra. Én megadtam nekik! Hogy ők nekem mit? Gyakorlatilag semmit. Csak szórakoztattam őket, míg ők úgy bántak velem, mint az állattal. Valahol én is csak egy állat voltam a sok közül. Megelégeltem? Nos, az nem kifejezés. lucifer is lonely A magány egy meghatározó jelenség ebben a mocskos és undorító világban. Hah, bár az én lelkemnél nem lehet mocskosabb ez a világ. Az én kis lelkem, ah! Szegényem, mennyire is felemésztette az őrület. De persze, azt nem én bánom. Sokkal inkább azok, akik körülötte vannak. Haha! Az emberek félnek tőle. Nem tudom, talán tőlem félnek annyira a bohócoktól, nem? Régen pedig imádták őket, emberek százai rajongtak értük. Ma már... hová lettünk? Már nem tudunk nevettetni. De ha azt nem, akkor félelmet még tudunk kelteni, nemde? Rájöttem, hogy ez az egész az én feladatom. Ezért élek még mindig. Az én dolgom, hogy ismertessem az emberekkel azt az őrült, félelmetes viccet! Nélkülem a bohócok feledésbe merülnének, brr. blood is blood. power is power. Valójában van egy másik felem. Haha, belőlem egy is elég lenne! De nem, az emberek megkapták ama "szerencsét", hogy kettő legyen belőlem. Olyan, akárcsak én. Mégis különbözünk. Az már más dolog, hogy két dudás nem igazán fér meg egy csárdában. De megoldjuk. Az őrületben és a mókában mindketten partnerek vagyunk. Lucia majdnem annyira tökély, mint én. De így szeretem. Még akkor is, ha néha sajátosan mutatom ki. Valójában egymásnak köszönhetjük azt, hogy ilyen hatalommal rendelkezünk. Boszorkány mivoltunk nagyjából annyit ér, mint halottnak a puszi. Én se érzem, meg ő se. De legalább a közelharcban legalább annyira jók vagyunk, mint egy csapat nindzsa. Huh! who i am? Az vagyok, aki mintha nem is élő ember lenne. Az embernek érzései és összetett gondolatai vannak, míg nekem természetesen ez is sajátos... egy saját kis világ van az elmémben, amiben élek, de mindezt a valós világban teszem. A szabályokat nem ismerem, sőt, cseszettül jó megszegni! Bedugnak a cellába amíg bírnak, sokkolnak és megpróbálnak kilőni, de ki mondta, hogy Lucille sebezhető? Sebezhető, de az őrült kis elmém van annyira okos és ravasz, hogy egy zsaru sem tud túljárni azon. Én vagyok az egyetlen olyan őrült, akit képtelen leszel kiismerni. Ha mégis, akkor drága barátom, gratulálok! Ezt vedd úgy, hogy nyertél a lottón. Ha megértesz és tudni fogod a gondolataimat, már lesz valaki, aki képes lesz megállítani. Mondd csak, te vagy az?? Ó, nehogy azt hidd...! A kis csinos fejecskéd addigra már elgurult régen, mire rájönnél. Szó szerint. Ezek után is megismernél? Gyere csak! Várlak téged, valahol a legsötétebb zugban. Várok arra, hogy minden életet kiszipolyozzak belőled, amit én nem kaphattam meg. |
|