|
|
Cassandra Hawkins
| | Elküldésének ideje -- Pént. Okt. 02, 2020 6:34 pm | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Cassandra!Kérlek, nézd el nekem ezt a kis megcsúszás, elég kaotikus napot tudhatok a hátam mögött, de már itt vagyok, hogy nézzelek! Azt hiszem, Elise már nagyon várt téged, de végre megérkeztél hozzá, és még hogy! Megmondom őszintén, számomra ez az arc talán még kedvesebb, mint a hirdetésben szereplő (igen, nem néztem, a sorozatot, így nem kötöttem össze a pb-ket egymással), de ez persze mindenkinek az egyéni ízlésvilágán múlik. Az biztos, hogy nekem nagyon belefér Gemma Arterton ebbe az anya-aki-elhagyta-a-lányát képbe. Megtudhattuk azt is, hogy nem a restség vagy épp a felelőtlenség kergetett annak idején abba a döntésbe, hogy elhagyd a gyermekedet, sőt... talán ez volt a leginkább felelősségteljes döntés, amit egy 17 éves, nagyon fiatal anyuka meghozhatott. Én nem hibáztatlak a döntésedért, ahogy azért sem, hogy most, idősebben és érettebben úgy érzed, szükséged van a lányodra. Nem elvenni őt bárkitől, egyszerűen csak megismerni. Már csak az a kérdés, hogy Elise hogyan vélekedik majd, igaz? Sok pénzben mernék ugyanis fogadni, hogy nem mondasz le róla ilyen könnyen. Nem is tartalak fel tovább, kérlek, járd végig a foglalóinkat, aztán nyomás játszani! Jó szórakozást! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
|
| | | Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Gemma Arterton Hozzászólásaim száma : 10 Pontjaim : 8 Pártállás : User név : Cop Fő képességem : Türelem Tartózkodási hely : Washington Korom : 37 Foglalkozásom : Bár tulajdonos | Elküldésének ideje -- Pént. Okt. 02, 2020 9:56 am | Cassandra Hawkins - | Gemma Arterton 1987 szeptember 17 születési idő | |
|
- Szerelmes voltam. A srác, nos jól megvoltunk, egészen addig, míg ki nem derült, hogy terhes vagyok. Nem akartam elvetetni, mert hiszek abban, hogy mindenkinek joga van az életre. - elhallgattam egy pillanatra, majd folytattam. - De a fiú, nos azt hiszem annyira még sem szeretett. Elhagyott… a szüleim kitagadtak...Remegés, fájdalom, mely belehatolt az elmémbe. Szívem majd szét hasadt a félelemtől. Nagyon fiatal voltam… mindössze 17 éves. Akkor adtam életet egy apró gyermeknek. Kezdetben szerettem volna megtartani, aztán belém hasított a felismerés, hogy bizony nem lehet. Az egyik ok, hogy nem tudnám eltartani magunkat, a másik pedig, mi van akkor, ha... – elhallgattam, s beleharaptam alsó ajkamba. Lehajtottam a fejem, s nem pillantottam fel azonnal a velem szemben ülő nőre. Azt mégsem mondhatom a képébe, hogy nem szerettem volna, ha a gyerek is olyanná válna mint én. Nem akartam, hogy ez a sors jusson neki. Oké, mondjuk király ez a szuper erő, de nem akartam, hogy neki is át kelljen élnie azt a kínt, amit a vérfarkas méreg okoz a szervezetben. Gondolataimból Mrs. Summers hangja rántott vissza. -Mi van akkor, ha csalódást okoz neki ? Khm. Ms Hawkins… - megütögette paksamétáját az asztallapján, majd kedvesnek szánt mosolyt költöztetett az arcára. -Nézze asszonyom. Már nem vagyok gyerek. És ha az emlékeim nem csalnak, semmi olyan papírt nem írtam alá, hogy titokban akarom tartani, hogy az anyja vagyok. - csattantam fel, kicsit előrébb csúszva a székemben, s kezem felfektettem az asztal lapjára, majd a névtábláját birizgáltam egy ideig. - Nem. Valóban nem tett ilyet. Ám ez nem így működik. Elise-nek jó élete van a nevelőszüleivel, és mindent megkap tőlük, amire szüksége lehet. Ne akarja kirángatni őt abból a körből kisasszony. - mindezt olyan hangon mondta, hogy szinte a vesémig hajolt a gúny, mi kiérződött belőle. Sajnáltam, hogy nem vagyok gondolat olvasó, pedig szívesen meglestem volna mi is jár a fejében, bár akadt néhány tippem. -Ühüm… nyilván úgy gondolja, hogyha akkor nem kellett, akkor most mi a frászt akarok én… Nyilván lesajnál, hogy most jutottam el arra a pontra, hogy nekem igen is kell az a gyerek, és pusztán azért akarom, mert lelkiismeretfurdalásom van vagy mi a szösz. - csattantam fel, s közben felkeltem a helyemről, s a névtábla bizony ott maradt a kezemben, s azt szorongattam egy ideig, majd visszatettem. A nő annyira megrökönyödött, hogy megszólalni sem tudott hirtelen. Nyilván nem az ilyen viselkedéshez szokott, de ez van aranyom, ha előre eldöntöd magadban, mit miért is tettem. - Tudja, jót akartam neki. Azt akartam, hogy boldog gyerekkora legyen. Hogy mindent megkaphasson. Megnézném, maga mit választott volna 17 évesen.- arcomra gunyoros mosoly költözött, majd karba fontam karjaim, s úgy emeltem rá ismét tekintetem. -Kérem kisasszony nyugodjon meg. - vette védekezőre a figurát, mire felsóhajtottam, majd letelepedtem ismét a helyemre. - Nézze… csak meg szeretném ismerni. Ennyi az egész. - vontam meg a vállam. - Megnézem mit tehetek Ms. Hawkins! - közölte ismét azon a negédes hangon, s mellé még azt az idegesítő műmosolyt is felöltötte az arcára, amiért kezdett kinyílni lassan a bicska a zsebemben, de még is nyugalmat költöztettem magamra. -Igen. Azt elhiszem. De tudja mi lesz abból? Kapok egy telefont, hogy Elise szülei nem mentek bele a találkozóba. Aztán jön majd egy szép levél, egy jellegtelen borítékban, amiben egy távoltartási végzés szerepel, s minderről Elise semmit sem fog tudni. - magyaráztam, a székem karfáján dobolva. -Nem. Kisasszony. Biztosíthatom róla, hogy ilyen nem történne. Megnézem mit tehetek az ügyben, és hívom ha... -Ne fáradjon Kedves! - hasonló mosoly került az én arcomra is mint amilyen az imént az övén is volt, majd felkeltem, s talán nem a leghalkabban, és legilledelmesebben tettem be magam mögött az ajtót. Meg fogom keresni, ha belepusztulok is. Már megvan mindenem, s mindent meg tudok neki adni amire csak szüksége lehet. Persze azért nem akartam kirángatni a kis világából amiben élt, de még is úgy éreztem, jogomban áll megismerni őt, s mindent megteszek annak érdekében, hogy megtalálhassam, és legalább csak egyszer beszélhessek vele.
A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem Nem vagyok egy egyszerű eset, talán még könnyen kezelhető sem. Megmondom a szemedbe, ha valami nem stimmel veled, vagy ha valamit elrontottál, de nem vagyok az a típus, aki a saját szemében nem veszi észre a gerendát. A rengeteg csalódás miatt, ami ért életem során, megtanultam, hogy nem bízhatok meg mindenkiben, vagy épp senkiben sem. Bevezetésre került a ne bízz senkiben élet ösztön, s úgy hiszem, ezzel jutottam el addig, ahol most is vagyok. Legalábbis ami a lelki állapotomat illeti. Alapjáraton, egy kedves, mosolygós teremtés vagyok, aki szeret kószálni az erdőkben, vagy éppen hegyet mászni. Szeretem a motoromat, amit nem rég sikerült megvennem, a keservesen összekuporgatott pénzemből, mivel a családom kitagadott, de ez nem ide tartozik úgy hiszem. A lényeg az, hogy talpraesett vagyok, és nem az a fajta, akit nem hagyhatsz magára, mert rögtön picsogni kezd, ha valami rémes dologgal áll szemben. Ha lezárok egy szakaszt az életemben, azt végleg lezárom, és nem állok neki jópofizni a következő pillanatban, csak mert szépen nézel rám. Szeretek a magam útján járni. Bátran nekiugrok egy nálamnál sokkal nagyobb fickónak, ha nem tetszik ahogy viselkedik, vagy ha éppen beszól nekem, vagy azoknak akikkel vagyok. Néha talán túl meggondolatlan vagyok ,de ezt a tulajdonságomat igyekszem kiheverni. Hosszú barna hajam, és barna szemeim vannak. 170 centi magas vagyok, szóval nem azaz égimeszelő típus, s mellé vékony is. A ruhatáram elég változatos, de nem vagyok egy divatmajom. Megveszem ami jól áll, és ami kényelmes. Tudok főzni. Meglehetősen jól. Vagyis eddig senki sem panaszkodott még rá. Van egy házam a kertvárosban. Nem nagy, de nekem épp elég. De ennyi legyen elég belőlem. | |
|
| | | | Cassandra Hawkins | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|