Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Kedd Szept. 01, 2020 8:54 pm | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Zoé,Örülök, hogy köreinkben üdvözölhetlek! Arról nem is beszélve, hogy Benedict énem repdes a boldogságtól, hogy végre megérkeztél. Az élete már majdnem teljes volt, egyetlen apró szeletet leszámítva: és te most megérkeztél! A play by szerintem nagyon jó választás volt, habár bevallom, én nem ismerem ezt a leányzót. De az biztos, hogy a tekintete ezer titkot rejt, és pontosan egy ilyen pofikára volt szükség ehhez a karakterhez. A története viszont... hát joggal mondhatnánk azt Zoé-ról, hogy ő egy lány, aki jókor volt jó helyen, ám ezt te tudnád vitatni, nemde? Nem akart ő abba a birodalomba bekerülni, ami végül megadatott neki, és valószínűleg nem fűlik a foga ahhoz sem, amit Benedict művel, ám... mire valók a testvérek? Tetszett az irományod, és azt hiszem, amint megteszed az első lépéseket a játéktér felé, Benedict-en kívül akad majd ott más jelentkező is... elvégre igazi rejtélyek állnak itt a háttérben, ami azt hiszem, Bastien-en kívül még Rowena-t is érdekelheti. Jó szórakozást, el vagy fogadva! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
|
|
| Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 31, 2020 7:36 pm | Zoé Davis Riporter Mi emberek, már nem voltunk olyan biztonságban, mint annak idején, de én ebbe születtem bele, ez volt a természetes. Az édesanyámmal egy esős nap reggelén elmentünk bevásárolni, készültünk egy hétvégi ebédre, ahol majd összegyűlik a család, jót beszélgetünk, nevetgélünk, meg ilyenek, mert kell valami jó is ebbe a világba, ahol a természetfelettieké a hatalom és nem tehetünk semmit, vadásznak csak nem fog beállni egy tizenéves lány nevelése mellett. Szóval a piacra mentünk, ahol épp valami banda élvezkedett és csak egy lökést éreztem, hogy fussak el és ne nézzek vissza, majd találkozunk egy óra múlva legkésőbb a szokott helyen. Azt tettem, amit kért, csak a kávézó előtt álltam meg, ami a közös kis találka helyünk volt, vártam, de nem jött, tudtam, hogy ez mit jelent, egyedül maradtam, kissé sokkos állapotban mentem amerre a lábam vitt, amíg valaki, nos felkarolt, hogy majd ő vigyáz rám. Benedict elvitt magával, az otthonába, vagyis, ahol lakott a mentora Luke, aki nem volt oda értem, én sem kedveltem őt, ez hamar eldőlt. Élveztem eleinte, hogy van hol laknom, meg féltem is, hogy mikor leszek én a vacsorája az itteni vámpíroknak, nem akartam vérbank lenni. Ám ettől nem kellett tartanom, elég jól feltalálták magukat, volt pénzük mindenre, egy maffia közepébe cseppentem bele és ezt nehezen tudtam feldolgozni. Pont ilyenek ölték meg a családomat, mi van, ha pont ők tehetnek róla, ha valamiért pont engem szemeltek ki? Volt egy naplóm, amit elrejtettem és amibe mindent feljegyzeteltem mindenkiről, volt időm megfigyelni őket, ahogy bőven jutott időm bosszantani is őket és borsot törni az orruk alá. Szerettem zsíros kézzel elrohanni a fal mellett, Luke előtt főleg, mert mindene a tisztaság. Emellett a másik kedvencem az volt, hogy megkóstoltam az anyagot, amit terjesztettek, kicsi kár volt, én meg függő lettem, mert az anyagnak hála szárnyaltam és olyanokat jókat flasheltem. Egyszer azonban túladagoltam magam és valamelyik vámpír a fejébe vette, hogy átváltoztat, mert erős vagyok, de ne halljak már meg, mert leszedi a fejüket Benedict, amiért nem vigyáztak rám. Ő olyan volt, mintha a bátyám lenne, de azért nem osztott meg magáról túl sokat, ám én beértem kevéssel is, majd utána nyomozok, nem aggódtam túl a dolgot. Meg fogom tudni, hogy miért segít rajtam és mit vár tőlem. A másnapi ébredés vámpírként, azaz, amikor magamhoz tértem nem volt életem legkellemesebb feltámadása, az éhség eluralkodott rajtam, de nem holmi emberi ételre, hanem vérre. Tudtam mi lett belőlem és nem akartam meghalni még, annyi rejtély vár még rám! Gyorsan kaptam a vérrel teli zacskóért, hogy a tartalmát megigyam. Rémes íze volt, mégis sokkalta jobban éreztem magam tőle, mintha bedobtam volna pár energiaitalt. Természetesnek vettem, hogy segített nekem a drogproblémából kilábalni Benedict, mivel ha nem hoz a maffia közelébe, akkor biztos ki sem próbáltam volna, szóval az egész az ő hibája és ezzel tette jóvá, tőlem aztán ne várjon hálát. Mikor a jobb kezének akart Luke halála után, majdnem a képébe röhögtem, hogy na meg még mit nem! Én jó útra térek és riporter leszek, megtudok mindenkiről mindent is és mivel szokták mondani, a tudás hatalom, elmentem egyetemre, hogy kiképezzem magam. közben azért néha átfutottam a gyermek fejjel írt feljegyzéseimet, így felnőttebb fejjel már tisztábban láttam dolgokat és volt, amit össze is tudtam kötni. A diploma sima ügy volt, meg utána elhelyezkedni szintén, a gyakorlati helyem is a helyi televíziónál volt, nem csodálkozom, hogy felvettek, elvégre jó vagyok, szeretek nyomozni és így hozzáférek hivatalosabb papírokhoz is, csak kicsit kell illegetni magam a helyi rendőrőrsön mondjuk, hogy belenézhessek egy-egy lezárt aktába. Mondjuk ehhez kell egy felépített jó sztori is, ami még nem állt össze Benedict múltjával, de rá fogok jönni, hogy mi az ő története az amnéziája előttről. Kisebb ügyekről most kerültem át a nagyobbakra, haladok felfelé a ranglétrán, szinte repesztek, ami kicsit furcsa, mert túl könnyen megy, de egyelőre nem gyanakszom, csak elhiszem, hogy ennyire jó vagyok, önbizalom az van bőven. A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem Külsőre, olyan vagyok, mint egy érett tini, akkor változtattak át vámpírrá, így megragadtam ennél, szeretem magam embernek eladni, aki fiatalos és lendületes, a kávéba és egyéb italokba keverem bele a vért, amit megiszok, a látszat kedvéért és még kontaktlencsét is hordok, hogy még véletlenül se buktassam le magamat. Jó, azért elég sokan tudják, hogy mi vagyok, de én igyekszem pedáns életet élni, nem akarok maffiához kötődni, nem akarom, hogy több közöm legyen hozzájuk, de néha azért elkél a segítségük, mert mindent ebben a világban csak pénzzel lehet megszerezni, az meg ilyen tisztes munkával nem jön olyan könnyedén. A találkozókat igyekszem úgy intézni, hogy még véletlen se kövessen vagy figyeljen engem bárki, nem vagyok kettős ügynök, de azért mégsem akarom senki orrára kötni, hogy közöm van hozzájuk. Van, akit még a maffiáktól is jobban utálok, az Bastien Monagham polgármester úr, mégis vele is elég sokszor összefutunk, még ha beszélgetésig még nem is jutottunk el, de mint tudósító, ott vagyok, ahol ő is megfordul. Szeretek ezüst ékszereket hordani, amit Benedict nem díjaz, de ha a közelébe voltam, akkor lehúztam a pulcsim ujját vagy a pólóm alá raktam gyorsan a láncomat. Hiába, nem tehetek róla, szeretem megszegni a szabályokat és feszegetni a határokat, még ha mondhatni a bátyámról is legyen szó. Valahová oda sorolnám őt, de ez nem jelenti, hogy annyira hasonlítanánk jellemben vagy csak jól álcázzuk. Jellemre nem vagyok az a visszafogott lány, szeretem kimondani, amit gondolok és amióta vámpír lettem annyira nem is riadok meg semmitől, meg tudom magam védeni. Jó, van pár dolog, amitől tartózkodnom kell, de még mindig jobb ez, mint gyenge embernek lenni. Valamiért úgy érzem, hogy ki kell derítenem és megfejtenem a múlt titkait, gyermekként ezzel töltöttem az időm nagy részét, amikor magam voltam és élveztem ezt a kis játékot, amit már nagyban űzhetek riporterként és persze veszélyesebb is a mezőny. Azt hiszem, bennem ez erősödött fel, amikor átváltoztam, nem pedig a gyűlölet vagy szeretet érzése, mint a legtöbbekben. Kissé bizalmatlan vagyok másokkal szemben, nem hiszek el mindent, még ha úgy is tűnik elsőre, szeretek utána nyomozni az igazságnak, lehet pályát tévesztettem és nyomozónak kellett volna mennem? Nem, a riporter jobban áll, kimondani az igazságot és olyan kérdésekkel bombázni a város vezetőséget, amire nehezen tudnak jó választ adni, ami megfékezné a háborút, aminek szelét már mindenki érzi. | |
|
|