Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FREYA NIGHTINGALE

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
FREYA NIGHTINGALE GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
FREYA NIGHTINGALE Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Vas. Aug. 30, 2020 7:46 am
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Kedves Freya,
Légy üdvözölve köreinkben! Smile
Gyönyörű, fiatalos arcot választottál, viszont hiába is mondják, hogy a boszorkányok mind tündérmesébe illők, a te sztorid ezek alapján egy fenekestül felforgatott gyerekmese lehetne. Hisz az, amit az anyád tett a boszorkány segítségével, megpecsételte a sorsodat. Az övét is, bár téged olvasva, biztos vagyok abban, hogy el fogja nyerni mindkettő a méltó büntetést. Egy élettel nem játszunk. Főleg nem egy csöpp gyermek életével.
Személy szerint várom a nagy találkozást, amelyet majd William-mel és Kyra-val ejtesz meg, habár utóbbihoz a sulis emlék kapcsán talán már volt is szerencséd. De mégis, így felnőttebb fejjel mégis másképp kezelünk egy ilyen helyzetet, nemde? Angyal vagyok
Szóval, egy szó, mint száz, nekem tetszett a lapod, és határozottan megnyertél vele. Ennél már csak tényleg az lesz izgalmasabb, amint találkoztok. De ez ne tartson vissza attól, hogy másfelé is kikacsintgass - vagy mások felé inkább? Wink Washington városa a lehetőségek tárháza mindannyiunk számára; és ha már elcsicseregted nekünk a helyi újságnál betöltött munkádat, hát vétek lenne kihagyni, hogy a Washington Post-ban mindig van üresedés. hopp
Nagyon jó játékot kívánok neked az oldalon, el vagy fogadva!

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Aug. 18, 2020 9:55 pm
Freya Nightingale

Eltitkolt kistesó
ft. Kaylee Bryant

1994.09.22
születési idő
Boszorkány
faj
Keresett&Saját
a karakterem
Ellenálló
pártállás
Kyra Eleison & William Eleison

Hogy milyen érzés amikor rájössz, hogy csak azért létezel, hogy az anyád kis játékszere legyél egy jól kidolgozott cselszövésben?
Meglepően sz@r. Mindig is sejtettem, hogy valami nem stimmel körülöttem. Legalábbis ami a családi hovatartozásomat illeti. Aztán rájöttem mi a probléma. Nem ott és nem azokkal élek akikkel kellene. De ahhoz, hogy megértsd miről is beszélek, kezdem az elején.
Hol volt, hol nem volt. Volt egyszer egy csinos, fiatal boszorkány aki a fejébe vette, hogy beházasodik az egyik legnevesebb boszorkánycsaládba, az Eleison boszorkányok közé. Igen ám, de a mi kis boszorkányunk nem volt sem elég ügyes, sem elég szép és még csak kifejezetten okosnak sem mondanám ahhoz, hogy bármelyik férfi családtag figyelmét felkeltse. Főleg nem azét akiét igazán szerette volna.
Így egy nagylelkű tündérkeresztanya segítségét kérte. Az egyszerűség kedvéért legyen most a neve Zelda. Tehát Zelda, ellátta mindenféle csellel és praktikával, hogy sikerüljön elcsábítania azt az akkor már családos embert akinek a felesége várandós volt az első közös gyermekükkel.
Zelda varázslata elég összetett és bonyolult volt ahhoz, hogy a mi kis vagyon és siker hajhász kis boszorkányunk elrontson valamit. De mindenki legnagyobb meglepetésére minden úgy alakult ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.
Egy parányi varázs, egy lehellet bűbáj, némi bájital és máris úton volt a kis „csoda” bébi. Vagyis én, Freya Nightingale, vér szerint Eleison.
Na már most, ha azt hitted, itt véget is ért a történet akkor nagyon is tévedsz. Tulajdonképpen még csak itt kezdődik el igazán.
1994. szeptemberének 22. napján úgy döntöttem éppen elég ideig osztozkodtam az anyámmal a testén, úgyhogy ideje lesz kibújnom és elkezdenem a saját életemet élni. Mondjuk sok mindenre nem igazán mentek volna velem akkoriban, de mondjuk a 5. születésnapom táján amikor mindenki legnagyobb meglepetésére megmutatkozott a képességem első jele. Nem gondolta senki, hogy egy ennyire parányi és törékeny kislány ennyivel előrébb tart a kortársaihoz képest.
Anyám mellkasa persze dagadt a büszkeségtől, főleg amikor rájött, hogy az apám családjának a képességét örököltem, nem pedig az Ő telepatikus képességeit. Persze mondanom sem kell, hogy az addig olyan gondosan és jó előre megtervezett lépéssorozatot ezzel egy kicsit felgyorsítottam. Ugyanis mindenki aki csak ismerte a családom ezen részét az egyből kombinálni kezdett, hogy vajon ki lehet az apa akit ennyire titokban tartanak.
Teltek az évek, én cseperedtem, a találgatások pedig egyre erőteljesebbek lettek ahogy a képességeim is kifejlődtek. Ekkor anya úgy döntött elküld abba az iskolába ahová a féltestvérem is járt, amiről én addig mit sem sejtettem. Végtére is engem minek avattak volna be a részletekbe, nem?
Ám ahogy nap mint nap az iskola folyosóit jártam, feltűnt mennyi hasonlóság van köztem és az egy évfolyammal felettem járó, kissé problémás Kyra Eleisonnal. Ekkor kezdett csak még inkább ott motoszkálni a fejemben egy gondolat, hogy mi van akkor ha azért titkolja anyám mindenki elől ki is az apám, mert családja van.
Úgyhogy amikor a legközelebbi szünetben hazalátogattam, feltúrtam a házat anyám naplójai után, hogy fényt derítsek az igazságra. Hát, hogy őszinte legyek, nem erre számítottam. Hiszen anyám számára én egy eszköz voltam akit az iskola elvégzése után akart bevetni a pénz és a figyelem elérése érdekében.
Spoiler!
Nem sikerült, mert közbe léptem. Összeszedtem minden holmimat és elköltöztem otthonról, miután befejeztem a sulit. Állást vállaltam egy helyi újság szerkesztőségében és kibéreltem egy cipősdoboz méretű lakást, a lehető legmesszebb az anyámtól és a legközelebb az apám családjához.
Minden napom a lakásomhoz legközelebbi kávézóban kezdem ami történetesen a nővérem lakásával szemben található. Nem, nem véletlen. Szándékosan kínzom magam azzal, hogy a közelükben vagyok és mégsem lépek kapcsolatba velük. Ez az én saját magamra kiszabott büntetésem azokért a bűnökért amiket nem is én követtem el.
Az, hogy az anyámra és Zeldára milyen büntetést tervezek kiszabni azt még nem teljesen találtam ki, de elég kreatív vagyok ahhoz, hogy hamarosan ez is megszülessen a fejemben.
A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

Sötétbarna haj; mogyoróbarna íriszek; karakteres arcvonások; makulátlan bőr; hibátlan testalkat; kecses, már-már légies mozdulatok; laza, de mégis stílusos öltözet; kevés kiegészítő és minimális, de annál elegnsabb smink. Azt hiszem ezzel a pár szóval mindent leírtam ami a külsőmet jellemzi. Egy olyan kemény külsőt amely egy összetört szívet takar.
Egy semmitől és senkitől meg nem riadó személy külsejét, akinek minden vágya az, hogy megismerje azt a családot akikhez vérszerint tartozik, de  mégsem lehetett sose velük.
Alapvetően egy kedves, kissé bolondos, mások kedvence lány vagyok, aki imád mindent ami a művészettel kapcsolatos. Legyen az énekelés, táncolás, fényképezés vagy éppen a divat. Legalább is a felszínen még mindig ilyennek mutatom magam. Viszont a valóság sokkal másabb. UAmióta rádöbbentem mi is történt velem, hogy igazából mi is volt a létezésem célja, szinte csak a harag éltet. Tönkre akarom tenni az anyámat és azt aki emögött az egész álnok cselszövés mögött áll. Azt akarom, hogy érezzék azt amit én éreztem amikor kiderült a piszkos kis hazudságuk.
Mások véleménye soha nem érdekelt, éppen ezért nem foglalkoztam azzal sem amit Amanda a legjobb barátnőm (aki természetesen mindenről tud) folyton hajtogatott nekem a bosszúról. Szerinte ugyanis hülyeség az egész. De valahogy én nem tudnám el képzelni, hogy bárki is eltántorítson a célomtól. Hiszen szeretek mindent úgy véghezvinni, ahogyan azt az elején elterveztem. Még akkor is ha az úgy nem teljesen biztos, hogy jó. De ez már csak így van a végletekig makacs és önfejű embereknél.
Ezen felül még kellőképpen bátor, hevesen és temperamentumos is vagyok ahhoz, hogy szembeszálljak bárkivel vagy bármivel, hogyha a helyzet úgy alakul. Többek között ha valaki a barátaimat piszkálja. Hiszen számtalan olyan barátom van akit igazán szeretek és rettenetesen közel áll a szívemhez, mégis sokszor iszonyatosan magányosnak érzem magam.
Vissza az elejére Go down

FREYA NIGHTINGALE
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: