Chatkép : Szerepkör : vezérkari koalíciós tag play by : jodie comer Hozzászólásaim száma : 57 Pontjaim : 0 Pártállás : Fő képességem : ● most boooring question ever ● Tartózkodási hely : ● washington dc ● Korom : 32 Foglalkozásom : ● trainer of all the trainers ● | Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 02, 2020 3:11 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozottjátékosaink között! Kedves Nathaniel! Lehetek őszinte? Nem irigyellek... a szüleid meghaltak, a nevelőapád egy terrorista és fogalmad sincs arról, hogy az ő keze is benne van az anyukád és az apukád elvesztésében, hiszen önző indokok vezérelték. Meg akart kaparintani téged, viszont te valószínűleg apapótlékként, nevelőként tekintesz rá, aki ösztönöz a fejlődésben. Tombol benned a tettvágy, ugyanakkor bizonytalan vagy, a szorongásaid mintha gúsba kötné a cselekvőképességedet, arról nem is beszélve, hogy vámpírok elől megmentősdit játszottál egy Kiválasztottal. Nincs neked elég bajod, ebbe is bele kellett keveredned? Bár... az izgalmakkal teli élet az igazi élet. Úgy vettem észre, hogy jól elkaptad a karaktert, szóval menj, foglald le az arcodat és irány a játéktér! Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 2:19 pm | Nathaniel Gallagher
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
tick tock and now it's time to get back what I've left behind
the little lamb Nem hiszem, hogy lenne bennem bármi különlegesség, sosem éreztem, hogy valamivel több lennék, mint a legtöbben körülöttem. Persze más vagyok, mint az emberek, de nem is emberek vesznek körül. Semmivel sem vagyok több, mint a körülöttem lévő boszorkányok java. Külsőre persze mind különbözünk, de a vörös hajam, vagy a hatalmas őzike szemeim nem tesznek se többé se kevesebbé. Néha kételkedem, hogy itt van-e a helyem egyáltalán. Bár mást nem ismerek itt nőttem fel, ebben a környezetben szinte csak ezt ismerem. Nem mondom, hogy nem vágyom másra, több ismeretre, hogy lássam a teljes egészét a világnak, de lépni ennek érdekében... Na az már egy hatalmas dolog. Úgy érzem arra még nem vagyok készen, de a fene se tudja. Szerintem ahhoz még keveset tudok nem vagyok elég. Hogy ezt mennyit tudom mondani. Bizonytalan vagyok szinte mindenben, amiről nem mondták meg nekem, hogy annak úgy kellene lennie. Nagyon keményen tanulok, hogy egyszer azt érezhessem, hogy igen, elértem amit akartam, és elég erős vagyok, hogy a saját lábamra álljak. A legfontosabb, hogy sosem fogom feladni, ha valamit a fejembe veszek. Ez pont olyan számomra, ahogy az is, hogy megtudjam mi történt a szüleimmel. Nagyon önfejű tudok lenni ezen a téren, és nem hallgatok senkire akik szerint jobb nem felkavarni a múltat. Okkal felejthettem el, igen, de nekem tudnom kell az okot, addig nem hiszem, hogy nyugodtan tudnék aludni. A kitartásommal gond nem lesz ebben biztos vagyok, csak sajnos nagyon könnyen le is tud beszélni egy-két olyan személy aki tudja mivel érheti ezt el. Meg kellene már makacsolnom magam, de nehéz szembe nézni az ismeretlennel és hátrahagyni azt amit ismerek. Talán egyszer valami jön és a helyére zökkenti ezt, megválaszolja a kérdéseimet és tudni fogom mit kell tenem. Hogy mi a helyes. |
|
a karakterem canon tanonc Minden olyan sötét és csendes, mintha az idő megállt volna és csak én mozognék, rám nem hatna az idő ereje. Egy reccsenés hangja nem hallatszik, ahogy a fapadlón egyik lábamat a másik után teszem, pedig nagyon ódonnak tűnik. Biztosan kellene hangot kiadnia, nem lehet, hogy ez ennyire csendes legyen. A saját szívverésemet sem hallom a fülemben, mintha nem is dobanna amióta csak kinyitottam a szemem. Nem fog el a pánik ennek ellenére magam sem értem miért, mégis visznek előre a lábaim még néhány lépést. Lehunyom szemeimet, próbálok mély hosszú lélegzetvételeket venni, hagyni, hogy a hűs levegő ellepje a tüdőmet, majd felmelegedve távozzon elnyílt ajkaim között. Párszor ismétlem meg ezt a mozdulatsort magamban mielőtt kinyitnám szemeimet. Nem is tudom mire számítottam, talán arra, hogy máshol találom magam, egy világosabb helyen, ismerős helyen, nem ódon falak közt amelyek számomra teljesen ismeretlenek. Próbálom magamban felidézni, hogy kerülhettem ide, hogy mi történt mindezek előtt, de egyáltalán nem függ össze a kettő. Vagy legalábbis maga a környezet. Túl valóságos. Későn értem haza és csak bezuhantam az ágyba, ennyi biztos, de ébredés után már itt voltam. Nem lehet ez egy álom. Érzem a talpam alatt a fa erezetét is, a port ami talán évek óta itt van, de az is lehet, hogy csak felverte valami, vagy valaki. Kezemet megemelem és a mellettem lévő asztalon húzom végig ujjaimat, nem poros, sőt oylan mintha nemrég lett volna letakarítva. Egyetlen egy könyv hever rajta, amit kezembe is veszek. A lapjai nagyon réginek tűnnek, talán elsőkiadásos lehet, nem tudom, sajnos nem értek az antik könyvekhez, de szinte hibàtlan állapotban van mégis látszik rajta, hogy sokat volt használva. Egy pici kék könyvjelző van rajta, amire talán egy gyerek rajzolhatott mintákat, mintha kidíszítette volna magának. Kivéve megfordítom a hátulja üres, így vissza is helyezem ugyanoda ahonnan elvettem, mintha lenne ennek bármi jelentősége is. Leakartam tenni, nem akarom mások dolgait megrongálni, de a könyv első oldalán mégis megpillantok valamit amitől inkább kiesik a kezemből. A címe még nem is mondott sokat Óz a nagy varázsló sosem olvastam, de mégis ismerősen csengett, mégsem ez volt ami annyira lesokkolt. Gyönyörűszép kézírással volt írva valami amit nem akartam elhinni, egyszerűen képtelen voltam. Drága kisfiúnknak Nathanielnek hetedik születésnapodra. Úgy vigyázz erre a könyvre, mint, ahogy mi rád, egyszer nagy szükséged lehet rá. Szerető anyád és apád. Úgy riadtam fel, mint minden éjjel amikor hasonló álmaim vannak, mind a szüleimmel kapcsolatos, de eddig egy sem volt amit el tudtam hinni. Egyetlen álmom sem tűnt ennyire valóságosnak, a könyv pedig... Túlságosan is ismerős volt, mintha láttam volna valahol, mintha tényleg az enyém lett volna. A szobában kezdtem kutakodni, nem sok könyvem van, ami mégis azt egy kis dobozban tartom, inkább csak tankönyvek, meg mágiával foglalkozó olvasmányok amiket csak beraktam egy dobozba mindennel. Az éjszaka közepén nem a legokosabb hangosan szitkozódva kipakolászni, így kapkodásomon próbálkozom uralkodni és remegő kezeimet minnél biztosabban tartani. A könyveket magam mellé pakolom mindet alaposan átnézve, és a doboz alján meg is találom amit annyira kerestem. Óz a nagy varázsló. Nem merem kinyitni, félek attól amit benne találok, félek, hogy az álom nem is annyira álom, mint azt gondoltam volna. Remegnek a kezeim mégis kinyitom, és lehunyom a szemeimet egyből, mintha az valami védekező mechanizmus része lenne. Erősen kell akarnom, hogy kitudjam őket nyitni, és meglássam, a... Semmit. A nagy büdös semmit, mert az első lap egy az egyben ki van tépve, nagyon figyelmesen, hogy ne legyen észrevehető, hacsak nem figyeli meg elég alaposan az ember. Még bizonytalanabbnak érzem magam, mint eddig valaha, mi van ha köze van az álomhoz, ha tényleg igaz, és ez a könyv a szüleimtől van. Mégis miért lett kitépve akkor az első oldal? Mi a fene folyik itt? De az is megeshet, hogy csak összeesküvés elméleteket gyárt az elmém egy kezd elborulni az agyam, nem tudom, de amíg ki nem derítem ezt a könyvet magamnál akarom tartani. Hátha mégis igaz. |
|