Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rhiamon Maeve Augustin

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Rhiamon Maeve Augustin GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Rhiamon Maeve Augustin Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 17, 2020 4:27 pm

Elfogadva, gratulálunk!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Rhiamon,
Nagyon köszönöm a türelmed! Cukorborsó
Jaj, még mindig nem tudok betelni a választott pb-alanyod szépségével; annyira jellegzetes és karizmatikus. Azt hiszem, a megfelelő jelzőt nem is találták ki azt illetően, ami passzolna hozzá.
Kíváncsi voltam, mit hozol ki ebből a nőből - hisz lánynak csak nem nevezhetlek, így túl a kétszázon, nemde? 22 Az, hogy ellenálló vagy, annyira nem meglepő: rengetegen tiltakoznak az elnyomás ellen, és azt hiszem, rengeteg boszorkány nem is meri bevallani, hogy valójában nem támogatják az elnyomás rendszerét.
Nagyon tetszett ez a forma: a kérdés és a válasz, amely ad egy bizonyos hangulatot az egész irománynak. És ezek a válaszok néha többet árulnak el a karakterről, mint egy négyszáz oldalas életrajz. Köszönöm az élményt!
Kérlek, menj foglalózni, majd irány a játéktér. Remélem, tartalmas játékokban lesz részed. hopp Jó szórakozást!

2020. május 25-én új szabályt léptettünk életbe a multi karakterek kapcsán. Minden multi karaktert be kell jelentened a staff irányába - beleértve a titkos karaktereket is. Mi nem adjuk tovább ezeket az információkat. Amennyiben ez egy frissen elfogadott karakterrel az elfogadástól számított egy héten belül nem történik meg, szankciókat von maga után - a foglalások elvesznek, a karakter pedig használaton kívüli státuszt kap, amely lévén nem tud majd játéktéri reagot kreálni.
Amennyiben új tagként érkeztél hozzánk, és multival még nem rendelkezel, a karakteredet mint fő karaktert kell lejelentened.
Az üzeneteket minden esetben Barbara részére kell eljuttatnod privát üzenet formájában, vagy pedig Discordon felvenni vele a kapcsolatot. Ő készségesen felel majd minden felmerülő kérdésedre is.

- idézet frissült szabályzatunkból

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Júl. 14, 2020 10:06 pm
Rhiamon Maeve Augustin

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Saviour

Emlékszem az ébenfekete hajára és arra hányszor mondtam azt milyen szerencsés lennék, ha csak fele annyira gyönyörű lehetnék, mint ő. Felnőtt fejjel sokszor rémlik fel bennem mennyi mindenben is hasonlítok édesanyámra. Derékig érő hajam épp olyan fekete akár csak az övé volt és talán arcom formája is már már hasonlóságot tükröz. Ő mégis az élet leggyengébb és legkegyetlenebb pillanataiban is olyan volt akár egy istennő. Emlékszem aznap éjszaka mikor hazajött apám azon kapott minket ahogyan a puszta kezemmel gyújtom meg a kályhát a szeneslapáttal támadt anyámra. Sosem felejtem el a vér vörös színét keveredni hófehér arcával miközben azt suttogta nekem “Szaladj kincsem bújj el.” Akkor még így tettem az ágy alatt kerestem menedéket, de azóta rájöttem sokkal több mindenre vagyok hivatott mintsem bujdosásra. Megtanultam azt, hogyan védjem meg magam és másokat és egy szemrebbenés nélkül képes vagyok ezért kockára tenni mindent azért, amiben hiszek. Még akkor is, ha olyan emberekkel kell látszólag lepaktálnom, akik nem éppen barátilag közelítenek a fajtámhoz. Hiszen ahhoz, hogy elérj a fényhez néha a sötétségen át vezet az út.  

1805. március 12.

Emeraude Toubia

Boszorkány
a karakterem saját

pártállásom: ellenálló

Sosem gondoltam volna, hogy ilyen lesz majd a vég. Habár nem a legbiztonságosabb jövőképet választottam mégis naivan azt gondoltam képes leszek tartani a látszatot anélkül, hogy belehaljak. Most, hogy arcom a betonkemény földhöz csapódik nyakam körül pedig a vaskeze szorul tudom mennyire rosszul hittem. Alig jut levegő a tüdőmbe és kifelé is csak reszelősen vagyok képes kifújni, de nem adom meg neki azt az örömet, hogy lássa rajtam a fájdalmat és gyengeséget.  

Azt hitted titokban tarthatod nem igaz?  

“Úgy valahogy.” Válaszolnám, ha képes lennék kinyögni akár egy szót is de a fuldokoló és elcsukló hangokon kívül nem futja másra. Hirtelen felkap és egyenesen a falhoz taszít. Érzem, ahogyan vér serken ott, ahol a fejem a fallal találkozott és hirtelen megfordul velem a világ. Kezem a nyakamhoz tapad, ahol az előbb még Erik keze szorította ki belőlem az életet. Fuldokolva rogyok térdre és a távolban egy alakot látok, ha nem tudnám, hogy már több mint egy évszázada halott azt hinném az apám az. Fekete kalapja arcába húzva, de még így is látom rosszalló tekintetét és ökölbe szorított kezét, amit annyira szeretett használni.

1825. július 13.

Egy szép napnak indult, tűző napsütéssel és meleg harapni való fülledt nyári levegővel, de cseppet sem ilyen kellemesen végződött. Emlékszem akkoriban sok mindent nem vállaltunk fel olyan nyíltan, mint most. Többek között a boszorkányságot, a szexualitást és a szabad akaratot. Mindent, amit ma tudok az édesanyám tanított meg nekem, aki ebben az évben tért örök nyugovóra és apám, aki mélységes hitvilágú férfi sosem értette meg azt, ami meghaladta tudását. Volt mikor csak anyám szenvedte meg ennek kárát mikor rajtakapott minket varázsolni, de volt mikor én is. Most, hogy ő már nincs köztünk és nincs ki megvédjen kénytelen vagyok én megvédeni saját magam.  

Mit képzelsz hová mész?

Hallottam apám, aki megszaporázta a lépteit felém véve az irányt.

Semmi közöd hozzá...

Elkapja a karomat és olyan erősen szorítja meg, hogy feljajdulok, de még innen is érzem, hogy részeg.  

Már megint azokhoz a sarlatánokhoz mész nem igaz?  

Így hívta azt a kis csoportból álló boszorkányokat, akikhez az anyám is eljárt néha napján. Nincs kihez fordulnom rajtuk kívül hiszen itt maradni nem tudok és őszintén nem is akarok. Főleg miután apám a nap minden percében a pohár aljára néz.  

És ha igen? Mit teszel? Megütsz, mint általában? - Nézek a szemébe félelmet nem ismerve. -  

Mintha értelem és józanság rebbenne a tekintetében. Úgy enged el mintha megégetném és bárcsak így is lenne.  

Akkor menj.... de ha elmész soha nem teszed be a lábad azon a küszöbön.  

Bök az ajtó felé és én hezitálás nélkül lépek ki rajta. De tudnom kellett volna, hogy ezzel nincs vége. Hiszen hallottam minden gondolatát és hallottam mindent, amit akkor csak üres fenyegetésnek véltem egy ittas vénembertől. Egy pajtában gyűltünk össze alig 10-15-en mikor felforrósodott körülöttünk az amúgy is forró nyári levegő. Az apám volt az, de csak nekem volt annyi szerencsém, hogy kijussak a pajtából mielőtt leszakad a tető. Sosem felejtem el a sikolyokat. Nem tudom, hogy kié volt pontosan az övék vagy az enyém, ami hangosabb volt, de az utolsó dolog amire emlékszem az az, hogy habár apám a lángoktól biztonságos messzeségben, kárörvendő mosollyal arcán álldogált mégis úgy kapták el a lángok, hogy képtelen volt menekülni. És végül visszakapta azt, amit ő adott nekem.  

Visszazökkenek a jelenbe és még látom az eloszlani látszó alakot a messzeségben, de a pisztolycső beférkőzik a látóterembe. Eriknek igaza van, tényleg azt hittem megúszhatom. A sok éves egyedül létet és mindazt, amit bevonzott magával. Mikor hallottam a kiválasztottakról és a rájuk vadászókról azt gondoltam nem fognak arra a sorsra jutni, mint én. Ezért a begyűjtők egyik tagjával kezdtem találkozgatni először csak néhány nevet hallottam ki kósza gondolataiból és onnan már nem kellett sok, hogy megtaláljam őket, hogy biztos helyre kerüljenek. Csak idő kérdése volt, hogy gyanúba keveredjek nála és véget vessen az egésznek az életemmel együtt, csak arra nem számítottam, hogy ilyen gyorsan kapcsol.  

Fogalmam sincs miről beszélsz.

Hagyom, hogy beremegjen a hangom és felé nyújtom a kezem, hagyva hagy higgye csak a segítségéért epekedem ám a következő pillanatban lángra kap a ruhája és vele együtt ő is elejtve a pisztolyt. Felállok a földről és az újonnan szerzett pisztolyomat szegezem neki. Látom rajta a megdöbbenést, hiszen fogalma sem volt róla, hogy mi vagyok mégis odabent a nevetséges felsőbbrendűnek hitt agyában megfogalmazódik a kérdés.

Ugyan cica csak nem gondolod, hogy képes vagy lelőni?  

Egy pillanatra visszapillantok oda ahol az imént még apámnak tűnő árnyékot láttam, majd tekintetem visszatér Erikre.  

Ugyan cica... dehogy nem.

Abban a pillanatban a golyó áthasít rajta mire teste ernyedten terül szét a földön. Nem érzek bűnbánást sem szánalmat hiszen megfogadtam már nagyon rég, nem hagyom, hogy eltiporjanak.

Vissza az elejére Go down

Rhiamon Maeve Augustin
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» You are in danger - Rhiamon and Sonja

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: