Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Éponine Frankie-Jean

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Éponine Frankie-Jean GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Éponine Frankie-Jean Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 28, 2020 7:01 pm

Elfogadva, gratulálunk!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Éponine,
Üdvözöllek az oldalon! Cukorborsó
Kérlek, nézd el nekem ezt a késést. A hétvégém oda-vissza utazgatással telt.
Szépséges arcot választottál - talán akad ott egy-két közös gif is, nem? 22 -, igazából az egész lány arca olyan, mint... hát, ez egyéni vélemény, de olyan, mint egy ördög, csak kicsiben. Bár ki tudja, talán csak remekel a színészi karrierjében, és tökéletesen adja ezt a rá osztott szerepet.
Tetszett a karakterlapod feltagoltsága. Minden kis bekezdés kapcsán mást és mást tudhattunk meg rólad, és felmerült egy bizonyos név, méghozzá Alastor-é. Remélem a jövőben többet tudhatunk meg róla is, ahogyan rólad is. Wink
Egy szó mint száz, kérlek foglalózz, aztán... csak a szokásos. Jó játékot, jó szórakozást kívánok! hopp

2020. május 25-én új szabályt léptettünk életbe a multi karakterek kapcsán. Minden multi karaktert be kell jelentened a staff irányába - beleértve a titkos karaktereket is. Mi nem adjuk tovább ezeket az információkat. Amennyiben ez egy frissen elfogadott karakterrel az elfogadástól számított egy héten belül nem történik meg, szankciókat von maga után - a foglalások elvesznek, a karakter pedig használaton kívüli státuszt kap, amely lévén nem tud majd játéktéri reagot kreálni.
Amennyiben új tagként érkeztél hozzánk, és multival még nem rendelkezel, a karakteredet mint fő karaktert kell lejelentened.
Az üzeneteket minden esetben Barbara részére kell eljuttatnod privát üzenet formájában, vagy pedig Discordon felvenni vele a kapcsolatot. Ő készségesen felel majd minden felmerülő kérdésedre is.

- idézet frissült szabályzatunkból

Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Morana Hellfire
Chatkép :
Éponine Frankie-Jean B71fde648a7e5d02842669f4d526bc7d0c820c2a
Szerepkör :
damnatorum koven
play by :
✿ madelaine petsch
Hozzászólásaim száma :
17
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
she who must not be named ✿
Fő képességem :
pyrokinesis ✿
Őt keresem :
Éponine Frankie-Jean 97d62e9211a275fa0e44cb3d3e98807863c36824
welcome to the devil's playground you can tread where demons play
Éponine Frankie-Jean 154e837a8f8d2d60ac149c8b97d5dba40ce03901
Kedvenc dal :
i’m miss sugar pink liquor, liquor lips,
I’ll chew you up and I’ll spit you out i’m gonna be your
BUBBLEGUM BITCH

Foglalkozásom :
coven member ✿

Morana Hellfire

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 21, 2020 10:36 am
Éponine Frankie-Jean

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

Smile! You know, you're never fully dressed without one!

titulus

Mit gondolsz rólam, ha rám nézel? Sokan azt mondják, hogy nem a külső alapján kell megítélni valakit. Pedig ha tudnád, hogy a külső mennyi mindent elárul; elég csak az öltözetet megfigyelned rajtam. Vagy azt, hogy nyolc órás munkaidő sem elég a hajam ápolására. Ha rám nézel látod, hogy számomra fontos az előkelőség és az elegancia. Ha pedig ellibbenek melletted, egy életre nem megy ki az orrodból a Chanel illata. A vagyonomat az alvilági dolgaimnak köszönhetem; szeretek költeni, de ismerem a határokat. Jobban szeretek befektetni. Embertelen dolgokat követtem el, de mindemellett rengeteget tanultam azt, hogyan fektessem be a pénzemet.
Ha majd megismersz, meg fogsz engem kedvelni. Nem vagyok rossz ember, de mindketten tudjuk, hogy a pokolban nekem egy külön lakosztály van kialakítva. Én nem fogok a mennybe jutni, de őszinte leszek; nem vágyom szárnyakra. Nem illik a személyiségemhez. Egyébiránt felkarolok bárkit, de ha ellenszenves vagy, garantálom, hogy menekülj. Nem tűrök ellenvetést, sem pedig azt, ha erősebbnek akarod magadat mutatni. Mi egy koven vagyunk. Egy csapat vagyunk. Ha az erőnket egyesítjük, bármire képesek lehetünk. Tehát csak egy aprócska jó tanács: Menekülj! Talán te leszel a gyűjteményem újabb darabja. De te ezt nem ismerheted fel, hisz én mindig vigyorgok. Tudod, hogy miért? A vigyorral megzavarlak. A mosoly egy olyan  álca, ami megzavar téged. Alastor nálam is rosszabb, de ebben teljesen igaza van. Nem kell semmi különös, hogy leplezd magad. Csak mosolyogj!

1998. 08.10.

madelaine petsch

boszorkány
a karakterem sajá

pártállásom: semleges

bronze
Azt hiszem, hogy az én életem egészen kisgyermek koromig egészen tűrhető volt. Igaz, annyira nem emlékszem a szüleimre, de nem rémlik, hogy bántottak volna. A gazdagság és a fényűzés jobban beleégett a tudatomba. Annál inkább pedig az a nap, amikor elraboltak. Már régen halott lennék, ha az a fiú, Alastor nincs ott. Azt mondta, hogy ő egy csali arra, hogy a nagybátyja még több gyereket befogjon és megöljön. Egy gyerek jobban befolyásolhatóbb, hogy ha az idegen mellett van még egy másik gyerek. Alastor elmondta, hogy a nagybátyja azért öli meg ezeket a gyerekeket, mert teljesen ki akarja pusztítani a boszorkány vérvonalat. Alastor értette, hogy miről beszél. Én annál inkább semennyire. A fiú megszeretett engem. A nagybátyja pedig magához vett annak ellenére, hogy talán én magam is boszorkány lehetek. Ha Alastor nincs... soha nem is éltem volna.

silver
Felnőttünk. Eltelt kétszer annyi idő, s kétszer annyi gyereket kellett elásnom. Olyanokat, akik talán hasonlóak voltak hozzám. Némelyiket én vadásztam le. Hogy mit éreztem? Semmit. Olyan üresség élt bennem, ami beszippantott minden érzelmemet. Ha éreztem volna bármit is, soha nem tudtam volna gyereket ölni. De ha nem tettem volna meg, akkor én lettem volna a következő áldozat.

demon's power
Rettegtem attól, amivé váltam. Habár már régen távol voltam a múltamtól, Alastor is jött velem együtt. Menekülni akartam, jó messzire. Valahol olyan életre vágytam, ahol családom lehet és úgy élhetek, ahogy az elrendeltetett volt. De a tetteim nem maradtak nyomtalanul. Egy egész boszorkány gyülekezet halmaza rohamozott meg, mígnem találtunk egy menedéket. Megbocsájtást nyertünk. Mondanom sem kell, hogy mennyire törekedtem arra, hogy szolgáljam az Uramat. Lucifernek hívták. Persze, nem ő volt az alvilági ördög, ő inkább a felszíni ördög. Talán épp az olyan bűnös lelkeket gyűjtötte akkor, amilyenek mi voltunk. Alastor viszont egy különös eset volt. Rádiós egyéniség lett, imádták az emberek. Folyamatosan vigyorgott és pezsgett körülötte az élet. Azt mondta; mosoly nélkül sohasem vagy teljesen felöltözve. Neki muszáj volt mosolyognia. A mosollyal megzavarta az embereket és eltussolt mindent, amit elkövetett. És itt nem a gyerekmészárlásokról beszélek. Az csak egy bevezető volt az ő életébe. Én elkerültem őt. Alastor lett Lucifer jobb keze; hogy miért? hasonlóak voltak. Bár fogalmam sincs, hogy melyikőjük a legnagyobb antikrisztus.

gold
A koven nem a jót hivatott tenni. Ahogy én sem. De igyekeztem jobb lenni; azt akarom, hogy akik itt vannak velünk, megjavuljanak. Ezzel talán szembemegyek Lucifer elveinek, de nem érdekel. Hiszem, hogy mindegyik megjavul. ...Talán még Alastor is.
Vissza az elejére Go down

Éponine Frankie-Jean
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alastor & Éponine

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: