Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Kedd Jún. 02, 2020 8:44 pm | Elfogadva, gratulálunk! isten hozott játékosaink között! Kedves Naga, Hát, nem is lehetne elmenni azon tény mellett, hogy egy gyönyörű nő pofijával érkeztél közénk. E választáshoz már alapvetően gratulálnom kell! És másrészt pedig szeretnélek téged közöttünk üdvözölni, remélem tartalmas és jó hangulatú játékokat fogsz közöttünk tölteni. Egy vérfarkas karakter - számomra - mindig rengeteg lehetőséget hordoz. Sokan ezekkel a lehetőségekkel nem tudnak mit kezdeni, éppen ezért nem is vállalnak ilyen típusú karaktert, de úgy vélem, te tökéletesen ráéreztél ennek az "ízére". A farkasok lényegében... állatok. És ugyan minden halandó emberből is kicsalogatható az állati ösztön, a vérfarkasok az egész életüket ezzel a kereszttel töltik, miután átváltoztak. Te pedig olyan gyönyörűen fogalmaztad meg ezt a procedúrát, a folyamatot, az érzéseket... az egész - egyszerű megfogalmazással - átjött. Imádtam. Kíváncsi vagyok, mi vár még erre a leányzóra, de én már nem is akarom útját állni; kérlek, intézd el a foglalókat, keress pajtit, és egy bónusz: vess egy pillantást legújabb szabályunkra, amit lentebb olvashatsz. Én nagyon jó szórakozást kívánok neked, remélem előbb-utóbb valamely énem beléd botlik! Érezd jól magad! ― 2020. május 25-én új szabályt léptettünk életbe a multi karakterek kapcsán. Minden multi karaktert be kell jelentened a staff irányába - beleértve a titkos karaktereket is. Mi nem adjuk tovább ezeket az információkat. Amennyiben ez egy frissen elfogadott karakterrel az elfogadástól számított egy héten belül nem történik meg, szankciókat von maga után - a foglalások elvesznek, a karakter pedig használaton kívüli státuszt kap, amely lévén nem tud majd játéktéri reagot kreálni. Amennyiben új tagként érkeztél hozzánk, és multival még nem rendelkezel, a karakteredet mint fő karaktert kell lejelentened. Az üzeneteket minden esetben Esme részére kell eljuttatnod privát üzenet formájában, vagy pedig Discordon felvenni vele a kapcsolatot. Ő készségesen felel majd minden felmerülő kérdésedre is.
- idézet frissült szabályzatunkból |
|
| Elküldésének ideje -- Pént. Május 29, 2020 9:33 am | Naga Fray Lothbrok
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
she dreams in shades of blue
the blue wolf Híres a vérfarkasok körében, számtalan mendemonda kering róla; egyik cifrább mint a másik. S könnyen meglehet, hogy ezen híresztelések közt ott lappang a valóság apró kis szilánkja, maradványa - meglehet, valamilyen formában igazak a róla szóló pletykák. Vagy hazugság mind. Tán ő maga találta ki az összest, elvégre nincs aki alátámaszthatná; a múltját önnönmagán kívül aligha ismeri bárki is. Néha még saját maga előtt is homályos és zavaros masszát alkotnak az emlékek. Nem titok, hogy Naga beleőrült a metamorfózisba, s magába a vérfarkas-létbe is, habár ő úgy éli meg ezt, hogy szabaddá és önmagává lett. Persze ki is cáfolhatná meg egy bolond szavait? (...) Egyesek szerint valaha doktornő volt, aki nemcsak, hogy felelős volt a kísérletekért, de maga is részt vett benne. Az igazi kutatóorvos a saját bőrén tapasztalja meg az átlényegülés csodáját. Mások szerint csupán véletlenszerű baleset volt, hogy ő maga is megfertőződött a vérfarkas-kórral, majd a kollégái kísérletezni kezdtek rajta. Aztán egy Axel nevű kísérleti alany párfogásával kiszabadultak a létesítményből, és azóta hírhedtebb mint valaha. És vannak azok a pletykák is, hogy beleszeretett az egyik kísérleti alanyába (igen, Axel neve többször is felmerül a róla szóló történetekben), és szánt szándékkal változtatta át magát szörnyeteggé. Nehéz volna megmondani, hogy mi az igazság - valószínűleg ha tudná, sem mondaná el senkinek. Szereti a rejtélyeket. Szereti, hogy ő maga is egy rejtéllyé vált a köztudatban. A kék farkas. Így nevezték el, pedig nincs nála tüzetesebb, impulzívabb teremtés a világon. Mintha egy belső láng ölelné körül a szívét; és ezt a tüzet minduntalan táplálni kell, ki ne aludjon a lángja, máskülönben felemészt mindent, s nem hagy hátra mást, csak tátongó űrt és sivárságot: zord lélektelenséget. Amikor Naga elunja magát, akkor kezdődik a gond... Csapongó, szeszélyes, kiszámíthatatlan és labilis. |
|
a karakterem saját pártállásom: semleges Ott vagyok, ahol nem szabad és oda megyek, ahol nem látnak szívesen. Egy betolakodó söpredék, egy nem létező falka szégyene, aki csatornapatkányok közt nevelkedett. Nem több egy éjszakai lidércnél – és most újra tilosban jár ez a csatornapatkány lelkű alakváltó-rém. A szégyentelen. A korcs. Nem tudja megfékezni vérszomjas természetét. Mert mindegyik állatnál a legveszedelmesebb vad az ember. Axel szerint nincs nagyobb dicsőség, mint elejteni egy emberi lényt; még ha az törvénybe ütközik is. És nem tudod, hogy milyen ez, ameddig nem próbáltad. Utána pedig… nem vagy többé képes beérni kevesebbel. Nem csitítja többé szomjadat az őzgerinc veleje, sem a vére. Nem lesz hús, ami enyhíthetné éhségedet, nem számít, hogy nyers, vagy szénné égetett; ha nem emberi eredetű, ízetlen, sekély, már-már szinte keserű ízt ad a szájnak. Hiába mész még nagyobb vadra, ha nem elég az őz és a vaddisznó, még ha egy aligátort vagy egy medvét vadászol is le – nem elég… semmi nem elég. Semmi hozzáfogható nincsen. Mert az állat ösztönből menekül. Nem fél. Nem retteg. Nem pereg le előtte az élete. Az ember viszont, (…) megédesíti a húst az a nyers pánik, az az elemi erejű halálfélelem, amelyre egyedül csakis az ember képes, semelyik másik lény nem. Olyan, mint a drog. Függővé tesz. Berágja magát a zsigereidbe, a bőröd alá, jó mélyen, át a gerinced mentén, egészen a szívedig felzabál… a lényedig, a nem létező lelkedig. Betegség ez, akár a rák; egyre és egyre hatalmasabb lesz. Egy tátongó űr, feneketlen mélység, üresség, amelyet be kell tölteni… Mindegy, hogy milyen árat fizetünk érte. Viszketés a bőr alatt, kényszerű gondolatok kaotikus elegye: a kéretlen repedés a falon, mely ott feszeng az épelméjűség és a téboly mezsgyéjén. Nem küzdhetsz ellene, hisz a szív csakis akkor nyughat, ha megkapja azt, amire a legjobban vágyik. Halál. Belsőségek. Cafatok. Karmazsinvörös vér. Karmazsinvörös vér mindenütt. Betemeti a rémfarkas pofáját, szinte lustán telik el vele. Gyarló vontatottsággal csattan az agyara, beletép az emberi lény, egy girhes nőszemély húsába – és tépi, és szakítja az izmokat, az inakat. Cibálja, rágja, egyetlen pillanat alatt kitépi a gerincet a helyéről, a vázból, mely egészen idáig biztonságosan tartotta azt. Lám, mégis milyen könnyedén megadta magát a nyers erőszaknak, a brutalitásnak, mindezt azért, mert elfajzott, szocializálatlan, patkánylelkű söpredékek közt nevelkedett a rémséges fenevad, a véreb; egy vérfarkas. Nem is létezhetne. Nem egyéb ő, csupán egy anomália; deformitása a természetnek, egy csúf rendellenesség. Mégis létezik; ő választotta ezt az utat magának. Ő kérte. Ő akarta. Saját magával tette, úgy hírlik. Elég őrült volt ahhoz, hogy önnön kezével pecsételje meg a sorsát… Ugye, megérte? Az arcom csupa vér. A testem csupa vér. A belsőségekben és maradványokban fetrengek, szinte már dagonyázok, jólesően – még akkor is, amikor visszaváltozom. Végül azonban hirtelen természetű öklendezés kerít hatalmába, mire én csak esetlenül nyúlok be a vérmocskos pofámba, hogy aztán fájdalmas lassúsággal kihúzzak onnan egy leginkább pamutfonálra hajazó valamicsodát. Egy pillanatra úgy tűnhet a hold fényében, ebben a kellemes félhomályban, mint a rágógumi, amit lehet húzni és nyújtani az ajkak között. Pedig valójában vérrel áztatott, agyba mártott emberi haj ez. Axel megtanított mindarra, amit sosem akartam tudni, és olyanná tett, amilyen sosem akartam lenni. És jól tudom, oh, már abban a pillanatban tudom jól, hogy megfizetem az árát annak, hogy gyenge voltam és elcsábultam az emberhúsnak, pedig megfogadtam, hogy én aztán soha többé… Tudtam jól, mégis megtettem, és megtenném újra és újra. Mert most már ez vagyok én, aki soha nem akartam lenni – a nincstelen, akinek nincs múltja és nincs jövője. Még a jelene is szánalomra méltó; emberhúst zabál, és nyolcvan centi póthajat cibál ki a szájából, csak hogy érezzen valamit. Akármit. És nevetek, észveszejtő vehemenciával nevetek a meggyalázott tetem fölött valamiféle perverz örömtáncot járva. Nevetek, nevetek és nevetek (…) mert a legszívesebben most sírnék. Nem azért teszem mindezt a végeláthatatlan hitványságot, amelyeket az évek során tettem, és teszek most is ebben a pillanatban, mert nem tudok megálljt parancsolni a bennem élősködő bestiának. Hanem azért, mert nem tudok megálljt parancsolni az embernek. Azt, akivé Axel mellett váltam, csak azért, hogy éljek. Nem nagy ár, igaz? Egyetlen élet sok százért cserébe. |
|