| Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 15, 2020 11:29 am | gratulálunk, elfogadva! isten hozott játékosaink között! Drága Amena, Különleges neved van, már akkor nagyon megfogott amikor beregisztráltál. A történeted pedkig csak még inkább megerősítette bennem, mennire különleges karatert alkottál - és ne higgy még magadnak se, a Ms. Tökéletes pontosan kifejezi azt ahogy megjelensz! Igazad van, sosem lesz könnyebb az átváltozás, de megismerheted a fájdalmat, és megtanulhatod irányítani. Pontosan átérzem milyen ha akaratod ellenére változtatnak át, így megértem, miért mennek végbe benned azok a gondolatok, amik. Szaladj foglald le az arcod, munkád, mindent mi kell, és vesd magad a térbe! |
|
| Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 11, 2020 6:41 am | Amena Serafine Byrne
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
ide jön egy rövid kis idézet
titulus Határozott, makacs, de nem öntelt személyiségem mellé meglehetősen szókimondó természet társult, ami néha előnyömre, de sokkal többször hátrányomra is vált már az életben. Az, hogy anyámtól mit örököltem nem számít. Egész életemben úgy éltem, hogy az ősöm, a hasonmásom, ha úgy tetszik, a nyakamba lihegett. De nem él, amúgy meg én farkas vagyok, ő a Byrne család legmagasabbra emelkedett boszorkánya volt. Vagy a sors volt kegyetlen, hogy épp én hasonlítok hozzá vagy tett valamit, ami miatt erre a sorsra jutott a "hagyatéka". Nem vagyok kitagadt, de nem igazán tartom a kapcsolatot az őseimmel vagy a családom bármely tagjával. Annak idején beharaptak, személyiségem semmit nem változott, kicsit acélosabb lett a véleményem és jobban bírom az éjszakázásokat, de ennyi. Nem nevezném magam társasági lénynek, de bárkivel képes vagyok szót érteni, révén a pult egyik felén mindig áll egy búskomor vagy épp a "senkitnemérdekelazéletemdeelkellmesélnemvalakinek" típusú alak. Ha nem a pult mögött állok, a motorom bütykölöm, a rajzaim felé görnyedek, festegetek vagy írok. Az egyetem, mint olyan sose volt célom, de önszántamból meglehetősen sok és különféle könyvet elolvastam már, mondhatni így ragadt rám a megszerzett tudásom. A lázadó énem talán itt is kiéli magát. Mondhatjuk, hogy egyedi szépségem van, de különösebben sose adtam erre a divat dologra. Rakoncátlan, kócos fürtjeim sötéten ölelik körbe sápadt, enyhén szeplős arcom, szemem rendszerint fekete szemceruzával emelem ki, ajkamra néha vörös rúzst kenek. A magassarkú nem a kedvencem, de elviselem, akárcsak szakadt, viseletes, de kedvenc bakancsom. |
|
a karakterem saját szerepkör Az "emberek" többségénél a Byrne név egyet jelenthet a boszorkányokkal. Tiszta vérű boszorkányokkal. Aki a nevem alapján ezt gondolja, helyesen teszi. Igen, valóban a családom egy rakás boszorkányból áll, de ha ez nem lenne elég, megboldogult ükanyám kiköpött mása vagyok. Mint egy kriptaszökevény, hogy a nagyanyám idézzem. Hisz ő már csak tudja. Amikor megszülettem ő volt az első, ellenben nem az utolsó, aki anyámmal szemrebbenés nélkül közölte, hogy a családfa almái között én leszek az a kukacos, rohadt darab, amelyik a Byrne család szégyene lesz. Nem mondom, hogy nem lett igaza... Ha nem is rohadok és arcbőröm most is patyolat, néha ha a tükörbe nézek, eszembe jut egy fekete szemű vénasszony. Nem, nincs testkép zavarom, cserébe jó ideje azt gondolom, hogy az ősöm, aki kiköpött másom, így kísért, amiért nem én vagyok Miss Tökéletes boszorkány. Az már amúgy sem lehetek, hát Miss Tökéletesre se gyúrok igazán. Na igen. A családunk, ha úgy tetszik keresztezett vérvonalnak hála vált tökéletessé. Miért nem akartam soha boszorkánnyá lenni? Nos, mondjuk azért, mert... sose szerettem a szabályokat. A kiskori lázadás egy alig tizennyolc évesen félresikeredett estével mégis részben megszűnt. Az életemért küzdöttem aznap este és búcsút vettem a boszorkány karrieremnek is, ami igazából közel sem lett volna biztos. Mintha a távoli ősöm, a néhai Serafine Byrne megunta volna, hogy csak kinézetben és vehemenciában hasonlítok hozzá. Elengedhette a kezem, de azért volt olyan tisztességes, hogy életben hagyott. Az átváltoztatómnak mégis egy célja volt velem... A falkába kellettek az erős újoncok és ki lenne nálam jobb préda, akivel még a boszorkányoknak is lehet a bajszát húzkodni? Lényeg a lényeg, hogy kicsit megfeledkeztem a pia mennyiségéről és amikor hazaindultam volna, nem megfelelő utat választottam. Azóta van egy biztos pont az életemben, legalább erre jó volt az az éjszaka... egy olyan valaki, aki nem akar megváltoztatni, aki nem akar boszorkánynak. Aki farkasként elvisel. Na nem mintha a tökéletes boszorkány családom szegről-végről nem lenne így is farkas ággal végződő. Úgy látszik ez egy kegyetlen világ. Tíz évvel ezelőtt egy zűrös éjszakán valahol Chicago-banMa reggel is ezen rágódok... a múlton, ahogy a szemceruzával fekete vonalat satírozok fakó szemem köré. Hosszú volt az éjszaka és kétlem, hogy a Telihold közeledtével jobb lesz. Vágok egy fanyar vigyort gyűrött tükörképemnek, majd felkapom bőrdzsekim és felülök a motorra. A nappalok noha meglehetősen melegek így kora tavasszal, a reggelek még igen hűvösek, de már nem érzem a hajlandóságot, hogy gyalogoljak vagy taxit fogjak. Pláne, hogy az éjszakám a bárban fogom tölteni, a nappalom pedig ügyintézéssel. -Mi van, elfogyott a szempillaspirál?-néz rám Meg vigyorogva, mikor meglát. Én pedig a válla felett a tükörbe. Remek. - Nem, de azt olvastam egy szennylapban, hogy ez az új divat. Gondoltam kipróbálom.-fintorodom el, hiszen sikeresen csak az egyik szemem sminkeltem ki, a másik, mintha mostoha maradt volna. Ez is egy remek este lesz. -Ja, persze. A szekrényemben van pár, válassz valamit.-biccent az öltözők felé, én pedig hálás mosollyal tűnök el hátul. Átöltözöm, kivágott, szakadt póló és bőrnadrág, amiben mondhatnám, hogy feszengek, de ez is csak egy új álarc része. Befejezem a sminkelést, félig feltűzöm a hajam és már állok is be a pult mögé. -Telihold, mi?-szegezi nekem a kérdést, de csak biccentek, felkapom az üvegeket és a pult alá, megfelelő sorrendbe rendezem. - Azt gondolnád, hogy idővel jobb lesz, nem? De szart se számít, hogy hány éve szenvedsz.-mormogom. -Látom jó lábbal keltél Byrne!-jelenik meg a főnökünk, mire felemelem a kezem és a középső ujjam egyenesen felé tartom.-Ja vágom.-ennyivel le is tudjuk a bájcsevejt. Az esti problémákról ekkor még semmit sem tudva. Nem csak én vagyok háklis. De erre már csak akkor döbbenek rá, amikor a rendőr az asztalon fotókat mutogat egy leszúrt fasziról. Farkas lenne? Vagy boszorkány? Mi közöm hozzá? Az, hogy a főnököm és velem látták utoljára... -Ha elmegy a városból...-kezdődött akkor az a mondat, hát így kerültem én ebbe a városba valamivel több, mint tíz éve... elmenni pedig nem készülök. Egyenlőre. |
|