Chatkép : Szerepkör : alvilági vezető play by : Katheryn Winnick Hozzászólásaim száma : 131 Pontjaim : 83 Pártállás : User név : Vic Őt keresem : our team:
Little fox, the hacker, Captain & warlock Tartózkodási hely : always behind you Foglalkozásom : Business women | Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 29, 2020 9:59 pm | Karakter teljes neve
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
Fogoly Travis Fimmel / Jensen Ackles Mit is mondhatnék rólunk? A foglyom vagy, ez tény. A jobb kezem talált téged a városon kívül, mielőtt bármit mondhattál vagy tehettél volna elhozott a bázisunkra. Fogalmad sincs hol lehetsz helyileg, összesen 3 arcot láttál eddig, aki elhurcolt a tömlöcödbe, az ajtó előtt álló őrt és engem. Ha eladnálak a fekete piacon jó kis summát kapnék érted. Mégsem tudom mit kezdjek veled. Az első találkozásunk nem volt a legfényesebb. Úgy néztél ki akár egy kivert kutya, aki a halál küszöbén tátong. Félre ne érts egy percig se sajnáltalak, inkább a következő lépésen gondolkodtam. Hogyan húzhatok hasznot belőled. Régen meg kellett volna szabadulnom tőled, legalábbis Ő ezt mondogatja, folyton a fülemet rágja. Tulajdonképpen igaza van. Mégis itt vagy mellettem. Van benned valami, ami az első pillanattól fogva vonzott. Az ész érveket magam mögött hagytam. Ha rád nézek elgyengülök, akár gyermekként Joseph hangjától. De ezt nem tehetem. Nem lehetek gyenge! Éppen ezért gyűlöllek és megakarom tartani az egy lépés távolságot. Mindebből csak annyit veszel észre, hogy hol hűvös vagy veled szembe, hol elrévedve bámulok rád mint egy idióta. Te vagy a legnagyobb titkom, akit csak magamnak akarok. Míg te valószínű azon töröd magad hogyan szabadulj ki az ideiglenes börtönödből. Vajon egymás vesztét fogjuk okozni vagy ez egy új jövő kezdete? /Ennyi lett volna a fő vonal. Egy erős jellemű, taktikus férfit képzelek el, aki próbálja a lehető legjobbat kihozni ebből a kényes helyzetből. Két erős jellem összecsapását lenne az övék, amiből vagy katasztrófa lesz vagy egy újabb kémiai reakció. Az, hogy milyen kapcsolat lesz köztük a jövő zenéje, örülnék ha ketten együtt találnánk ki./ A név szabadon választható. A pb alku képes. A faj választható, arra kérlek csak ember ne légy. Ha elvállalod a karaktert mindenképpen olvasd el az előtörténetem, mert szerepel benne az úriember említés szintjén. Ha megérkeztél kérlek dobj meg egy üzenettel. Nagyon várlak! |
|
|
|