Nem túlzok ha azt mondom, hogy még sosem volt ennyire jó éjszakám. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy még soha, senki nem váltott ki belőlem egyszerre ilyen sok érzelmet, és ráadásul ilyen különbözőeket. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy egy kicsit beleszerettem ebbe az éjszakába, már az első furcsa, és nem mindennapi pillanatától kezdve. És nem akarom elengedni. Kicsit sem. Végre újra embernek érzem magam. És a picsa se gondolta, hogy ehhez majd pont az a fura, különc fiú fog kelleni, aki gyakorlatilag a munkahelyemen lakik.
Nem érdekel, hogy a fű és a sár beletört a bőrömbe, az sem, hogy olyan mocskos vagyok már most, mint egy malac, aki egész nap csak dagonyázik. Csak az érdekel, hogy ő ott van alattam, az érdekel, ahogy piheg, és ahogy a szemében ott lángol az a különös tűz, ami megőrjít és lehűt egyszerre. Hagyom, hogy azt tegyen velem, amit csak akar. Hagyom, hogy ott érintsen ahol akar, és amikor egy könnyed mozdulattal - mintha nem lenne súlyom - maga alá görget, én hagyom. Élvezem. A hajamba beletapad a föld és a fülemben érzem ahogy csikiznek a fűszálak. Két tenyeremet a derekára tapasztom, a fogam az ajkába kap, a nyelvem pedig édes-vasas vért ízlel, és én örömmel, sőt kéjjel eltelve nyalom le, hogy az is az enyém legyen. Hogy mindene az enyém legyen. Mert lehet, hogy nem szép, de birtokolni akarom őt, és csapdába fogni, csak egy rövid időre a jelenben, de örökre a jövőben. Akarom, hogy az emlékem sose múljon el, és nap nap után térjen vissza hozzá, csak pillanatokra.
A teste édes terhet rak az enyémre, a sóhaja cirógatja a fülemet, és amikor belém hatol sikoly szakad fel a torkomból. És érzem, hogy az övé vagyok. Mindenestül. Testestül-lelkestül. Mikor ujjait az ajkamra nyomja, kerek szemekkel nézek rá, és csak hallgatom a szavait, miközben a testünk egyenletesen táncol együtt, a holdfény alatt. A szavai a legédesebb dolgok, amit valaha emberfül hallhatott. Amit az én füleim valaha hallottak. A hátába marok, miközben a nyakamba szív, két kezének engedelmesen adok utat a fenekemhez, és összekulcsolt lábaimmal enyhén rászorítok a derekára jelezve, hogy azt teszek, amit csak akar. - Amit csak akarsz - suttogom, hogy szavakkal is biztosítsam azt amit érzek, és eleinte lassan, majd egyre gyorsabban táncolok alatta. Érzem, ahogy az euforikus érzés az ágyékomtól a gyomromig, majd a gyomromtól a torkomig terjed. Érzem, hogy nekem már nem kell sok, de ha el is megyek, készen állok magamba fogadni őt újra, és újra, amíg csak kívánja. Az érzés bomba szerűen robban az agyamba, és fel a torkomon, az orrjárataimon, gyakorlatilag az egész testemben, én pedig olyan hangosan nyögök fel, hogy kénytelen vagyok a saját számra tapasztani a tenyerem. A lábam megremeg alatta, mintha minden erő elhagyna, ami eddig bennem élt. Érzem a nyakamon lefolyó izzadság cseppeket, és, hallom a szívemet a fülemben és a torkomban dobogni. A hátába markolok az élvezettől, de nem hagyom abba a táncot, azt akarom, hogy ő is megkapja azt amire a legjobban vágyik ebben a percben. Ezt az euforikus érzést, ami még mindig ott ücsörög a kábult agyamban.
Fogalmam sincsen, hogy hogyan keveredek egy árokba és totálisan meztelenül Sadie Kingsley-vel – de baszottul nem is érdekel. Az eperszőke tincsei közül nem látok ki, a bőre beborít a vágyával egyetemben, még azzal sem törődnék, ha hirtelen elfogyna a Földön az összes oxigén; mert ezt az estét akkor is befejezném. Az ajkunk úgy mar egymáséba, hogy az semmilyen körülmények között nem illendő, a fogai felsértik a számat és én mégis csak nyögni vagyok képes. A fájdalom sem fájdalom, hanem valami édes és érzéki előjáték, amitől még jobban akarom őt. Ujjaim a teste legérzékenyebb pontján táncolnak, zongorázom rajta, előcsalva a legédesebb hangokat, élvezetének a szimfóniáját és elérem a beteljesülését. Az ő keze a férfiasságomra tapad; a vállába nyögök, pontosan úgy csinálja, ahogyan akarom, tudja mikor lassítson, hol fogja szorosabbra – jobban tudja, mint én magam. A tenyere túl puha, az érintése túl erős, én pedig kicsúszom ebből a szorításból, mielőtt kínos véget érne az este konkrét szexualitás nélkül. - Ne – morgom ravasz mosolyát meglátva, ami esetemben nem a lelkemig – hanem testem vágyának nyilvánvaló jeléig hatol és csak megrándul ettől a mocskos ajakgörbülettől. Aztán ezek az ajkak a nyakamra tapadnak, a szívó-érzéstől megborzongok, nem érdekel a holnapi nap takargatnivaló szederjes foltja. Közben megfordítom, magam alá tolom, mert vágyom arra, hogy teljes mértékben birtokba vegyem ezt a testet; hogy benne táncoljak, hogy véget vessünk ennek a kínzó előjátéknak. Az arca bíborban úszik, ahogyan kezemmel újra a lába közé temetkezem – most azért, hogy a terep megfelelően elő legyen készítve, hogy érezze törődésemet, hogy nem csupán megfektetni akarom, hanem élvezetet szeretnék okozni számára, sikolyt csalni az ajkára, a bőre alá… Sadie persze ettől túl erősen harap az ajkamba, vér serken fogai nyomán; de ő lenyalja. És én ennél szexibb dolgot még életemben nem láttam. Kér, hogy ne kínozzam; lábait a csípőm köré tekeri, kényszerít, hogy nyomuljak beljebb, de ez nem kényszer, mert boldogan teszek eleget neki. Felsóhajtok, ahogyan férfiasságom kitölti őt, ahogyan egyre beljebb és beljebb táncolok benne, a sikolya megzavar, egy pillanatra megrezzenek, ahogyan ezer madár riad meg ettől a hangtól. - Shh, Sadie – nyomom egyik ujjam az ajkára, miközben már teljesen benne vagyok. Közösen, ritmusosan kezdünk lassú mozgásba, elvarázsol a csípőjének a ringása alattam, az, amilyen összhangot vagyunk képesek teremteni – egy árokban. - Szabad. Ennyire szabad még sosem volt – morgom az ajkába, beleharapok, viszonzom a szederjes foltot, amit tőle kaptam, közben csípőm gyorsabb ütemre sarkallja az övét; mert ez a lassú tempó is csak valami előjáték, nem elég. Ujjaim a feneke alá kúsznak, belemarnak, megemelve a csípőjét, még szabadabb mozgást téve lehetővé. A szemeim fennakadnak attól az érzéstől, ami a testemet járja át, ahogyan benne vagyok, szinte önkívületbe esem tőle. Nyakáról ajkam a mellére csúszik valami kifacsart pozícióban, mindenét érezni akarom, elnyújtani a gyönyört, hogy soha ne lehessen vége. - Vedd át az irányítást – mormogom a mellei között lévő árokba, csókot lehelve rá. Nézni akarom a táncát, amit az én testemen jár, nézni, ahogyan azok a sziromajkak az élvezettől elnyílnak és én közben szabad kezet kapok az egész teste felett; már ha belemegy, hogy forduljon a kocka.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 7:40 pm
take what you can, and give nothing back
Sadie C. &&Balzac
Tizennyolcas karika
A vérem forró, és az összes hőt a bőrömbe bocsátja. Szinte lángolok, égek, és hamuvá fogok válni a mi kis légyottunk végére. Ez a férfi mindent megad nekem, amire valaha is vágytam, és egy időre mindent elfelejtek. Elfelejtem a múltam, és a benne ragadt embereket, és elfelejtem a jelen fájdalmait is. Csak ő van. Csak ő létezik és én, és az, ahogy hosszú, vékony ujjai a derekamon járják - reményeim szerint - véget nem érő táncukat. Az illata, a bőre, a hangja mind beleivódik a lelkembe, ahol egy arany kalitkába zárom, hogy örökre magaménak tudhassam. A csókjai forrók, hevesek, úgy adja őket, mintha nem lenne holnap, mintha nem lenne jövő, amelyben újra megcsókolhatna. Széthúzza a lábamat, én pedig hagyom neki. Hagyok neki mindent, amit csak tenni akar velem. Teljesen átadom magam neki, és átadom magam az érzésnek, ami megrészegít, és felrepít, mint a drog. Mintha vénásan adagolnám magamba őt, és úgy érzem - legalábbis ezekben a pillanatokban -, hogy soha nem akarok leszokni róla. A szavai simogatják a testem, akkor is, hogyha nem épp a legdalolóbb, legromantikusabb szavak hagyják el a száját. Bevallom, azok után, hogy Hudson általában csak annyit mondott az ilyen helyzetekben, hogy “ezaz Bébi”, Balzac szavai édes csokoládé bombák. Belemarkolok a vállába, magamhoz közelebb húzva csókolom. De még mindig nincs elég közel. Mintha sosem lehetne elég közel. Ahogy vetkőztet, szinte megfagy körülöttünk az idő, és én nem is bánom. A miénk az éjszaka, és talán a következő is. Ő az egyetlen ember, akinek megmutatnám a magam valóságát. Ő az egyetlen ember, akinek meg AKAROM mutatni a magam valóságát. Akivel kapcsolatban azt érzem, hogy megérdemli, hogy az igazi emberi énemet lássa, ne csak a csitrit, ne csak a cafkát. Nagyon nehéz visszafognom magam, hogy ne kérjem arra, hogy szeressen. Az ajkamba harapok, majd az övébe, talán kicsit fel is sértem a fogammal, de nem törődöm vele. Visszarázódok abba a felülmúlhatatlan érzésbe, ami köztünk telepszik az elszívott cigi óta, aztán azon kapom magam, hogy az árokban fekszünk fűcsomók és kavicsok között. Minden mozdulata hergel, ingerel, és ringatja ingatag hajómat az álmok tengerén. És az a mosoly. Az a hülye mosoly, ami az arcára ragad, az az, ami végleg elvarázsol. Hangos nyögéssel élvezek el kezei nyomán, a szemem fennakad, a hangom elcsuklik, a combjaim pedig folyamatos remegésbe kezdenek. Kezemmel a férfiasságára telepedek, kényeztetem, és magamba szívom az összes sóhaját, az összes izomrándulását. Mindenét, ami arra emlékeztet majd, hogy mit váltottam ki belőle. - Ne fogjam? - kérdezem, és ravasz mosolyt villantok rá, de meg sem várom a válaszát, a nyakára tapasztom az ajkaim, és erősen szívni kezdem a bőrét. Majd ajkammal a mellkasára vándorolva megteszem ugyanezt. Rajta hagyom a nyomomat. Az árulkodó foltot, ami azt visítja, Sadie Kinsgley megjárta ezt a testet… csak nehogy más tekintetben is megjárjam ezt az estét. Akkor érzem meg a dominanciáját, az igazi férfit aki kitörni látszik belőle. Gyengéd, de mégis határozott. Maga alá temet, és felém magasodva, hatol lábaim közé, amitől egyszerre izgulok fel még jobban, és pirulok el, mint egy félős tini lány. A szavainál már csak az ujjai izgatóbbak. Ahogy végigsimít a legérzékenyebb pontomon, én pedig túl erősen harapok az ajkamba. Fogam nyomán vér serken belőle, amit gyorsan le is nyalok. Jobb kezemmel az egyik mellettem lévő fű csomóba markolok, érzem hogy a körmeim telemennek sárral. A ballal pedig Balzac hajába túrok. - Ne kínozz, könyörgöm - suttogom bele az ajkába, ezzel célozva arra, hogy tegyen végre a magáévá. Két lábamat a dereka köré kulcsolom, óvatosan, gyengéden, ahogyan ő hatol belém. Halkan felnyögök a mérete miatt. Elvarázsol az, hogy mennyire figyelmes. Meg tudnék halni itt alatta, most azonnal. - A tiéd vagyok! - nyögöm hangosan - Csak a tiéd! - a végén már szinte sikítok, amivel felverek egy családnyi madarat a szomszéd fán. Dacosan repülnek el a hold irányába. Hangos nyögés hagyja el a számat, a fűcsomót amibe eddig kapaszkodtam kitépem, amikor a nyakamba harap. - Milyen nem volt? - kérdezem tőle, miközben óvatosan mozogni kezdek alatta, hogy az egekbe repítsem, vagy igazából oda, ahova menni akar.
Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 16, 2020 12:40 pm
Sadie & Balzac
All art is erotic. +18
Libabőr borítja Sadie testét, mint egy vonzó és vágyat korbácsoló jelzés. Olyan jelzés, amit én váltottam ki, aminek én vagyok az okozója és ez megőrjít. Valahol a testem mélyről jövő ösztönnel és morgással válaszol az eperhajú lány minden mozdulatára, a lelkemet cirógatja a reakciója, a vágy a szemében, a csókjaimtól duzzadt ajka. És most nem érdekel, hogy lesz-e holnap, hogy tudok-e neki ennél többet adni, hogy mit tettem; mert a múltat ellepi a vágy, a jövőt pedig lerombolja. Legalábbis, egy éjszaka erejéig képes erre, mielőtt a realitás elűzné őt a józanságával. Ő meg azt mondja, hogy csodálatos vagyok. A szívem gyászba borulna, de a bőrébe folytom minden bánatomat; csókolom, harapom, belemászom. Feltüzelnek a szavai, noha képtelen vagyok erre reagálni; képtelen, mert félek, hogy ez az éjszaka másba fordulna át, a test jelentése megváltozna és csak nyomna minket… Kezeimmel széthúzom a lábát, hogy közé furakodjak, a fejemmel, a nyelvemmel, a teret hódító érzékiséggel. Becézgetem, finoman, ahogyan egy szeretőhöz illik, de ez a távolság is túl sok tőle, testünk ismét egymáshoz feszül. Szinte karmoljuk egymást, hogy még, még közelebb férhessünk a másikhoz, a nyelvünk vad táncot jár a másik szájában… aztán az árokban találjuk magunkat, Sadie érzékenyen nyomódik neki a merev férfiasságomnak és ettől a kínzó nyomástól felnyögök. - Veled bárhol csinálnám – ismerem be neki pimasz vigyorba bújtatva az ajkamat. Az orrunk összeér; még ez is villámokat csiszol a testem váratlan pontjain. Kibújtatom Sadie-t a melltartójából, egyik kezem pedig a fehérneműje alá csúszik; szinte akarom, hogy elélvezzem, hogy örömet okozhassak neki, hogy megérezhesse, milyen kapni és nem csak adni. A nyögéseitől képes lennék elélvezni, roppant szégyentelen módon, kacérkodnak a lelkemmel. A kezemet a melléről lecsúsztatom, belekarmolva a derekába, hogy a nők legérzékenyebb pontját kínozhassam apró, körkörös mozdulatokkal, egyre nagyobb nyomást gyakorolva rá. És közben nézem az arcát; az elnyíló sziromajkakat, a gyönyörtől egyre jobban rózsásodó arcot, a hevesen feszülő melleket, és féloldalas mosoly ragad az arcomra, az a mocskosul kínzó fajta. Halk sikkanás tör ki a torkából, beleborzongok. - Ne fogd vissza magad – minden szavam egy nyögés, csak érthető formába bújtatva. Aztán már érthetetlenbe, mert lerepíti a nadrágomat rólam néma igével. Keze a nadrágom alá nyúl; gyöngéd, de irányító mozdulatokkal ragadja meg a férfiasságomat, amibe a lelkem is belerándul. Kínzó gyönyörrel mozgatja a kezét, az ajkamba harapok, hogy visszafogjam a sziszegésemet, de a csípőm önkéntelen mozgását képtelen vagyok visszafogni. Az ujjaim gyorsabban mozognak, ahogyan érzem, hogy lehetőséget kapok rá. A számba lehel bele olyan szavakat, amitől a hímtagom megrándul; olyannyira közel vagyok a véghez, hogy az egyik kezemet, amivel eddig őt kényeztettem, elhúzom magamról, mert nem akarok elélvezni. Nem, még nem, mert gyötrelem lenne, ha nem az ő csodás testében tehetném azt, oldozva az általa okozott gyönyör oltárán. Aztán elélvez és úgy érzem, hogy ennél szebb dolgot még sosem láttam. Haját hátra dobja a válla felett, a teste ívbe feszül az orgazmus szédítéséből, én pedig úgy érzem, hogy nem bírom tovább. Nem, túlságosan akarom, a testem minden porcikájával, hogy benne legyek, ő pedig körülöleljen. Csípőjénél fogva megemelem, hogy ő legyen alul, fölé helyezkedem bebocsátásban reménykedve. - Fogalmad sincsen, hogy mennyire kívánatos vagy – lehelem a nyakába, ujjaim még egyszer, szinte kérve simítanak végig érzékeny pontján. A számmal csókot lehelek az egyik mellére; bódító, édes illata van, nem bírom megállni, hogy ne kóstoljak bele a puha bőrbe. – El akarok benned merülni, nagyon, nagyon mélyen – búgom neki, miközben közelítem csípőmet az övé felé, férfiasságomat óvatosan, először nem teljesen merítem belé. Már ettől a lágyan szorító, torkot kaparó érzéstől is felnyögök. Finoman mozogni kezdek, hogy nehogy fájdalmat okozzak neki, majd centiről centire megyek beljebb; minden egyes térhódításom felkorbácsolja az érzéseimet. És olyan elégedetten nyögök fel, amikor benne vagyok, teljesen kitöltöm, hogy a nyakamon kifeszülnek az erek. Édesen vesz körbe, lágyan, szinte kinzó módon és fogalmam sincsen, hogy hogyan ne veszítsem el a józan eszemet. - Ilyen… ilyen még sosem volt – harapok bele a nyakába, ahogyan az önkontroll hátrébb húzódik, a csípőm erősebben csapódik neki az övének. Sadie Kingsley tényleg az én földi poklom.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 09, 2020 10:46 am
Sadie C. &&Balzac
Tizennyolcas karika
És már megint óvatlanul vettem jegyet a vágy vonatára, hogy felüljek rá és elsuhogja egészen a végtelenbe. Csak arra nem gondoltam, hogy sebzett szívem esetleg meg találna dobbanni. És megdobban. Nem egyszer, hanem többször egymás után és el akarok veszni ebben a gyomorforgató érzésben, vele… Balzac Spellwood-al. Ahogy bőre bőrömhöz ér, lehelete végigsimít, ujjai keresik rajtam a fogást, egyszerűen megöl és új életre bír. Beleborzongok minden apró rezdülésébe. Ahogy elmerül bennem úgy akarom még mélyebben érezni magamban, és szinte fáj, hogy tudom, eggyé válásunk nem tarthat örökké. Úgy akarom őt, hogy képes lennék meghalni érte, és nem tudom, hogy ez miatta van-e, vagy csak azért, mert törődésre és szeretetre vágyom, de jelen pillanatban nem is érdekel. Úgy csókolom, mintha az utolsó csókom volna ez a földi a világon, és úgy keresem rajta a fogódzkodót, mintha utoljára érinthetnék emberi testet. Fogai a nyakamba marnak, nem fájóan, hanem ingerlően, én pedig beleborzongok az érzésbe. Szavai, melyekkel imádatába fogad nem csak az egómat simogatja, hanem a lelkemet is. Rózsaszínbe öltözteti, és virágokkal hinti be, mintha végre a belsőmbe is beköszöntött volna a tavasz, a hosszú ideje tartó jéghideg tél után, miatta. Általa. És csak egy múló pillanat erejéig, de mindent elsöprő szerelmet ébreszt bennem, és képtelen vagyok nem elmondani neki. - Csodálatos vagy - suttogom a fülébe és még szorosabbra fonom lábamat a dereka körül. De ez egészen csak pár pillanatig tart, ugyanis tenyere combomra tapad, gyengéden de mégis határozottan húzza szét a lábaimat, nyelvével pedig az érzékeny testrészemre vándorol. Felakad a szemem a gyönyörtől, amit nekem okoz, és arra vágyom, hogy valahogyan viszonozhassam neki. Hagy áldozhassak élvezetének oltárán, hagy áldozzam fel neki sokat tépázott testemet, és haljak meg érte, miatta, azért, hogy az idők végezetéig kényeztethessem. Szavai édes méregként hatolnak a fülembe, és megborzongok minden betűtől, amit férfias hangja lebegtet felém. Az övé vagyok, ő pedig végre tudja ezt. Ujjai a húsomba vájnak, nyelve utat talál a nyelvemhez, csókja forró és édes, aztán már csak a zuhanás érzése az, ami valamennyire kiránt ebből a forgatagból. Ott találom magam rajta, combjaim továbbra is dereka körül pihennek, merev hímtagja szeméremajkaimnak nyomódik, a bőre forró, én pedig nem érzem, hogy nem bírom tovább féken tartani a bennem lakozó vadat. - Veled a híd alatt is csinálnám - mondom mámortól vigyorogva, és hagyom, hogy az enyémnek nyomja pisze orra hegyét. Melleimet óvatosan csomagolja ki a vékony csipkéből, ami még takarja, majd azt is eldobja - nem is tudom, hogy hová, hogy aztán ujjai közé vegye őket. Minden érintése nyögésre késztet, aztán amikor két ujja is belémhatol - véletlenül sem durván, vagy sürgetően, hanem gyengéden, lágyan, mintha éppen a szüzességemet készülne elvenni - halk sikkantás tört fel a torkomból. Vége. Elszakadt a lánc, amit eddig próbáltam tartani. Kezeim lecsúsznak a hasán, hogy ujjaimmal megtaláljam égnek meredő férfiasságát. A varázslatommal csúsztatom le róla az alsónadrágot, majd markomba fogom hímtagját, és kényeztetni kezdem. Látni… hallani akarom, ahogy sóhajtozik, nyög, és élvezi a velem töltött idő minden mocskos pillanatát. - Még soha, semmit nem akartam ennyire - nyögdécselem - mint most téged - lehelem bele a szájába, és forró csókot nyomok az ajkaira. Elveszek benne, és azt akarom, hogy ő is elvesszen bennem, a szó minden értelmében - magamban akarlak érezni - nyögöm hangosan, hátra dobva vörös loboncomat. Tekintetem egy pillanatra a csillagokra szegezem, és hagyom, hogy ujjai nyomán úrrá legyen rajtam ez első orgazmusom mámoros érzése. Elélvezek, de tudom, érzem, hogy ez nem elég. Egész éjszakára akarom őt, és vele akarom kezdeni a napot. Legalábbis a holnapit biztosan.
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 05, 2020 9:03 pm
Sadie & Balzac
All art is erotic.
A szavai… valamint belobbantanak a testemben, amely eszméletlen erővel morog, utat akar magának törni a világba, hogy aztán bekebelezze a lángjaival Sadie testét… mintha minden ruhadarab csak egyre szűkebb lenne rajtam, mert soha nem lehetek hozzá elég közel. A nyögése a testem legmerevebb pontjáig hatol egy rándulást előidézve benne. Én pedig csak kényeztetem tovább a mellét; a bőrének édes barackíze van, szétolvad a nyelvemen. És nem elég, soha nem elég, ujjaim utat törnek fehérneműjének érdes anyagján keresztül egészen teste legérzékenyebb pontjáig; körkörös mozdulatokkal kezdem el simogatni őt. Minden nyögése, az élvezet minden rezdülése a testén csak még jobban elveszi az eszemet és kegyetlen dolgokat művel a testemmel. Mert kell. Kell Sadie, kell a teste, kell az érzés, amit kikarmol a lelkemből is. Az élvezetének nyoma selyem módjára cirógatja az ujjamat, ahogyan még mélyebbre merülök a teste kényeztetésében, egy ujjammal beljebb nyomulva. Arcomat a nyakába rejtem, mélyeket sóhajtok bele egyenesen a válla és a nyaka találkozásába, apró harapásokkal díszítve a habfehér bőrt. - Imádom én… mindenedet – a tekintetemmel felfalom és rájövök, hogy ennél több kell, többet akarok érezni belőle az ujjaimnál. A motorháztetőre nyomom, fejemet a lába közé fúrom, először ingerelve a combjait, hogy kellő módra szétnyissa őket előttem. A nadrágja az árokban landol. És ahogyan ott fekszik előttem, vörös haja szétterül és megvadítja a fekete motorháztetőt, a fehérneműje maga az ördög gonosz csábítása, a felém száguldó illat pedig felkorbácsolja a bennem élő vadállatot. A alsóneműjét óvatosan, a fogammal indítom útjára lefelé, kezemmel rásegítve, hogy még jobban odaférjek hozzá és csókot lehelhessek a nők legcsodásabb porcikájára. Egy pillanatra meglepődök, amikor a nevemet kiáltja; tekintetemmel az övet keresem, duzzadt ajkam egy pillanatra beleremeg a gondolatba, hogy valamit rosszul csináltam. De nem, azt mondja, hogy az övé vagyok, mire egy vad félmosoly rohan végig az arcomon és morgás gurgulázik fel a torkomból. - Még jó, hogy az enyém vagy, Sadie. Az enyém – és nem tudom, hogy melyikünk indul el a másikhoz, de egyszercsak lecsusszan a motorháztetőről, szinte hozzám feszül. A hajába markolok – és markolok, nem finomkodok, mert az iránta érzett vágy teljesen vörös ködbe burkolja az elmémet. Csípőmet az övének feszítem és felszisszenek, ahogyan testünk két érzékeny pontja egymáshoz dörgölőzik. Sadie úgy csókol meg, hogy az állkapcsom fájdul bele, kezemet a haja alá mélyesztem, a nyakánál fogva húzom még inkább magamhoz, bele ebbe a borzalmasan szenvedélyes csókba. Keze a nadrágomnál matat, leszedi rólam, de én ebből semmit sem érzem, mert kezemmel ismét bebarangolok az egész testét, körmöm a fenekébe mar és magamhoz nyomom. Hogy érezze, mennyire kívánom… Aztán valahogyan az egész túl nagy lendületet vesz, ő a nyakamba kapaszkodik, a csókunk a döbbenettől megszakad és a világ egy pillanatra megszédül körülöttem. Ez pedig pont elég ahhoz, hogy az árokban kössek ki; nedves fű és sár között. És nem, nem érdekel, mert Sadie rajtam ül. Lovaglóülésben. Azt hiszem, ez éppen elég ahhoz, hogy egy férfit se érdekeljen, ha egy csiga bukkan fel a fejénél. Sadie nevetni kezd, orromat az övehéz nyomom; már én is kacagok. - Nos, nem mondom, hogy az autóm nem lett volna érdekes – emelem meg a csípőmet és az övét még lejjebb nyomom -, de ez határozottan váratlan fordulat – a hangom nyögésbe fullad, ahogyan már nem határol el minket farmernadrágom anyagja. Ő édes csókba mar engem, kezem a hátára kúszik és kikapcsolja a melltartóját; mellei feszes szaténként omlanak a mellkasomra, egyik kezemmel magunk közé nyúlok, hogy megtapinthassam őket. A másik Sadie fenekén vándorol, aztán egyre beljebb és beljebb, a félig lehúzott bugyija pedig a közeli bokor tetején landol. A kezemmel a lába közé nyúlok; először finoman, lágyan, hogy ráhangolódjak és egy ujj helyett már két bátor jelentkező nyomul be. - Akarlak. És te, Sadie? – lehelem a szájába, ahogyan ujjaimat mozgatom benne, de a testem helyett a lelkem is belevágyik, hogy elveszhessek benne. Mintha egy aktus által meg tudnám neki mutatni, hogy ő több annál, mint aminek tartja magát, ő ennél többet érdemel. Sőt, bármit megérdemel a világon. Ha akar engem, ha helyeslő szavak bomlanak ki az ajkán, akkor belevetem magam; szó szerint bele, mélyre, hogy lélek találkozhasson lélekkel test és bőr helyett.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 27, 2020 2:29 pm
Sadie C. &&Balzac
Nem méltatom válaszra. Nem beszélgetni akarok, hanem beleolvadni a testébe. A motorháztető hidege elveszik testem forróságában. Mintha csillapíthatatlan lázban égne az összes porcikám. Olyan lázban, amire csak Balzac teste lehetne gyógyír. Édes csókjai minduntalan a fellegekbe repítenek, én pedig arra érzek késztetést, hogy magamba fogadjam az éj leple alatt. Nem csak egyszer, sokszor. - A mennyekbe akarlak juttatni - suttogom két csók között a szájába, elvakulva a vágytól. Úristen, ki mondd ilyet? - minden elképzelhető technikával - a mondatom vége nyögésbe torkollik, amikor nyelvével megtalálja a mellemet. Érezni akarom őt a számban, a nyelvem hegyén. Tudni akarom, hogy milyen az íze. Ujjai nyomán libabőr ébred a bőrömön, mintha az útvonala beleivódna a szöveteimbe. Kínzóan lassan talál utat a fehérneműm alá, én pedig beleborzongok, amikor nyomást gyakorol a legérzékenyebb pontomra. Hangos nyögés szakad fel a torkomból, és őszintén remélem, hogy Mrs. Catrokies már alszik, és nem akar az ablakon ki kiabálva elküldeni a halál faszára mindkettőnket. Szavaitól csak még nedvesebb leszek. De tényleg, mintha a Niagara kapott volna helyet a lábaim között. Lerángatja rólam a nadrágot, én meg hagyom, hogy messzire dobja. Nem is akarom látni azt az undok farmert, ami a belémhatolása útját állja. Beleborzongok, és érzem rajta, hogy lassan ő is szétfeszül a benne tajtékzó vágytól. - Imádom, hogy imádod - suttogom bele az éjszakába, mert mire szavakat tudok generálni, a feje már a combjaim között van. Minden sóhaja, ami puha bőrömnek ütközik ingerel, és az őrületbe kerget. Többet akarok belőle… mindenét akarom. Annyira gyengéd, hogy kezei nyomán a törődés virágai nyílnak, én pedig rádöbbenek, hogy neki ez nem csak ennyiről szól. Hogy ő nem csak egy darab dugni való húsnak lát, nem csak egy test vagyok a szemében, és ez feltölt a föld összes energiájával. Szinte érzem, hogy a hajam és a testemen lakó szőke szőrszálak az égbe merednek, mintha héliumos lufit dörzsöltek volna hozzájuk. Legszívesebben soha többé nem adnám magam másnak. - Balzac! - szólítom meg hirtelen, még magamat is meglepem azzal, hogy képes vagyok ezek után emberi nyelven beszélni. Megvárom míg rámpillant. Ha megteszi mélyen a szemébe bámulok, egy pillanatra elveszek a csokoládéban - a tiéd vagyok! - szöknek ki a számon a szavak. Mikor az ajka találkozik a szeméremdombommal a szemem egy pillanatra fennakad a gyönyörtől. A szívem nagyot dobban a mellkasomban. Mintha az egész lényem új életre kelne egy vágyódó pillantásától, vagy egy törődéssel túlfűtött érintésétől. Komolyan, ha most benyögné, hogy én vagyok a leggyönyörűbb a világon, itt halnék szörnyet. Lecsúszok a motorháztetőről, a vállánál fogva húzom fel magamhoz, és egy egészen rövid ideig csodálom szálkás testét. Merthogy olyan, mint egy földre pottyantott félisten. - Nyugi, miénk az egész éjszaka - csitítom, bár inkább magamat, mint őt - és te azt tehetsz velem, amit csak akarsz - ezeket a szavakat már a fülébe suttogom, de teste melege, dudorodó vágya, és a gondolat, hogy ami köztünk van milyen intim egy visszafoghatatlan vágy lavinát indít el bennem. Hevesen csókolom meg, a foga egy kissé neki is koccan az enyémnek, miközben próbálom lehámozni róla felesleges nadrágját. Ha segít, akkor a ruhanemű a többi mellett landol az árokban. A nagy lendülettől úgy érzem, hogy egy pillanatra kicsúszik a talaj a lábam alól. Bassza meg! Nem csak úgy érzem. Talpaim elemelkednek a földtől, a nyakába kapaszkodva próbálok stabilitást szerezni, de ezzel csak azt érem el, hogy összeolvadva, egy testként zuhanunk, majd érünk fájdalmas véget az árokban, a ruháinkon. Ő a földön, én meg rajta. - Auu - vigyorgok. Érzem, hogy lezúztam a térdem, de így, ilyen közel hozzá - úgy, hogy az orrunk szinte összeér - az sem érdekelne, ha itt véreznék el az árokban. Nevetni kezdek, hangosan, teli lélekkel, aztán lágy csókot lehelek a szájára, hogy utána nyelvem és tüzesen égő ajkam utat találjon férfiasságához a kulcscsontján, a mellkasán és az alhasán keresztül. És minden pillanatban, amikor a bőrünk összeér tudom, hogy a szívünk is találkozik.
- Talán mert az érzelmek nélküli szexnek nincsen is sok értelme… - búgom, holott valahol az agyam tompa mélyén sejtem, hogy nem ilyeneket kellene annak a démoni nőnek mondanom, akiről éppen le akarok rángatni… úgy nagyjából mindent. Mégis képtelen vagyok neki hazudni és csak a vágy miatt bólintani minden szavára. De mindez ellenére összegabalyodunk, fogalmam sincsen, hogy kezdődik ő és hol végződőm én, csak azt tudom, hogy a kicsi szűk ennyi vágynak. Ölemben emelem ki a kocsiból; édes dörzsölés, ahol csípője az enyémnek nyomódik, az ajkamba harapva előzöm meg a kitörő nyögésemet. Sadie kapaszkodik belém, körme a hátamba mar, ahogyan a kocsi motorháztetőjére teszem. Magához húz kezével a derekamon és én örömmel nyomulok be a két lába közé. Egyik kezem a hajában, a másik puha melltartóba burkolt mellén és nyögésével teljesen megbabonáz. - Nincs több kérdésem – lehelem a fülébe, mielőtt beleolvadnék egy olyan csókba, amitől a testem megfeszül és eszeveszett módon barangolom be szavad kezemmel teste minden porcikáját. Ő úgy csókol vissza, mintha éhezne az ajkamra, lábát a derekam köré kulcsolja, én pedig erőteljesen beleharapok az alsó ajkába. A nyelvem nem kér engedélyt; türelmetlenül hatol be a szájába, erősen és szenvedélyesen. Minden porcikámat lángok nyaldossák, ahogyan csókolózunk. És már nem tudom visszafogni a nyögésemet, amikor az alhasamon simít végig; a keze nyomán felgyullad a bőröm. A nyögésem visszhangot ver az üres falakról; és ha élesebb lennék, emiatt pironkodva szaladnék el. Most viszont csak Sadie teste érdekel, amit jelen pillanatban túl sok textil borít. - Ha nem akarsz indokokat – nyögöm két csók között -, akkor… - elszakadok tőle, de csak annyi pillanatra, hogy fekete pólóm a mellettünk lévő árokban végezze. Ujjaim a mellére szaladnak, ám ő lehúzza onnan őket; egy pillanatra kissé meglepődve nézek rá, szétcsókolt ajkakkal és vágy-szemekkel, mire ledobja a felsőjét. A melltartója ingerli a testemet, olyan szűkké válik tőle a hely az alsónadrágomban, hogy szinte beleőrülök. Az ujjaimat visszahúzza a mellére és én engedelmesem masszírozom, előcsalva megkeményedett mellbimbóját, hogy finoman az ujjaim közé csippentsem. Ő az ajkával a nyakamat kínozza, csókolja, harapja, szívja, elégedett mormogást kiváltva belőlem. Két kezével a nadrágomat gombolja ki, a cipzárom lefelé húzódó hangjától megrándul az egész testem. Akarom. Borzalmasan akarom. - Mind a kettő kívánatos ötlet – lehelek egy csókot alsó ajkára, mert olyan kívánatosan nyalta meg -, de még élnék egy harmadik lehetőséggel – a mondatot képtelen vagyok normálisan befejezni, mikor keze a férfiasságomra csúszik. Lüktetek, vágyakozom odalent, és ez egy időre elég, ám hosszabb távra kevés, amit keze öröme nyújthat. Szám a nyakáról kicsit lejjebb kúszik, a mellére, arrébb rántva a melltartó anyagát, hogy a puha bőrt a számmal kényeztethessem. Közben kezem Sadie lába közé csúszik, egészen be a farmer feszes derekán, be az alsóneműje alá. - Imádom, hogy ilyen nedves vagy – gördülnek le a mocskos szavak az ajkamról, ahogyan ujjam az érzékeny pontja körül köröz. A szabad kezemmel acsargok egyet a farmerja gombjával, hogy aztán testemmel percekre elszakadva tőle lerángassam róla. Az árokban landol az is. Aztán mindkét kezemet a vállára teszem, a szemem kívánatos tűzben ég. Azt akarom, hogy érezze, nem csak a saját örömöm érdekel; akarom, hogy tudja, hogy ez nem csak szex, hanem annál több és mélyebb dolog, ami beleeszi magát az ereinkbe. Majd lehajolok, kezemmel a combját simogatva, egyre beljebb és beljebb haladva, lábát széttárásra késztetve, hogy csókokkal hintem be még fehérneművel fedett szeméremdombját. Ez a nő az én földi pokom.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 23, 2020 9:24 pm
Sadie C. &&Balzac
Csak most realizálom, hogy mennyire hiányzott a fű. Az íze, a szaga, a hatása. Mert maga alá gyűr, és én hagyom. Elernyedve fújom a füstöt, és engedem, hogy tompuljon körülöttem a világ. Egyszerre zsibbadok és érzem magam teljesen szilárdnak, mintha márványból lennék. Szavai mint tégla nehezednek rám, és kedvem lenne elsöpörni őket. Azt hiszem vannak olyan pillanatok, amikor nincsen szükség szavakra, csak érintésekre. - Talán csak azért mondod ezt, mert még nem próbáltál úgy szexelni valakivel, hogy ne fűztek volna össze titeket érzelmek - nagyon halkan, és tompán hallom saját magam. Nem is tudom, hogy helyesen rakom e egymás után a szavakat, vagy teljesen összekuszált mondatokat hányok ki magamból. Az államat fogja, és az ajkamba harap. Megremeg a szempillám. A mosolya arra biztat, hogy vetkőzzem le azt a kevés gátlásom is, ami még talán megmaradt, és hagyjam magam minden mocskos kis ötletének, minden perverz vágyának, az összes abnormális fétisének. Ott ülünk, egymással szemben, két karom a nyaka köré fonom, ágyéka az intim részemnek feszül és a fű sem tudja tompítani azt az eszeveszett vágyat, amit érzek. Iránta. Őt akarom. Mindenét. Meg akarom szabadítani az összes terhétől, az összes vágyától, minden hibájától és tévedésétől, és csak magamat akarom benne hagyni. Vágyom rá, hogy az emlékem ott üljön a fejében, azon a kis helyen, ahol az agya és a koponyája között rés van. Onnan irányítani őt, amíg meg nem unom. Bár lehet, hogy őt sosem unnám meg. Olyan tiszta, olyan törékeny, mint egy fiatal szűz fiú, és én látom a szemében ezt az égi tisztaságot, pokoli vadsággal keveredni. Végignézem, ahogy kilöki a kocsiajtót, és kiszáll úgy, hogy végig az ölében tart. Belé kapaszkodok és engedem, hogy ide-oda pakoljon, mintha egy kis csomag lennék. A fenekem a hideg motorháztetőre csúszik, kezeimet a derekára teszem és ha lehet, még közelebb húzom magamhoz. Vadul csókolnám, de azt akarom, hogy ő kezdeményezzen. Hogy ő csókoljon engem előbb. Érzem, ahogy össze feszülünk, vagyis ő feszül hozzám, én pedig egyre nedvesebb leszek a jelenlététől. - Neked mindenre engedélyt adok - mondom, és szinte alig hallhatóan felnyögök, mikor a keze a hajam alá kerül. Nem tudom, hogy a kisugárzása miatt van-e, vagy a cigi miatt amit elpöfögtünk, de teljesen a hatalmába kerít ez a férfi. Vagy fiú. Nem is tudom, hogy milyen néven illessem. Hiszen külsőre alig látszik idősebbnek tizenhétnél, de a homlokán húzódó apró ráncok arra engednek következtetni, hogy sok mindenen keresztül ment már. A csókja lassan tör rám, de annál édesebben. A nyelvének cukorka íze van. Sóvárogva csókolok vissza, miközben a hajába túrok, és a lábammal átkulcsolom a derekát. Nem vagyok biztos benne, hogy el akarok jutni a szobámig. Nem vagyok biztos benne, hogy nem akarok majd következőt a csókjából. Úgy szorítom köré a lábaimat, mintha bármelyik pillanatban eltűnhetne. Kezemet óvatosan csúsztatom a nadrágja derekába, és ujjaimmal követem a V-vonalát. Mert hogy van neki. Igen, nekem is fura, de van neki. - És mi van, ha nem akarok indokokat? - kérdezem tőle, két sóhaj között, miközben csókjaival kitüntette a nyakamat és az arccsontomat. Minden csókja, apró lélegzetei ingereltek és éreztem, hogy nem bírom tovább visszatartani a bennem lakozó vadat. Mikor tenyere a mellemre kalandozik, beleborzongva húzom vissza onnan ujjait. Egy hirtelen mozdulattal rángatom le magamról a pólómat, és dobom el valahova, az egyik közeli sövény mögé. Hófehér, teljesen csipke melltartóm sejtetően takarja a mellemet. Óvatosan visszahúzom ujjait oda, ahonnan az imént elemeltem, és ajkamat a nyakára tapasztom. Csókolom, harapom, óvatosan megszívom és ott hagyom rajta sötétlila jegyemet. Közben két kezemmel a nadrágja gombját szedem szét, és lerántom a cipzárját. Nem tudom türtőztetni magamat. - Mivel akarsz kezdeni? - nézek rá hosszú szempilláim alól - a számmal, vagy mondjuk vágjunk egyből a közepébe? - óvatosan meg nyalom a felső ajkamat, miközben ujjaimmal behatolok az alsónadrágja alá, és megtapintom merev férfiasságát. Magamban akarom érezni őt, és meghalni vele együtt, vagy a kezei által, egyszer, kétszer, sokszor. Mert olyan dolgokat ébreszt bennem, amilyeneket mással még nem éreztem. Nem egyszerűen dugni akarok vele, hanem érezni minden rezdülését, minden gondolatát, minden szavát hallani, és emlékezni rá, akár életem végéig.
A fű elbódítja az érzékeimet, a gondolataimat megcsavarja és a világ tótágast áll körülöttem. Az egyetlen pont ebben a gyönyörű zavarban az eperszőke lány, aki mellette ül, üveges tekinteté rám emeli és szirom ajkaival a lelkembe tipor. Valahol egy józan hang arról hadovál, hogy mennyire megfogom ezt én még bánni. Hogy mennyire nem érdemli a szívem a foglalkozást, a testem az örömöt. De Sadie jelenléte sokkal nagyobb szirén annál, hogy dala mellett érvényesülni tudjon az agyam. A gondolkodásom… A számba súg és érzem, hogy Sadie rossz, nagyon rossz… olyan dolgokat képes a férfiakkal művelni, amik kifacsarják belőlük az ép észt, hogy helyette csakis a nyálukat csorgassák utána és kiskutya módra kövessék a világ minden szegletébe. - Mindenkin, az lehet, de nem mindenen – az állánál fogva az alsó, duzzadó ajkába harapok. A fű mellett is olyan édes az íze, hogy szívesebben belemeríteném magam teljesen, de elhúzódom tőle. Ahogyan kezét a combomra simítja, a testem belerándul az érintésébe, ahogyan a szenvedélye húz maga felé, hogy átadjam neki, hogy letépjen rólam mindent, a bőrömet, a számat és valami embertelen maradjon csak belőlem. Belőlünk. Eszetlenül mocskos mosolyt villantok Sadie-re. Aztán méregként másznak be a szavai a fülembe, előhívva a lelkem mélyén rejtőzködő ragadozót. Az ölembe mászik, én pedig csak nézem a csípőjének a mozgását, ahogyan az ölembe mélyed, én pedig megemelem magam, hogy érezze, mennyire be akarok menni hozzá. A házba is. Mintha Balzac Spellwood, a gyilkos félember teret engedett volna a régi önmagának. Vagy mintha Sadie letépte volna a gyilkos álarcát, mert ő a mögötte lévő emberre kíváncsi. - Megtisztelés lenne – vonom fel egyik szemöldökömet, miközben kinyitom a kocsiajtót és eperszőke hajú szirénemmel az ölemben kiszállok belőle. Érzem, ahogyan puha teste az enyémhez nyomódik, a tincsei a nyakamat csiklandozzák és képtelen vagyok az autónál tovább jutni vele. A motorháztetőre teszem, szétnyitott lábai közé fészkelem magam és a szemébe meredek. Az a zöld mérgesen hívogat, hogy merüljek el benne… - Ehhez nem kérnék inkább engedélyt – csúsztatom a kezem a haja alá, nem finoman, néhány tincsét megmarkolva, játszva húzva, hogy csípőmet az övének feszítve csókoljam meg. Édes, mint a méz, a testemet marja, ahogyan nyelvem táncra hívja az övét, miközben kezemmel megmarkolom a derekát. Olyan, mintha sosem lehetne elég közel hozzám. A kezem a csupasz bőrt simogatja a nadrágja és a felsője találkozásánál. - Mondj egy jó indokot, hogy miért várjak egészen a szobádig, Sadie – bontom meg a csókunkat, hogy fogammal a füle alatti érzékeny területet ingereljem. Kezem a mellére kúszik, finoman megszorítva azt. Az egész testemet lángok nyaldossák és most az egyszer nem félek attól, hogy elégek.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 18, 2020 5:16 pm
Sadie C. &&Balzac
Döbbenetes, hogy milyen meglepetéseket tudnak okozni az emberek. Itt van például Balzac Spellwood. Ha ránézel egy ijedt kis nyuszit látsz. A lelki szemeid előtt megjelenik, ahogy magzatpózban vagdossa az ereit a kádban, valami baszott szomorú zenére, és közben patakokban folyik a könny a szeméből. Ehelyett pedig, most egy férfi ül mellettem. Egy izmos, szikár, gyönyörű arcú férfi. Vonásai belevesznek a sűrű füstbe, amit mi generálunk. A cigaretta fűszeres szaga beleivódik az orromba, az íze a nyelvembe, és megcsúszik alattam a világ. Nem emlékszem, hogy mikor téptem be utoljára, csak arra, hogy másnak reggel egy deres réten ébredtem, egy kabát takarta a meztelen testemet, és Hudson ott feküdt alattam. Régi csúf idők. Balzac ujjai az államra tapadnak. Üveges tekintetem vékony, rózsaszín ajkára téved, és olyan nagy kedvem lenne beleharapni. Megízlelni a vérét. - A szex mindenkin segít - suttogom egy aprócska fáziskéséssel szinte a szájába, a bőre illata megbódít, az érintése feltüzel. A cigi pedig, amit még mindig szívok, beindítja a bennem rejtőző vad gépezetet. A motort, ami a vágyaimat hajtja. Minden szava, minden apró sóhaja, minden másodperc, amikor a bőre, az ajka, vagy a lehelete a testemhez ér, megböködi a bennem - egyenlőre - alvó állatot. Mikor megragad, akkor van vége. Tudom, hogy innen nincs visszaút, és én nem is akarok visszakozni. - Hát nem hiába féltették - mondom neki ravaszul, és tenyeremet a combjára simítom. A farmerja anyaga érdes, szinte fáj a kezemnek. Le akarom róla rángatni, megszabadulni az összes ruhájától, hogy utána felfalhassam minden porcikáját. A mi kis játszmánkban nem tudom eldönteni, hogy ki dominál. Az agyam olyan rettenetesen lassan pörög, a testrészeim úgy mozognak, mintha robot lennék, és zsibbadni kezd a szám. Mind a fűtől, ami olyan émelyítően édes kalandokba vezet. Belemegyek a játékba. Szeretem, ha a férfiak azt hiszik, hogy ők irányítanak. - Balzac Spellwood… - ejtem ki nevét húsos ajkamon, s minden betű, minden hang buja dorombolássá alakul a levegőben. Elveszik a füstben, mintha sosem mondtam volna ki. A gyomromban forróság ébred, olyan közel van hozzám, hogy ha rajtam múlna, itt a kocsiban vetném rá magam, mint oroszlán a sebesült gazellára - van kedved elkísérni a szobámba? - soha a büdös életben nem kérdeztem ezt senkitől. A legtöbb palival csak csókolózva fel vergődtem a lakásba, és betörtem magamhoz, de ő más. Nem tudom miért, nem tudom hogyan lehetséges ez, de benne van valami, ami miatt nem akarok ilyen alpári lenni. Ki sem nézem belőle, hogy buja gondolatokkal a fejében falhoz tudna vágni. Pedig milyen jó lenne. A szememre leszáll a köd, nincs előttem más, csak az ajka. Hirtelen gondolattól vezérelve mászok át hozzá, egyenesen bele az ölébe. A mellem a mellkasának feszül. Érzem, hogy átnedvesedett rajtam a bugyi, pedig szinte még hozzám sem ér. Az egész nőiességem bizsereg. Olyan ő nekem, mint valami cél. Egy rendszer. Egy szabály, amit meg akarok szegni. Egy törvény, amit el akarok törölni. Belisa mindig piedesztálra emeli. Balzac olyan kedves, Balzac olyan naiv, Balzac a hős szerelmes. Látni akarom, ahogy előbújik belőle az állat. Érezni akarom, hogy nyáladzva veti rá magát hóvirág testemre, és csókol, és ölel, és nyög, aztán látni akarom, hogy másnap szégyenkezve pillant e rám a bárban, mintha valami csúnya titok lennék számára, vagy sem.
Eperszőke hajkoronája van és olyan duzzogó ajkai, amelyek bármely férfiszívet bűnbe ejtenek. Szinte látod magad előtt, ahogyan gúnyosan mosolyog rád azokkal a csillogó liliomszívekkel és hívogat magához. Mikor először megláttam, a szívem majdnem lezuhant a lépcsőről – és vele együtt én is. Meglepetésként ért, hogy - a szőke démon mellett - Lucifer kínzóan gyönyörű lánya szinten a nővérem bárjában dolgozik. Esküszöm, a Blasphemy a férfiak földi pokla; amely egyszerre nyújt eszméletlen extázist és garantálja a másnapi bűntudatot. Már pedig nekem minden egyes nap bűntudat integet fel a szívemből, mint ahogyan a Nap is minden egyes nap felkel. Néhanapján látom, ahogyan tiszta kezemről a csapba vérrel vegyített víz folyik, ilyenkor a hideg csempének nyomom a homlokomat és addig számolok, amíg meg nem nyugszom. Volt, hogy így ébredtem… De most más nyomja a lelkemet; egy nap zárás után önként, valamely eszméletlen ostobaság miatt felajánlkozom Sadie-nek, hogy hazaviszem. Nem nagyon beszélünk egymással, néha egy-egy kósza pillantás pont elég ahhoz, hogy két napig ne tudjak tőle aludni. És most mégis olyan, mintha egy rejtett nyelven kértem volna tőle engedélyt valamihez, ő pedig beleegyezett. A kocsimban ülünk, hatalmasat nyelek, mert a feszültség a torkomat fojtogatja az eperszőke tincsek jelenlététől. Úgyhogy nagylelkűen felajánlom a zsebemben rejtőzködő brokkolikat, amiből Sadie két mesteri füves cigarettát hajtogat, én pedig csak kiszáradt szájjal nézem a hosszú ujjait. Jóízűen letüdőzöm a füstöt, mélyen bent tartom, miközben nézek, ahogyan azok a dús ajkak a cigarettára tapadnak. Aztán a tüdőmből felengedett füst elmos mindent. Szó szerint mindent. Más esetben irdatlanul vihognék, amikor Sadie felhozza, hogy mi lehet a problémám. De van valami abban a buja hangban, az egymás mellé simuló combjaiban és a tekintetében, amitől közelebb hajolok hozzá és egy kis füstöt az arcába fújok. Nem tudom, miféle lány Sadie, ám abban tökéletesen biztos vagyok, hogy ő nem jár bűntudattal. - Nem a szex hiányától vagyok mélabús – súgom neki és féloldalas mosolyt villantok rá. A szemem az éppen beharapott alsó ajkára tapad. – Habár most, hogy így mondod, kipróbálnám, mennyire segít rajtam – a tekintetemmel követem a kecses ujjakat, amik áttörve a füstöt végig másznak a kezemen; minden egyes centiméterbe beleborzongok. A füves cigaretta lassan leég a kezemben, elmámorosít, a tekintetem üveges lesz, de még sosem éreztem magam ilyen élénknek. Beszívom az ajkai közül az arcomra fújt füstöt, majd finoman megfogom Sadie állát. - Szerintem féltették a pultot – cirógatom meg ajkammal az állát. Nem csókolom, csupán ajkam puha bőrével becézem őt. – A boxokat – húzom végig a szám az álla vonalán. – Az irodát. – már az álla és a nyaka vonalának a találkozásánál járok, fogam megmarja a vékony bőrt. – Vagy a földet – itt már nem fogom, hanem megragadom az arcát és szabadjára engedek, mindent, ami valahol bennem bújkál; a fájdalmat, a bűntudatot, a félelmet, a vért, a szenvedélyt, a vágyat és az érzést, hogy valamit elvesztettem. De nem csókolom meg; mert Sadie a legédesebb játékszer, akihez valaha szerencsém volt és az élvezetek húzva-csavarva a legjobban. - Behívsz? – búgom neki a marihuánától rekedt hangon és olyan közel hajolok hozzá, hogy az orrunk összeér, a számon érzem az övének csábító kísértését. Aztán kicsatolom a biztonsági övemet. Aztán az övét is és kezemet otthagyom, megpihenve a combjánál, beleakasztva a farmerja zsebébe, hogy átinvitáljam az én ülésemre.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 17, 2020 4:41 pm
Sadie C. &&Balzac
A sötétség körbefon, elnyel aztán újra kiköp magából, mint valami finnyás, fogak nélküli szörnyeteg, aki nem bír minket megemészteni. Hullámoznak felettünk a csillagok, a növények pedig belevesznek a semmibe. Nem járkál itt senki. Miért is tenné bárki épeszű ilyen időben, ebben a városban. A legtöbben az igazak álmát alusszák, vagy sorozatokat néznek a Netflixen és szemetet tömnek magukba. Talán én is hasonlóképpen tennék, hogy ha nem futottam volna össze Vele. Vele, aki olyan édes méregként hasít a szervezetembe már a létezésével is, hogy az földöntúli élvezeteket okoz. Ez a férfi, vagy fiú, nevezzük ahogy akarjuk, olyan meseszép, mint az álom. Nem tudom azt mondani rá, hogy helyes, vagy hogy szexi, mert nem erről van szó. Olyan, mintha reneszánsz festők vetették volna vászonra testének minden darabját, és keltették volna életre az ősi boszorkányok. Nem tudom pontosan, hogy mikor kezdett hobbimmá válni a fiúzás. Azt sem, hogy mikor kezdtem el úgy tekinteni rájuk, mint negédes ágybéli játékszerekre, csak azt tudom, hogy én mindig megkapom amit akarok, és már azóta akarom Őt, hogy megláttam a Balsphemy felső szintjének lépcsőjéről lejönni. Nem is értem, hogy Belisa miért rejtegette eddig előlem ezt a kis cukrot. Mert nagyon nem említett semmiféle istenkáromlóan helyes ficsúrt az emeleten, és be kell valljam, ezért kicsit haragszom rá. Szólhatott volna róla. Hiszen egy rendes csaj szól a másiknak, ha friss husi van a láthatáron, és be kell valljam, Beliből pont nem azt nézem ki, hogy habzó szájjal Balzacra veti magát. Egyébként is, ez a fiú nem olyan ártatlan, mint amilyennek látszik. Erre akkor jöttem rá, amikor a nagy beszélgetésünk közepette elhúzott a zsebéből egy kis tasakot, amiben egy elég nagy adag marihuána gubacs pihent. Tekertem két cigit, nem mondom meg, miért tudom hogyan kell, és az egyiket neki adtam. Az autóban megáll a füst, ahogy hosszú lenn tartás után lassan kifújom. Jó minőségű cucc, már az első letüdőzés után bizsereg tőle a szám. A torkom kiszárad, a szemem pedig nem tudom levenni Balzacról. Pillantásom elidőzik az állkapocs csontján, ami olyan hívogató, hogy csak arra tudok gondolni hogyan hintem be csókokkal. Figyelem, ahogy rezeg az orrcimpája minden apró kilégzés után, és elnevetem magam tőle. - Tudod, szerintem neked csak dugnod kéne egy jót - mondom, bár a nyelvem egy kicsit akar a cucctól. Egy másik dimenzióban érzem magam, és talán nem is vagyok teljesen ura a szavaimnak - akkor nem lennél ilyen mélabús - kíváncsi vagyok, veszi-e a célzást. Óvatosan beharapom az alsó ajkam, és még egyet szívok a cigibe. A kinti világ kicsit megfolyik. A csillagok lebucskáznak az égről, a hold pedig hirtelen megfogy, majd újra kikerekedik. Ujjaimat lassan, tényleg nagyon lassan végig járatom a vállán, és egész közel hajolok hozzá. Az arcára fújom a cigifüstöt, miközben beszélek. - Nem is értem, miért rejtegettek téged előlem mindeddig.