Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

there's something in the wind❞

Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
there's something in the wind❞ Tumblr_inline_ogkbv8f1Gw1tfmqoz_500
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
the dye a blood red setting sun rushing through my veins, burning up my skin i will survive, live and thrive: win this deadly game
Korom :
322
Foglalkozásom :
boszorkány és szövetséges❞

Patricia C. McDermott

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 25, 2020 5:16 pm

to First Witches

Nem számítottam senki lelkesedésére, amikor megérkeztek, hiszen nem véletlen váltunk szét, s mentünk öten öt felé, csak hogy távol kerüljünk egymástól. Igazán sohasem jöttünk ki egymással, mindig voltak súrlódások, de aztán akkor repedt meg először minden, amikor úgy döntöttünk bosszút állunk a salemieken… Nem volt egyetértés, de a többség döntött. Megvoltak az áldozatai mindennek, s onnantól tudtam, Evelyne-ben soha többé nem bízhatok igazán. Kimondatlanul is éreztem a fenyegetést felőle, s talán csak a többiek léte és a közös egyezségünk védett meg tőle és a keserűségétől, amit a gyermeke elvesztése jelentett számára. Számos alkalommal próbáltam jóvá tenni ezt a fiaskót, és bár látszatra úgy tűnt, megbocsájtott nekem, álmaiban visszatért néha, emlékeztetve, hogy örök stigma maradt kettőnk kapcsolatán. Ezért sem bántam, hogy eltávolodtunk, hogy vámpírokkal voltam körülvéve, és más természetfelettiekkel. Persze nem csak Evelyne volt az, akivel ütköztek a nézeteim, tudtam, hogy igazából senki nincsen elájulva a döntésemtől, hogy leálltam egy vámpírral, kicsinyesnek és ostobának tartották Bastient, engem pedig erejét vesztettnek, amiért lepaktáltam vele – szerintük magával az ördöggel. Mindez nem érdekelt, továbbra is úgy láttam, én voltam az egyetlen, aki valami igazi eredményt elértem közülük, amit majd sok nemzedék múlva is emlegetni fognak.
Kérdésemre Isabelle nem tudom felelni, ellenben a meglátása jogos volt:
– Kétségtelenül kordában kell tartunk őket, mert talán nem is ismerik magukban az erőt, amivel pusztításra képesek – jegyeztem meg, azután végig hallgattam Evelyne pökhendi kommentárját a víziómmal kapcsolatban. A hozzá hasonlókat egyszerűen le szoktam söpörni az asztalról, de itt ennek nem volt meg a helye és az ideje. Arról nem is beszélve, hogy meg akartam tudni, köze van-e bármelyiküknek is ezekhez a lényekhez, mert akár lehetett, és indítékuk is lett volna keresztbe tenni nekem és Bastiennek is…
– Bastien természetes már tud róla, ő is látta mindezt – feleltem a kérdésre, amit természetesnek vettem, ahogyan a folytatást is, bár erről nem kívántam sok mindent elárulni, amíg nem tudtam, pontosan ki mennyit tud a helyzetről. – Mivel nem tudjuk mivel állunk szemben, mérlegel ő is az intézkedésekkel kapcsolatban. Javasoltam, hogy ne erőszakos eszközökkel próbálkozzunk, ameddig nincs igazán okunk erre, mert az álmom, ahogy te is mondtad Evelyne, nem a biztos jövőt mutatja – a tekintetem egy pillanatra állapodott csak meg a nő arcán, egyébként komótosan járattam körbe a többieken is, várva egy elkapott pillanatra, ami igazolhatja a sejtéseimet vagy éppen felmentheti mindannyiukat. Ekkor Jake szólalt fel, s kiderült, hogy nem én voltam az egyetlen, aki víziókat látott álmában. Ahogy újra megfogtuk egymás kezét, rossz érzés fogott el, átjárta a testemet a hideg, a halál hidege. A látomás hasonló volt az enyémhez, Washington elpusztult, lángokban állt, és a romok között ismerős testek kerültek elő, vérbe fagyva. A vámpír gyilkolta meg őket, s bár négyen halottak voltak, én nem voltak közöttük. Ám mindez nem sokáig volt így, a szó és a hanglejtés jeges rémületet ébresztett bennem, és egy röpke pillanatra éreztem, ahogy a kép is, miként kitépte a szívemet és élettelen testem összecsuklik, mint egy rongybaba… Jake megszakította a kapcsolatot, s ahogy kiszakadok én is belőle a mellkasomhoz kaptam, éreztem, ahogy a pulzusom felszaladt, a vér a fülemben dobolt. Áruló… a vámpír hangja a fejemben visszhangzott szüntelenül. Jake-re meredtem, nem tudtam válaszolni a kérdésére, mert mindezt nem értettem. A rémület, amely valószínűleg az arcomon is tükröződött, lassacskán múlni kezdett, ahogyan a józan eszem felfogta, jelenleg nem vagyok életveszélyben.
– Mégis miből gondolod, hogy ez beigazolódik majd? – vetettem ellent a férfinak, de nem voltam hülye, aggasztott a tény, hogy nem csak én láttam pusztulni a várost. – És miből gondolod, hogy a két esemény összefügg? Talán semmi köze az állítólagos kiválasztottakhoz, és sokkal könnyebben megelőzhető egy ilyen végkifejlet – igyekeztem visszafogni magamat és a hangomat, ami nem volt könnyű feladat, a képek felzaklattak. Azon járt az eszem, elmondhatom-e ezt Bastiennek, vagy képes volna félreérteni és túl nagy feneket keríteni mindennek… Hiszen ez is csak egy rémálom volt semmi több.
Ekkor azonban Isabelle hangja rángatott vissza a valóságba, akit mint kiderült megtámadtak… ráadásul egy boszorkány volt az egyik tettes.
– Megtámadtak? – kérdeztem vissza meglepetten. Aztán amikor a nő kérdezett, megráztam a fejemet. – Egyik rendszer sem tökéletes mindenki, természetes módon Bastiennel sem ért egyet minden természetfeletti… De az nonszensz, hogy megtámadtak! Ha tudsz leírást adni róluk, előkeríthetjük őket – tettem hozzá, teljes testemmel Isabelle felé fordulva, komolyan gondolva azt, hogy felelősségre kívántam vonni a nő támadóit. Arról nem is beszélve, hogy nem kellett foglalkoznom arra az egyetlen percre, Jake-el és a rémképeivel, valamint a fejemben zümmögő hanggal sem: áruló…

724 szó. change is a powerful thing.
coded by JC

Vissza az elejére Go down
Lelkes újonc

the Author
Chatkép :
there's something in the wind❞ Procure-wand
Szerepkör :
történetek írója
play by :
faceless ≫
Hozzászólásaim száma :
92
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Semleges

Fő képességem :
distroying, ruining your life? ≫
Őt keresem :
there's something in the wind❞ Tumblr_n25usnuvf31rbgp12o1_500

the Author

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 18, 2020 9:08 pm
 Az óra mutatója mereven haladt előre, minden mozdulata jól hallhatóvá vált, miután csend borult a helyiségre. A két férfi egymást fürkészte, miközben Patricia, Evelyne És Isabelle beszéltek, egyikük sem hallatta hangját. Jake tekintetét Evelynre emeli,     homloka göröngyössé válik. Ők ketten tudják, mire képesek a Kiválasztottak. Ahogyan Evelyne, úgy Jake is részt vett a megalkotó varázslatban, ez volt kettejük közös titka. Tudták egymásról, hogy soha nem árulhatják el egymást. Az olyan lenne, mintha őket magukat, az Elsőket árulnák el. És Jake hitt abban, hogy ha máshogy nem is, de ezekkel a lényekkel megbuktathatják Bastient és csatlósait - visszaadva a békét Washington városának.
- Én is láttam valamit. - Jake szólalt fel, egy teljes percnyi csend után. - Valójában... nem is egyet. - Nagyot nyelt, majd lehunyta szemeit, és ismét kitárta két karját, hogy mutasson valamit társainak. Kezével jelezte, hogy érintsék meg őt.
A látomástól, melyet a férfi mutat nekik, hideggé vált mindannyiuk bőre, Jake remegni kezd. Hiába a lángok mardosása, a fecsapó parázs, amely Washington szívét pusztítja, ők maguk úgy érzik, mintha jéggé válna testükben minden csepp vér. Lángolt a mauzóleum. A lángok mellett egy férfi magasodik, tetemek mellett lépked. Hamarosan felismerhetővé válnak azok, akik ott fekszenek: ők, az Elsők - kivéve Patricia-t. A férfi kezéről vér csorog.  Megjelenik egy nő előtte, ám egyelőre nem látható az arca. A férfi azonban immáron mindannyiuk számára felismerhető: Bastien. Keze ökölben, másik keze pedig hirtelen az elé kerülő nő mellkasába mélyül, majd a szívét kitépve távozik onnan. A nő bábként összecsuklik előtte, ezzel feltárva azt, ki ő: Patricia. - Áruló. - visszhangzik a látomásban Bastien hangja, ám ekkor Jake megszakítja a láncot. - Erre ítéltetsz mindannyiunkat. - Jake hangja ostromlóan célozta meg Patricia-t. - Ti készen álltok, hogy meghaljunk egy diktatúráért? - nézett a másik két nőre, majd vissza Patricia-ra.  Patricia fejében azonban továbbra is egy szó visszhangzik... áruló...
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 16, 2020 9:34 am
Cleva& Isabelle&Eve
Nobody deserves your tears...

Mióta, az Elsőkkel különváltak útjaink, évente csak egyetlen egyszer jöttünk össze, de nekem ez is bőven elég volt, sőt, még sok is. Nem igazán kívántam velük ápolni a kapcsolatot, pontosabban Cleva-val nem, de ez azt jelentette, hogy a többiektől is el kellett távolodnom.
Soha nem fogom neki megbocsájtani, hogy a piti bosszúja miatt elveszítettem a gyerekem, és…. Hagyjuk!
Már nem az a gyenge és érzékeny nő vagyok, aki könnyet ejt bármi miatt is. Élem és élvezem az életem, mióta jó pár éve a kedves Cleva, akarom mondani, mostani nevén Patricia a segítségüket kérte Bastiennel kapcsolatban.
Annyi év bujkálás után nekem teljesen megfelelt a mostani rend, hiszen így végre nem kell titkolnom azt, hogy ki is vagyok.
Egy hatalmas luxusvillában élek Washington szívében, szolgálókkal és miegymás finomsággal, pont, mint annak idején. Azzal a különbséggel, hogy nálam nincs demokrácia, mint azokban az időkben apámnál, én visszaélek a hatalmammal.
Mondanom sem kell, hogy legszívesebben Trish képébe vágtam volna, hogy nem segítek neki és menjen melegebb égtájakra a megalomániás vámpírjával együtt, de akkor hogyan is állhatnék bosszút rajta? Pontosan a közelében kell lennem ahhoz, hogy a megfelelő időben, „egy jól irányzott mozdulattal” hátba tudjam szúrni. Így lesz a legédesebb a bosszúm.
A mai napom ismét csak Őméltósága hívott bennünket, Elsőket össze. Megint csak a hátam közepére kívántam az egészet, de ha nem megyek, azzal csak elárulom magam és a tervemet, így persze gondolkodás nélkül belementem a titkos találkozóba.
A Potomak folyó egyik eldugottabb részére szervezte meg az összejövetelt, most is, mint mindig bujkáltunk és védtük magunkat. Ehhez sem igazán fűlt a fogam, de hát hallgattam és tartottam magam a szokásainkhoz.
Mindannyian eljöttünk, mint minden évben. Stílusosan és persze szándékosan utolsónak érkezem, hogy ne könnyítsem meg Cleva dolgát, na, meg amúgy is mindig szerettem a színpadiasságot.
Először a fiúkra néztem, akikkel csak szótlanul bólintva köszöntjük egymást, mégis sok mindent ki tudunk olvasni a másik tekintetéből.
- Cleva! - aztán jön Cleva, az ellenségem, akivel szemrebbenés nélkül nézek farkasszemet, majd barátságom jeléjük negédesen rámosolyodok.
- Isabelle… - legvégül jön Isabelle, felé is biccentek láthatatlanul. Neki volt a legnehezebb hátat fordítanom, hiszen hozzá álltam mindig is a legközelebb. Azonban őt is el kellett löknöm magamtól, mint annak idején Damient, hiszen nem akartam senkihez se kötődni.
Az után a gonosz boszorka elmondja, hogy most éppen miért kéretett ide bennünket, pontosabban megmutatja nekünk. Boszorkányként ez a legcélszerűbb és legpontosabb, többet ér minden szónál.
Mikor mi is részei lettünk a víziójának, alig bírom ki, hogy ne nevessem el magam. Élvezem a kétségbeesését és a tehetetlenségét ennek a nőnek, de az arcomon végül mégsem látszik semmiféle érzelem.
- Pedig ez igen egyértelmű. Ittlétem során hallottam pletykákat, vagyis csak azt hittem, hogy pletykák. Eljönnek majd azok az emberek, akik megelégelték Bastien diktatúráját, és sikerül is nekik megállítani. Ezt magad is tudod, azért is hívtál ide minket. – szólalok meg ridegen, amikor Trish hozzánk fordul kérdésével, mire mindenki felém kapja tekintetét.
- Az is elég nyilvánvaló, hogy varázshatalmuk van. – egészítem még ki az előzőt, majd újra elmosolyodok.
- Mint minden diktatúrát, ezt is le akarják igázni. Mindig is voltak hősök, jó emberek, akik legyőzték az emberek megkeserítőjét. Számtalanszor végignéztük már az idők folyamán. Ott volt a rabszolgatartó társadalom, Napóleon, Hitler és ne soroljam.
- Viszont az álmodban nincsenek valakik, akik igazából neked megvannak, Cleva. Itt vagyunk mi, Elsők, akik természetesen nem hagyjuk ezt megtörténni, bármi is legyen. – váltok aztán át barátiba az előző rideg ás őszinte megjegyzés után, hiszen még mindig szerepet játszok és fogok is. – Mint tudjuk, az álmok sosem teljesen egyértelműek. Ezért kell felkészülni ezekre az ellenségekre.
Természetesen tudom, hogy kiket látott Cleva, a Kiválasztottakat, én magam több másik békés boszorkánnyal egyetemben hoztuk őket létre. Reményeim szerint hamarosan felismerik az erejüket és készen állnak visszaállítani a harmóniát az emberek és a természetfeletti lények között. Nem mintha engem érdekelne a harmónia, de mivel, hogy ez a tett Trish ellen van, engem máris kielégít.
Egyelőre még nem döntöttem el, hogy elöltessem-e Miss. McDermott fejében a Kiválasztottak fogalmát, ezért még várok egy kicsit, had beszéljenek a többiek is, hátha hallottak már valamit róluk.
- Mondd csak, Bastien tud erről? Elmondtad neki? – teszem fel most én a kérdést mialatt szemöldököm homlokom irányába szökik.
- Ha igen, milyen intézkedéseket kíván tenni, hogy a jelenlegi hatalom fennmaradjon? – teszem hozzá most már teljesen elkomorodva, mint aki valóban aggódik.
Igazából sosem fogom tudni megérteni, hogy Trish miért alázkodik meg egy nyomorult vámpírnak, miért lett a talpnyalója, mikor mi, boszorkák vagyunk a legősibb és legerősebb természetfeletti lények.

©
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 15, 2020 4:40 pm

We are the first
"The most dangerous woman of all is the one who refuses to rely on your sword to save her because she carries her own."
Eljött az idő. Ismét összegyűltünk mi, Elsők. Most azonban mégis más volt. A helyzet Washingtonban egyre kritikusabb lett, és cselekedni kellett. Már csak az a kérdés, hányan fogunk. Egykoron egy egységet alkottunk, mára ez azonban már a múlté volt. Most viszont össze kell fognunk. Bastien hatalma, és tettei túl messziire mentek, bár páran bizonyára nem értettek egyet, főleg Cleva, hiszen ő Bastien mellett van, segíti őt. Eleinte nem is értettem, sőt, most sem teljesen, de bizonyos dolgokat megértek a szövetségük tekintetében. Nekünk is megvolt a maga alkuja Bastiennel. Ha nem támadunk ő sem, ez így fair, de ahová mostanság fajulnak a dolgok, szerintem ez nem sokáig lesz így. Engem sem akartak Washingtonban látni, mégis itt vagyok. Azt viszont nem tudom ki állt a támadásom mögött, de ki fogom deríteni.  Kérdés, mi Elsők mennyire szakadunk szét, és melyik oldalon foglalunk álláspontot. Én igyekezni fogok megtartani az egyensúlyt, az egységet, és megmenteni azt, ami még megmaradt belőlünk, illetve a boszorkányok szentségét.  
Mindig igyekeztünk olyan helyen találkozni, ami biztonságos, hiszen afféle legendák vagyunk, sokan istenítenek, viszont akadnak, akik a halálunk követelik. Szóval ügyeltünk rá, hogy ennek a legkisebb kockázata álljon fenn. Cleva a folyópartra hívott minket. Csodás táj volt, igazán békés, és egy pillanatra el is felejtettem azt a bizonyos szorongást, ami az álmaim óta kísért, mióta Cleva hívott. Szinte egyszerre érkeztünk meg a partra, és mind bólintottunk egymásnak majd Cleva felé indultunk, aki a folyóparton várt minket. Evelynt látva mindig eszembe jutott Oliver. Az első férfi, akit szerettem, a férjem, akit elvesztettem. A szívem szorult össze, és ez nem változott az idők folyamán, bármennyi is telt el azóta.  Persze mind kétkedve fogadtunk Cleva mondandóját, de én igyekeztem támogatni őt, vagy legalább annak látszatát kelteni. Megvoltak a saját terveim is Washingtonban.  
-Ha a béke a tét, rám számíthatsz. - feleltem neki kissé kimérten. Nem volt könnyű ennyi múlttal magunk mögött, és ennyi fájdalommal csak úgy mosolyogni egymásra. Megvolt mindenkinek a maga keresztje, és bizony nem hiába oszlottunk fel, a belső viszályoknak is megvolt a maguk története. Most mégis itt voltunk, a boszorkányokért, és ami engem illet, mindenkiért, legyen ember, vagy más. Cleva nem is nagyon húzta az időd, azonnal a lényegre tért, mi pedig nem szóltunk, csupán figyelmesen hallgattuk őt. Az persze azonnal szöget üt a fejembe, hogy ő is rémálmokat lát. Ha neki vannak, nem véletlen az én álmom sem. Körbeálltunk, megfogva egymás kezét, és megmutatta nekünk azt a szörnyű víziót. Mikor véget ért, meg sem tudtam szólalni, annyira sokkolt az egész. Fájt, amit látok, főleg Cleva halála, és az egész pusztulás, és káosz. Vajon kik ezek az új mágusok? Hiába kérdezett engem, sajnos fogalmam sem volt.  
-Nem tudom, de egyértelműen meg kell őket találnunk, és kordában tartani az erejük. - válaszoltam komolyan. Tudtam, hogy Bastien, és Cleva is a haláluk akarja, de nem, kizárt, hogy abban részt vegyek. Másfelől, mi van ha tényleg ekkora pusztulást okoznak? Vajon képes leszek ártatlanokat ölni?  
-Azt sem tudom mennyire tartozik ide, de tegnap megtámadtak. Valaki meg akarta akadályozni, hogy visszatérjek Washington városába. Egy boszorkány, és két vérfarkas jelent meg. Mi folyik itt Cleva? - fordulok felé zavartan. - Azt hittem a természetfeletti Bastien oldalán áll. - teszem még hozzá, és tényleg sok a kérdésem.  
-Ti tudtok erről valamit? - fordulok a testvéreim felé, de a fiúk nem sok információval szolgálnak, ők is várják Cleva magyarázatát. Tényleg ideje volt visszatérnem, mindenkinek, mert ez a helyzet nem maradhat így tovább. Uram bocsásson meg, ha kell még Bastient is letaszítom az ő véres trónjáról. Már csak az a kérdés, hogyan védjem meg Clevát.  
~ there's something in the wind ~ ~
Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
there's something in the wind❞ Tumblr_inline_ogkbv8f1Gw1tfmqoz_500
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
the dye a blood red setting sun rushing through my veins, burning up my skin i will survive, live and thrive: win this deadly game
Korom :
322
Foglalkozásom :
boszorkány és szövetséges❞

Patricia C. McDermott

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 14, 2020 12:08 pm

to First Witches

Mindig a városon kívül találkoztunk a többiekkel, ez bevett szokás volt az elmúlt években. Egyrészt volt, aki ragaszkodott hozzá, bár szerintem a természet közelsége egy városban is megtalálható lett volna, de ám legyen, nem ezen fog múlni, hogy tudunk-e tárgyalni vagy sem. Másrészt, és ebben láttam realitást, jobb volt, ha a városban nem feltétlenül tud mindenki, hogy összegyűlnek az Első Boszorkányok, hiszen ennek nyilvánvaló okai lehettek, és nem kellett, hogy bárki is spekuláljon. Én hívtam össze a rendkívüli gyűlésünket, mert nem boldogultam az álommal, amely nagy valószínűséggel a jövőt jósolta meg, és bármennyire is ellenszenvesek voltak egyesek a kis szövetségünkben, kétségtelenül kiváló és hatalmas boszorkányok és warlock-ok voltak egytől egyig a többiek is. Néha fájt az ilyesmit beismernem, de hát ez van… voltak velem egy szinten mások is, még ha ez egy nehezen megugorható magasság is volt. Rajtam kívül Bastien és a húga, Rowena tudott a mai találkozóról, ha nem számoltam az Elsőket, de azt nem tudhattam a többiek kiknek szólnak. Éppen ezért egy másik megállapodás is volt közöttünk, mégpedig az, hogy a kijelölt helyet minden külső tényezővel szemben védetté tesszük, ahol tanácskozunk. És ez nem egy önálló feladata volt egyikünknek, hanem közösen, az ötünk erejével történt meg, így elkerültük a csalást is. A szövetségnek komoly szabályrendszere volt, amit közösen alkottunk meg, és közösen tartottunk be. Az uralkodó vámpír ezt nem értette, az ő szabályrendszere más volt, és elsősorban azon alapult, hogy őt tiszteljék. Közöttünk nem ezen volt a hangsúly, hanem az együttműködés és a hatalom megosztása a világ összes boszorkányának érdekében.
A folyóparton álltam, és a széles víztömeget figyeltem, ahogy egyre sodródott dél felé, hogy aztán hosszú kilométerekkel később a Chesapeake-öbölbe ömöljön mind, utána pedig az Atlanti-óceánba. Az álmomban ez a víztömeg zúdult be Washington városának falai mögé, és árasztott el mindent, ölt meg minden természetfelettit, kivéve egy kis csoportot, amely mögött felsorakoztak az ellenállás tagjai. Az a kis csoport érdekelt engem, akiket belsős körökben már Kiválasztottakként emlegettek, ezt már tudtuk Bastiennel. A különlegességüket azonban nem értettem jelenleg, hiszen úgy tűnt ki az álmomból, hogy ezek az emberek semmik voltak, mágia nélkül születtek és nőttek fel, egyetlen pontig, amikor valami megváltozott. Ezt a pontot akartam megérteni és felfejteni. Úgy éreztem, ez lehet a megoldás mindenre.
Hallottam, ahogy mögöttem megérkeznek szép sorban a többiek, a tekintetemet elszakítottam a folyó habjairól és megfordultam. A hajamba kapott a szél, miközben a társaság felé sétáltam. Rámosolyogtam a másik két nőre és két férfira.
– Köszönöm, hogy mind eljöttetek – a kezeim a kabátzsebemben pihentek és melegedtek. Nem volt kifejezetten rossz idő, de a folyóparton csak a nyári kánikulában volt igazán kellemes. – Tudom, hogy nem sok minden árultam el eddig, de túl hosszú lett volna telefonon vagy e-mailben – kezdtem, miután felemeltük a magunk köré a védőburát. – Egy látomásról kérném ki a véleményeteket, ami igen komplikált és valószínűleg mindannyiunk életére hatással lesz, ha engedjük valóra válni – folytattam, és láttam a többiek arcán, hogy nincsenek meggyőződve a helyzet komolyságáról. Nem számított, hiszen őket nem érintette olyan komolyan a vámpír bukása, mint engem. Sohasem vették olyan komolyan a közös szövetséget a többi fajjal, mint én.
– Azt hiszem, a legcélszerűbb, ha megmutatom nektek – a kezeimet nyújtottam a hozzám legközelebb álló Evelyne és Isabelle felé, s megvártam, hogy a két férfi is beszálljon a körbe. Lehunytam a szememet és hagytam, hogy a látomásom átáramoljon a többiek elméjébe, hogy ők is végig nézhessék a víziómat, amelyben egy csapat ismeretlen képességű és származású varázstudó csapást mér Washingtonra, különféle természeti katasztrófák képében, elsöpörve mindent és mindenkit, akik nem Bastien és ellenem lázadnak. Kiderül az álomból, hogy kisgyermekként még nem volt hatalmuk, de valamiképp szert tettek a képességeikre. Az erejük együttesen pusztítóbb, mint az Elsőké, végzetes mindenkire, s csupán egy marék természetfelettit óvnak meg, akik örömmel nézik végig a gyilkos pusztítást. Egyetlen jel van, ami képviseli őket, egy anyajegyszerű szimbólum, mely a testükön van, különféle helyeken, s egy hullámot ábrázol. Az álmomban győznek, s szövetségeim, mindegyik, amelyhez közöm volt, ahogyan én is, halott voltam. Nem kellett nagy ész hozzá, hogy kitalálják, ez a jövőkép számomra egyáltalán nem volt kielégítő.
– Nos… a kérdésem az, hogy ti mit láttok ebben, a nyilvánvalón kívül? Kik lehetnek azok a mágiahasználók, akik meg vannak jelölve a hullámmal? – kérdeztem végül kinyitva barna szemeimet és elengedve a két másik nő kezét. Kíváncsi voltam a véleményükre, és arra ők mit gondolnak a látottakról. És persze arra is, van-e közöttünk áruló, aki felrúgná egyezségeinket és az Elsők kötelékeit.

724 szó. change is a powerful thing.
coded by JC

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

there's something in the wind❞
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» where the north wind meets the see

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: