Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 06, 2020 9:08 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozottjátékosaink között! Kedves Daniel, Nagyon köszönöm a türelmed. Reggel már olvastam a lapod, de akkor még nem gondoltam, hogy ki se látok ma a teendők alól... és csak most kábultam haza. Na de ez lényegtelen. Tegnap már éppen azt számolgattam, hogy lassan boszorkány invázió lép életbe az oldalon, és lám, egy újabb boszorkány karakter. Félelmetes. Ami viszont még érdekesebb, az maga a történeted. Hát figyelj... nem semmi helyekre jársz te. Még a hideg is kirázott, mikor olvastam a leírásodat, elég részletesre sikerült, de úgy vélem, ez kellett ahhoz, hogy érzékletes is legyen. Belülről valami érdekes dolog van benned készülőben, vagy már talán ott is van... mindenesetre óvakodj ezektől a helyektől, még a végén rosszakat fogsz álmodni. Egy szó mint száz, nyomás foglalózni! Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 05, 2020 8:56 pm | |
|