Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 05, 2020 8:58 am | gratulálunk, elfogadva! isten hozottjátékosaink között! Drágám... Naná, hogy Bastiennek is tetszettél... kinek nem?! Arról nem is beszélve, hogy engem Blake Lively-vel bármikor meg lehet venni. Amennyire nem szimpatizáltam vele egykoron, annyira nőtt a szívemhez a későbbiekben. És az a nagy igazság, hogy imádom, ahogyan írsz; még mindig! Meglepő, nem? Nehéz lenne megmondanom, hogy vajon milyen érzés kavaroghat benned... vagy éppen Bastienben, ha eszébe jutsz... na mondjuk az ő fejébe amúgy se akarok belelátni, túl sok ott a vér. Nem egy hétköznapi sztori a tiétek, sőt! Bár félek attól, hogy az első pillanattól kezdve shippelni foglak titeket, még akkor is, ha éppen ölni fogjátok egymást. Nem is húzom tovább... ezt a bájos arcot mindenképpen foglald le, nehogy lába kéljen, majd nyomás a játéktér! Keresd meg azt az aljas vámpírt. Bár szerintem tudod, hogy hol van... Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 04, 2020 6:57 pm | |
|