| Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 03, 2021 11:38 am | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Karl!Köszönöm a türelmed, ne haragudj, hogy csak most értünk ide hozzád, de a hosszúhétvége valahogy soha nem a pihenéssel kezdődik. Most viszont annál nagyobb lelkesedéssel üdvözöllek; már csak azért is, mert sikerült beletenyerelned az egyik kedvenc pb alanyomba. Ráadásul meg kell mondanom, ahogy elolvastam a lapodat, mélységesen egyet is kell értenem a választással - remekül tudtam azonosítani a karakterrel. Engem megnyertél mindennel, amit most itt elénk tártál, legyen szó a személyiségedről vagy a történetedről. (Az INFJ személyiséggel minden lehetséges értelemben azonosulok, ha érted, mire gondolok. ) Nagyon tetszenek azok az árnyalatok, amiket belevittél: a túlságosan is határozott elképzelésekkel rendelkező apa, aki nem hagyná a gyermekeit a saját útjukon járni, az ezzel egyet nem értő, mégis csak csendben lázadó anya, és az, hogy bár megtaláltad az utadat, valahogy ez is olyasminak ígérkezik, amivel nem tudsz teljesen azonosulni. Mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, mi történt azon a bizonyos alkalmon, hogy ilyen hatással volt rád...Nem is szeretném tovább szaporítani a szót, kérlek, járd végig a lentebb vázold kötelező köröket, aztán nyomás játszani, hadd lássam, mi lesz belőled! Jó szórakozást! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő. Ha pedig mindezen túl vagy, már csak azt kell lejelentened, hogy van-e főkaraktered az oldalon; ez ügyben kérjük szépen, vedd fel a kapcsolatot @Patricia C. McDermottal; amennyiben titkos karaktert regisztrálsz, akiről nem szeretnéd, hogy mások tudják, hozzád tartozik, hát biztos lehetsz benne, hogy a titkod nálunk biztonságban lesz!
|
|
| Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 01, 2021 7:08 pm | |
|