| Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 26, 2021 7:56 pm | Josephine Dupont koalíciós tag | Kiemelt információk play by • Caitriona Balfe születési idő • 1818. október 31. |
A külsőm... Igencsak feltűnő trió a nagyon világos bőrszínem, a kék íriszeim és a sötét hajam. Porcelánbaba jéghidegen tálalva. Az ereimben leginkább francia vér csörgedezik, ám az anyai vérvonalam mellékesen némi skandináv származást is mutat. A hajam színét ritkán változtatom meg, mindig a sötét árnyalatokkal játszottam, régen hosszú tincsek mellett szavaztam, mára már a kurtább, vállig érő frizuráért rajongom, és a divathoz igazodom, persze, nagyon rövidet nem fogok bevállalni. Magas vagyok, ami ritka számba megy a női nemnél, de ez sosem zavart semmiben sem. Szeretem a divatot, persze, nem tartozom a nagy ruha és cipőbevásárlók közé.
A belsőm...
| |
Önéletrajz Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged. A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt. Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá! Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged. A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt. Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá! |
|