Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dwayne Haart

Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
Dwayne Haart Tumblr_inline_ogkbv8f1Gw1tfmqoz_500
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
the dye a blood red setting sun rushing through my veins, burning up my skin i will survive, live and thrive: win this deadly game
Korom :
322
Foglalkozásom :
boszorkány és szövetséges❞

Patricia C. McDermott

Elküldésének ideje -- Hétf. Dec. 21, 2020 11:03 pm
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Kedves Dwayne,

Először is: elképesztően örülök, hogy újra itt vagy, másodszer pedig micsoda átalakulás! Na mi lesz? Ez az új pofid számomra sokkal figyelemre méltóbb, nem csak eleve azért, mert Mr. Ackles igen szép darab, hanem mert egyike vagyok azoknak, akik tizenöt hosszú éven keresztül követték az útját a fekete Impalában... Aztaaaaa  de khmm, ez most nem tartozik ide Feladom szóval beszéljünk arról, amiért itt vagyunk, vagyis rólad! :3
A begyűjtők sorsa cseppet sem egyszerű, főleg nem azoknak, akik ellenállást tanúsítanak a rendszer ellen. Bár Te, Dwayne nem mentél szembe nyíltan a természetfeletti megjelenésével a városban, mégis valahogyan bekerültél a megtűrtek közé... gondolkodtál már azon, hogy ennek pontosan mi lehet az oka? Tíz év hosszú idő, főleg ha elvették az egyetlen dolgot tőled, amire igazán vágytál. @Leta Holden úgy tudom, nem valami közlékeny, de biztos vagyok benne, hogy első kézből tudja, miért lettél az egyik kis laborpatkánya. Ha te nem, én majd rákérdezek! mivan?
Ám az talán még tragikusabb, hogy mihez kezdesz így... Hope elengedte az árnyat, akiről ennyi időn át bizonygatta minden ismerősének, hogy valóság. Együtt tudsz élni ezzel a tudattal? Egyáltalán megkockáztatnád, hogy a gyógyulást jelent szertől elessen a szerelmed? Egyáltalán létezett ez a méreg? bujik És most hogy elültettem a bogarat a füledben, nem is tartanálak fel tovább: az alábbi néhány apróságot még jelezd felénk, azután pedig élvezd a játékot! Cute

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
Ha pedig mindezen túl vagy, már csak azt kell lejelentened, hogy van-e főkaraktered az oldalon; ez ügyben kérjük szépen, vedd fel a kapcsolatot @Patricia C. McDermottal, vagyis velem; amennyiben titkos karaktert regisztrálsz,  akiről nem szeretnéd, hogy mások tudják, hozzád tartozik, hát biztos lehetsz benne, hogy a titkod nálunk biztonságban lesz!  Kacsi

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Dec. 20, 2020 8:10 pm
DwayneHaart

Addicted to Hope
ft. Jensen Ackles

1982-03-15
születési idő
Begyüjtö
faj
saját
a karakterem
Szimpatizáns
pártállás
-

Van, aki választja a saját útját. Van akit a dicsőség hajt, másokat a halhatatlanság iránti olthatatlan vágyakozás, megint másokat a vak és mindent felemésztő indulat.
És vannak azok, akiket az út választ. Akik rosszkor vannak rossz helyen, vagy jókor rossz helyen, és a rendszer, a sötétség bekebelezi, majd szépen lassan felemészti őket.
Néha elgondolkodom, hogy emlékszem még vajon bármire is abból amilyen egykor voltam? Azokra a dolgokra, amiket akkor akartam, ami akkor volt számomra a fontos? A gyilkolás, vagy éppen a precízen végrehajtott akciók sokasága nem tartozott hozzá. Normális életet akartam egy olyan nő mellett, aki fontos volt a számomra. Családot, istenverte fehér kerítéses házat, hétvégente füvet nyírni, meginni egy rekesz sört  a haverokkal, hetente pókerezni járni, szombat reggelenként átölelni az asszonyt, és belefúrni magunkat a gyönyörbe. Olyan életet, amire azt hiszem mindenki vágyik, és a többségnek meg is adatik. Nekem vajon miért nem? Mi volt bennem olyan különleges, mi volt az ami miatt kellettem nekik, és ami miatt kellek a mai napig? Ha egyszer a hálójukba kerültél, hidd el,megtalálják a módját annak, hogy ne is akarj onnan kiszabadulni.Tíz éve már. Tíz rohadt éve, hogy ezt csinálom, és elhiheted nekem, barátom, hogy cseppet sem élvezem.

Tíz évvel ezelőtt…

Hope még aludt. Mellettem a párnába fúrta a fejét, a barna fürtjei pedig kacéran borították be az arca egy részét. Már vagy egy órája fenn voltam és semmi mást nem csináltam, csak néztem ahogy alszik. Békésen szuszogva veszi a levegőt és arra gondoltam, hogy hamarosan soha többé nem láthatom majd őt így. Hamarosan el kell hagynom, és soha többé nem térhetek hozzá vissza. Magyarázat nélkül, indokok nélkül egyszerűen csak kisétálok majd az ajtón, és ő hiába is várna haza, már nem jövök. A telefonom süket lesz, a barátaim pedig, akikkel időnként összejártam, akiket gyerekkorom óta ismertem azt fogják neki mondani, hogy fogalmuk sincs róla kit keres. Nem fognak rám emlékezni. Hope azonban igen. Minden napunkra, minden eltöltött közös időre, mindenre….ott lesznek a közös fotók, a videók, az apró tárgyak, amiket neki ajándékoztam. Rajta kívül azonban senki nem fog tudni többé rólam. Egy fantom leszek, az ő képzeletének a szüleménye, aki csak benne él majd tovább.
De legalább életben lesz. Ezzel vigasztalom magam, meg azzal, hogy minden hónapban megkapja majd az ellenanyagot a méregre, amely a szervezetében kering. És ez mindaddig így lesz, ameddig végrehajtom a feladatokat, amivel megbíznak, és nem kérdezek. Jó katona leszek, majdhogynem tökéletes, a rendszer csendes gyilkológépe. Apró kis csavar a gépezetben, de nélkülözhetetlen, mint a hozzám hasonlóak többsége. Amíg Hope életben van, addig pontosan azt fogom tenni, amit elvárnak tőlem.

Öt évvel ezelőtt…

Mindig alkudoznak. Mindig próbálnak meggyőzni arról, hogy ők majd segítenek, bármi is legyen az oka annak, hogy ezt csinálom. Valahogy nem hiszik el a könyörtelenségem, talán érzik, vagy látják rajtam, hogy még van bennem szánalom, hajlam a könyörületre, de a kezem nem mozdul soha. Az olyan szorosan és feszesen szorítja őket, hogy ne legyenek képesek semmi másra, csak arra, hogy beszéljenek. A szavaik leperegnek rólam.
- Én segíthetek….
- Kussolj!
-...csak engedd, hogy segítsek!
- Azt mondtam pofa be!
De sosem hallgatnak el. Mindig pontosan oda céloznak,ahol a leggyengébb vagyok, ahonnan a mai napig rémálmoktól gyötörten ébredek. Ahol még látom azt az utolsó reggelt, Hope lehunyt pilláit. Látom ébredni a világot, a reményt arra, hogy jobb lehet. De nem lesz jobb. És évek óta mindig egy kis darab letörik a lelkemből. Lassan már azt sem tudom miért csinálom, egyszerűen csak megyek és teszem a dolgom. Lassan elhalványul Hope arca is, az utolsó pillanatok, a régmúlt emlékei. Lassan már indok sem kell, lassan már az sem, hogy fenyegessenek. Egyszerűen csak megyek és teszem a dolgom, ahogy kérik.

Két évvel ezelőtt….

Visszakézből vágtam pofán a fickót. Nagyjából negyedszer kértem, hogy fogja be, és fejezze be az állandó és vég nélküli duruzsolást. A kapcsolattartóm késett, pedig ezt az faszit át kell adnom neki még hajnal előtt. A távolban a város apró villogó fénygömb volt csupán, és itt fenn a dombon, a magasban kicsit mintha megállt volna az idő. Nem néztem az arcába, kerültem a tekintetét, a szavait pedig igyekeztem kizárni.
- Ugye nem is akarsz te valójában bántani?
Áttúrtam a hajam, és idegesen szusszantam egy nagyot. Ha tovább folytatja, komolyan mondom addig fogom ütni amíg elájul.
- Miért kell a magad fajtának állandóan pofáznia? Miért nem tudjátok egyszerűen elfogadni a sorsotokat?
- Úgy mint te?
Mintha legbelül a koponyámat markolták volna csontos ujjak, amelyek a gondolataimba vájtak és a múltam után kapirgáltak.  Összeszorítottam a szemeim, az arcom torz grimaszba futott. Ökölbe szorított kézzel próbáltam kiűzni magamból. Mint a jeges fuvallat úgy csapódott állandóan vissza, végül egy hatalmas üvöltéssel zártam őt ki a fejemből. Hirtelen pördültem meg és jobbommal az állára szorítottam, egyenesen a szemeibe nézve. Fogaim között lassan, indulattól és haragtól cseppenőn szűrtem a szavakat.
- Ha még egyszer megpróbálsz belemászni a fejembe, esküszöm mindenre ami szent, hogy öntudatlanra csapom a fejed.
- Ki az a Hope?
Ajkaim összeszorultak, a még mindig ökölbe szorított kezemmel pedig néhány másodpercet követően úgy sújtottam le rá, mint egy égből a mélybe zuhanó mázsás pöröly. A fickó kiterül a hideg murván, a szája sarkából csordogált a vér.
- Én szóltam.

Napjainkban….

Fehér kerítéses ház. A gangon kékre festett hinta, virágtenger és szépen gondozott, tökéletesre nyírt pázsit. A reggeli napsütésben pillantom meg őt, amint búcsúcsókot ad a fickónak, aki egy lepukkant Dodge-hoz siet, aktatáskával a kezében. Az utca túloldalán, egy platán takarásában állva, kezemet a kabátom zsebébe rejtve figyelem a jelenetet. Érzelmek nélkül az arcomon, de legbelül üvöltve próbálom feldolgozni a látványt. Hope tovább lépett. Szeretném őt gyűlölni ezért, szeretnék haragudni, hogy miközben én azért veszek el életeket, azért gázolok a vérben és azért hagyok magam mögött számtalan megcsonkított sorsot, hogy ő életben maradjon, de nem megy. El kell fogadnom, hogy tíz év után elérkezettnek látta az időt, hogy lezárja a múltat, és ne várjon minden éjjel vissza, miközben talán már ő is érzi, hogy soha többé nem térek haza.
Csak én vagyok olyan ostoba barom, hogy mindig eljövök ide, mindig meggyőződöm róla, hogy jól van. Aztán mindig megfogadom, hogy ez volt az utolsó, többé nem teszem a lábam se a környékre. Persze nem tartom be. Talán majd egyszer.
A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

Átlagos fickónak mondanád. Kétkezi munkás, aki nem fél bepiszkolni magát ha arról van szó és akin végtelenül szarul áll az öltöny meg a nyakkendő. Feszeng is benne mint kurva a templomban. Sosem volt rá jellemző a cicoma, bár tíz évvel ezelőtt még olyan is előfordult, hogy az arcvízen kívül kent magára valami mást is. Akkoriban még sűrűbben is fürdött, bár a borotválkozás akkor sem volt rá túl sűrűn jellemző.
Ha ismerted volna akkoriban, úgy hitted volna, hogy egy kertvárosi amerikai, akinek középszerű életéből szinte semmi nem hiányzik. Talált gyerekből olyan lett aki révbe ért, megcsinálta a szerencséjét. Hogy végül mégsem így lett azt egy máig megmagyarázhatatlan találkozásnak köszönheti.
Egy füstös éjszakának, amikor egy haverokkal töltött este után egy ballon kabátos fickó eredt a nyomába. Azt mondta, hogy tudja ki ő, hogy honnan jött, hogy kik valójában a szülei. Soha nem is volt elveszett, csak várakozott. Rájuk. Rájuk, akik feladattal bízzák meg.
Dwayne nem akart feladatot, nem akart semmi mást, csak élni tovább az életét. Egy háztartási boltban dolgozni, lenyomni a műszakot, hazamenni Hope-hoz, néha összejárni a haverokkal.De neki nem ez volt elrendelve. Visszautasította őket. Nem egyszer, de vagy ötvenszer.Aztán egy nap azt mondták neki, az a ballon kabátos, hogy Hope haldoklik. Egy különleges vegyülettel mérgezték meg, amire van ellenszer. Havonta kell megkapnia és akkor életben marad. De csak addig ameddig ő engedelmeskedik nekik.
Dwayne pedig ment. Gondolkodás nélkül hagyta maga mögött a régi életét, tulajdonképpen mindent, beleértve a nőt is, akit mindennél jobban szeretett. Elhagyta, hogy megmenthesse.
Tíz éve szolgálja a rendszert. Tíz éve gondolkodás nélkül teszi amivel megbízzák. Nem érdeklik azok akiket el kell kapnia, az sem érdekli, hogy mit tesznek majd velük. Semmi más nem érdekli, csak az, hogy Hope életben legyen.
Egy ideig reménykedett, hogy a nő nem fogja őt elfelejteni. Hogy várni fog rá akkor is ha a szíve mélyén tudja: nem fog visszatérni. De Hope tíz év után tovább lépett. Dwayne azonban nem. Ő még mindig küzd. Utolsó rabjaként a Reménynek.
Addicted to HOPE.
Vissza az elejére Go down

Dwayne Haart
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: