Mindeketten tudjuk, hogy miért alkalmazlak Bravo! Negyed óra és ott van érte, addig kérlek csomagold be
Jövőhét szerdától számítva 1 hónapod lesz az első aktra
Bármi probléma adódna, írj vagy hívj!
Ui.: a szekrényből pakolj ki mielőtt útjára engeded és ellenőrizd nem szálkás-e...
Boszorkány
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Keira Knightley Hozzászólásaim száma : 35 Pontjaim : 6 Pártállás :
Semleges
User név : fey Fő képességem : telekinézis Őt keresem : the bossy bloodsucker idiot Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 29 Foglalkozásom : festőművész
Feyre Swan
Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 29, 2020 11:59 am
from : Feyre
Nem érdekel az ok, Sol az idegeimre ment az idióta sms-eivel tök feleslegesen, mert érdekes végül meg tudta oldani a dolgot!
Nem tudom meggyorsítani a festék száradását, illetve kontármunkát sem vagyok hajlandó kiadni a kezeim közül... Nem csak a büszkeségem múlik rajta!
Csak ismételni tudom magam, ezt a forrófejű kegyenced is vésse az agyába!
Még egy-két nap jó lenne az egyikre.
De mivel nem véletlenül alkalmazol engem, örömmel jelentem hogy a Monet hivatalosan is kész, Sol akár most is jöhet átvenni!
Ember
Chatkép : Szerepkör : alvilági vezető play by : Katheryn Winnick Hozzászólásaim száma : 131 Pontjaim : 83 Pártállás :
Elküldésének ideje -- Csüt. Nov. 26, 2020 11:01 am
from : Lenore
Ahogy az előbb is írtam, nyugodtan amíg életben marad...
Rendben. Egyetlen egyszer fordult elő, mert elnézte a dátumot a vevő nyomorult vakok...
Az a kurva megenedi neked, hogy kiszállj? Viccelek, értem mire gondolsz.
A közös munka alatt nem úgy ismerhattél meg, hogy ne tartanám a szavam és ez nem fog változni.
Nyerek egy kis időt, míg a másik két projektet befejezed...
Mikorra tudod azokat befejezni?
Boszorkány
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Keira Knightley Hozzászólásaim száma : 35 Pontjaim : 6 Pártállás :
Semleges
User név : fey Fő képességem : telekinézis Őt keresem : the bossy bloodsucker idiot Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 29 Foglalkozásom : festőművész
Feyre Swan
Elküldésének ideje -- Szer. Nov. 25, 2020 8:15 pm
Amíg ki nem hajítom az ablakon...
Ne vedd sértésnek, de hidegen hagy a ketőtök dolga. Bár szerintem ezzel eddig is tisztában voltál
ezt engedélynek vettem!
Igen, erre céloztam! Egy hónap reális... És hallani sem akarok olyanról hogy egy héttel előbb kell rögtön és azonnal, különben kiszállok!
Nem érdekel a cirkusz, ha megegyezünk valamiben ti is tartsátok magatokat hozzá!
Ember
Chatkép : Szerepkör : alvilági vezető play by : Katheryn Winnick Hozzászólásaim száma : 131 Pontjaim : 83 Pártállás :
Pontosan! Ez lebegjen a szemed előtt, a többit meg később
Ne haljon meg, a többi a ti dolgotok
Elég sokat fizetnének érte... nem mondtam, hogy könnyű lesz...
Havonta 1 kép. Így megfelel neked is?
Boszorkány
Semleges
Feyre Swan
Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 23, 2020 8:29 pm
felőlem azt csinálsz vele amit akarsz
ne lihegjen a nyakamba, és akkor rendben leszünk... bár ez azt hiszem túl nagy kérés
azt nem mondtam, hogy nem hasznos hogy vakok, de nem is villanyoz fel a dolog... mindegy, ez az én egyéni problémám! A lényeg: én festek, ti eladtok. Dől a pénz. Ennyi.
Érdekes... Akkor nem bánnád, ha hozzá vágnék valamit ha legközelebb megfeledkezik az egyik kis beszélgetésetekről? Egy esetet, palettát... Egy szekényt?
Még nem, de megoldom... Viszont nem lesz olcsó! Öt kép, ráadásul nem is akármilyenek!... És idő! Szerezzetek amennyit csak tudtok, mert ez húzós lesz!
Ember
Bocs, még nem kupáltam ki eléggé a művészetek terén...
Ha tudnád, hogy mennyi mindent elhisz...
Nem tudom, te hogy vagy vele... én imádom hogy vaksik, így mi járunk jól
Mindig szólok neki, az más kérdés, hogy ő mit gondol...
Festettél már Modigliani-t? Az akt kollekcióját akarja egy igen bőkezűen gyűjtő. 5 képet kellene festeni, bár ezt említenem se kell úgy is tudod
Boszorkány
Semleges
Feyre Swan
Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 23, 2020 7:53 pm
Sol beszél össze vissza... Mintha értene hozzá!
Mindenesetre nagyon elhiszi magáról...
Boldogsággal tölt el a tudat, hogy nem dolgozom hiába!
Hifrhrn hagy a vaksi balekok társasága, nem ismerem névről ezeket a pancsereket... Jó, a Picasso, rendben. Csak szólj Solnak is, semmi kedvem hogy itt pattogjon a nyakamon, amikor dolgoznék... Vagy úgy egyáltalán!
Mi lenne a meló?
Ember
Ha jól emlékszem jelenleg 3 futó projektünk van, abból az egyik holnap elmegy....
... legalábbis Sol azt mondta
úgy látom az a ribanc kezd megkedvelni... elég nagyot szakíthatunk a mostanival
Egyiket sem!
Várj, átgondolom!
Volt az a csávó, Jakobson a neve. Hónapokkal ezelőtt futt be, tudoood, aki annyira oda van Picasso-ért és folyton kér valamit...
Na az egy kicsit csúszhat. Szerencsére Kurt imád
Boszorkány
Semleges
Feyre Swan
Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 23, 2020 7:29 pm
szia!
Szerintem pontosan tudod mennyire!
Nem utálat kérdése, ezt szerintem leszögezhetjük. A megélhetés elég követelőző ribanc...
Az új meló csak nézőpont kérdése. Mit szeretnél, és melyik jelenlegi projekt szorulhat háttérbe miatta?
Ember